Arkadaşlar en az 1800 civarı olunca vericeklermiş bebeklerimi..Herşey yolundaymış...Allaha şükürler olsun...
Maşallah canım, bebişinin kilosu süper canım, sen benim galetaları gör birde:))Selam biz geldik oğlumla teyzeleri.
5 6 2010 cumartesi saat 6 10 da oğlum ben geldim anne dedi.
genel sezeryan oldum kızlar,spinali tercih ederdim.Ama dr.istemedi ikinci kez spinal olmamı.
Oğlumu gece 11 de getirdiler yanıma,çok küçük ama,2.80 gr.kafası portakal kadar,ayakları,kolları galeta kadar oğlumun.
Acil alındım doğuma,sancım sıklaştı,açılma olunca hast.yattığım gün doğuma alındım,aslında dr.niyeti 15 gün hast.yatırmaktı,ama oğlum tekmelriyle nst.de annesine haber veriyordu ben geliyorum,sen 15 gün burdayım de istediğin kadar diyordu annesine.
Beni arayan bana dua eden bütün arkadaşlarımı çok çok öpüyoruz oğlumla,hepinize sağlıklı hayırlı,kolay,sorunsuz doğumlar diliyorum.İnşallah kuzularınız hemencik gelirler yanınıza küvez gerekmeden.Hepinize ayrı ayrı dualar etti.Doğumana beklediğim 2 saat boyunca.
Çok öptüm.fırsat buldukça girmeye çalışıcam.
firdos aynı günlerde doğurduk sanırım bende 32+6 da doğurdum - 19mayısta - acelecei cıktı bizim bızdıklar:))herkese merhaba.iki hafta aradan sonra kim ne yapmış bir bakayım dedim şok oldum.herkes doğum yapmış neredeyse.en önce ben davrandım herhalde,33.haftada doğuruverdim:)).üç hafta oldu doğum yapalı.bebeğimin birini aldım hastaneden.yanımda şu anda.diğeride küvözde değil ama kilosu 1900,iki kilo olmasını bekliyoruz onuda almak için.birde emzirme eğitimi var,doğum yaptığım hastanenin politikasıymış.berbek memeyi tutmadan bırakmıyorlar.ikiz bebek büyütmek biraz zormuş kızlar,Allah hepimize kolaylıklar versin.
Artvinli,Dalin ve Ayşe üçünüzüde tebrik ediyorum.Allah bebeklerinize ve sizlere sağlık versin,Hayırlı ömürler versin İnşallah.
Arkadaşlar en az 1800 civarı olunca vericeklermiş bebeklerimi..Herşey yolundaymış...Allaha şükürler olsun...
aaaaa şoklardayım herkes doğuruvermiş:))
ya benim bızdıklarımı cuma günü getirdik evimize, ama kiloları 1700 dü cıktığımızda, biberon almayı ve oksijensiz nefes almaı başarınca eve cıktık hemen.
cumadan beride kendimde olmadığımdan ancak girebildim nete:)
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum, Allah bebişlerimizi analı babalı - sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize İnşallah.
ben henüz meme vermiyorum, her öğünde belli bir miktarın altına düşmememz gerektiğinden ,sağıp ölçüp öyle veriyorum
ama günde 1-2 öğünde mama veriyorum, yetmediğinde sütüm.
umarım artar sütlerimiz
ya arkadaşlar sizin bebeklerinizde prematüre olarak geçiyor mu?
hastaneden cıkarken 1saat prematüre semineri verdiler bize.
zormuş valla arkadaşlar, Allah kimseye vermesin.
Maşallah canım, bebişinin kilosu süper canım, sen benim galetaları gör birde:))
Allah hepimizin bebişlerini nazarladan saklasın.
Gözün aydın canım benim.
firdos aynı günlerde doğurduk sanırım bende 32+6 da doğurdum - 19mayısta - acelecei cıktı bizim bızdıklar:))
firdos sen birde ikisiyle birden evde ol bakalım:))daha bunlar minik olduğundan pek sesleri cıkmıyor, günleri dolsunda o zaman görcem ben seni:))
aysecim canım gözün aydın, şok oldum senide doğurmuş görünce, seni daha gec bekliyordum ben.
Allah hepimizin bebişlerine sağlıklar versin.
benimkiler 15gun küvözdeydiler, şimdi hepberaberiz darısı başına canım.
buarada bebişlerin ne kadar doğdu?
doruk cnaım seninkilerin kiloları ne durumda.kontrol varmı bu aralar?
maşaallah subhanallah canım kiloları harika.inşaallah hiç bi sorun yaşamadan hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıp evinize dönersiniz.yarın kontrol var canım. haftalık kontrollere geçdik... en son 1820 1970 idiler son durumu yarın öğrencez... maşallah de emi teyzesi kızlarıma.. seninkiler ne alemde tam olarak kaç hafta kaç günsün?
canım seni gördüğüme çok sevindim.çok merak ettik.miniklerinede maşallah...Hituci canım burdayım dogurmadım daha geçen hafta benim minnoşlarda 1900gr ve 2100gr çıktılardı.. Ama bu degerler artı eksi 100-200 gr oynarmış İnşallah artı yönde oynuyordur bizimkiler :)
28.haftayı atlattıktan sonra hergeçen günü kar bilerek bugünlere kadar ulaştık bizde canım..
maşaallah subhanallah canım kiloları harika.inşaallah hiç bi sorun yaşamadan hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıp evinize dönersiniz.
benim kızlarımda 1400 gr civarındalar teyzesi.30+2 günlük olduk Allahın izniyle.bu kiloları ölçüldüğünde 29+5 dik.32. haftamızada ciğer geliştirici iğnemiz var.ozaman benimkilerde 1800-1900 civarı olurmuki?sende bizim için dua et teyzesi..bu ara erken doğum korkusu sardı malum....sırada yavaş yavaş bana geliyo...
windy doğurduysa sıra sende :)
canım çok geçmiş olsun...nedir bu üzerinizdeki kara bulutlar nazaramı geliyosunuz yoksa...merhaba kızlar windy cnm çok kötü şişme yaa allah kolaylık versin hayırlı doğuım nasip etsin
benimde canım sıkkın kızlar ya alişim ikigün önce acile götürdük ateşi 39.3 dü
şimdide ömerim ateşlendi sabah 39.6 idi neyseki şimdi düştü....
bu arada cananın kızı ameliat oılduu kızlar
Günaydın arkadaşlarr biz hala 3 kişiyiz :) Dogurmadım ama albüm çıktı bide şişti elim ayagım.. dr a tlfonda söyledim akşama eşin idrar sonucunu alsın yanıma gelsin dedi.. Bizi evden kımıldatmıyor hiç direk hastaneye alacakmış acil durum sözkonusu olursa.. Ciger geliştirici ignemi oldum sabah .. akşamada var bitane iğne.. cayır cayır yanacak yanaklarım ama saglık olsun tabikiside :)
Kayınvalidem gelmişti kızlar oyüzden bakamadımdı burayada kusura bakmayın sizleride merakta bırakmışım sevgili doruk ve hiticucim ... Doğuma gidersem öncesi yada sonrasında illaki haber veririm arkadaşlar.. Haber alınamayanlara bende gıcık oluyorum.. Okadar takip ediyorsun gelmeyincede anlamı kalmıyor..
Dorukcum tetikte ikimiz kaldık sanırım.. Hayırlısıyla dayanırız inşallah az daha..
Erenzeynoyu bebişlerini çok merak ediyorum bende haber alan varsa yazabilirmi.. Justreader geçmiş olsun cnm Allah analı babalı mutlu sağlıklı büyütmenizi nasip etsin..
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.. dualarımdasınız sizlerde.. sevgilerimle..
canım çok geçmiş olsun...nedir bu üzerinizdeki kara bulutlar nazaramı geliyosunuz yoksa...
hergün nazar duası felak nas oku canım kendine ve oğluşlarına....
Allahım acil şifalarversin inşaallah...:Saruboceq: