Selam biz geldik oğlumla teyzeleri.
5 6 2010 cumartesi saat 6 10 da oğlum ben geldim anne dedi.
genel sezeryan oldum kızlar,spinali tercih ederdim.Ama dr.istemedi ikinci kez spinal olmamı.
Oğlumu gece 11 de getirdiler yanıma,çok küçük ama,2.80 gr.kafası portakal kadar,ayakları,kolları galeta kadar oğlumun.
Acil alındım doğuma,sancım sıklaştı,açılma olunca hast.yattığım gün doğuma alındım,aslında dr.niyeti 15 gün hast.yatırmaktı,ama oğlum tekmelriyle nst.de annesine haber veriyordu ben geliyorum,sen 15 gün burdayım de istediğin kadar diyordu annesine.
Beni arayan bana dua eden bütün arkadaşlarımı çok çok öpüyoruz oğlumla,hepinize sağlıklı hayırlı,kolay,sorunsuz doğumlar diliyorum.İnşallah kuzularınız hemencik gelirler yanınıza küvez gerekmeden.Hepinize ayrı ayrı dualar etti.Doğumana beklediğim 2 saat boyunca.
Çok öptüm.fırsat buldukça girmeye çalışıcam.
herkese merhaba.iki hafta aradan sonra kim ne yapmış bir bakayım dedim şok oldum.herkes doğum yapmış neredeyse.en önce ben davrandım herhalde,33.haftada doğuruverdim:)).üç hafta oldu doğum yapalı.bebeğimin birini aldım hastaneden.yanımda şu anda.diğeride küvözde değil ama kilosu 1900,iki kilo olmasını bekliyoruz onuda almak için.birde emzirme eğitimi var,doğum yaptığım hastanenin politikasıymış.berbek memeyi tutmadan bırakmıyorlar.ikiz bebek büyütmek biraz zormuş kızlar,Allah hepimize kolaylıklar versin.
Artvinli,Dalin ve Ayşe üçünüzüde tebrik ediyorum.Allah bebeklerinize ve sizlere sağlık versin,Hayırlı ömürler versin İnşallah.
merhaba arkadaşlar ben de bugün ilk defa gördüm ikizlerimi sadece 2 tane kesecik gördük ama çok heyecanlandım, tüp bebek tedavisiyle oldu bebişlerim ama doktor yumurtalıkalrın hala çok büyük bir iki hafta istirahat etmelisin dedi hep yatıyorum şimdi, allah benim bebişlerimle beraber cümle annenin bebeklerini korusun bebeklerimiz Allaha emanet inşallah
merhaba arkadaşlar ben de bugün ilk defa gördüm ikizlerimi sadece 2 tane kesecik gördük ama çok heyecanlandım, tüp bebek tedavisiyle oldu bebişlerim ama doktor yumurtalıkalrın hala çok büyük bir iki hafta istirahat etmelisin dedi hep yatıyorum şimdi, allah benim bebişlerimle beraber cümle annenin bebeklerini korusun bebeklerimiz Allaha emanet inşallah
Selam biz geldik oğlumla teyzeleri.
genel sezeryan oldum kızlar,spinali tercih ederdim.Ama dr.istemedi ikinci kez spinal olmamı.
Oğlumu gece 11 de getirdiler yanıma,çok küçük ama,2.80 gr.kafası portakal kadar,ayakları,kolları galeta kadar oğlumun.
Acil alındım doğuma,sancım sıklaştı,açılma olunca hast.yattığım gün doğuma alındım,aslında dr.niyeti 15 gün hast.yatırmaktı,ama oğlum tekmelriyle nst.de annesine haber veriyordu ben geliyorum,sen 15 gün burdayım de istediğin kadar diyordu annesine.
Beni arayan bana dua eden bütün arkadaşlarımı çok çok öpüyoruz oğlumla,hepinize sağlıklı hayırlı,kolay,sorunsuz doğumlar diliyorum.İnşallah kuzularınız hemencik gelirler yanınıza küvez gerekmeden.Hepinize ayrı ayrı dualar etti.Doğumana beklediğim 2 saat boyunca.
herkese merhaba.iki hafta aradan sonra kim ne yapmış bir bakayım dedim şok oldum.herkes doğum yapmış neredeyse.en önce ben davrandım herhalde,33.haftada doğuruverdim:)).üç hafta oldu doğum yapalı.bebeğimin birini aldım hastaneden.yanımda şu anda.diğeride küvözde değil ama kilosu 1900,iki kilo olmasını bekliyoruz onuda almak için.birde emzirme eğitimi var,doğum yaptığım hastanenin politikasıymış.berbek memeyi tutmadan bırakmıyorlar.ikiz bebek büyütmek biraz zormuş kızlar,Allah hepimize kolaylıklar versin.
Artvinli,Dalin ve Ayşe üçünüzüde tebrik ediyorum.Allah bebeklerinize ve sizlere sağlık versin,Hayırlı ömürler versin İnşallah.
artvinlimmmm çok şaşırdım ama çok da sevindim. Oğluşun şimdilik küçük olsa da sağlığı yerinde ki birlikte evinize gelebildiniz maşallah. yeterki sağlıkla devam etsin yoluna, adının hakkını verip yağız bir delikanlı da olacaktır. Allah uzun ömürler versin inşallah.
artvinli Allah uzun ömürler versin oğluna gözünaydın canım
artvinlim canım benimmm.. çokkk tebrik ediyorum bitanem... yavrun sağlıkla büyüsün inşallah...tel yokdu canım arayamadım seni.. ama hep aklımdaydın.....oğluşunu kokluyorum senide öpüyorum bitanemmm hoşgelmiş yağız oğlan.......
artvinli çok tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada oldu doğum
hayırlı olsun cnaım.Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşaallah...
artvinli canım seni görmek ne gzel....çok sevindim iyi olmanıza.Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin oğluşuna...tabiki ailesiyle ve tüm sevdikleriyle birlikte :))
hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
artvinli kızz sağıyormusun sütünü besliyormusun yağız oğlanı
bak uyusada uyandır ayağını sık burnunu sık
ağzına soktunmu biberonu hiç çıkarma o içerr sabırla bekle
Arkadaşlar en az 1800 civarı olunca vericeklermiş bebeklerimi..Herşey yolundaymış...Allaha şükürler olsun...
daline ulaşamıyorum..bilmiyorumkismile
sağol canıma.s.günaydın kızlarr: )
ayşecimm enn kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişlerine inşallah. ya bi ulaşabilseydik erenzeynoya gece de hiç aklımdan çıkmadı, inşallah kendi de bebişler de iyidir. bende de zaten mevcut erken doğum korkusu iyice alevlendi son olaylardan sonra. acaba rahmim ağrısız kasılıyor mudur, gece suyum gelir mi, bu rüya sona erer mi diye geçip duruyor zihnimden. Allah hepimizin bebişlerini korusun.
dilemmacım sevindim senin adına bir kız bir oğlan süpper :)
doruk ve windy sanırım bayrak sizde
Ay canım bende de aynı durum.Kayınvalidem hafta sonu gelecek..Bir valiz şey hazırlamış.Ki bunların çoğu örgü türü şeyler.Pek giydireceğimi sanmıyorum.Kendi anneme bile 3,4 tane yaptırdım.Yeter yanii.Pamuklular penyeler sağlıklı,bebekleri çok kalın giydirmek taraftarı değilim.Yine de ellerine sağlık .Biliyorum özeniyor.Oysa torunu dolu....merhaba kızlar
kayınvalidem geldi 1 valiz dolusu bebek eşyası hazırlamış battaniyeler tulumlar örgü giysiler
ne kadar hevesli gelin kıskançlığı değil ama sanki kendim doğuracakmışım gibi geliyor diyor
hevesi kırılmasın diye birşey demiyorum ama bebek bezi şampuan oyuncak bile almışlar
bana sen birşey alma karışma diyor doğru bananeyse doğurup vereyim eline tam olsun
Canım yavrunu Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:.Tekrar hayırlı olsunSelam biz geldik oğlumla teyzeleri.
Hayırlı olsunherkese merhaba.iki hafta aradan sonra kim ne yapmış bir bakayım dedim şok oldum.herkes doğum yapmış neredeyse.en önce ben davrandım herhalde,33.haftada doğuruverdim:)).üç hafta oldu doğum yapalı.bebeğimin birini aldım hastaneden.yanımda şu anda.diğeride küvözde değil ama kilosu 1900,iki kilo olmasını bekliyoruz onuda almak için.birde emzirme eğitimi var,doğum yaptığım hastanenin politikasıymış.berbek memeyi tutmadan bırakmıyorlar.ikiz bebek büyütmek biraz zormuş kızlar,Allah hepimize kolaylıklar versin.
Ne güzel.Hayırlı olsun,Allah kucağına almayı da nasip etsin yavrularınımerhaba arkadaşlar ben de bugün ilk defa gördüm ikizlerimi sadece 2 tane kesecik gördük ama çok heyecanlandım, tüp bebek tedavisiyle oldu bebişlerim ama doktor yumurtalıkalrın hala çok büyük bir iki hafta istirahat etmelisin dedi hep yatıyorum şimdi, allah benim bebişlerimle beraber cümle annenin bebeklerini korusun bebeklerimiz Allaha emanet inşallah