canım benim yazacaklarım sizi bağlamaz tabi ki,
çünkü bu iş bünyeden bünyeye göre değişiyor,herkesin hamileiliği farklı fakat benimki sorunsuz denebilecek gibiydi,
Canım transferim Ctesi günü olmuştu ve ben Ptesi çalışmaya başladım,
Tam gün bir özel okulda sınıf öğretmeniydim,nöbetler de dahil,tüm gün ayaktaydım,koşturmaca içinde,
hamileliğin ilk 1 ayı sanırım progestan kullanmıştım,sonra direk vitaminlere geçtim,
inan öyle yoğun çalışıyordum ki,çocuklarımın bana tutunması Allahın taktiri oldu,
bu yüzden hep derim,eğer seni bırakacağı varsa istersen suyunu ağzına içirsinler,yine olmaz bu iş,
yani neredeyse hiç yatıp dinlenemedim,fakat hep pozitiftim,hep iyi düşündüm,hep dua ettim,hep mutluydum,
erkenden bebeklerime alışverişler yaptım,
canım ne istiyorsa yedim,
hiç başka doktorlarla zihnimi bulandırmadım,harika bir doktorum vardı,
sadece ağır kaldırmamaya,yükseklere uzanmamaya,çok eğilmemeye gayret ettim ama hani basit işler,
sadece 31.haftada sancılarla hastanelik oldum,ama göbeğime bakmadan işi abarttım sanıırm,canım ne istiyorsa alışveriş merkezlerinde yemekler peşndeydim,
ertesi gün hastanelik oldum,
sonra dedim ki heeee,demek ağırlaşınca dikkat edicez,
31.haftadan sonra düzenli soda içiyor,magnezyum takviyesi alıyordum,bunlar erken kasılamalrı önlüyor canım aklınızda olsun,
çok dışarı çıkmadım,
evim zaten 4.kattaydı ve asansör yoktu,sor oluyordu merdiven çıkmak,
fakat ev içinde yemkelerimi de yaptım,akşamları ufak ağır yürüyüşlere de çıktım,
açıkçası cinsellik konusunda bile ciddi bir kısıtlamamız olmamıştı bu haftalara kadar,
toplamda 16 kilo aldım,ikizlerde ideal kilo sınır buymuş,fakat böyle sıcaklara denk gelen haftalarında ellerim ayaklarım çok şişmişti,
hiçbişeyi dert etmedim,abartmadım,endişelenmedim,hep Allaha tevekkül ettim,
O nasıl taktir ettiyse o olucak dedim,
hep mutluydum,hiç acele etmedim,
doğumun bir gece öncesi temizliğimi yaptım,fönümü çektirdim,amann ne güzeldiii,
işte bu güzel günleri hatırloadıkça yeniden hamile olmak istiyorum,sizlere çok imreniyorum..
hep keyfini çıkrın hiçbişey için endişelenmeyin,tevekkül edin,duada bulunun..
inşallah seninki de en az benimki kadar zamanında ve güzel olur canımmm:Saruboceq:a.s.