Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese merhaba bende 10 haftaya doğru ilerliyorum ikiz bebeklerimiz gelicek inşallah ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oldu meleklerim, geçen cumartesi kontrole gittik her şey çok normaldi. 12. haftada tekrar gidicez inşallah yine herşey çok normal çok sağlıklılar der doktorumuz. ilk günlerde ağrılarım çok olmuştu şimdi ilaçlarımı bıraktıkça kendimi daha iyi hissediyorum ama son günlerde göbeğimin deliğinde ara sıra olan çok ince bir sızı hissediyorum aniden olup geçiyo büyük bir ihtimalle olası bir durum ama ben her seferinde endişeleniyorum tecrübelerinizi paylaşmak isterim Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin, inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende 32 haftalık hamileyim ikiz bekliyorum.geçen hafta aşırı kaşıntım oldu.doktar karaciğer fonksiyon testi yaptırdım.değerler yüksek çıktı.doktor karaciğer koleztazı diye bir hastalık var sende dedi.bayağı bir riskliymiş.ursofalk diye bir ilaca başladık.vallaha kaşıntı deyip geçmeyin. bu arada bebeklerim 29.haftalık iken biri 1185 gram diğeri 1175 gram çıktı sizce kiloları nasıl

pgt06...

Ç&D canım senle daha önce tek kesede ikiz gebelik başlığından yazışmıştık... canım evet bizim durumumuz daha farklı ve riskli, çünkü bebekler tek bir plasentadan besleniyorlar... kan çalma durumu kordon dolanması riski (amniyon kesesi de tek olanlarda) yaşanabiliyor... ben de internette yazılanları okuyunca moralmen çökmüştüm.. bizim durumumuzda olan o kadar çok insan var ki onları buldukça rahatladım... Allaha şükür 24. haftam bitti.. dün kontrolüm vardı, doktor çok iyi konuştu, o da kan çalmadan korkuyordu ama bebekler arası fark eskisinden bile az (%2) olmuş.. mehmedim 733 alim 716 gram olmuş teyzesi.. her kontrole korkarak gidiyoruz elbet ama Allah büyük.. inşallah hepimiz kazasız belasız kavuşuruz yavrularımıza....

canım burda başka forum ismi vermek olmaz ama sadece ikiz bebek bekleyen ve ikiz annesi olanalrın olduğu forumlar var.. orda bol miktarda tek yumurta ikizi var... aklında bulunsuz...
sakin ol, çok dua et (hem kendine hem bize :)), sevgiyle kal,
öpüyorum herkesi kocamann

evet hatırldım:) ohh maşallah bebişlerine aradaki fark çok az..hayırlısıyla böylede giderler:)

benimde drum kan çalmalarından korkuyor sanırım 24. haftadan sonra daha çok görülüyomuşş..şu ana kadar çok iyi geldik. 16 haftalık olduk artık...senin bebişlerinin arasında zar damı yok? bende varmış ama kese değil ince bir zar dedi..ayırıyo birbirinden en azından kordonlarına mğüdahale etmezler sanırım..

hareketlerini hissetmeye başladın mı? ben başladım gibi:))

elimden geleni yapmaya çalışıyorum sakin olmayada çalışıyorum ama bazen endişelerim esiri oluorum..hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görebilirsek...

Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebeklerimizi korusun..bizde sizi öpüyoruz.:)

bu arada o forumların isimlerini bana özelden atabilirmisin?a.s.

valla benim biraz göbeğim vardı şimdi doğumdan sonra baya kaldı..en çok da süt olsun diye yedikleri yaptı...hamileyken göbeğim küçüktü herkes tek sanıyordu beni..çünkü yavrularım yanlarımda değil altlı üstlü yatıyorlardı....

zuzu benimkiler sanırım yanyana, ondan mı kaynaklanıyor acaba? sabah kalkınca düz, bir şeyler yiyeyim başlıyorum şişmeyemafoldumben inşallah ilerleyen günlerde artmaz...

kızlar herkeze ıyıgeceler bugun son kez dr amcamızın muayenehanesıne gıttık uzgunduk bıraz son oldugu ıcın cok sukur kuzularım ıyıler 29 da hastaneye yatıcaz 30 unda alıcak dr amcaları ınsallah.hem buruguz hemde coookkk mutluyuz sonunda kavusucaz ınsallah.allahım herkeze guzel haberler almayı nasıp etsın dertsız sıfalar vermesın ınsallah.herkezı opuyorum ıyıgeceler....

kuzu Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, darısı başımıza, onları görebilmek, koklamak ne muhteşem duygudur, haberlerini bekliyoruz.

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. göbek konusunda ben de çok muzdaripim.. 24. haftayı bugün bitirdik ay olarak henüz 5,5 aylığız ama bendeki göbeği gören acıyarak bakıyor desem yeri :)) dün yine birileri tahminde bulundu sen 8-8,5 aylık hamilesindir niye hala çalışıyorsun diye :)) hatta yengem bize gelmişti ben 20 haftalıkken, o da 30 haftalıktı (tek çocuk) yan yana resmimiz var ben sanki hafta olarak ondan ileri gibi görünyorum.. o derece yani :)) ilerde inanmayanlar olur diye tek gebe bulursan çek fotoları bol bol :)))

pgt çok teşekkür ederim, ben taşıyabilir miyim o kadar büyük göbeği:2: Gözüm korktu iyice valla, şu an 59 kiloyum, daha k,lo almadım ama ilerleyen günlerde nolcam bakalım, bu şişkinliğe iyi gelen bir şey var mı senin bildiğin? Bir de şu ikiz forumlarını bana dfa özelden atabilir misin bi zahmet?

herkese merhaba bende 10 haftaya doğru ilerliyorum ikiz bebeklerimiz gelicek inşallah ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oldu meleklerim, geçen cumartesi kontrole gittik her şey çok normaldi. 12. haftada tekrar gidicez inşallah yine herşey çok normal çok sağlıklılar der doktorumuz. ilk günlerde ağrılarım çok olmuştu şimdi ilaçlarımı bıraktıkça kendimi daha iyi hissediyorum ama son günlerde göbeğimin deliğinde ara sıra olan çok ince bir sızı hissediyorum aniden olup geçiyo büyük bir ihtimalle olası bir durum ama ben her seferinde endişeleniyorum tecrübelerinizi paylaşmak isterim Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin, inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.opuyorumnanaktan

dobican hoşgeldin, hayırlı olsun, seninle yakın saylırız, 12. hafta ense ölçümleri için gidilecek di mi?Ben geçen hafta yaptırdım, iyi çıktı şükürler olsun.

arkadaşlar bende 32 haftalık hamileyim ikiz bekliyorum.geçen hafta aşırı kaşıntım oldu.doktar karaciğer fonksiyon testi yaptırdım.değerler yüksek çıktı.doktor karaciğer koleztazı diye bir hastalık var sende dedi.bayağı bir riskliymiş.ursofalk diye bir ilaca başladık.vallaha kaşıntı deyip geçmeyin. bu arada bebeklerim 29.haftalık iken biri 1185 gram diğeri 1175 gram çıktı sizce kiloları nasıl

meltem geçmiş olsun, okuduğum kadarıyla haftalarına göre normal bebiklerin kilosu...

Canım senle aynı durumdayım, fark su ki ben 16. Haftadan beri kaşınıyorum ve bana da konan teşhis karaciğer kolestazi. Safra tuzu degerlerin kaç çıktı? Benimki 66 idi. Bir de ben bebeklerimden birini gecen hafta, 30. Haftamda iken kaybettim. Gelişim geriliği vardı. Ben de yaklasik 3 haftadır ursofalk kullanıyorum ama ancak bebeği kaybedince kaşıntılarım biraz hafifledi. Aylardır uyku uyumuyorum..

Belki biliyorsun, bu durum erken dogum yapmani gerektirecek büyük ihtimalle. Ursofalk kullanarak sıkı takip edecekler tahlillerini..

Allah kolaylık versin, bebeklerinin kilosu da maşallah gayet iyi, hayirlisiyla tamamına erdirsin Rabbim inşallah..

Kızlar slm cok fazla gıremıorum malum sebepler sutumde kesıldı gıbı bsıey bebekelrımı sorucak olursanız cok ıyıler cok sukur makıneden ayrıldılar nefes alıolar kıl alıor 1000 grmdılar sımdı kızım 1580 oglumda 1670 lmus dr eger bole devam ederse solunumda sıkıntı cıkmazsa 2 kg olduklarında taburcu olurlar dedı yanı bı 10 veya 15 gun daha ayrı kalıcam onalrdan ama olsun tek yeter kı ıyı olsunalrda baska bıseyde yok gozum sutumu artırma calısmalarındayım son 4 gundur mama ıle beslenıoar baskada sıkıntıları yok sukur
bırcecım ıns senınde bebklerın ıyı olucak kuzum daha yolun basındalar sole bı 20 gunden sonra ancak tedavıye yanıt verıolar uzulme tatlım dualarını et bol bol hepınızı opuorum slmlıorum

Kızlar slm cok fazla gıremıorum malum sebepler sutumde kesıldı gıbı bsıey bebekelrımı sorucak olursanız cok ıyıler cok sukur makıneden ayrıldılar nefes alıolar kıl alıor 1000 grmdılar sımdı kızım 1580 oglumda 1670 lmus dr eger bole devam ederse solunumda sıkıntı cıkmazsa 2 kg olduklarında taburcu olurlar dedı yanı bı 10 veya 15 gun daha ayrı kalıcam onalrdan ama olsun tek yeter kı ıyı olsunalrda baska bıseyde yok gozum sutumu artırma calısmalarındayım son 4 gundur mama ıle beslenıoar baskada sıkıntıları yok sukur
bırcecım ıns senınde bebklerın ıyı olucak kuzum daha yolun basındalar sole bı 20 gunden sonra ancak tedavıye yanıt verıolar uzulme tatlım dualarını et bol bol hepınızı opuorum slmlıorum
eren zeynocum bebeklerının ıyı olmasına cok sevındım.sutun ıcın bol su ıc.bırde vıta malt dıye mayalı bır ıcecek var eczanelerde satılıyor sutu cok guzel arttırıyor.aynı sekılde humana stıll tea adında bır cayda aynı ısı yapıyor oda eczanelerde satılıyor.kuru dut ,borulce helvada acayıp işe yarıyor aklında olsun.

dalinciğim çok sevindim gerçekten miniklerinin toparlanmasına Allah onları sana ve eşine bağışlasın

merhaba arkadaşlar....herkese hayırlı sabahlar.....hayırlı cumalar....
Allahım bu mübarek günün hatrına herkesin yar ve yardımcısı olsun....
küvezdeki bebeklere acil şifa ve sağlık versin,anne babalarına kavuştursun en kısa zamanda...
hamişlere sorunsuz sağlıklı bir hamilelik,doğumu bekleyenlerede yardım etsin inşaallah....eyvahedigeldismile
erenzeyno cnaım bebeklerin iyi olmasın çok sevindim....sıkıntılı günler geride kalıyo Allahın izniyle....
cartman cnaım sen nasılsın?kızın nasıl?kontrollerin sıklaştımı...
meltemcim bebeklerinin kilosu gayet iyi maşallah....daha hızlı kilo alacaklar bundan sonra...
Allahım hayırlı sağlıklı bebekler,kolay doğum nasip etsin inşaallah...
pgtcim teşekkür ederim cnaım iyi dileklerin için...
birce canım sen nasılsın?senin kuzulardan güzel güzel haberler bekliyorum.zaten iyide Allahın izniyle güzel haberlerin devamını bekliyoruz...
bizi sorarsanız hamdolsun iyiyiz bi yaramazlık yok. son 4 günümüz ve bekliyoruz...dualarınızda bizi unutmayın öptük...

kuzuuuu cnaım sen nasılsın?moraller nasıl? hazırmısın?
başaracağız allahın izni ve yardımıyla inşaallah...kaydirigubbakcemile5rabim hayırlı sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin inşaallah.bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla(amin)

kuzuuuu cnaım sen nasılsın?moraller nasıl? hazırmısın?
başaracağız allahın izni ve yardımıyla inşaallah...kaydirigubbakcemile5rabim hayırlı sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin inşaallah.bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla(amin)

beni hiç sormuyorsun hittucim teessüfler :umursamaz:

beni hiç sormuyorsun hittucim teessüfler :umursamaz:
ay cnaım canım sormasamda aklımdasın unuturmuyum hiç...seni facebooktan takip ediyorum...28 i devirdik yazmıştın.allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin cnaım benim...
hepiniz ayrı ayrı benim için çok özelsiniz...olumunekankayizsmile

hayırlı cumalar arkadaşlar
Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeklerimize can sağlığı acil şifalar versin
hamilelerimize hayırlı doğumlar nasip etsin
eşlerimize helal kazançlar evlerimize huzur mutluluk bizlere sağlık ve sabır versin

rabbim tüm yardım isteyenlerin yanında olsun melekler koruyucumuz olsun

hıtucı canıımmmm haftaya bugun kısmetse yavrularım kucagımda olucak son 7 gunumuz senın gıbı gun sayıyorum ama psıkolojımı sorma hem korkuyorum hem endıse hem huzun hep aglamak gelıyo ıcımden zaten onları gordugumde yuzde besyuz sakır sakır aglıycam..nasıl olucaklar dıye merak edıyorum.ALLAHIM HERKEZIN EVLATLARINA SAGLIK SIHHAT VERSIN ben sımdıye kadar hıc narkoz almadım ondanda cooookk korkuyorum.hayırlısı.benı bu haftalara kadar hıc uzmedı kuzularım bundan sonrada oyle olur umarım.herkezı opuyorum hayırlı cumalar hepınıze...

merhaba kızlar çok güzel bi topik olmuş bende şuan 6 hafta 3 günlük ama ben kalp atışalrını duyamdım 5 hafta 5 günlüktü dr gittim 10 gün sonar bi daha gel dedi çok korkuyorumm bi sorun yok dedi ama

hıtucı canıımmmm haftaya bugun kısmetse yavrularım kucagımda olucak son 7 gunumuz senın gıbı gun sayıyorum ama psıkolojımı sorma hem korkuyorum hem endıse hem huzun hep aglamak gelıyo ıcımden zaten onları gordugumde yuzde besyuz sakır sakır aglıycam..nasıl olucaklar dıye merak edıyorum.ALLAHIM HERKEZIN EVLATLARINA SAGLIK SIHHAT VERSIN ben sımdıye kadar hıc narkoz almadım ondanda cooookk korkuyorum.hayırlısı.benı bu haftalara kadar hıc uzmedı kuzularım bundan sonrada oyle olur umarım.herkezı opuyorum hayırlı cumalar hepınıze...

canım korkma bebeklerini düşün.ben öyle yapıyorum...öptüğümü kokladığımı düşünüyorum...hep güzel hayaller kur...
narkoz konusunda endişelenme.ben 4 defa narkoz aldım nasıl uyuduğunu anlamıyorsun bile.hatta en eğlenceli kısmı diyebilirm.uyuyorsun ve hiçbişey hissettimyorsu.zaman çabuk geçiyo.uyuyup uyandığın bir olacak uyandığında dört minik göz sana bakacak inşallah.aç olacaklar :) onları nasıl doyuracağını düşün :)
doğum olayı hemen hemen her bayanın yaşayacağı bir tecrübe...
enazından sancı çekmicez canım...biraz ağrısı olacak illaki iki tane insan geliyo dünyaya.
onları gördüğünde herşeye değeceğini düşüneceğiz eminim.acıyı duymicaz bile...
rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar...sağlıklı bebekler nasip etsin herkese....
herkesin evladını bağışlasın büyük Allahım ailesine....

merhaba kızlar çok güzel bi topik olmuş bende şuan 6 hafta 3 günlük ama ben kalp atışalrını duyamdım 5 hafta 5 günlüktü dr gittim 10 gün sonar bi daha gel dedi çok korkuyorumm bi sorun yok dedi ama
canım hoşgeldin topiğimize...hepimiz aynı korkuları yaşadık zaman zaman merak etme inşallah iyidir bebişlerin...rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah...
hayırlı cumalar...

X