günaydın kızlar,herkese hayırlı cumalar,bebişlerle kıpır kıpır bir gün diliyorum...
günaydın canım sen hissetmeye başladdınmı hareketlerini bebişlerin.ben çok merak ediyorrumda ne zman hissedicem diyede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar,herkese hayırlı cumalar,bebişlerle kıpır kıpır bir gün diliyorum...
inanın hamile oldugumu ogrendigimden beri zaman geçmiyor..
mesela sen 13 haftalıksın ya bana sanki asılar var gibi geliyor 13. haftaya :)
günaydın canım sen hissetmeye başladdınmı hareketlerini bebişlerin.ben çok merak ediyorrumda ne zman hissedicem diyede
bide bana sorsana.kafayı yedim bu zamana kadar.her hafta doktordayım acaba bişi oldumu diee.12.gün kan testini bekle 14.gün arttımı die bekle.kese varmı kalp atışı varmı diee bekle.ense kalınlığı ikili test şimdide 4 ağustosta cinsiyetine bakcak onu bekle.yani anlayacağın hepimiz aynıyız.tadını çıkarmaya bak canım benim
arkadaşlar sizin bacağınızada kramp giriyormu ya uyurkeniher iki bacağımada kramp giriyo benim ağrıyla uyanıyorum valla,kalkıp biraz yürüyünce geçiyor herkeste olan bişeymi merak ettim
kizlar gunaydin, 5+6 haftalik hamileyim. dr iki kese gordu yarın tekrar bakacak.
ama benim goguslerim simdiden cok sisti ve damar damar oldu.
progestan kullanmadıgım halde pantolonlarım olmamaya basladı.
bu kadar cabuk sismek bormal mi yoksa psikolojikmi kızlar ya
ikili test yapıldımı canım size ikizlerde yanlış sonuç veriyor diye yapmadı bizim doktor da?
ben sizden cok daha yeni ikiz hamilesi oldugum icin sanırım kimse beni pek iplemiyor
valla ben tıp fakultesinde ikiz gebelikler ve riskli gebelikler için özel eğitim almış bi doçent var ona gidiyorum o yaptı.3lüyüde yapıcam dedi.ayrıca ben hiç hissetmiyorum ama ben daha 14 hjaftanın içindeyim benim erkende seninki doğrudur bence
ben sizden cok daha yeni ikiz hamilesi oldugum icin sanırım kimse beni pek iplemiyor
arkadaşlar sizin bacağınızada kramp giriyormu ya uyurkeniher iki bacağımada kramp giriyo benim ağrıyla uyanıyorum valla,kalkıp biraz yürüyünce geçiyor herkeste olan bişeymi merak ettim
canım çoğul gebelikte ikili ve üçlğ test yapılmıyor. kanda sonuçlar yanlış çıkabiliyor onun yerine ayrıntılı ultrasonla inceleniyor bebişler. ben yaptırmıştım şimdi 21. haftada tekrar yapılacakikili test yapıldımı canım size ikizlerde yanlış sonuç veriyor diye yapmadı bizim doktor da?
gunaydın arkadaslar nasılsınız
bebişler nasıl