Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese merhaba.iki hafta aradan sonra kim ne yapmış bir bakayım dedim şok oldum.herkes doğum yapmış neredeyse.en önce ben davrandım herhalde,33.haftada doğuruverdim:)).üç hafta oldu doğum yapalı.bebeğimin birini aldım hastaneden.yanımda şu anda.diğeride küvözde değil ama kilosu 1900,iki kilo olmasını bekliyoruz onuda almak için.birde emzirme eğitimi var,doğum yaptığım hastanenin politikasıymış.berbek memeyi tutmadan bırakmıyorlar.ikiz bebek büyütmek biraz zormuş kızlar,Allah hepimize kolaylıklar versin.

Artvinli,Dalin ve Ayşe üçünüzüde tebrik ediyorum.Allah bebeklerinize ve sizlere sağlık versin,Hayırlı ömürler versin ınşallah.

artvinlimmmm çok şaşırdım ama çok da sevindim. Oğluşun şimdilik küçük olsa da sağlığı yerinde ki birlikte evinize gelebildiniz maşallah. yeterki sağlıkla devam etsin yoluna, adının hakkını verip yağız bir delikanlı da olacaktır. Allah uzun ömürler versin inşallah.

artvinlim canım benimmm.. çokkk tebrik ediyorum bitanem... yavrun sağlıkla büyüsün inşallah...tel yokdu canım arayamadım seni.. ama hep aklımdaydın.....oğluşunu kokluyorum senide öpüyorum bitanemmm hoşgelmiş yağız oğlan.......

hayırlı olsun canım benim.. tez vakit diğer bebişinide getirirsin inşallah evinize.... ayyy doğuran doğurana... size inat doğurmıycam erkenden:)psikolojim bozuldu ya.....

merhaba arkadaşlar ben de bugün ilk defa gördüm ikizlerimi sadece 2 tane kesecik gördük ama çok heyecanlandım, tüp bebek tedavisiyle oldu bebişlerim ama doktor yumurtalıkalrın hala çok büyük bir iki hafta istirahat etmelisin dedi hep yatıyorum şimdi, allah benim bebişlerimle beraber cümle annenin bebeklerini korusun bebeklerimiz Allaha emanet inşallah

hayırlı olsun canım bebeklerin... rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin....

hayırlı olsun cnaım.Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşaallah...
artvinli canım seni görmek ne gzel....çok sevindim iyi olmanıza.Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin oğluşuna...tabiki ailesiyle ve tüm sevdikleriyle birlikte :))

hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

artvinli Allah uzun ömürler versin oğluna gözünaydın canım

artvinli çok tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada oldu doğum

Çok saolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için.opuyorumnanaktan

Rabbim sağlıkla vakitlice en önce, kavuştursun yavrularınıza.Benim oğlum çok küçük ağzı küçücük memeyi tutamıyor, tutsada çabucak yoruluyor.Sağıp biberonla veriyorum onuda 40 dk.uyuya uyuya bitiriyor.
İnanılmaz bir duyguymuş,derlerdide bu kadarınıda beklemiyordum.Hiç gözümün önünden ayrılsın bile istemiyorum.Yaşayınca beni daha iyi anlayacksınız inşallah.

artvinli kızz sağıyormusun sütünü besliyormusun yağız oğlanı
bak uyusada uyandır ayağını sık burnunu sık
ağzına soktunmu biberonu hiç çıkarma o içerr sabırla bekle

ben kontrolden geldim
oğlum gayet iyi kordon kanınada baktı dr pıhtılaşma falan yok kalbide güzel atıyor herşey yolunda kızıma gelince fıldır fıldır oynuyor bacakları ve gövdesi dışında hiçbiryerini göstermedi oğlandan birkaçgün önde canım sıkıldı göstermediğine huysuz kime çektiyse?neyse inşallah birdahakine gösterir
sizlerde iyisiniz çok şükür yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ALLAH hepimize sağlıklı kucaklamak nasip etsin

Arkadaşlar en az 1800 civarı olunca vericeklermiş bebeklerimi..Herşey yolundaymış...Allaha şükürler olsun...

artvinli kızz sağıyormusun sütünü besliyormusun yağız oğlanı
bak uyusada uyandır ayağını sık burnunu sık
ağzına soktunmu biberonu hiç çıkarma o içerr sabırla bekle

Teyzesi sen dersinde ben sağmazmıyım hiç :kedi:

Sağıyorum,içiyor teyzesi çok şükür.:Saruboceq:

sağol canıma.s.
Ay canım bende de aynı durum.Kayınvalidem hafta sonu gelecek..Bir valiz şey hazırlamış.Ki bunların çoğu örgü türü şeyler.Pek giydireceğimi sanmıyorum.Kendi anneme bile 3,4 tane yaptırdım.Yeter yanii.Pamuklular penyeler sağlıklı,bebekleri çok kalın giydirmek taraftarı değilim.Yine de ellerine sağlık .Biliyorum özeniyor.Oysa torunu dolu....
Canım yavrunu Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:.Tekrar hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Ne güzel.Hayırlı olsun,Allah kucağına almayı da nasip etsin yavrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…