• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

evet cnm 3-6 kilo 2 numara cnm 1 numara bilmiyorum cnm

çünkil ilk bez molfix pramatüre kullandım

kilo durumuna bağlı herşey cnm benim bebeklerim 2310 ile 2440 doğdular ilk 3 aya kadarda 2 numra kullandık arık olmuyor

mama işine gelince ben ilk bir ay sağarak verdim sütümü
ama çok azdı ve ben yoğumbakımda kaldığıımdan pramatüre aptamil aldık 40 tl kutusu 38 36 olarakda değişiyor cnm.....

sonra aptamil pre alacaksınız ama benim çocuklar doymadığından aptamil 1 geçtik 2 aya girmeden son iki haftadır kızlar bebelac kullanıyoruz kızlar içeriklerini karşılaştırdım herşey aynı .....çünki çok masraf benim gibi mama ile besleneceklerse ayda 350 tl buluyor mama parası .....biz bebelacla gelişimden bişey kaybetmedik.......

yani aylık masraf aptamil ve prima alırsanız 450 500 tl oluyorr .....

biz şuan bir kutu mama 1 gün yetiyorr

Canım çok sağol.Bir dosya yaptım pc ye,kaydediyorum bunları,markaları,sayıları falan unutuyorum.
Masrafa bak yaa,yavrular yiyiğ içip s.çıyorlar desenekaydirigubbakcemile3,kurban olsunlar..
Fakat Allah üç kuruşa çalışan,zorlukla kazanan herkese yardım etsinn:Saruboceq:

resim002rpk.jpg

işte göbişimmmm

Kız göbişin belli olmuş artııııkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallahhhh:nazar::nazar: maşallahh
Bak bu bizim iki gebelikte yeni bir göbiş-bebiş topiği açtım ona da koy kızzz..
Maşallah yavrulara daaa:nazar:opuyorumnanaktan

of buraya direk nasıl koyuyorsun yaa,benimki olmuyorrkafamçokkarıştı

Kız göbişin belli olmuş artııııkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallahhhh:nazar::nazar: maşallahh
Bak bu bizim iki gebelikte yeni bir göbiş-bebiş topiği açtım ona da koy kızzz..
Maşallah yavrulara daaa:nazar:opuyorumnanaktan

sağol teyzesi... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvalla bende şaşkınım doğrusu normalde sanki bu kadar büyük değil pek fotojenik olmayacak benim kıslar sanırsam. olduklarından şişman çıkıyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide inanmazsın 3-4 günde büyüdü karnım farkedilmeye başladı yani. insan şaşkına dönüyor bu kadar kısa sürede nasıl bi değişim diye:))

hy maryy cnm aynen dediğin gibi bizim sütümüz az olduğundan pramatüre ile başladık pramatüre zaten aptamil dışında başka bişey almayın ama 3-4 kiloyu geçmesi ve bebelacla aptamilinm kutularını aldım grları dahil hepsini inceledim hastanede tanıştığım üçüzleri olan bir bayan bebelac kullanıyoruz dedi valla tosun gibi sağlıklıydı çocukları ........

açıkcası biz yetişemiyoruz ......o yüzden bebelac veriyorum bezde artık şimdi biz almaya başlayacaz

zaten ağustosda ek gıdaya geçiyoruz biz

wavy cnm göbüşler başlığına koy tatlımmmm orada bürsüü göbüş varrr çok güsel yaa

hy maryy cnm aynen dediğin gibi bizim sütümüz az olduğundan pramatüre ile başladık pramatüre zaten aptamil dışında başka bişey almayın ama 3-4 kiloyu geçmesi ve bebelacla aptamilinm kutularını aldım grları dahil hepsini inceledim hastanede tanıştığım üçüzleri olan bir bayan bebelac kullanıyoruz dedi valla tosun gibi sağlıklıydı çocukları ........

açıkcası biz yetişemiyoruz ......o yüzden bebelac veriyorum bezde artık şimdi biz almaya başlayacaz

zaten ağustosda ek gıdaya geçiyoruz biz

opuyorumnanaktanmaşallah yaaa,
canım ne fark eder,o da mama,bu da mama değilmi,bazı şeyler marka olayna dönmüş.İnsanlar da kendilerinden kısıp yavrularını düşündükleri için millet sömürdükçe sömürür,aklımda benim de..
Sağol canmm

opuyorumnanaktanmaşallah yaaa,
canım ne fark eder,o da mama,bu da mama değilmi,bazı şeyler marka olayna dönmüş.İnsanlar da kendilerinden kısıp yavrularını düşündükleri için millet sömürdükçe sömürür,aklımda benim de..
Sağol canmm

çok haklısın cnm eşimde diyor bebelac kutusuz satıyor
aptamilin özel kutusu var aptamilin her kanalda reklamı var diyor bebelacın yok diyor bir saat reklam yayınlanması kaçpara biliyorsun dedi bana ondan bu fark var dedi....

esım 1 kız 1 oglan dıye gormustu hep ruyasında,ben kaptırma kendını dıye hepb uyarmıstım,,,

maşallah çok sanlısın valla ikisininde tadına varacaksın ne güsellll

bende iki kız isityordum ama içimden ses iki erkek dedi ve öle oldu

hayırlı uğurlu olsunnn

esım 1 kız 1 oglan dıye gormustu hep ruyasında,ben kaptırma kendını dıye hepb uyarmıstım,,,

Canıııım hayırlı uğurlu olsuuunn,sağlıkla doğsunlar inşallahh:nazar:
sen biri kız diğeri göstermiyor deyince tahmn ettim ama yine de gönlünde bir kız bir erkek vardı diye sesimi çıkarmadım,
bak benim de burdaki wavy arkadaşımında iki kızı var Allah bağışlarsa,
çok harika,çok güzel,sakın aklına başka bişey gelmesin,üzma kıslarımızzzııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım ben biraz eski kafalıyımdır bazı konularda,oo iş bana hiç mantıklı gelmiyor,yani yıka yıka giydir,bu nasıl bir malzemeden yapılıyor ki,sonra o bezi neyle makineye atıp temziliyceksin?Hadi yanlız başına yıkadın,elde yıkama muşambalı bezlerin olayına dönmez mi o iş:sm_confused:?
Bilmiyorum yaa:1no2:

ya bende senın gıbı duşunuyorum ama baktım çok guzel ve cok sağlıklı............bazen azcık cış yapıyolar yazık oluyoı beze bence mantıklı ............googıla yılanabılır bebek bezı yaz cıkıyo bak..............cok rağbet goruyomuş...............bı bakmak lazım dıye duşunuyorum.................denemek gerek.............yoksa hep yıkama taraftarı değılım......ama değıişik geldı ................

Kızlar hamile destek yastığı almayı düşünüyorum yatarken rahatlık olsun diye ama bir bilginiz yada kullanan varmı,nerden almak lazım??

Cnm uyurken göbeğinin altına yada bacaklarının arasına koyuyorsun daha rahat ediyomuşsun uyurken..
yok kullanım alanını anladım bende şimdilik bacaklarımın arasına alıyorum. ama hani satılanın normal yastıktan farkı ne acep. nette varsa bulursan paylaş canım. bizde öğrenelim..

ben bırdaki bebek alışveriş mağazalarında görüyorum,ama incelemedim nasıldır diye,
evdekileri kullanıyorum sadece..

Back