Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ah canım ya valla nazar değiyo size. kuzucukların biri bitio biri başlıo allah şifa versin tez vakit ... cananın kızı ne için ameliyat oldu canım?çokkkk geçmiş olsun onada....

Aminn hitucicim sagolasınn.. Canım idrarda baktırdım sabah pozitif dediler, tansiyonda yükselirse problem yaratıyormuş.. hafif uyuşukluk benim ellerdede var.. magnezyum demir kalsiyum kullanıyorum bende hergün.. magnezyumun erken dogum riskini önledigini okumuştum biyerde.. Dr un bişey demediyse sorun yoktur canım sen içini rahat tut.. Hepimizin durumu farklı farklı sonuçda.. Tuzsuz yemek gerek herşeyi o aklında olsun yeter..

Çok sağol dırımcımm, Aminn inşallah diyeyim güzel dileklerine... Aliş ve ömere nazar degiyoruz heralde bizlerde maşallahhh diyeyim bende.. Bide ateş diş çıkarırken olurmuş belki onlarddan olabilirmiki.. çok dikkat edin kendinize canımm.. Ilık banyo yaptır arada hem rahatlarlar hemde iyi olur ateşe karşı.. benim kardeşim küçükken havale geçirmişti annem o anda soguk suyun altına sokmuş hemen, egerki yapmasaymış felç yada özür kalabilirmiş kardeşimde.. allahım esirgesinn hepimizin evladından.. aklınızda bulunsun bu minicik dipnotda...

ah canım ya valla nazar değiyo size. kuzucukların biri bitio biri başlıo allah şifa versin tez vakit ... cananın kızı ne için ameliyat oldu canım?çokkkk geçmiş olsun onada....

sağol cnm fıtık ameliyatı oldu cnm

Dorukcum 37leri görürsünüzz inşallahh.. olumunekankayizsmile

Cananada çok geçmiş olsun diliyorumm ... Hayırlısıyla saglıkla başarılı bir ameliyat geçirir kızı inşallahh..

Dorukcum 37leri görürsünüzz inşallahh.. olumunekankayizsmile

Cananada çok geçmiş olsun diliyorumm ... Hayırlısıyla saglıkla başarılı bir ameliyat geçirir kızı inşallahh..

valla canım istesemde göremem heralde dr um en son 36 dio. sonrasında sıkıntı olur dio. kordon dolanır bilmem ne die endişe edio en doğrusunu biliolardır eminim ... hayırlı zamanda gelirler inşallah... sen kaç doz oldun ciğer geliştiriciyi canım?

sağol cnm ...dişten değil cnm hiç bir diş çıkarken 39 derece ateş yapmaz aklınızda bulunsun....mikrop aldı kardeşinden.....
şimdi düşütü çok şükür ateş düşürücü verdim baya etkili olandan

kızlar beni gören karnın düşmüş dio.. bu doğum belirtisimi erken değilmi daha düşmesi için?

kızlar dalinle konuştum sonunda :)))))
iyiymiş.hastanedeymiş daha doğurmamış... bebeklerden birinin suyu geliyomuş ama dayabildiği yere kadar dayanacakmış. 1- 2 haftaya alabilirler dedi... dua edelim hep beraber allahım hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin ... sesi ii geliyodu.. ay mutlu oldum be:)

kızlar beni gören karnın düşmüş dio.. bu doğum belirtisimi erken değilmi daha düşmesi için?
canım bebeklerin duruşları nasıl?hafta olarak geride olduğum için bilemiyorum.belki normaldir.panik yapma Allahım zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah.

canım bebeklerin duruşları nasıl?hafta olarak geride olduğum için bilemiyorum.belki normaldir.panik yapma Allahım zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah.

biri baş aşağı diğeri düz dü en son bakalım yarın nasıl çıkıcak......

dalinin iyi olmasına çok sevindim.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır bebişlerini.
bu arada cananın bebeğine de geçmiş olsun dileklerimi iletirse görüşenler sevinirim...

biri baş aşağı diğeri düz dü en son bakalım yarın nasıl çıkıcak......

benimkilerde öyle.dr kasıklarına baskı yapabilir dönen panik yapma demişti.duruşuyla ilgilidir belki cnaım sende stres yapma.
bide bişe sorcam...bebekler hareket ettiğinde hangi hareket hangi bebeğe ait ayırt edebiliyomusunuz...
benimkilerin birisi baştanberi diğerine göre daha sakin sanki..yada ben öyle zannediyorumCADIARZU

çok iyi geldi bu haber canım inşallah dayanır yaşar kuzuları Allah yardımcısı olsun

benim içim sıkılıyor kayınvalidem burda sohbeti bile batıyor 10 yıl önceki kötü olayları konuşuyoruz birde neymiş ilk 3 ayda kanamam varken Allah kahretsin demişim o çok gücüne gitmiş bana onu söylüyor neyse daline çok sevindim öptüm hepinizi

canım yerlerini bildiğim için ayırt edebiliyorum.. aynen benimde sağdaki kızım çok zilloş :))) diğeri öle çok oynamıyo sadece o tarafa yatarsam kızıyo :)

ah canım ya aynen bende öleyim biri bana bu ne dese kızıyorum. şimdi biz adet görmüozya menepozsayılırız:) ama kendimi bastırıyorum:))) sıkma canını sende duymayıver boşver he de geç:)

Tünaydın arkadaşlar.Nasılsınız.
Benimde ağrılarımın dışında iyiyim çok şükür.
Amanın annelik çok güzel kızlar.Ama bir o kadarda sabır işi.
Benim tek olmasına rağmen gece uyum yok neredeyse.Birde oğluma gece 3 kişi bakıyoruz.
Ben sadece emzirme ve gaz görevini aldım ama o bile uykusuz kalmama yetiyor.
Geçen gece annem uyurken seslenmiş,oğlun acıktı kalk diye,benim cevabım,çok uykum var,sonra emziririm demişim.Annem saçmalama deyince kendime geldim.
Neyse kızlar,oğlum ağlıyor sağılma zamanı.Acıkmıııııış.

Dorukcum ben bugün 12. dozu oldum akşamkiyle 13 olacak.. Bizim doktorda 34-35. haftalarada gelenler oldu mucize gibi söylüyordu.. bakalım eşime neler diyecek akşam.. Banada gelme dedi..

Dırımcım ateş olayını ögrenmiş oldum sayende sagol hep ateşi var diş çıkarıyo derler ya kulak dolgunlugundan yazdımdı..

erenzeynoyada sevindim az daha sabreder minnoşları inş.

Canan ve kızınada geçmiş olsun..

Tlfonla görüşen arkadaşlar benim selamımıda söylesinler iki arkadaşada

eee sen gitmeden nası olcak ya sancılarını kontrol etmiyomu dr un. bu arada sen nerde yaşıyosun tatlım yurt dışımı? ben sadece 4 dozcuk oldum 2 sabah 2 akşam bu kadar yeter dedi acaba yetermiki?akşam iyi haberlerle gelir eşin inşallah canım....

ya bende anlamıyorum canım valla daha hiç nst yede girmedim bakmadı hiçde.. adam prof. olunca güveniyoruz dedigini yapıyoruz bakalım.. sancı kasılma var demedim diyemi çagırmıyorki acaba.. Ama kuzular böyle karnımda acayip sivriliyorlar.. onlar kasılma degil heralde degilmi..

Ciger geliştirici igne hakkında herkez farklı şeyler söylüyor saglık ocagındaki hemşirede igne etkisini gösterir geri alınırmı sanki diyor burdaki bazı arkadaşlarda ignenin etkisinin geçici oldugunu söylüyor..

Ben artık bıraktım araştırınca birsürü şey çıkıyor dr ne derse öyle yapıyorum artık.. Akşama bende gidesim var aslında ama hareket etme diyo dr.. çagırırsa gidecemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…