Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kirpiciğim evdeki oğlum 2150gr oldu haftada rop kontrolüne gidiyoruz saat başı damlaları var genel durumu iyi gözleride kurtuldu gibi
hastanedeki oğlum 1600gr oksijen alıyor ama başka sorunu yok büyümesini ve oksijenden kurtulmasını bekliyoruz
mutluyum çok şükür ama bir yanım eksik
sophiciğim sabrediyorum sağol doğru söylüyorsun eve eli boş dönmek çok zor ama kucağına verdiklerinde tüm çektiklerini unutuveriyorsun

teşekkrü ederim canım,inşallahhopuyorumnanaktan
bence de a.s
maşallak bircecim siz de yol katettniz,az kaldı inşallah
az kaldı kirpicim hayırlısıyla inşallah,
sezeryanla olucak sanırım,normal bekleme gibi bir durumunuz var mı:sm_confused:
bak bir hafta 10 gün içinde nasıl rengi şekli açılıyor annesi yavrununnopuyorumnanaktan
..............................
hayırdır firdoscuumm:uhm:
nasılsıınnnyerimseniben

iyiyim canım,sen nasılsın?aslında bi mesajı silmek için çabalamıştım ama yanlış olmuş:)).

iyidiiirrr yerimseniben

canım normal doğum bekleme ihtimalimiz yok.hem çok badireli bir hamilelik oldu biliyorsun hem de ben uzunnn süre muayeneden bile irrite olmuş çook korkak bi insanım normal doğum düşünmem dahi çok zor. yani kısacası ennn fazla 38. hafta sonunda alınacak küçük hanımm: )

anladımm canım,en güzeli vallaa,sağlıkla kavuş minik kuzuna inşallahhhopuyorumnanaktan
kız kardeşim doğum yaptı yakında,ben kafasına girdim valla,sezeryan yaptı kız,
ne tartakladılar normal doğum için kızı,
öyle iş mi olur yaaaakannehir

Canım güle güle büyüt yavrularını.Allah sağlık versin bebişlerine..İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz...10 Gün çok değil..
inşallah birce sen de diğer bebeğini kucağına alıp,koklama mutluluğunu yaşarsın en kısa zamanda:Saruboceq:

Canım hayırlı olsun, çok sevindim. Ben de 34+2 de dogum yapmıştım ve kızım 1650 gr doğmuştu. Sonra bir de kilo verdi. Toplamda 3 gün falan kaldı kuvozde ve 1595 gr iken bizi birlikte taburcu ettiler. Yani sağlıklı olduktan ve anne onu besleyebildikten sonra kilosu önemli değil diyip tutmadılar.

Artık bir aylık oldu maşallah ve 2500 gri asmış durumda hamdolsun. O yüzden küçük diye endişe etme. Allah anne babasına bagislasin yavruları :)

Kolla onları benim için. Tekrardan çok tebrikler!

arkadaşlar 12 haftalık ikizlere hamileyim fakat bugün lekelenme tarzı akıntım oldu normalden biraz fazla bu durumla karşılaşanlar oldumu korkuyorum lütfen yardım ederseniz sevinirm....

arkadaşlar 12 haftalık ikizlere hamileyim fakat bugün lekelenme tarzı akıntım oldu normalden biraz fazla bu durumla karşılaşanlar oldumu korkuyorum lütfen yardım ederseniz sevinirm....

Ben de olmuştu.6. ve 7. haftalarda..Çok korkmuştum haliyle..Ama her defasında çok şükür ki kalp atışlarını duymuştum..
Hemen bişey olacağı anlamına gelmez ama,doktora git hemen..

maşallah bayram şekerleri gelmiş herhalde bayram tatilinde...Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun inşallah darısı bizim de başımıza..

Ben de olmuştu.6. ve 7. haftalarda..Çok korkmuştum haliyle..Ama her defasında çok şükür ki kalp atışlarını duymuştum..
Hemen bişey olacağı anlamına gelmez ama,doktora git hemen..

canım bak dilemma sesini duymuş ve yorum yazmış.bende lekelenme falan olmadı ama senin yerinde olsam hiç durmaz hemen doktora giderim.

bende de lekelenme olmadı,
eğer koyu renkli ve silince gelen tarzda ise sorun oomuyor,ilaç veriyor doktorlar,yada devam ettiğin progesteron içerikli ilaçlardan da olabiliyor,
ama adet gibi kırmızıya yakın ve çok ise doktora gitmekte fayda var..

gunaydın hymary erkencısın kız..............yavrykırpı ay canım ınş sıkıntısız gelsın melegın ınşş az kalmıs

dılemma akıntınmı oldu canım .....bence mutlaka dra gıt bu cok onemlı kanama tarzı hersey cok onemlı cok dııkıkat et benımde dokuzuncu haftamda oldu yattım hastanede ıkı gun mutlaka ara dru ılaç vercektuır ve gezme dınlen ............

ay yanlış olmuş gulnur galıba sıkıntıda yaaa böle işte artık okumada bıle yazmada bıle sıkıntı hepsıde uyandı ahaaaa oyy ................acele edınce yanlışlıklar cok oluyo yaslılık bıde dımı kız hymaryy

slmm bende 14haftalık ikiz annesiyim maşallah kuzularım çok güzel kocaman geliyo gözüme ultrosonda inş tosun gibide doğarlar dr rica ettim cinsiyetleri ne diye valla bu hafta belli olmaz dedi çok zorladım ya bi bak sen die bir erkeğe benziyo diğeri göstermiyo dedi çok mutluyum biri bile mutlu etti diğerinide çok merak ediyorumm bu hafta sonu özele gidecem inş ikiside gösterir cinsyetlerini ya bu kuzuların tosun gibi doğmasını sağlayacak ne varr ne yemeliyiz ki normal bi bebek gibi doğsuzn şöle 3750 3500 doğsalar ahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…