Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben geldim kızlar...
kontrolümüz iyi geçdi. dr um eğerki bekleyebilirlerse 7 temmuza gün verdi... tabi bekleyebilirlerse.. yani daha 14 gün var önümüzde...ama nstye girmedim bugün. çok kalabalıkdı daraldım istemedimkendimide iyi hissediyordum.. haftaya son dr kontrolümüz var. bebişlerimden biri 2400gr diğeri 2270 gr olmuş.. maşallah kuzucuklarıma dime teyzeleri...

bizdede kan uyuşmazlığımız var redüksiyondan sonra oldum iğne sonra 28. haftada tekrar test yapıldı negatif çıktı ve yine iğne vuruldu bence büyütülecek bişey değil içini ferah tut sonuçda tedavisi var doğumdan sonrada vuruluruz tamaaaam hiç dert etme kendine

canım içimi rahatlattın sağol herkes birşey söylüyor redüksiyon sonrası iğne yapıldığı için pozitif çıkar diye korkuttular öyle olunca bebeklerin etkilenip etkilenmediklerini öğrenemeyiz ne güzel senin negatif çıkmış maşallah darısı başıma sağlıklı doğuralımda gerisi önemli değil Allah eli ayağı düzgün mutlu bebekler nasip etsin hepimize:Saruboceq:

kızlar erenzeynoyla konuştum az evvel. dru haftaya salı yada çarşamba alacakmış bebekleri. yani 31. haftasında.. hepinizden dua bekliyor. açıkcası morali biraz bozukdu... allahım yardımcısı olsun inşallah...

ben geldim kızlar...
kontrolümüz iyi geçdi. dr um eğerki bekleyebilirlerse 7 temmuza gün verdi... tabi bekleyebilirlerse.. yani daha 14 gün var önümüzde...ama nstye girmedim bugün. çok kalabalıkdı daraldım istemedimkendimide iyi hissediyordum.. haftaya son dr kontrolümüz var. bebişlerimden biri 2400gr diğeri 2270 gr olmuş.. maşallah kuzucuklarıma dime teyzeleri...

:emir_bebek::emir_bebek:yerim senin kuzularını maşallah ne güzel büyümüşler :nazar:
Allah vakitli doğum nasip etsin

Merhaba kızlar,

Ben su anda midemdeki ve yemek borumdaki yanmadan bir türlü uyuyamiyorum. Bir de bu gece
annemde kaldım ilk kez ama eşimden ayrı olunca canım sıkılıyor..

Her neyse, dün hem 50 gr seker yüklemesi hem de kasintilarim için Karaciğer enzim testi yaptırdım. Enzimlerden ikisi normal degerlerin üstünde. Seker de öyle..

Daha doktorumla konuşmadım, bugün soracağım ama inşallah kötü bir seyler çıkmaz.

Artık iyi seyler duymaya Çook ihtiyacım var..

günaydın kızlarr,

dorukcum maşallah kızlarına, yolun sonuna geldin sağlıkla ne güzel.
bircecim kan uyuşmazlığı çaresiz bir durum değil ki, antikorla hallediyorlar hiiiç korkma.
erenzeyno umarım sağlıkla alır bebişlerini kucağına, çok sıkıntı çekti, Allah emeklerinin karşılığını misliyle versin inşallah.
bizde bugün kontrole gidicez kızlarr, kızımızı göreceğimiz için çookk heyecanlanıyorum kontrol günleri.

günaydın kızlar

kirpiciğim güzel haberlerle gel inşallah
cartman inşallah önemli birşey yoktur geçmiş olsun
hituci aşağıda görüyorum seni sanada günaydın

günaydın kızlar
erenzeyna inşallah saplıkla bebillerini kucağına alır . dorukcum sende bi problemmi çıktıki doktorlar almaya çalııyor bebekleri ikizlerdede 38 39 bulan var . bende bu doktorları anlamadım gitti hemen bi ameliyat merak yaw duruyor işte bebeişler nebu acele destek olacaklarına bizide panikletiyorlar

günaydın kızlar
erenzeyna inşallah saplıkla bebillerini kucağına alır . dorukcum sende bi problemmi çıktıki doktorlar almaya çalııyor bebekleri ikizlerdede 38 39 bulan var . bende bu doktorları anlamadım gitti hemen bi ameliyat merak yaw duruyor işte bebeişler nebu acele destek olacaklarına bizide panikletiyorlar

valla canım bi gariplik yok aslında bende anlamıyorum ama dr uma sorduğumda bu durumun tehlikeli olduğunu kordon dolanması probleminin çok yaşandığını bebişlerin çok daraldığını söylüyo.. güvenmekden başka çaremizde yok....

Selam kızlar nasılsınız.Dorukcum maşallah kuzularına,dr.verdiği doğum tarihi benim doğum tarihimdi 7 temmuz.Ama benim sıpam erken davrandı.

Kızlar kuzumu besliyorum yediriyorum daha anca 2300 gr.olmuş.çok şükür rabbime.Ama anne karnı o kadar önemliymişki orada kuzular daha iyi besleniyorlar.Dilerim sizinkiler vakitlerini beklerler.

Ah kızlar anneler çok yardımcı saolsunlar.Ama ikiside yanımda biri mama ver diyor,diğeri anne sütü alsın diyor,aman çocuk kakasını sıvı yapıyor mama yesin,çocuk kakasını katı yapınca,aman mamayı verme diyorlar.Oooooof yani,onlarsızda olmuyor,onlarlada zor oluyor.Bakalım kırka kadar böyle mücadeleye devam artık.

İkiz anneleri bol bol uyuyun dinlenin,hele ikizlerime yanlız bakarım demeyin inanın çok zor.Yanlız bakanlarıda kutluyorum valla.

Şimdilik bu kadar hepinizi çooooooook öptük.

valla canım bi gariplik yok aslında bende anlamıyorum ama dr uma sorduğumda bu durumun tehlikeli olduğunu kordon dolanması probleminin çok yaşandığını bebişlerin çok daraldığını söylüyo.. güvenmekden başka çaremizde yok....

dorukcum hakkında hayırlısı olsun canım ama bence genede hastanede yatma şansın varsa sürekli gözetimde dur beklesinler derim doğum yapmış bi üçüz annesi olarak ben artık alın diye ağlamıştımda doktorum hayır 1 saat bile önemli niye alıyım demişti . şimdi kendi doktorumu başıma koyasım geldi valla .

kızlaaarrr yaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,
drdan geldım şimdi...
bebişlerden 1 tanesı tam haftasında gıdıyor keseside ii ama diğeri kucuk kalmış 1 hafta geri ,keseside kucuk
nolacak ya dr kotu konustu ma allahtan umıt kesılmez ikizlerde ole olurmu gelışimi devam edermi.öle olan var mı dr kalbını ıgneyle durdurabılırız dedı ben ole bişey yaptıramam kıyamam sızde oldumu bırı az gelısıp sonra duzeldımı lutfen yardıııım

kızlarrr az önce windy mesaj atmış. doğurmuş ama malesef bebeklerden biri vefat etmiş:KK43:
oğlu 2.5 kg ve sağlıklıymış küveze girmemiş. diğer bebeğin neden vefat ettiği söylememiş. kendi durumuda iymiş şükür.. ne denir bilmiyorum bu durumda.. allahım sabrını versin kalan yavrusunada uzun ömürler nasip etsin inşallah....

dorukcum hakkında hayırlısı olsun canım ama bence genede hastanede yatma şansın varsa sürekli gözetimde dur beklesinler derim doğum yapmış bi üçüz annesi olarak ben artık alın diye ağlamıştımda doktorum hayır 1 saat bile önemli niye alıyım demişti . şimdi kendi doktorumu başıma koyasım geldi valla .

valla canım rabbim hayırlı zamanı nasip rtsin hepimize inşallah... windy i duyunca çok korkdum ne yalan sölim onun dr u hep evde bekletti kontrole bile gelme dedi sancıyla doğuma alacakdı... acaba diyorum görse böle olurmuydu... içerde sıkıntı olacaksa dışarda dursunlar yeterki sağlıklı olsunlar.... dilerim allahdan hepimiz bizim için hayırlı olan günde doğuralım....

valla canım rabbim hayırlı zamanı nasip rtsin hepimize inşallah... windy i duyunca çok korkdum ne yalan sölim onun dr u hep evde bekletti kontrole bile gelme dedi sancıyla doğuma alacakdı... acaba diyorum görse böle olurmuydu... içerde sıkıntı olacaksa dışarda dursunlar yeterki sağlıklı olsunlar.... dilerim allahdan hepimiz bizim için hayırlı olan günde doğuralım....

Canım kesinlikle sana katılıyorum.İçerde olmaları tabiki çok iyi,ama içerde sıkıntı olabilir.

Benimde sancılarım başladım.Muayene oldum açılma yok,doğuma daha var dediler,eve gidebilirsin ama dr.bir arayalım.DR.aramışlar dr.sakın bırakmayın doğuma kadar hast.yatacak demiş.Ve ben aynı gün hemde 2 saat sonra açılma sancı tavan yapmış vaziyette,oğlumun kalp atışları yavaşlamıştı,apar topar doğuma alındım.

DR.ne derse ona güvenin ve dediğini yapın kızlar.birde ben cerrahpaşada doğum yaptım ama süper ilgi alaka gördüm.O kadar memnun kaldımki özel hast.ilgiden farkı yoktu inanın.Ama buna sebep doktorlarımdı bence.Dosyada dr.ismini gören aman bu vildan hocanın hastasıymış biz bu dosyayı karıştırmıyalım diyorlardı.Oğlum yoğun bakımda kaldı orasıda süper ilgiliydi.Gece yarısı bile saat başı kapıyı çaldık ayrıntılı birşekilde bilgi verdiler bize.Düşünün eşime bilgi veriyorlar,bende sonradan yanlarına gidiyordum neyi varmış ne olmuş diye sorduğumda,aynı durumu banada anlatıyorlardı dr.Hepsinden allah razı olsun diyorum herzaman.

kızlarrr az önce windy mesaj atmış. doğurmuş ama malesef bebeklerden biri vefat etmiş:KK43:
oğlu 2.5 kg ve sağlıklıymış küveze girmemiş. diğer bebeğin neden vefat ettiği söylememiş. kendi durumuda iymiş şükür.. ne denir bilmiyorum bu durumda.. allahım sabrını versin kalan yavrusunada uzun ömürler nasip etsin inşallah....

başı saolsun canım yaa :KK43:(( Allahım kalan bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin...
çok üzüldüm yaaa....hiç beklemiyordum böyle bişeyi..Allah sabır versin...

windy e çok üzüldüm kelimelerin bittiği yerdeyim Allah ona ve eşine sabır oğluna da uzun ömürler versin
şok oldum çok kötü hayırlısı böyleymiş demek dr u aramıştı dr çağırmamıştı bekletiyordu acaba çağırsa bebek kurtulabilirmiydi?tabiki hayır olacağın önüne geçmek mümkün değil

windy başı sağolsun....rabbim diğer meleğine katsın meleğinin ömrünü
sağ sağlim kurtulmuşş ya çok üzüldüm çok zor ama takdiri ilahi yapacak bişey yok

X