valla benim biraz göbeğim vardı şimdi doğumdan sonra baya kaldı..en çok da süt olsun diye yedikleri yaptı...hamileyken göbeğim küçüktü herkes tek sanıyordu beni..çünkü yavrularım yanlarımda değil altlı üstlü yatıyorlardı....
zuzu benimkiler sanırım yanyana, ondan mı kaynaklanıyor acaba? sabah kalkınca düz, bir şeyler yiyeyim başlıyorum şişmeyemafoldumben inşallah ilerleyen günlerde artmaz...
kızlar herkeze ıyıgeceler bugun son kez dr amcamızın muayenehanesıne gıttık uzgunduk bıraz son oldugu ıcın cok sukur kuzularım ıyıler 29 da hastaneye yatıcaz 30 unda alıcak dr amcaları ınsallah.hem buruguz hemde coookkk mutluyuz sonunda kavusucaz ınsallah.allahım herkeze guzel haberler almayı nasıp etsın dertsız sıfalar vermesın ınsallah.herkezı opuyorum ıyıgeceler....
kuzu Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, darısı başımıza, onları görebilmek, koklamak ne muhteşem duygudur, haberlerini bekliyoruz.
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. göbek konusunda ben de çok muzdaripim.. 24. haftayı bugün bitirdik ay olarak henüz 5,5 aylığız ama bendeki göbeği gören acıyarak bakıyor desem yeri :)) dün yine birileri tahminde bulundu sen 8-8,5 aylık hamilesindir niye hala çalışıyorsun diye :)) hatta yengem bize gelmişti ben 20 haftalıkken, o da 30 haftalıktı (tek çocuk) yan yana resmimiz var ben sanki hafta olarak ondan ileri gibi görünyorum.. o derece yani :)) ilerde inanmayanlar olur diye tek gebe bulursan çek fotoları bol bol :)))
pgt çok teşekkür ederim, ben taşıyabilir miyim o kadar büyük göbeği:2: Gözüm korktu iyice valla, şu an 59 kiloyum, daha k,lo almadım ama ilerleyen günlerde nolcam bakalım, bu şişkinliğe iyi gelen bir şey var mı senin bildiğin? Bir de şu ikiz forumlarını bana dfa özelden atabilir misin bi zahmet?
herkese merhaba bende 10 haftaya doğru ilerliyorum ikiz bebeklerimiz gelicek inşallah ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oldu meleklerim, geçen cumartesi kontrole gittik her şey çok normaldi. 12. haftada tekrar gidicez inşallah yine herşey çok normal çok sağlıklılar der doktorumuz. ilk günlerde ağrılarım çok olmuştu şimdi ilaçlarımı bıraktıkça kendimi daha iyi hissediyorum ama son günlerde göbeğimin deliğinde ara sıra olan çok ince bir sızı hissediyorum aniden olup geçiyo büyük bir ihtimalle olası bir durum ama ben her seferinde endişeleniyorum tecrübelerinizi paylaşmak isterim Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin, inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.opuyorumnanaktan
dobican hoşgeldin, hayırlı olsun, seninle yakın saylırız, 12. hafta ense ölçümleri için gidilecek di mi?Ben geçen hafta yaptırdım, iyi çıktı şükürler olsun.
arkadaşlar bende 32 haftalık hamileyim ikiz bekliyorum.geçen hafta aşırı kaşıntım oldu.doktar karaciğer fonksiyon testi yaptırdım.değerler yüksek çıktı.doktor karaciğer koleztazı diye bir hastalık var sende dedi.bayağı bir riskliymiş.ursofalk diye bir ilaca başladık.vallaha kaşıntı deyip geçmeyin. bu arada bebeklerim 29.haftalık iken biri 1185 gram diğeri 1175 gram çıktı sizce kiloları nasıl
meltem geçmiş olsun, okuduğum kadarıyla haftalarına göre normal bebiklerin kilosu...