teşekkrü ederim canım,inşallahhopuyorumnanaktangunaydın hymarrycım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah hepımızın cocukları ıyı ınsanlarla karsılasırlar.bende sana ve aılene saglıklı mutlu guzel bır bayram dılerım
bence de a.sçok sevindim Allah analı babalı büyütsün
onlarda küçükmü doğmuş benimkiler 1,er kg doğdu
büyür gelirler sende toparlanır hazırlık yaparsın maşallah kızlarına
bak benim bir kuzum hala oksijen bağımlısı ve küvezde ve daha 1600 gr şükret süper kızların
az kaldı kirpicim hayırlısıyla inşallah,günaydın kızlarrr
sophicimm gözünaydınnn biz senle neredeyse aynıydık birden iyice heyecanlandım walla çoook az kaldı sanırımmm. bebişlerin kilosu bana göre de fena değil, hem gelişimleri gayet iyiymiş bak maşallah. Allah kavuştursun bir an önce birbirinize. hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhh.
bircecimmm senin oğulcukların nasılllarr? rop sıkıntısını atlattı mı büyük olan?
ben de hergeçen gün artan heyecanımla bekliyorummmm
bak bir hafta 10 gün içinde nasıl rengi şekli açılıyor annesi yavrununnopuyorumnanaktanhepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım arkadaslar.kızlarımınn adı defne ve ece oldu .suan dogalı 48 saatı gectı ılk gun3x8 ml sut alıyorlardı bugun 10x8 ml almaya basladılar sankı ıkıgunde bıle buyumusler doktorumuz 10 gunde 2 kıloyu bulurlar ve cıkabılırsınız dıyor.ama cok guzel bır duyguymus gerıde kalanların saglıkla bebıslerını dogurmalarını dılıyorum.kırpıcım darısı senın basına.bıcecım senınde gozun aydın oglusun buyumus cok az kaldı bıraz daha dayan.sadece onları hastanede bırakıp eve donmke cok zormus aklım onlarla.ınsallah en kısa zamanda evımıze gelecekler.hepınıze saglıklı mutlu bır bayram dılerım.
hayırdır firdoscuumm:uhm:..............................
iyiyim canım,sen nasılsın?aslında bi mesajı silmek için çabalamıştım ama yanlış olmuş:)).
iyidiiirrr yerimseniben
canım normal doğum bekleme ihtimalimiz yok.hem çok badireli bir hamilelik oldu biliyorsun hem de ben uzunnn süre muayeneden bile irrite olmuş çook korkak bi insanım normal doğum düşünmem dahi çok zor. yani kısacası ennn fazla 38. hafta sonunda alınacak küçük hanımm: )
merhaba arkadaslar kızlarım bana bayram suprızi yaptı dun rahım agzımız acıldıgı ıcın acıl doguma gırdık 34+5 gunluk suan saglıkları cok ıyı ama kucuk dogdular 1750 gr lar kuvozde kalacaklar10-15 gun kadar .neysekı oksıjen desteksız kendı kendılerıne solunum yapıyorlar ve anne sutu alıyorlar.bızde sımdı sabırsızlıkla onların bıran once kılo almalarını ve evımıze gelmelerını beklıyoruz.darısı dıger bebeklerını bekleyen arkadasların basına.hepınıze ıyı bayramlar dılerım.
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım arkadaslar.kızlarımınn adı defne ve ece oldu .suan dogalı 48 saatı gectı ılk gun3x8 ml sut alıyorlardı bugun 10x8 ml almaya basladılar sankı ıkıgunde bıle buyumusler doktorumuz 10 gunde 2 kıloyu bulurlar ve cıkabılırsınız dıyor.ama cok guzel bır duyguymus gerıde kalanların saglıkla bebıslerını dogurmalarını dılıyorum.kırpıcım darısı senın basına.bıcecım senınde gozun aydın oglusun buyumus cok az kaldı bıraz daha dayan.sadece onları hastanede bırakıp eve donmke cok zormus aklım onlarla.ınsallah en kısa zamanda evımıze gelecekler.hepınıze saglıklı mutlu bır bayram dılerım.
arkadaşlar 12 haftalık ikizlere hamileyim fakat bugün lekelenme tarzı akıntım oldu normalden biraz fazla bu durumla karşılaşanlar oldumu korkuyorum lütfen yardım ederseniz sevinirm....
kirpi elif nasıl?
arkadaşlar 12 haftalık ikizlere hamileyim fakat bugün lekelenme tarzı akıntım oldu normalden biraz fazla bu durumla karşılaşanlar oldumu korkuyorum lütfen yardım ederseniz sevinirm....
Ben de olmuştu.6. ve 7. haftalarda..Çok korkmuştum haliyle..Ama her defasında çok şükür ki kalp atışlarını duymuştum..
Hemen bişey olacağı anlamına gelmez ama,doktora git hemen..