Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

blastokist yani 5. gün embriyosu veya dondurulmuş embriyo ise veya transfer sonrası pregnyl iğne ara ara yapılmışsa beta hcg yüksek çıkabilir..beta hcg nin yüksek çıkması illa çoğul hamilelik demek değildir..düşük beta hcg de çoğul hamilelik olabilir...benim ilk hamileliğimde değer 57 olmasına rağmen ikizdi..
en doğrusu ultrasonda görülen kese sayısı ve bir kaç hafta sonra gözlenen kalp atımı sayısıdır...

Hayırlı,sağlıklı hamilelikler dilerim..

süpersin canım ya inşallah biz de hayırlısıyla böyle güzel bir hamilelik geçiririz.

tesekkur ederım hymarry suan 35.haftadayım bıraz daha dayanmam lazım enAZINDAN 1 hafta daha olsa super olacak

süpersin canım ya inşallah biz de hayırlısıyla böyle güzel bir hamilelik geçiririz.

opuyorumnanaktan inşallah kızlar inşallah,
şu mübarek günlerde çok dua edin hayırlar için inşallahh..
Bizi de unutmayıneyvahedigeldismile.

hymary çok haklı kızlar hamileliğin tadını çıkarın mutlu olun sakın endişe kaygı gibi olumsuzlukları yaşamayın
yoksa benim gibi 28. haftada doğurursunuz tez canlı olmayın eğilip uzanmayın ben kimseyi dinlemedim yok kayınvalidem geldi yok kayınpederim şöyle dedi taktım kafama strese girdim erken doğum yaptım
keşke dememek için sadece bebeklerinizi ve mutluluğunuzu düşünün çok dua edin rabbim hep yanınızda olsun

hiçbişeye değmiyor dimi,
şuan bebeklerini beklediğin anda sana o sorun yaratanların tek bir gerçek yardımı da olmaz,
yine sen annelik üzüntünle kalırsın,
belki en az 6-7 hafta daha hamileliğin sürebilirdi,düşünsene..
herşey daha güzel olucak inşallah canım:Saruboceq:,
o haftalarda bu sağlıklı günlere erdiniz ya,az kaldııopuyorumnanaktan

bencede hamileliğin tadını çıkarın kızlar,ben hep erken doğum korkusuyla geçirdim.doğurana kadar tek birşey almadım bebişlere,korktum hep.odalarını bile doğumdan üç hafta sonra beğenip ısmarladık:).şimdi keşke diyorum daha rahat olsaymışım.ayrıca hep ileri haftaları düşünün.ben 32 olsa tamam,doğursamda korkmam artık diyordum ve tam 33.haftada doğum yaptım.beynime öyle yerleştimiştim sanırım. tekrar hamile kalsam bütün güzelliklerini doya doya yaşarım valla:).

selam kızlar benim abimin eşi 5,5 aylık ikizlerine hamile.şuana kadar sizlerde hangi incelemeler yapıldı ve bu haftalarda neler yapıyorsunuz?kullandığınız vitaminler neler?yardımcı olursanız çok sevinirim.

anaaa yeni gebüşler gelmiş.hoşgeldiniz kızlar..rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. iyi bayramlar çifter gebüşlerr

merhaba arkadaslar kızlarım bana bayram suprızi yaptı dun rahım agzımız acıldıgı ıcın acıl doguma gırdık 34+5 gunluk suan saglıkları cok ıyı ama kucuk dogdular 1750 gr lar kuvozde kalacaklar10-15 gun kadar .neysekı oksıjen desteksız kendı kendılerıne solunum yapıyorlar ve anne sutu alıyorlar.bızde sımdı sabırsızlıkla onların bıran once kılo almalarını ve evımıze gelmelerını beklıyoruz.darısı dıger bebeklerını bekleyen arkadasların basına.hepınıze ıyı bayramlar dılerım.

delikafadulden alkisalkisalkis seni ve aileni tebrik ederim canımm,
kiloları gayet iyi ,olsun,
az zaman sonra gelirler kucağına Allahın izniyle,
hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar,
iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallah,
iyi bir bayram diliyorum canıma.s...

Sophi tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsün.merak etme çabucak büyür ufaklıklar:).

gunaydın hymarrycım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah hepımızın cocukları ıyı ınsanlarla karsılasırlar.bende sana ve aılene saglıklı mutlu guzel bır bayram dılerım

çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
onlarda küçükmü doğmuş benimkiler 1,er kg doğdu
büyür gelirler sende toparlanır hazırlık yaparsın maşallah kızlarına
bak benim bir kuzum hala oksijen bağımlısı ve küvezde ve daha 1600 gr şükret süper kızların

günaydın kızlarrr

sophicimm gözünaydınnn biz senle neredeyse aynıydık birden iyice heyecanlandım walla çoook az kaldı sanırımmm. bebişlerin kilosu bana göre de fena değil, hem gelişimleri gayet iyiymiş bak maşallah. Allah kavuştursun bir an önce birbirinize. hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhh.

bircecimmm senin oğulcukların nasılllarr? rop sıkıntısını atlattı mı büyük olan?

ben de hergeçen gün artan heyecanımla bekliyorummmm

hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım arkadaslar.kızlarımınn adı defne ve ece oldu .suan dogalı 48 saatı gectı ılk gun3x8 ml sut alıyorlardı bugun 10x8 ml almaya basladılar sankı ıkıgunde bıle buyumusler doktorumuz 10 gunde 2 kıloyu bulurlar ve cıkabılırsınız dıyor.ama cok guzel bır duyguymus gerıde kalanların saglıkla bebıslerını dogurmalarını dılıyorum.kırpıcım darısı senın basına.bıcecım senınde gozun aydın oglusun buyumus cok az kaldı bıraz daha dayan.sadece onları hastanede bırakıp eve donmke cok zormus aklım onlarla.ınsallah en kısa zamanda evımıze gelecekler.hepınıze saglıklı mutlu bır bayram dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…