Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hıtucı senınle aynı gıdıyoruz aramızda 1 gun var kısmetse aynı anda dogurucaz sankı ay coookkk heyecanlı bısey ya hazırlıkların tamammı canım hastane cantanı hazırladınmı

merhaba arkadaşlar.buraya aktif olarak katılamasamda sık sık takip ediyorum.benimde ikiz bebeklerim var.bugün hastaneye yatıp yarın doğumum gerçekleşecek.umarım herşey yolunda gider.dualarınıza ihtiyacım var.hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum...

merhaba arkadaşlar.buraya aktif olarak katılamasamda sık sık takip ediyorum.benimde ikiz bebeklerim var.bugün hastaneye yatıp yarın doğumum gerçekleşecek.umarım herşey yolunda gider.dualarınıza ihtiyacım var.hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum...

Allah yar ve yardımcın olsun canım...hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinle evine dön inşallah.

hıtucı senınle aynı gıdıyoruz aramızda 1 gun var kısmetse aynı anda dogurucaz sankı ay coookkk heyecanlı bısey ya hazırlıkların tamammı canım hastane cantanı hazırladınmı

evet canım doğumlarımız yakın olacak galiba.benim doğum çantam hazır canım..seninki ne durumda....
bende çok heyecanlıyım..Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah.

güünaydın kızlar.....
gece çok kötü gök gürledi. yağmur bi yandan şimşekler bi yandan uyumak ne mümkün... şimdide sanki akşam yağmamış o kadar yağmur sanki:)
kuzu canım bulantı bendede oluyor ara ara hatta bazen sadece bulanmakla kalmıyor afedersin çıkıyorda... ama herzaman değil..
hituci canım hayırlı olsun yeni haftan 36-37 yide görelim hayırlısı ile inşallah...
ben artık iyce doğummoduna girdim sanırım... dr um ayın 1-2 si yeterli dio ama ben biraz daha durmalarını istiyorum..nedense benden başka herkes 36-37 devirdi...hayırlı zamanda gelsinler inşallah tüm bebişler...

canım en azından 36. haftayı bekle bi rahatsızlığın yoksa...benim dr 36. haftaya kadar bi sorun olmazsa almam diyo.hatta ağrın sızın rahatsızlığın olmasa 38 i bile bekleyebiliriz diyo.hayırlısı olsun yinede hakkımızda...dediğin gibi hayırlı zaman ne ise ozaman gelsinler bebecikler hayırlısıyla sağlıkla inşaallah....
bu arada windy yine arazi olmuş...nerdesin windiy ses verkaydirigubbakcemile

iyi haftalar cankuşlar.........
[
QUOTE=karakaya;13834684]kızlar benide aranıza alırmısınız bende ikiz annesi olucam keseleri yeni gördük haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez ama ben ikiz büyütmeyi becerebilecekmiyim diye çok korkuyorum lütfen bana moral verin[/QUOTE]
karakaya cnm hayırlı olsun bebeklerin....allah yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah.....

herkese günaydın hayırlı sabahlar....
umarım herkes iyidir....biz bugün 33. haftamıza girdik Allahın izniyle....
cnm ya en az 4 hafta daha beklersin inşallah sonrada gelsin kuzular....

güünaydın kızlar.....
gece çok kötü gök gürledi. yağmur bi yandan şimşekler bi yandan uyumak ne mümkün... şimdide sanki akşam yağmamış o kadar yağmur sanki:)
kuzu canım bulantı bendede oluyor ara ara hatta bazen sadece bulanmakla kalmıyor afedersin çıkıyorda... ama herzaman değil..
hituci canım hayırlı olsun yeni haftan 36-37 yide görelim hayırlısı ile inşallah...
ben artık iyce doğummoduna girdim sanırım... dr um ayın 1-2 si yeterli dio ama ben biraz daha durmalarını istiyorum..nedense benden başka herkes 36-37 devirdi...hayırlı zamanda gelsinler inşallah tüm bebişler...
dorukcğm daha erken değilmi cnm ayın başı 34-35 hafta oluyor galiba bnm dr 37 dolmadan bir aksilik olmazsa almam dedi aslında 38-39 bile beklerdide ben çok sıkılmıştım....CADIARZU

hayırlı olsun burcu.....allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.....

iyi haftalar kızlar
herkesler iyi çok şükür ,bende iyiyim hepinizi çok öpüyorum kendinize ve minişlerinize iyi bakın

doğum için benim dr 37 beklesek iyi olur ama bunlar durmaz 32 den sonra istediğin zaman alırız dedi bilmiyorum ne olacağını hepimiz için hayırlısı olsun

Son düzenleme:
doğum için benim dr 37 beklesek iyi olur ama bunlar durmaz 32 den sonra istediğin zaman alırız dedi bilmiyorum ne olacağını hepimiz için hayırlısı olsun
ne biliyomuş dr çabuk geleceğini:eek:klava:
dursunlar en az 34. haftaya kadar Allahın izniyle...
sağlıklı gelsin kuzular...Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah.
bu arada kayın validen gitti mi?
benimkide altta oturuyo da,şimdiden kara kara düşünüyorum çocuklar doğduğunda ilişkimizn nasıl olacağınıCADIARZU

ne biliyomuş dr çabuk geleceğini:eek:klava:
dursunlar en az 34. haftaya kadar Allahın izniyle...
sağlıklı gelsin kuzular...Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah.
bu arada kayın validen gitti mi?
benimkide altta oturuyo da,şimdiden kara kara düşünüyorum çocuklar doğduğunda ilişkimizn nasıl olacağınıCADIARZU

dün gitti çok şükür kaynımıda aldı ama doğumdan önce kocasını oğlunuda alıp yazlığa gitmeden bir uğrarız dedi kayınpeder benim doğumada izin bırakacakmış hem önce hem doğumda yine ailecek gelecekler anlayacağın
seninde işin zor ama karıştırma işine bebeklerin eğitimine falan sen karar ver yüz bulamazsa seviyeli olur

dün gitti çok şükür kaynımıda aldı ama doğumdan önce kocasını oğlunuda alıp yazlığa gitmeden bir uğrarız dedi kayınpeder benim doğumada izin bırakacakmış hem önce hem doğumda yine ailecek gelecekler anlayacağın
seninde işin zor ama karıştırma işine bebeklerin eğitimine falan sen karar ver yüz bulamazsa seviyeli olur

Ya kızlar evlenmeden önce hep annem kadar seveceğim, yakın olacağım bir kayınvalide hayal etmiştim ama şimdi bakıyorum da bu hayali gerçeğe çevirebilen, ben de dahil, pek kimse yok galiba. ama en azından kocalarımızı doğurdukları için çok değerliler kaydirigubbakcemile3

tabiki değerliler cnaım...hele benim ki bana yemek yaptırmadı hamileliğim boyunca....hep onun evinde yedik...hatta bi süre evimi süpürdü ütümü yaptı...ama işte gel görki biraz müdahaleci....
bunada arada biraz mesafe bırakarak engel olmaya çalışıyorum...bozuluyo ama napim bende şişiyorum öbür türlü...kötü gelinim değilmi???

kirpiciğim tabi kıymetliler ama herşeyin sahibi kendileri sanıyorlar
eşimizin,bebeklerimizin evimizin bile(oğlumun evi benim evim)bu durumda bizleri ister istemez rahatsız ediyor müdahele altında olmak kimin hoşuna giderki?bizimde ayrı düzenimiz var kendimize göre tüm düzenimizi alt üst ediyorlar durum böyle olunca çatışmalar hep olacaktır
benim tek kayınvalidem değil kayınpederimde herşeye karışır hep o karar vermek ister
dr 3 bebek olmaz redüksiyon şart dedikçe tutturmuştu üçünüde doğur diye hatta redüksiyon olacağım zaman Ankaradan izmire gelmişti gerisini düşün artık

tabiki değerliler cnaım...hele benim ki bana yemek yaptırmadı hamileliğim boyunca....hep onun evinde yedik...hatta bi süre evimi süpürdü ütümü yaptı...ama işte gel görki biraz müdahaleci....
bunada arada biraz mesafe bırakarak engel olmaya çalışıyorum...bozuluyo ama napim bende şişiyorum öbür türlü...kötü gelinim değilmi???

hayır kötü gelin değilsin
onlar bizim işimizi oğulları ve torunları için yapıyorlar
onlar olmasa bizi kim takar?

hayır kötü gelin değilsin
onlar bizim işimizi oğulları ve torunları için yapıyorlar
onlar olmasa bizi kim takar?

kaydirigubbakcemile3çılgınsın sen ya nerden geliyo aklına bunlar...
neyse en azından seninkilerle çok sık karşılaşmayacaksın...
benim için dua et olurmu?başıma geleceği iyi biliyorum çünkü...
doğduklarında yok az yiyorlar,ince giydiriyorsun,kalın giydiriyorsun,bakamıyorsun gibi şeyler duyacağımı biliyorum...
ikizlerin küçük olduğunu kabul etmiyo şimdiden..yemiyosunda çocuklar büyümüyo diyoakannehir
neyse bebeklerimizi alalımda kucağımıza hayırlısıyla sağlıkla tek sıkıntmız bu olsun...

kaydirigubbakcemile3çılgınsın sen ya nerden geliyo aklına bunlar...
neyse en azından seninkilerle çok sık karşılaşmayacaksın...
benim için dua et olurmu?başıma geleceği iyi biliyorum çünkü...
doğduklarında yok az yiyorlar,ince giydiriyorsun,kalın giydiriyorsun,bakamıyorsun gibi şeyler duyacağımı biliyorum...
ikizlerin küçük olduğunu kabul etmiyo şimdiden..yemiyosunda çocuklar büyümüyo diyoakannehir
neyse bebeklerimizi alalımda kucağımıza hayırlısıyla sağlıkla tek sıkıntmız bu olsun...

kızlar maalesef bizimkiler de çok müdahaleci, bir de kafalarında herşeyi büyütüyorlar, tedirgin oluyorlar filan. bizim tüp bebek olduğunu cümle alem biliyor ama onlara söylemedim kafalarında büyütürler benim de canımı sıkarlar diye. üçüzü de hiç söylemedik, redüksiyonu filan. biz kendi evimize geçtik işte geçen hafta, ondan önce hep diyorduki evinize geçin öyle çocuk düşünün zor olur hamileyken taşınmak filan. neyse taşınmadan 2 hafta önce dahi "ben demiştim keşke taşınmayı bekleseydiniz"dedi. yahu dedim 32 yaşına gelmişim daha bekleyecek zaman mı kalmış, ev falan umurumda değil, yerleşir yerleşmez, tek gerçeğimiz var o da bebiş.neyse ondan sonra sustu.

hituci canım fırsat olmadı girmeye, iyiyim çok şükür halaa nescafe üçü birarada modunda geziyoruzz kuzularımlaaa kaydirigubbakcemile3 yarına dr u arıcaz bakalım. Haftaya tekrar ara dicek biliom gerçi alıştık :)
Bende evin yakınlarında başka bir dr a görüneceğim, merak ediyorum kiloları nasıl neler yapıyorlar diye haber ederim yarın akşama arkıadaşlarr..

Bide 30ları deviren birsürü kişi olçduk maşallahh hepimizeee..

hituci canım fırsat olmadı girmeye, iyiyim çok şükür halaa nescafe üçü birarada modunda geziyoruzz kuzularımlaaa kaydirigubbakcemile3 yarına dr u arıcaz bakalım. Haftaya tekrar ara dicek biliom gerçi alıştık :)
Bende evin yakınlarında başka bir dr a görüneceğim, merak ediyorum kiloları nasıl neler yapıyorlar diye haber ederim yarın akşama arkıadaşlarr..

Bide 30ları deviren birsürü kişi olçduk maşallahh hepimizeee..

canım maşallah sana.. benim dr senin kadarken doğurtmak istio beni bende durabildiklrri kadar dursunlar diom gerek yokki deyip duruyo ayyy ne kararsız kaldım benim dr mu bilmio işi yoksa biliomuki:uhm:

canım maşallah sana.. benim dr senin kadarken doğurtmak istio beni bende durabildiklrri kadar dursunlar diom gerek yokki deyip duruyo ayyy ne kararsız kaldım benim dr mu bilmio işi yoksa biliomuki:uhm:

Canım herşey normalse kendi bildiğinden şaşma.. ikizdoğum yapan kimi görsemm 37 yi doldurursun görürsün inşallahh çok önemli diyo

günaydın kızlarr,

bugün Ankara'da enteresan derecede serin bir hava var. ya sizlere bir sorum olacak hepiniz benden ilerisiniz hafta olarak neredeyse. ben şu an 24. haftanın içerisindeyim. bebişin hareketleri bazen daha yoğun oluyor bazen idareten 1-2 vuruyor. bu hareketler ne zaman daha istikrarlı oluyor?

X