- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
merhabalar arkadaşlar, benim sizlere bir sorum olacak. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. İki tane 5. gün embiryosu trasfer edildi. transferin 8. günü beta Hcg değerim 177.5; 9 . günü 243.7 ve 13. günü 734.2 çıktı. Sizce ikiz olma ihtimali var mı? 3 hafta sonra ilk ultrason kontrolüm olacak ama meraktan çatlıyorum:))))Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın...
ayyy hadi maşallah yavrularınaa,
temizle temizle,güzel uyuuuuuuuu,kuzular gelince biraz zoorrrsempatiksalakcinni
ama çok bekledin tabi canım benim
geçmiş olsun sophicim,
şimdi kaçıncı haftandasınn?
tesekkur ederım hymarry suan 35.haftadayım bıraz daha dayanmam lazım enAZINDAN 1 hafta daha olsa super olacak
canım benim yazacaklarım sizi bağlamaz tabi ki,
çünkü bu iş bünyeden bünyeye göre değişiyor,herkesin hamileiliği farklı fakat benimki sorunsuz denebilecek gibiydi,
Canım transferim Ctesi günü olmuştu ve ben Ptesi çalışmaya başladım,
Tam gün bir özel okulda sınıf öğretmeniydim,nöbetler de dahil,tüm gün ayaktaydım,koşturmaca içinde,
hamileliğin ilk 1 ayı sanırım progestan kullanmıştım,sonra direk vitaminlere geçtim,
inan öyle yoğun çalışıyordum ki,çocuklarımın bana tutunması Allahın taktiri oldu,
bu yüzden hep derim,eğer seni bırakacağı varsa istersen suyunu ağzına içirsinler,yine olmaz bu iş,
yani neredeyse hiç yatıp dinlenemedim,fakat hep pozitiftim,hep iyi düşündüm,hep dua ettim,hep mutluydum,
erkenden bebeklerime alışverişler yaptım,
canım ne istiyorsa yedim,
hiç başka doktorlarla zihnimi bulandırmadım,harika bir doktorum vardı,
sadece ağır kaldırmamaya,yükseklere uzanmamaya,çok eğilmemeye gayret ettim ama hani basit işler,
sadece 31.haftada sancılarla hastanelik oldum,ama göbeğime bakmadan işi abarttım sanıırm,canım ne istiyorsa alışveriş merkezlerinde yemekler peşndeydim,
ertesi gün hastanelik oldum,
sonra dedim ki heeee,demek ağırlaşınca dikkat edicez,
31.haftadan sonra düzenli soda içiyor,magnezyum takviyesi alıyordum,bunlar erken kasılamalrı önlüyor canım aklınızda olsun,
çok dışarı çıkmadım,
evim zaten 4.kattaydı ve asansör yoktu,sor oluyordu merdiven çıkmak,
fakat ev içinde yemkelerimi de yaptım,akşamları ufak ağır yürüyüşlere de çıktım,
açıkçası cinsellik konusunda bile ciddi bir kısıtlamamız olmamıştı bu haftalara kadar,
toplamda 16 kilo aldım,ikizlerde ideal kilo sınır buymuş,fakat böyle sıcaklara denk gelen haftalarında ellerim ayaklarım çok şişmişti,
hiçbişeyi dert etmedim,abartmadım,endişelenmedim,hep Allaha tevekkül ettim,
O nasıl taktir ettiyse o olucak dedim,
hep mutluydum,hiç acele etmedim,
doğumun bir gece öncesi temizliğimi yaptım,fönümü çektirdim,amann ne güzeldiii,
işte bu güzel günleri hatırloadıkça yeniden hamile olmak istiyorum,sizlere çok imreniyorum..
hep keyfini çıkrın hiçbişey için endişelenmeyin,tevekkül edin,duada bulunun..
inşallah seninki de en az benimki kadar zamanında ve güzel olur canımmm:Saruboceq:a.s.
tesekkur ederım hymarry suan 35.haftadayım bıraz daha dayanmam lazım enAZINDAN 1 hafta daha olsa super olacak
süpersin canım ya inşallah biz de hayırlısıyla böyle güzel bir hamilelik geçiririz.
hymary çok haklı kızlar hamileliğin tadını çıkarın mutlu olun sakın endişe kaygı gibi olumsuzlukları yaşamayın
yoksa benim gibi 28. haftada doğurursunuz tez canlı olmayın eğilip uzanmayın ben kimseyi dinlemedim yok kayınvalidem geldi yok kayınpederim şöyle dedi taktım kafama strese girdim erken doğum yaptım
keşke dememek için sadece bebeklerinizi ve mutluluğunuzu düşünün çok dua edin rabbim hep yanınızda olsun
süper o zaman beraber devam ederiz buradan...yeniler de gelir bakarsın:))
merhaba arkadaslar kızlarım bana bayram suprızi yaptı dun rahım agzımız acıldıgı ıcın acıl doguma gırdık 34+5 gunluk suan saglıkları cok ıyı ama kucuk dogdular 1750 gr lar kuvozde kalacaklar10-15 gun kadar .neysekı oksıjen desteksız kendı kendılerıne solunum yapıyorlar ve anne sutu alıyorlar.bızde sımdı sabırsızlıkla onların bıran once kılo almalarını ve evımıze gelmelerını beklıyoruz.darısı dıger bebeklerını bekleyen arkadasların basına.hepınıze ıyı bayramlar dılerım.
delikafadulden alkisalkisalkis seni ve aileni tebrik ederim canımm,
kiloları gayet iyi ,olsun,
az zaman sonra gelirler kucağına Allahın izniyle,
hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar,
iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallah,
iyi bir bayram diliyorum canıma.s...
merhaba arkadaslar kızlarım bana bayram suprızi yaptı dun rahım agzımız acıldıgı ıcın acıl doguma gırdık 34+5 gunluk suan saglıkları cok ıyı ama kucuk dogdular 1750 gr lar kuvozde kalacaklar10-15 gun kadar .neysekı oksıjen desteksız kendı kendılerıne solunum yapıyorlar ve anne sutu alıyorlar.bızde sımdı sabırsızlıkla onların bıran once kılo almalarını ve evımıze gelmelerını beklıyoruz.darısı dıger bebeklerını bekleyen arkadasların basına.hepınıze ıyı bayramlar dılerım.