• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

arkadaşlar sizin bacağınızada kramp giriyormu ya uyurkeniher iki bacağımada kramp giriyo benim ağrıyla uyanıyorum valla,kalkıp biraz yürüyünce geçiyor herkeste olan bişeymi merak ettim

inanın hamile oldugumu ogrendigimden beri zaman geçmiyor..

mesela sen 13 haftalıksın ya bana sanki asılar var gibi geliyor 13. haftaya :)

bide bana sorsana.kafayı yedim bu zamana kadar.her hafta doktordayım acaba bişi oldumu diee.12.gün kan testini bekle 14.gün arttımı die bekle.kese varmı kalp atışı varmı diee bekle.ense kalınlığı ikili test şimdide 4 ağustosta cinsiyetine bakcak onu bekle.yani anlayacağın hepimiz aynıyız.tadını çıkarmaya bak canım benim

günaydın canım sen hissetmeye başladdınmı hareketlerini bebişlerin.ben çok merak ediyorrumda ne zman hissedicem diyede

valla hareketmi bilmiyorum ama canım böyle göbeğimde sanki kalp atıyor gibi pıt pıt atıyor bişey,özellikle sol tarafıma yattığımda daha çok oluyor ama bizim bebişler iki tane daha çok hissetmemiz lazım gibi düşünüp endişeleniyorum bazen ya sen hiç mi hissetmedin daha?

bide bana sorsana.kafayı yedim bu zamana kadar.her hafta doktordayım acaba bişi oldumu diee.12.gün kan testini bekle 14.gün arttımı die bekle.kese varmı kalp atışı varmı diee bekle.ense kalınlığı ikili test şimdide 4 ağustosta cinsiyetine bakcak onu bekle.yani anlayacağın hepimiz aynıyız.tadını çıkarmaya bak canım benim

ikili test yapıldımı canım size ikizlerde yanlış sonuç veriyor diye yapmadı bizim doktor da?

arkadaşlar sizin bacağınızada kramp giriyormu ya uyurkeniher iki bacağımada kramp giriyo benim ağrıyla uyanıyorum valla,kalkıp biraz yürüyünce geçiyor herkeste olan bişeymi merak ettim

benim çok giriyor kramp ayağıma kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi doktor.bol bol süt iç,yumurta,peynir ye ayrıca muzda çok ii geliyor.bide biyerde okudum sırtüstü yatarsan oda krampa neden olurmuş

kizlar gunaydin, 5+6 haftalik hamileyim. dr iki kese gordu yarın tekrar bakacak.
ama benim goguslerim simdiden cok sisti ve damar damar oldu.
progestan kullanmadıgım halde pantolonlarım olmamaya basladı.
bu kadar cabuk sismek bormal mi yoksa psikolojikmi kızlar ya

canım hayırlı olsun bebişlerin,benimde karnım,göğüslerim erkenden büyümüştü,tüp bebek olduğu için karnım zaten ilaçlardan şişiyor.valla ben 7 haftalık falandı hamile pantolonu almıştım...

ikili test yapıldımı canım size ikizlerde yanlış sonuç veriyor diye yapmadı bizim doktor da?

valla ben tıp fakultesinde ikiz gebelikler ve riskli gebelikler için özel eğitim almış bi doçent var ona gidiyorum o yaptı.3lüyüde yapıcam dedi.ayrıca ben hiç hissetmiyorum ama ben daha 14 hjaftanın içindeyim benim erkende seninki doğrudur bence

valla ben tıp fakultesinde ikiz gebelikler ve riskli gebelikler için özel eğitim almış bi doçent var ona gidiyorum o yaptı.3lüyüde yapıcam dedi.ayrıca ben hiç hissetmiyorum ama ben daha 14 hjaftanın içindeyim benim erkende seninki doğrudur bence

evet seninki küçük olduğu için normal canım,o haftalarda banada herkes hissediyorsundur artık diye gayet emin soruyorlardı ama ben hiçnişey hissetmiyorum deyince o zaman kızdır kız bebekler geç hissedilir derlerdi ama ikiside erkekmiş benim bebişlerin sorun galiba annelerinde:)

kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum..bebıslerınız sımdıden hayırlı olsun...merak ettıgım su.acaba tup bebek yontemıylemı hamıle kaldınız yoksa dogalmı?
cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler...
ınsallah benımde bır gun ıkızlerım olur..cok ıstıyorum cok..

ben tüp bebekle hamile kaldım canım,ikiz bebek taşımak harika bir duygu...Rabbim isteyen herkese nasip etsin,doğduklarından sonra da aynı şeyi söyleyebilirmiyim bilmiyorum ama sağlıkla hayırla kavuşalımda bebişlerimize inşallah Rabbim nasılsa yardım eder...Darısı başına canım...

bende çok aşamalardan geçtiğim için eşimle herzaman ettiğimiz du allahım düşmanın bile olsa çocuk hasreti çektirmesin.herkese gönlüne göre versin amin amin amin aminn

Bende hep aynı duayı ederim Allahım düşmanımın başına bile vermesin,bizleride zamanında,sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun,yüzlerini görmeye nasip etsin inşallah...Çok zor birşey bende mikroyla hamile kaldım tabi mikroya gelene kadar da bir sürü işlem...

ben sizden cok daha yeni ikiz hamilesi oldugum icin sanırım kimse beni pek iplemiyor :( :(

canım ölurmu öyle şey. burda kim ne yazarsa elimizden geldiğince cvplıyoruz. kocaman bi aileyiz biz:))
göbiş işine gelince. benim ilk zamanlar göbişim kocamandı. diyodum ay şimdiden böyleyse sonum ne olacak diye. sonra indi. ilk zamanlar gaz çok oluyor. eğer tedavi ile hamile kaldıysan ilaçların etkisi oluyor. sonra geçiyor. 12-13. haftadan sonra yine belirginleşiyor:))

canım hamilelikte kramp çok oluyormuş. benimde oluyordu drum magnezyum verdi. krampları önlüyormuş. aynı zamanda erken doğumuda . drun vermediyse sor derim canım. ben kullanıyorum bazen atladığım oluyor sabah acı bi ağrı ile kendime geliyorum..:gitme:
canım çoğul gebelikte ikili ve üçlğ test yapılmıyor. kanda sonuçlar yanlış çıkabiliyor onun yerine ayrıntılı ultrasonla inceleniyor bebişler. ben yaptırmıştım şimdi 21. haftada tekrar yapılacak
gunaydın arkadaslar nasılsınız
bebişler nasıl

günaydııııın dcanım
günaydın şekerleeerr:lepi:

olmuyo canım ya..............sende kac kese var..................ıkımı.......................hıç yazmadın

Back