Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese günaydın hayırlı sabahlar.....
birce canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim tamamına erdirir...

kızlar ya bişe sorcamm....
bu gece ayaklarımın yanmasından uyuyamadım ama hergün bukadar şiddetli olmuyo...
benim tanminim ya tatlıdan yada dondurmadan oluyo...
böyle bi tespitte bulunan varmı????

günaydın...

hiç aklıma gelmedi öle bişi. ben ayaklarım yandığında basıyorum suyakaydirigubbakcemile3 çok iyi gelio...

günaydın için geç kaldımdelikafadulden merhaba güzel anneler dr dan geliyorum herşey yolunda ama istirahat etmen lazım dedi yürüyüş yok tek başına evden çıkmak yok işin ciddiyetine var evde dinlen dedi ben yorgun değilimki senağlama
neyse akşamları eşim gezdiririm seni dedi bebeklerden biri 27 haftalık biri 28 haftalık gözüküyor kızım yine fark atmış oğluma gelişimleri iyiymiş:nazar:
göbişler kısmında sohbet olduğu için buraya koyuyorum bakın büyümüşmü kuzular
[/ATTACH]

Eklentiler

• $PIC_0001.jpg
    $PIC_0001.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $PIC_0003.jpg
    $PIC_0003.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 8
slm kızlar ewımdeyım pazartesı gıdıcem ve ogleden sonra dogum yanlıs duymadınız pazartesı ogleden sonra sezeryana gırıorum dualarınızı eksık etmeyın wındy ıcın uzuldum allah kımseye yasatmasın kalan bebegıne omur versın ınss

ıyıyım cnm bnm sne nasılsın yazdım son duurmu

30 haftalıkta doğum hayırlısı olsun dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun bende yazdım herşey yasaklandı evdeyim bekleyeceğim hayırlısıyla inşallah hepimiz kucağımıza alırız minik kuzularımızı :Saruboceq:

ıns cnm yaaa daha ne ıster ınsan drum 30 hafta ıyı bı hafta dıo kesem yırtık oldugundan enfeksıyon rıakın cok tutamam bebeklerı dıo hayırlısı

ıns cnm yaaa daha ne ıster ınsan drum 30 hafta ıyı bı hafta dıo kesem yırtık oldugundan enfeksıyon rıakın cok tutamam bebeklerı dıo hayırlısı

ooo evede gelinmiş:) hg canım...
allahım hayırlısını nasip etsin dualarım seninle canım.. araşırız doğumdan önce ararım seni zaten sen güçlü bir annesin... öpüyorum seniçok canım...

günaydın için geç kaldımdelikafadulden merhaba güzel anneler dr dan geliyorum herşey yolunda ama istirahat etmen lazım dedi yürüyüş yok tek başına evden çıkmak yok işin ciddiyetine var evde dinlen dedi ben yorgun değilimki senağlama
neyse akşamları eşim gezdiririm seni dedi bebeklerden biri 27 haftalık biri 28 haftalık gözüküyor kızım yine fark atmış oğluma gelişimleri iyiymiş:nazar:
[/ATTACH]

maşallah canım göbüşede bebişlerede süper gözüküyosunuz...:nazar:

[/ATTACH]
:nazar:Maşallah canım..Doktorun neden istirahat önerdi ki
slm kızlar ewımdeyım pazartesı gıdıcem ve ogleden sonra dogum yanlıs duymadınız pazartesı ogleden sonra sezeryana gırıorum dualarınızı eksık etmeyın wındy ıcın uzuldum allah kımseye yasatmasın kalan bebegıne omur versın ınss

Canım Allah yardımcın olsun,Allah kurtarsın hayırlısıyla

birce canım göbüş süper maşaallah subhaallah...

erenzeyno hoşgeldin sende...hayırlısı olsun cnaım...sağlıklı olsunlar yaşasınlarda kuzular erken doğsunlar önemli değil....30 da çok erken değil ayrıca....kiloları ne durumda....
Allahım bebeklerinle birlikte hayırlısıyla sağlıkla kurtulmak nasip etsin...(amin)

dilemmacığım hituci canım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için eminim sizin göbüşler daha güzeldir koysanızda sevsek kuzuları
dilemma herhangi bir sorunla karşılaşmamak için istirahat dedi çok dikkatli ol dedi önlem için bebeklere birşey olmasın diye

dilemmacığım hituci canım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için eminim sizin göbüşler daha güzeldir koysanızda sevsek kuzuları
dilemma herhangi bir sorunla karşılaşmamak için istirahat dedi çok dikkatli ol dedi önlem için bebeklere birşey olmasın diye

İyi o zaman önlem olaraksa,olumsuz bişey olmasın da canım..İyi bak kendine

dorukcum hıtucı cım dilemmacım cok cok tskr edıorum gec deıl demı 30 1 er bucuk kılolar kuzularım
ozellıkle dorukcum sneı cok cok sevıyorum benı hıc yanlız bırakmadın hastanede aradın sordun benı devamlı en son konustugumuzda aglastık bıraz ama o anlıkmıs suan ole pozıtıfımkı amelıyata gırıcem kescekelr bıcecekler umrumda bıle deıl bebekelrımı gorucem kavusucam onalra hersey onalr ıcın artık kuvezde buyucekler karnım cok kocaman oldu resmını cekıp koyucam son kez :)))) artık tasıyamıorum yukumden kurtulucam bebelerıme kavusucam ıns hepımız ıcın en ıyısı olsun mutluyum aslında anne olucam ıcın

dorukcum hıtucı cım dilemmacım cok cok tskr edıorum gec deıl demı 30 1 er bucuk kılolar kuzularım
ozellıkle dorukcum sneı cok cok sevıyorum benı hıc yanlız bırakmadın hastanede aradın sordun benı devamlı en son konustugumuzda aglastık bıraz ama o anlıkmıs suan ole pozıtıfımkı amelıyata gırıcem kescekelr bıcecekler umrumda bıle deıl bebekelrımı gorucem kavusucam onalra hersey onalr ıcın artık kuvezde buyucekler karnım cok kocaman oldu resmını cekıp koyucam son kez :)))) artık tasıyamıorum yukumden kurtulucam bebelerıme kavusucam ıns hepımız ıcın en ıyısı olsun mutluyum aslında anne olucam ıcın

allah sana ve yavruşlarına sağlıklar nasip etsin.......

canım, benim de benzer bir durumum var, 21. haftada ortaya çıktı. bebeklerden biri diğerini iki hafta geriden takip ediyordu. gittiğim iki tane perinatologdan biri, yakında kaybedebilirsin bebeği iki haftaya kadar falan dedi. ama hamdolsun, 27. haftamızdayız, ikisi de hayatta. en son 1 hafta önce kontrole gittiğimde arayı biraz kapatmıştı ama bu durumda dinlenmek çok önemli. ben epeydir sol tarafıma dönüp yatıyorum, bol bol et yemekte de fayda var. doktorum da redüksiyondan hiç bahsetmedi, olur da bebek kendi kendine vefat ederse yapacak bir şey yok ama inşallah 28. hafta olan kritik dönemi atlatırsın zaten durumunuz ondan sonra belli olur, dedi.

şimdi önümüzdeki çarşamba bir kez daha gideceğim doktora, ne durumda, gelişimleri ne alemde göreceğiz, inşallah hayırlı haberler alırız. ama sana nacizane tavsiyem, doktorun, kalbini iğneyle durduralım der ve bu konuda karar alırsa bir kaç uzman doktorun daha teyidini almadan böyle bir şey yaptırma. sonuçta şu da var ki, her gebelik birbirinden farklıdır, karşılaştırmamak lazım, ama ilk problemde redüksiyon öneriyorsa doktorun, en azından bir iki görüş daha olsun elinde...

Allah kolaylık versin, inşallah toparlar arkadan gelen..

p.s: bir de benim bebeklerimin biri kız diğeri oğlan,geriden gelen de oğlan. kızların hayata tutunma dirençleri daha kuvvetli oluyormuş, oğlanlar geriden takip ediyormuş hep diye duydum..

canım bebeklerini allah sana bağışlasın.
benım bebeklerım daha 13.haftada keseleri bırınınkı ıyı tam gununde gıdıyor ve ii cok sukur.ikinci bebış ise 1 hafta geri ama hem suyu az hemde kesesi küçük dr bızıde perinalotoka yolladı salı gunu gıtcez.ama kendı drum kalbını durdururuz bı durum cıkarsa dedı ama ben kendılıgınden öle olmazsa kıyamam allah gostermesın.belkıde duzelır salı gunune kadar bol su içiyorum beslenmeme dıkkat edıyorum bakalım herseyın hayırlısı rabbım hepımıze bebişlerimizi bağıslasınolumunekankayizsmile

bende seni çok seviyorum canım benim... hiç merak etme herşey çok güzel olacak. bebişlerinde senin kadar güçlüler yoksa bu kadar zaman dayanabilirlermiydi. allahım yanınızda olsun...:nazar:

selam kızlar çok fazla geriye dönük okuyamadım ama yanlış anlamadıysam dalın bu pzt doğum yapıyor dimi... inşallah herşey yolunda gider canım..

bu salı benimde sezeryan günüm belli olucak inşallah. yazmaya çalışırım.. hepinizi öpüyorum..

benim bebeklerde biraz önde gidiyo. bakalım hayırlısı

İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebişlerine canım.Allah yardımcın olsun.

Hayırlı akşamlar kızlar.

Erenzeyno canım benim hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Kuzularını görünce herşeyi unutuyorsun canım.Kesilmişsin,biçilmişsin inan umrunda bile olmuyor.Bak ben bu halde hiç düşünmüyorum kendimi,oğlum için herşeye değer diyorum.

Fatoşcum sanada hayırlı doğumlar diliyorum.

Dorukcum seninde allahın izniyle azkaldı kuzularına kavuşmana.Dualarımdasınız.

X