Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Hayırlı akşamlar kızlar.

Erenzeyno canım benim hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Kuzularını görünce herşeyi unutuyorsun canım.Kesilmişsin,biçilmişsin inan umrunda bile olmuyor.Bak ben bu halde hiç düşünmüyorum kendimi,oğlum için herşeye değer diyorum.

Fatoşcum sanada hayırlı doğumlar diliyorum.

Dorukcum seninde allahın izniyle azkaldı kuzularına kavuşmana.Dualarımdasınız.

sağol canım allah razı olsun..

Ewet kuzucukalr onlar ıcın herseye deger fatoscum senın ıcınde hayırlısı olsun cnm saglıkla l kuzularını bnmkılerde 30 haftalık ama bırı 31 dıgerı 32 haftalık gorunuorlar ıcım kıpır kıpır yaaa

erenzeyno canım kiloları iyi bence haftasına göre....
ciğer geliştirici iğne yapılmışmıydı sana....
inşaallah küvezde de çok kalmazlarda hayırlısıyla sağlıkla mutlu bişekilde dönersiniz evinize...

Merhaba,uzun zamandır giremiyorum,herşeyden bihaber kaldım :KK43:
..çünkü küçük canavarlarımdan vakit olursa anca aralarda uyumaya çalışıyorum..annemlerdeyim ama herşey sadece bana bakıyor..uykusuzluk olmasa herşey daha iyi olucak.
o kadar kafam bulanmış ki laptopumu açmadan önce emzirme yastığını kucağıma koydum ve emzirme yastığının üzerine laptopu koydum sonradan kendime geldim napıyorum ben yaa dedim ...:KK43:

bu arada gerçekten de erken doğan minikler küvezden çıkınca daha iyi gelişiyorlar sanırım..sütüm yetmiyor..sağıp vermeye çalışıyorum..2140 ve 2 110 gr lar..kızım göğsümü tam ememiyor..ucunu alıyor sadece ağzına..saatlerce anca göğsümü ağzına vermek için uğraşıyorum.çok açsa kapıyor aç değilse sadece ucunu alıyor ya da dondurma yalar gibi ucunu yalıyor tabi sinirden ölüyorum ama tatlım ,meleğim sözleri çıkıyor sadece ağzımdan..umarım daha da güçlendiklerinde rahatça emerler..
gözlerinin rengini anlayamadım daha minnoşlarımın..
:)

ayşeim bende seni merak ediyordum.. iyi olmanıza sevindim... kuzucuklarada maşallah çabuk toparlanmışlar... ilk günlerde böle uyku problemleri çok yaşanıyor kuzenimden biliyorum ağlardı artık uykusuzlukdan.. sağlıkla büyüsün kuzular...

Ewet kuzucukalr onlar ıcın herseye deger fatoscum senın ıcınde hayırlısı olsun cnm saglıkla l kuzularını bnmkılerde 30 haftalık ama bırı 31 dıgerı 32 haftalık gorunuorlar ıcım kıpır kıpır yaaa

canım bebeklerin kac kilo oldular.saglıkla dogurmanı dilerim.

merhaba kızlar,

erenzeynocumm sağlıkla bu haftaya kadar getirebilmene çok sevindim, yine de 4-5 hafta idare edebilmiş olmaları çok çok iyi, ciğer iğnelerini de oldular nasılsa, Allah yardımcınız olsun bu aşamadan sonra, inşallah sağlıkla sıhhatle doğarlar, ne kadar büyük bir heyecan yaşadığını tahmin bile edemiyorum şu an, hayatının ennn önemli dönemeçlerinden biri tadını çıkarmaya bak, enerjini yüksek tut, herşey çoook güzel olacak inşallahh :)dualarım, kalbim seninle (özelden telini gönderebilirsen çokk sevinirim).

bircecimm göbüş kocaman olmuş maşallah, zaten evde dinleniyordun sen öyle değil mi, e ızmir'de gündüz dışarı çıkmak kolay değil zaten nasılsa artık. Akşamları eşinle gezersiniz ne güsel sahilde:)

fatoşcumm sen de sağlıkla sona gelmişsin ne güzel, doğumlar hep yaklaştı çok heyecanlııı...

ben de Mehmet Öz'ün "siz bebeğinizi beklerken" kitabını okumaya başladım kızlar. ilginç bilgiler de var, ama bayaaa teknik yazmış, mesleki yatkınlığım olmasına rağmen bana bile ders kitabı gibi geldi bazı yerleri, bu arada gebelik sırasındaki beslenmemizin çocuğun gelecekteki hayatını nekkadar fazla etkilediğini öğrenince de şoka girdim doğrusu.

herkese iyi pazarlar.

hıtucı cnm yapıldı cıger gelıstırıcı 2 sefer 2 ser doz
sophı cım 1 er bucuk kılolar hatta gecmıslerdır en son 1 hafta once bakıldı

yawrum kırpım hmde nasıl bır heyecan anlatamam saatlerı dolduramıorum yarın su saatlerde doguma gırmek uzere olucam bebeklerıme kavusucam allahım neguzel bısey annelık yolluyorum no yu

yawrum kırpım hmde nasıl bır heyecan anlatamam saatlerı dolduramıorum yarın su saatlerde doguma gırmek uzere olucam bebeklerıme kavusucam allahım neguzel bısey annelık yolluyorum no yu

offf bakalım biz nereye kadar götürebilicezz, her geçen güne şükrediyorum 28'i bi atlatsam gerisi kolay diyorum bakalım.

offf bakalım biz nereye kadar götürebilicezz, her geçen güne şükrediyorum 28'i bi atlatsam gerisi kolay diyorum bakalım.

bısey kalmamıs 28 e bır ayın kalmıs ben ne zaman geldım 30 haftayı doldurdumda 31 e gırdım hıc anlamadım daha dun gıbı hamıs oldugumu ogrenısım vay canına zaman ne cabuk gecıoryarın bu buyulu yolculuk bıtıyor yenı hamılelere sunu solemek ıstıyorum bu yolculuk buyulu oldugu kadarda cabuk gecen bı surec tadını cıkarın bol bol dınlenın yıyın ıcın tadını cıkarın cabuk bıtıyor ınanın

erenzeyno senin yazılarını sık sık takip ediyordum aramızda çok az bi zaman var ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama her şer de bi hayır vardır derler daha erken kavuşacaksın bebeklerine üçünüzde sağlıkla atlatın bu zamanları inş.allah yardımcın olsun...

erenzeyno cnaım benim heyecanını paylaşıyoruz hepimiz...
hepimiz dualarımızla kalbimizle yanındayız....
herşey güzel olacak Allahın izniyle....
ne güzel geliyor miniklerkaydirigubbakcemile2
sağlıkla hayırlsıyla gelin inşaallah...
Allahım yar ve yardımcın olsun....

kirpiciğim evdeydim ama bazen market mağza geziyordum çarşıya çıkıyordum şimdi sıkı yönetime girdim neyse hayırlısı olsun 27 olduk sayılı gün çabuk geçer önemli olan sağlıkla geçsin

sende bak maşallah iyi götürüyorsn korkma Allahın izniyle Elif ini mutlulukla alacakskın kucağına inşallah

bısey kalmamıs 28 e bır ayın kalmıs ben ne zaman geldım 30 haftayı doldurdumda 31 e gırdım hıc anlamadım daha dun gıbı hamıs oldugumu ogrenısım vay canına zaman ne cabuk gecıoryarın bu buyulu yolculuk bıtıyor yenı hamılelere sunu solemek ıstıyorum bu yolculuk buyulu oldugu kadarda cabuk gecen bı surec tadını cıkarın bol bol dınlenın yıyın ıcın tadını cıkarın cabuk bıtıyor ınanın

canim hergun gelip baktim bu topige guzel haberlerini almak icin Allah'in izniyle saglikla kavuscakasiniz bebeklerin ve sen, hepimiz duaciniz, Insallah hep guzel haberler getireceksin bizlere. :nazar::nazar::nazar:

İyi geceler arkadaşlar.

Ayşeçınarlı sorma canım ya,uykusuzuk uykusuzluk bazen kafam sulanıyor resmen.Birde benim tek olmasına rağmen,ikiz annelerine rabbim kolaylık ve sabır versin.

Annemler saolsunlar beni her fırsatta uyutuyorlar,ama en fazla 1 saat,oğlum ağlıyor acıkıyor,onu beslemek,gazını çıkarmak(en çok zamanımı bu işlem alıyor)altını değiştirmek,aman kusmasın diye kucağında saklamak 2 saat geçiyor böylece.
Benim oğlumda göğsümü tutamıyor,ağzına alıncada yalanıyor,süt akıp üstü ıslanıyor,bazen bende uykusuzluktan sanırım deli oluyorum niye tutmuyor diye,alamayıncada eliyle itlettiriyor resmen.

hıtucı cnm yapıldı cıger gelıstırıcı 2 sefer 2 ser doz
sophı cım 1 er bucuk kılolar hatta gecmıslerdır en son 1 hafta once bakıldı

canım sana hayırlı dogumlar dılıyorum.bebıslerını saglıkla kucagına alman dılegıyle.kendınıze cokk ıyı bakın.

X