Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çağan arsal evde

Eklentiler

• $004.jpg
    $004.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 55
hepinizi bende çok özledim
kızlar bugün bana verdiler ameliyattan sonra iyi toparlanmış çağan arsalım biberonla besledim tutuşumu hemşire beğenmedi yarın yine eğitim var kısmetse taburcu edecekler salı günü rop kontrolü için geri gideceğiz
diğer bebeğim utku karan 1330gr oksijen ihtiyacı devam ediyor ama iyiye gidiyor maşallah
48 gündür ilk defa yüzüm güldü Allah sizlere sorunsuz kavuşmak nasip etsin
birde bebeklerimin gözlerinin kurtulduğunu öğrensem çok güzel olacak rop kötü bir hastalık inşallah utku karan ameliyatsız kurtulur çağan arsalda sorunsuz görür

Canım cok geçmiş olsun..
ALLAH C.C. yar ve yardımcın olsun iinş.. Cok iyi bilirim zor günler fakat RAbbim onları sana bağişlasın gececek bu zor zamanlar

bircee çokkk sevindim canımmmm.. rabbim diğer oğlunuda tez vakit kavuştursun inşallah....

banada eşim çok yadım ediyor canım,hatta benden çok daha iyi bakıyor o.bebişin biri babasına çok alıştı,ondan başkasında durmuyor.haftaya bakıcımız işe başlayacak,bakalım napıcaz o zaman.ağlama krizlerimiz 1 ay öncesine kadar vardı ama şimdi iyiyiz Şükür.gaz problemimiz pek olmadı ama bebişimin birinin yemek sorunu var.iştahsız ve kardeşiyle arası gititkçe açılıyor.tek sıkıntımız bu..

aynen benimkilerde öyle zaten doğduklarındada 850 gr fark vardı aralarında farkı bi türlü kapatamıyoruz küçük kızım çok iştahsız mızır mızır yiyor ya.. bende çok üzülüyorum bu duruma...
sen çalışmaya devam mı edeceksin yoksa yardımcı olarakmı alıyorsun?

aynen benimkilerde öyle zaten doğduklarındada 850 gr fark vardı aralarında farkı bi türlü kapatamıyoruz küçük kızım çok iştahsız mızır mızır yiyor ya.. bende çok üzülüyorum bu duruma...
sen çalışmaya devam mı edeceksin yoksa yardımcı olarakmı alıyorsun?

bizim tam tersi oldu,az kilolu doğan bebeğim kardeşini geçti.zaten hastanede küvözde kalırlarken doktorumuz böyle olacağını çünkü daha kilolu doğan bebeğimizin biraz tembel olduğunu söylemişti de ben bu kadarını tahmin etmemiştim:KK1:.napalım canım ya,sağlıkları yerinde olsunda az yesinler önemli değil.hem çok kilolu bebekler daha çok soruna yol açıyormuş.

ben aslında 1 yıllık ücretsiz izine ayrılmayı istiyordum ama pek mümkün değil.iki yıl önce ev aldık,bir kaç ay öncede araba aldık.yani biraz borcumuz var ve çalışmak zorundayım.okulum çok yorucu değil ve süt iznim olacak zaten.şu bir yılı bi atlatsak dorukcum daha çabuk büyüyecekler sanki:)

slm kızlar ben geldımm ama cıkıcam bebıslerım cok cok ıyı 1300 dogdular 900 grma dusup suan ıcın 3000 ve 3030 grmlar yarın ewımızdeyız bıdık gıbı oldualr masallah deyın :))) resımlerını face ye koyarım cok sukur 62 gun sonra yarın ewımızdeyız :))) sızler nasılsınız gecmıse bakamadıma celem var malum ewı temızlıcm bebısler gelcek

slm kızlar ben geldımm ama cıkıcam bebıslerım cok cok ıyı 1300 dogdular 900 grma dusup suan ıcın 3000 ve 3030 grmlar yarın ewımızdeyız bıdık gıbı oldualr masallah deyın :))) resımlerını face ye koyarım cok sukur 62 gun sonra yarın ewımızdeyız :))) sızler nasılsınız gecmıse bakamadıma celem var malum ewı temızlıcm bebısler gelcek
:nazar::nazar: kirbirkere Masallahhhhhhhh hihoyyyt

Şükür bütün aceleci bebişler birer birer sağlıkla yuvalarına dönüyorlar. sabrınızın mükafatını aldınız taze anneler, maşallah size gözünüz aydın :)

erenzeyno canım çok sevindim.fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz:)
kirpicim canım sen nasılsın görüşemedik bayadır.seninde mutlu sona az kalmış.
çok güzel günler seni bekliyo allahın izniyle.anne olmak harika bişey:)zemuszemus

maaşallah Allah bir daha yırmasın seni bıdıklarından.. sağlık sıhhat versin hem sana hem bebişlerine.. sabrının mükafatını aldın çok şükür.. Allaha emanet olun

canım cok sevındım gozun aydın

Şükür bütün aceleci bebişler birer birer sağlıkla yuvalarına dönüyorlar. sabrınızın mükafatını aldınız taze anneler, maşallah size gözünüz aydın :)

selam kirpicım nasılsın bız pazar gecesını hastanede gecırdık bızım kızların bayram sonrasına kadar bekleyemeyecegını soyledı doktor byramdan once dogacaklar sanırım sen nasılsın elıf bebek kac gr oldu

selam kirpicım nasılsın bız pazar gecesını hastanede gecırdık bızım kızların bayram sonrasına kadar bekleyemeyecegını soyledı doktor byramdan once dogacaklar sanırım sen nasılsın elıf bebek kac gr oldu

AA ciddi misinn? gerçi haftaya 35. haftamız oluyor ikizler için hiç fena bir hafta değil sophicimm. bizim kız 33. haftanın bitiminde 2140 gram idi, kilosu haftasına göre tam standart ne fazla ne az, bizimki bir sürpriz yapmazsa doktor 38 bitiminde almayı hedefliyor.seninkiler kaç kg oldularr?

X