- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
bi tutarsızlık var diğertopikde görümcemle bakıyorum yazmışsın burda hamileyim yazıyor...
aaa nasıl yani?ilginçmiş valla ne diyim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi tutarsızlık var diğertopikde görümcemle bakıyorum yazmışsın burda hamileyim yazıyor...
hepinizi bende çok özledim
kızlar bugün bana verdiler ameliyattan sonra iyi toparlanmış çağan arsalım biberonla besledim tutuşumu hemşire beğenmedi yarın yine eğitim var kısmetse taburcu edecekler salı günü rop kontrolü için geri gideceğiz
diğer bebeğim utku karan 1330gr oksijen ihtiyacı devam ediyor ama iyiye gidiyor maşallah
48 gündür ilk defa yüzüm güldü Allah sizlere sorunsuz kavuşmak nasip etsin
birde bebeklerimin gözlerinin kurtulduğunu öğrensem çok güzel olacak rop kötü bir hastalık inşallah utku karan ameliyatsız kurtulur çağan arsalda sorunsuz görür
çağan arsal evde
banada eşim çok yadım ediyor canım,hatta benden çok daha iyi bakıyor o.bebişin biri babasına çok alıştı,ondan başkasında durmuyor.haftaya bakıcımız işe başlayacak,bakalım napıcaz o zaman.ağlama krizlerimiz 1 ay öncesine kadar vardı ama şimdi iyiyiz Şükür.gaz problemimiz pek olmadı ama bebişimin birinin yemek sorunu var.iştahsız ve kardeşiyle arası gititkçe açılıyor.tek sıkıntımız bu..
çağan arsal evde
aynen benimkilerde öyle zaten doğduklarındada 850 gr fark vardı aralarında farkı bi türlü kapatamıyoruz küçük kızım çok iştahsız mızır mızır yiyor ya.. bende çok üzülüyorum bu duruma...
sen çalışmaya devam mı edeceksin yoksa yardımcı olarakmı alıyorsun?
çağan arsal evde
çağan arsal evde
kirbirkere Masallahhhhhhhh hihoyyytslm kızlar ben geldımm ama cıkıcam bebıslerım cok cok ıyı 1300 dogdular 900 grma dusup suan ıcın 3000 ve 3030 grmlar yarın ewımızdeyız bıdık gıbı oldualr masallah deyın :))) resımlerını face ye koyarım cok sukur 62 gun sonra yarın ewımızdeyız :))) sızler nasılsınız gecmıse bakamadıma celem var malum ewı temızlıcm bebısler gelcek
slm kızlar ben geldımm ama cıkıcam bebıslerım cok cok ıyı 1300 dogdular 900 grma dusup suan ıcın 3000 ve 3030 grmlar yarın ewımızdeyız bıdık gıbı oldualr masallah deyın :))) resımlerını face ye koyarım cok sukur 62 gun sonra yarın ewımızdeyız :))) sızler nasılsınız gecmıse bakamadıma celem var malum ewı temızlıcm bebısler gelcek
slm kızlar ben geldımm ama cıkıcam bebıslerım cok cok ıyı 1300 dogdular 900 grma dusup suan ıcın 3000 ve 3030 grmlar yarın ewımızdeyız bıdık gıbı oldualr masallah deyın :))) resımlerını face ye koyarım cok sukur 62 gun sonra yarın ewımızdeyız :))) sızler nasılsınız gecmıse bakamadıma celem var malum ewı temızlıcm bebısler gelcek
Şükür bütün aceleci bebişler birer birer sağlıkla yuvalarına dönüyorlar. sabrınızın mükafatını aldınız taze anneler, maşallah size gözünüz aydın :)
selam kirpicım nasılsın bız pazar gecesını hastanede gecırdık bızım kızların bayram sonrasına kadar bekleyemeyecegını soyledı doktor byramdan once dogacaklar sanırım sen nasılsın elıf bebek kac gr oldu