- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
zuhalciğim allah kolaylık versin rabbim banada nasip etsin taşınma telaşı
naptınız eve bakacak birileri vardı?
Arkadaşlar erenzeynoya ulaşamadım..Umarım iyidir durumu...mesaj yazdım,aradım..
bu arada hastanedeyken doğumhanede 25 haftalık bir normal doğuma şahit oldum..anneye celestone iğne yapılmış ve soluk alış verişi iyiydi..Yaşıyordu..küveze girmişti..Allah izin verdikten sonra herşey oluyor...İnşallah gelişimi iyidir,Allah anne babasına kucağına almayı nasib etsin..:Saruboceq:
Hepimize nasib etsin inşallah..:Saruboceq:
aynen bende ulaşamadım.... umarım herşey yolundadır...
sen nasılsın canım çıktınmı hastaneden bebişler nasıl???aklımdaydın bugün hep....
canım çıktım ben.2-3 gündür evdeyim..bebeklerim hastanede küvezde..ama kendileri soluk alabiliyorlar..sadece gelişimleri için biraz daha gözetim altında olmalarını istedi dr.umuz..sağlıkları gayet iyi şu an..bu arada beni arayıp annemle konuştuğunu yazmıştın ama arayanlardan hangi numara sana ait olduğunu bilemediğim için geri dönemedim..Çok çok teşekkür ederim ilgin için canım..opuyorumnanaktan her gün 2-4 arası görmeye gidiyoruz.bu arada ilk 3 gün doğru dürüst sütüm gelmedi..çok üzüldüm..ama israrla pompa ile sağ dediler..şimdi geliyor..sağıp süt poşetlerinde biriktirmeye başladık..
canım çıktım ben.2-3 gündür evdeyim..bebeklerim hastanede küvezde..ama kendileri soluk alabiliyorlar..sadece gelişimleri için biraz daha gözetim altında olmalarını istedi dr.umuz..sağlıkları gayet iyi şu an..bu arada beni arayıp annemle konuştuğunu yazmıştın ama arayanlardan hangi numara sana ait olduğunu bilemediğim için geri dönemedim..Çok çok teşekkür ederim ilgin için canım..opuyorumnanaktan her gün 2-4 arası görmeye gidiyoruz.bu arada ilk 3 gün doğru dürüst sütüm gelmedi..çok üzüldüm..ama israrla pompa ile sağ dediler..şimdi geliyor..sağıp süt poşetlerinde biriktirmeye başladık..
Kılzar ben de öğrenmişken yazayım cinsiyetlerini.Biri kız diğeri erkekmişzemuszemus
hayırlı olsun tatlım.. sağlıkla doğmak büyümek nasip olsun çiçeğinle böceğine:)
Sağol canım,İnşallah hepimize nasip olsun:Saruboceq:seninkilerin cinsiyeti neydi?
iki kızım olacak allah nasip ederse canım....
1 kaç gün veya en fazla 1 hafta içinde inşallah canım :Saruboceq:aaa doğum yapmış mı ? ınşallah sağlıkları iyidir hepsinin:Saruboceq:Canım tebrik ederim.Bebişlerin ne zaman eve gelebilecekler?Sanırım çok uzun sürmeyecek bu durum..Allah analı babalı büyütsün,uzun ömür versin ikisine de:Saruboceq:
Erenzeyno da doğum yapmış çok şaşırdım.Ama evet Allaha emanetler sonuçta .
ne bebekler yaşıyor.. Allah yardımcısı olsun,iyi haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
Damar yolundan beslemişler..Sütüm yok diyordum..Ama iki gündür geliyor..bu gün istediler,götürdük :kedi: Vitamalt diye bir içecek var..Cidden işe yaradı sanırım bende de..çok şükür canım ya... inan ne kadar seviniyorum senin adına... maşallah kuzucuklara senin gibi güçlüler.... sütünü veriyorlarmı hastanede peki canım yoksa sadece mamamı veriyolar... süt artırmak için en önemli şey su imiş bide humananın çayını çok öneriyolar canım.. kuzucuklar ne kadar güzellerdir kimbilir.. allahım uzun ömürler versin inşallah....
Maşallah,Allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin canım..:Saruboceq:Kılzar ben de öğrenmişken yazayım cinsiyetlerini.Biri kız diğeri erkekmişzemuszemus
yavrukirpi canım günaydın
tam çıkıyordum bi bakıyım dedimdi. suyum gelirmi rahmim kısalıyormu diye hiç düşünme rahat ol dineln bol bol.ben 38. haftamı bitirdim sayılır hiç bi sorun olmadı ne suyum geldi ne rahmim kısladı senind eolamz inşallah. en önemli şey moral.
inşallah hepiniz sağlıcakla alırsınız kuzularınızı kucağınıza.
pamukcuum saol cevabın için, rahim azı yetmezliğim de var da o sebep tedirgnimi biras. en son 3 cm idi rahim boynu uzunluğu umarım azalmaz, dikiş de atılamadı tam o sıoralar kanamam olduğu için. Allah yardımcımız olsun bakalım.