Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar merhaba bişi sorcam ben 27+6 günlük hamileyim ve 8.5 kilo aldım ikizlere göre çok mu az almışım deneyimli olanlar yazabilir mi acaba.

kilo tamamen bünyeyylealakalı canım ben 30 haftya kadar 7 kilo aldım sonrasında doğuma kadar 6 kilo dahaaldım. 7 kilo ile bitiren bile var.. önemli olan bebeklerin kilosu ve gelişimi kendine kilo almaman daha iyi hem...

ben bişi öğrenmek istiyorum.ben şuan 11 haftalık ikizlerime hamileyim yeniyiz daha.:)bu ikizlerde 2 li test 3 lü test oluyormu yaptırdınızmı?

birde okadar zor hamilelik yaşıyorumki 2 aydır yatıyorum. çok fazla bişi yiyemiyorum.yediğimi çıkarıyom.tek başma bir yere gitmiyorum gidemiyorum halsizlik tabnsiyon düşyo devamlı.başım dönyo.kendim 2 kilo vermişim .yiyememe rağmen bebklerim benden nasıl beslenyolar aç kalmazlar dimi çok korkuyorum.çoğu şeyden hamileliğimden dolayı tiksiniyorum herşeyi yiyemiyorum.bana bilgi verirmisiniz arkadaşlar..

birde okadar zor hamilelik yaşıyorumki 2 aydır yatıyorum. çok fazla bişi yiyemiyorum.yediğimi çıkarıyom.tek başma bir yere gitmiyorum gidemiyorum halsizlik tabnsiyon düşyo devamlı.başım dönyo.kendim 2 kilo vermişim .yiyememe rağmen bebklerim benden nasıl beslenyolar aç kalmazlar dimi çok korkuyorum.çoğu şeyden hamileliğimden dolayı tiksiniyorum herşeyi yiyemiyorum.bana bilgi verirmisiniz arkadaşlar..

bende 6. haftadan 12. haftaya kadar hiç birşey yiyememiştim hatta su bile içsem çıkartıyordum 12. haftadan sonra azaldı ben bu arada 3 kilo vermiştim ama benim doktorum merak etme 5. aya kadar senin beslenmenle bi ilgisi yok onlar gerekli olanları senin vücudundan alır demişti ve gerçektende şu an 20. haftadayız ve bebeklerimin kiloları ve boyları normal ben sadece halsizim şimdide demir takviyesine başladık çok şükür şimdilerde iyiyim gebeliğin 5. 6. ayı genelde rahat geçer demişlerdi sanırım onu yaşıyoruz inşallah sonuna kadar böyle gider hepimizin...

ben bişi öğrenmek istiyorum.ben şuan 11 haftalık ikizlerime hamileyim yeniyiz daha.:)bu ikizlerde 2 li test 3 lü test oluyormu yaptırdınızmı?

ayrıca ikiz gebeliklerde ikili ve üçlü testleri önermiyorlar değerler zaten yüksek olacağı için yanılma payı çok yüksek diye ben iki tane doktora gitmiştim ikiside önermedi ultrasonografik inceleme daha önemli bizim için dediler ense kalınlığı vs. bakıyorlar içinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bebekleriniz var pozitif düşünmek gerek bu çor zamanlarınızda bi süre sonra geçecektir inşallah

bende 6. haftadan 12. haftaya kadar hiç birşey yiyememiştim hatta su bile içsem çıkartıyordum 12. haftadan sonra azaldı ben bu arada 3 kilo vermiştim ama benim doktorum merak etme 5. aya kadar senin beslenmenle bi ilgisi yok onlar gerekli olanları senin vücudundan alır demişti ve gerçektende şu an 20. haftadayız ve bebeklerimin kiloları ve boyları normal ben sadece halsizim şimdide demir takviyesine başladık çok şükür şimdilerde iyiyim gebeliğin 5. 6. ayı genelde rahat geçer demişlerdi sanırım onu yaşıyoruz inşallah sonuna kadar böyle gider hepimizin...

canım sağolasın beni bilgilendirdiğin için.ikiz gebelik tek gebelik gibi olmuyor çok farklı.korkular 2 kat artıyor tabiki.inşallah sağ salim doğum yaparız.allah yardımcımız olsun...

kilo tamamen bünyeyylealakalı canım ben 30 haftya kadar 7 kilo aldım sonrasında doğuma kadar 6 kilo dahaaldım. 7 kilo ile bitiren bile var.. önemli olan bebeklerin kilosu ve gelişimi kendine kilo almaman daha iyi hem...[/QUOT
merhabalar sanırım ikiz annesisiniz sizde.

benim dr gerek duymamıştı yanıltıcı sonuç veriyormuş onun yeerine ayrıntılı ultrason tercih etti..ense ölçümleri 12. hafta ultrason 24. hafta yapıldı..

bende çok zor bi hamilelik geçirdim ilk dönem mide bulantıları öyleki 7 kilo verdim.kanamalı olarak 6. ayıma kadar yattım. serklaj ameliyatı oldum falan filan ikiz hamileliği genelde çok sorunlu oluyor zaten... ama kokrkma bebekler besleniyor önemli olan 4 5 aydan sonra iyi beslenmen vitaminlerini düzenli almanı öneririm..

canım sağolasın beni bilgilendirdiğin için.ikiz gebelik tek gebelik gibi olmuyor çok farklı.korkular 2 kat artıyor tabiki.inşallah sağ salim doğum yaparız.allah yardımcımız olsun...
hayırlısı ile kavuş inşallah yavrularına...:)

Merhaba,ben 27+6 dayım çok şükür.Benim doktorum bana ikili üçlü yaptırmana gerek yok dedi,ancak kardeşim biyokimya doktoru olduğundan bakalım diye ısrar etti .Bizzat kendi baktı çok şükür normal çıktı.Perinatoloji uzmanına detaylı usg için gittiğimizde özellikle testleri sordu ingiltereden gelmiş bir doktordu orada bakıldığını söyledi.Ama ense kalınlıkları iyiyse ve detaylı usg iyiyse sorun olmaz inşallah.Herşeye rağmen allaha emanet yapacak birşey yok.Dua edelim birbirlerimize...

mrb arkadaşlarrrr ben de 34+5 oldummm:)ikiz :) kız ikiside:) 20 gün sonra alıcam kucağıma miniklerimiii:) hamilelik nasıl gidio ikiz annelerinde?????? benim son aya kadar gayet iiydi ama ağırlaştım son ayda şimdi de sürekli yatıorum :)

32 haftadayım artık ıyıce agırlastım aslında 7 kılo aldım ama nefes alamamıyorum ve ızmır cooooooooooookkkkkkk sıcak..kırrpıcım nerelerdesın sen ne durumdasın

32 haftadayım artık ıyıce agırlastım aslında 7 kılo aldım ama nefes alamamıyorum ve ızmır cooooooooooookkkkkkk sıcak..kırrpıcım nerelerdesın sen ne durumdasın

canım iyiyim bende, inanmıyorumm sen ikizle 7 kilo almışın ben tekizle 17 kilooooo :KK43:((((((((
ya birde bu ara bağırsaklarım sorunlu biraz, ishal değilim ama var bir bozukluk, arada bir de karnımın alt kısmı ağrıyor ama sancı sayılmaz sanırım, azz kaldı yaaa inanamıyorumm.

canım iyiyim bende, inanmıyorumm sen ikizle 7 kilo almışın ben tekizle 17 kilooooo :KK43:((((((((
ya birde bu ara bağırsaklarım sorunlu biraz, ishal değilim ama var bir bozukluk, arada bir de karnımın alt kısmı ağrıyor ama sancı sayılmaz sanırım, azz kaldı yaaa inanamıyorumm.

benımde barsaklarım aynı sekılde cok kotu nedne bılmıyorum ama artık heran dogurabılırmısım gıbı gelıyor.evde oturamıyorum cok sıkılıyorum ıse gelıyorum ama ordada duramıyorum sırt agrısından olmek uzereyım bırden bıre bukadar zorlanacagımı hıc tahmın etmemıstım .gecen hafta boyle degıldım ama 32.haftaya gırınce sankı bırden bıre degıstı hayat sartlarım.bu hafta boyleyse bundan sonrakı haftaları dusunemıyorum bıle.offfffffff kırpıcım hjayırlısıyla sag salım bır dogurabılsek cocukları

benımde barsaklarım aynı sekılde cok kotu nedne bılmıyorum ama artık heran dogurabılırmısım gıbı gelıyor.evde oturamıyorum cok sıkılıyorum ıse gelıyorum ama ordada duramıyorum sırt arısından olmek uzereyım bırden bıre bukadar zorlanacagımı hıc tahmın etmemıstım .gecen hafta boyle degıldım ama 32.haftaya gırınce sankı bırden bıre degıstı hayat sartlarım.bu hafta boyleyse bundan sonrakı haftaları dusunemıyorum bıle.offfffffff kırpıcım hjayırlısıyla sag salım bır dogurabılsek cocukları

İnşallah canım yaaa, Allah yardımcımız olsun. ya ben bir de birkaç gündür depresifim nedense, kaç aydır evdeyim ama mutluydum, birdenbire psikolojim çöktü, kendimi çok hayattan soyut, yalnız ve mutsuz hissetmeye başladım birdenbire. hormonal bir durum mu acaba bilemedim? canım hiçbirşey yemek istemiyor, bu durumda da sağlıklı beslenemiyorum tabii, offff bi tuhaf oldum yaaa :KK43:
barsaklar çok tuhaf canım yaa, accaip gazım var, topluma karıştığımda enn çok bu konuda zorluk çekiyorum, bir de nasıl kötü kokulu gece gündüz cereyanda kalmaktan mıdır nedir?
işte böyle bendeki son durumlar da canım.

İnşallah canım yaaa, Allah yardımcımız olsun. ya ben bir de birkaç gündür depresifim nedense, kaç aydır evdeyim ama mutluydum, birdenbire psikolojim çöktü, kendimi çok hayattan soyut, yalnız ve mutsuz hissetmeye başladım birdenbire. hormonal bir durum mu acaba bilemedim? canım hiçbirşey yemek istemiyor, bu durumda da sağlıklı beslenemiyorum tabii, offff bi tuhaf oldum yaaa :KK43:
barsaklar çok tuhaf canım yaa, accaip gazım var, topluma karıştığımda enn çok bu konuda zorluk çekiyorum, bir de nasıl kötü kokulu gece gündüz cereyanda kalmaktan mıdır nedir?
işte böyle bendeki son durumlar da canım.

belkide demir ilaçlarındandır.bıraz meyve agırlıklı beslenmeye calıs belkı rahatlarsın magnesıum içiyorsan oda barsakları bozujyor.ama su depresyonu at ustunden bak o zama elıf bebekte etkılenıyor

terkedimiş bi topik oldu burası grup dğıldı yeni gelen ikiz hamişte olmayınca :KK43: oysa ne güzel günlere geçirmiştik burda heyecanla koşardım geçen sene bu zmanlarboshayallersmile

CAnan bende bu zamanalrda ögrenmiştm hamile oldugumu sonrada szilerle tanıstım cok güzel zamnlardı...

X