Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

eren zeynom maşallah çok iyi büyümüşler annesi evde tatlı zor günler seni bekliyor
benim diğer bebeğim hala oksijen bağımlısı ve kandaki enfeksiyon için antibiyotik alıyor erenzeynocuğum sabrın güzel meyvelerini alıyoruz ben sana en başında onlar evde seni çok koşturacaklar üzülme kurtulacaklar demiştim bak herşey nasıl yoluna giriyor
çok şükür rabbime

kızlar merhabalar vakitli mutlu doğumlarınız olsun Allah gönlünüzün muradını versin nekadar çok zorluklar yaşasanızda dua edip isyan etmezseniz herşey yoluna giriyor okşayın göbeklerinizi sevin kuzularınızı
hamileyken hergün dinlediğim klasik müzik cd mi çağan arsal ağlarken çaldım hatırladı sustu ve sakinleşti şimdi hep çalıyorum ve çok sakinleşiyor mutlu oluyor
ama hergün aynı şarkıları dinlerseniz öğreniyorlar karışık dinlerseniz olmuyor

Son düzenleme:

Çok sevindim, kırkbir kere maşallah

Canım çok sevindim,maşallah onlara

Oğlun hastaneden eve gelmiş,inşallah diğer yavrun da gelir çok zaman geçmeden..Çok sevindim canım

arkadaşlar selamlar...artık bu konunun midavimi olucam sanırım:)) geçen hafta öğrendiğimie göre ikizlerim olacak hala şoktayım nasıl olur ne yaparım bilemiyorum

ayyy hadi maşallah yavrularınaa,
temizle temizle,güzel uyuuuuuuuu,kuzular gelince biraz zoorrrsempatiksalakcinni
ama çok bekledin tabi canım benim
geçmiş olsun sophicim,
şimdi kaçıncı haftandasınn?
arkadaşlar selamlar...artık bu konunun midavimi olucam sanırım:)) geçen hafta öğrendiğimie göre ikizlerim olacak hala şoktayım nasıl olur ne yaparım bilemiyorum
bu ara ikizler pek kalmamıştı,
maşallah canım,
sağlıklı güzel sorunsuz bir hamileliğin olsun,
sağlıklı gönlüne göre bebeklerin olsun inşallahh,
keyfine bakk,tatlı tatlı geçri günlerini ooohhhopuyorumnanaktanzemuszemus:CüvCüv:

hymary ben de öyle düşünüyorum hele ki burada yazılanları okuyunca korktum açıkçası Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder. sıkıntılı geçmez inşallah hamileliğim.

canım belli olmıuyor yaa,
yani kişiden kişiye çok değişiyor,
muhakkak tek gebelik kadar kolay geçmiyor fakat gözde büyütülecek birşey de değil,
harikaa,
mesela ben topiğin ilk dönem hamilelerindenim,
sıkıntısız geçti diyebilirim,
fakat daha sonra gelen arkadaşlardan sıkıntılı olanlar oldu tabi,ama kısmet bu işler,
umarım sıkıntısız geçer,
iyi bir hamilelik ve sorunsuz bebekler için pozitif olmanın çok etkili olduğunu düşünüyorum..

kaç yaşındasın,çalışıyormusun,nasıl hamile kaldın canım?

inşallah dediğin gibi olur. şimdilik çok şükür bi sıkıntı yok tabii erken olduğu için.
27 yaşındayım bi sıkıntı olmamasına rağmen 1 yıldır bebeğimiz olmuyordu biraz acele edip aşılama yaptırdık. ilk seferde tuttu. doktorum dalga geçti al sana ikiz diye. çalışıyorum öğretmenim.

hoşgeldin fovfov,Allah hayırlısıyla,sağlıkla,zamanında kucağına almayı nasip etsin bebişlerini:Saruboceq:hamileliğin tadını çıkar canıma.s.

delikafadulden harikaaa,tek seferde aşılamayla ikiz:lepi:
ben de sınıf öğretmeniydim,kızlardan dolayı ara verdimm,
eğer bulantıların olacaksa şimdiden hassasiyetin belli olurdu aslında,inşallah sorunsuz olurolumunekankayizsmile
hoşgeldin fovfov,Allah hayırlısıyla,sağlıkla,zamanında kucağına almayı nasip etsin bebişlerini:Saruboceq:hamileliğin tadını çıkar canıma.s.
alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin canım .Hamileliğin hayırlı olsun

Çok sevindim, kırkbir kere maşallah

ayyy cerencim şimdi hamilelik tickerını görünce kendi hamileliğim aklıma geldi,
ben de bütün hamileliğimi aynen bu takvimle geçirmiştimopuyorumnanaktan
37+1de doğum yapmıştım,
inşallah sen de en az bu haftaları görür,sağlıkla yavrularını kucağına alırsınn..

Sağolasın hymary'cım inşallah bende senin gibi 37. haftaları görürüm. İnşallah sağsalim kucağıma alırım.
Sende inşallah yavrularınla bir ömür sağlıklı sıhhatli geçirirsin. Maşallah artık yaşlarına gelmişler.

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun... Bende senin gibi ikizlerim olacağını öğrendiğimde şoktaydım.... ama şimdi 10 haftalık oldular ve yavaş yavaş alışıyorum bu fikre:))) Nerede bir ikiz bebek ve annesi görsem bir yolunu bulup onalara ikiz bebek sahibi olmanın nasıl bir duygu olduğunu ve zorluklarını soruyorum... Buradaki arkadaşlarımızın çoğu hamileliğinde yol katetmişler...Kendim gibi yolun başında olan bir arkadaşımı da burada görmek güzel.... vereliniortak

inşallah canım inşallahh,görürsün neden olmasınn,Allahın izniyle,
hep söylerim makyajlı fönlü girmiştim doğuma,herkese nasip olsun öylesi:Saruboceq:
kızlar da yaşına geldiler teyzesi az kaldı işte,
geçen yıl bu zamanlar doğum zamanı kolluyorduk,gün sayıp hafta dolduruyorduk,zaman çabuk geçiyor:hulya:

seni de tebrik ederim,sağlıklı bir hamilleik ve zamnında sağlıklı doğumlar dilerim canım,
hamilelikler ilerlemiş ve hatta doğumlar olmuş olsalar bile insanın kendinden birileriyle konuşması çok iyioluyor,
çünkü bizi ancak bizler gerçekten anlayabiliyoruz..

süper o zaman beraber devam ederiz buradan...yeniler de gelir bakarsın:))

hymarry kıdemlimiz olarak sana bişi sormak istiyorum.37 lere gelmene nelere borçlıusun yani neler yaptın bizde yapalım bende 31 in içindeyim inşallah senin gibi planlı doğum yaparım amin....hep yattın mı?toplam kaç kilo aldın?son dönem de progesteron içeren ilaçlar aldın mı?vs...yardımcı olursan çok sevinirim...

canım benim yazacaklarım sizi bağlamaz tabi ki,
çünkü bu iş bünyeden bünyeye göre değişiyor,herkesin hamileiliği farklı fakat benimki sorunsuz denebilecek gibiydi,

Canım transferim Ctesi günü olmuştu ve ben Ptesi çalışmaya başladım,
Tam gün bir özel okulda sınıf öğretmeniydim,nöbetler de dahil,tüm gün ayaktaydım,koşturmaca içinde,
hamileliğin ilk 1 ayı sanırım progestan kullanmıştım,sonra direk vitaminlere geçtim,
inan öyle yoğun çalışıyordum ki,çocuklarımın bana tutunması Allahın taktiri oldu,
bu yüzden hep derim,eğer seni bırakacağı varsa istersen suyunu ağzına içirsinler,yine olmaz bu iş,
yani neredeyse hiç yatıp dinlenemedim,fakat hep pozitiftim,hep iyi düşündüm,hep dua ettim,hep mutluydum,
erkenden bebeklerime alışverişler yaptım,
canım ne istiyorsa yedim,
hiç başka doktorlarla zihnimi bulandırmadım,harika bir doktorum vardı,
sadece ağır kaldırmamaya,yükseklere uzanmamaya,çok eğilmemeye gayret ettim ama hani basit işler,
sadece 31.haftada sancılarla hastanelik oldum,ama göbeğime bakmadan işi abarttım sanıırm,canım ne istiyorsa alışveriş merkezlerinde yemekler peşndeydim,
ertesi gün hastanelik oldum,
sonra dedim ki heeee,demek ağırlaşınca dikkat edicez,
31.haftadan sonra düzenli soda içiyor,magnezyum takviyesi alıyordum,bunlar erken kasılamalrı önlüyor canım aklınızda olsun,
çok dışarı çıkmadım,
evim zaten 4.kattaydı ve asansör yoktu,sor oluyordu merdiven çıkmak,
fakat ev içinde yemkelerimi de yaptım,akşamları ufak ağır yürüyüşlere de çıktım,
açıkçası cinsellik konusunda bile ciddi bir kısıtlamamız olmamıştı bu haftalara kadar,
toplamda 16 kilo aldım,ikizlerde ideal kilo sınır buymuş,fakat böyle sıcaklara denk gelen haftalarında ellerim ayaklarım çok şişmişti,
hiçbişeyi dert etmedim,abartmadım,endişelenmedim,hep Allaha tevekkül ettim,
O nasıl taktir ettiyse o olucak dedim,
hep mutluydum,hiç acele etmedim,
doğumun bir gece öncesi temizliğimi yaptım,fönümü çektirdim,amann ne güzeldiii,
işte bu güzel günleri hatırloadıkça yeniden hamile olmak istiyorum,sizlere çok imreniyorum..
hep keyfini çıkrın hiçbişey için endişelenmeyin,tevekkül edin,duada bulunun..

inşallah seninki de en az benimki kadar zamanında ve güzel olur canımmm:Saruboceq:a.s.

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar, benim sizlere bir sorum olacak. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. İki tane 5. gün embiryosu trasfer edildi. transferin 8. günü beta Hcg değerim 177.5; 9 . günü 243.7 ve 13. günü 734.2 çıktı. Sizce ikiz olma ihtimali var mı? 3 hafta sonra ilk ultrason kontrolüm olacak ama meraktan çatlıyorum:))))Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…