Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese günaydın......
uyanır uyanmaz dalini aradım yine cevap yok:KK43: çokmerak ediyorum ya....inşallah herşey yolundadır...
hultici canım aynı korku bendede var. bu ara doğuran doğurana o yüzden böle olduk canım etkilendik ister istemez... allahım hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin inşallah tüm bebişlerin.....

herkese günaydın......
uyanır uyanmaz dalini aradım yine cevap yok:KK43: çokmerak ediyorum ya....inşallah herşey yolundadır...
hultici canım aynı korku bendede var. bu ara doğuran doğurana o yüzden böle olduk canım etkilendik ister istemez... allahım hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin inşallah tüm bebişlerin.....

bence de kızlar bu ara ayşe, artvinli, ayşenur üstüste denk gelince ister istemez hepimiz etkilendik tabii. ama sizler yolun sonuna geldiniz zaten 3-5 hafta daha dayandınız mı tamamdır, ki onların hepsinde zaten riskler vardı, sizde herhangi bir risk de yok gönlünüzü ferah tutun. herkes sağlıkla kavuşsun bebişlerine.

bence de kızlar bu ara ayşe, artvinli, ayşenur üstüste denk gelince ister istemez hepimiz etkilendik tabii. ama sizler yolun sonuna geldiniz zaten 3-5 hafta daha dayandınız mı tamamdır, ki onların hepsinde zaten riskler vardı, sizde herhangi bir risk de yok gönlünüzü ferah tutun. herkes sağlıkla kavuşsun bebişlerine.

benim dr um zaten psikolojik olarak hazırlıyor beni heran doğurabilirsin diyor... ama en geç temmuz başı tamamdır dedi... benide sardı korkular....delikafadulden

Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin cnaım.
çantan hazırmı?neler koydun?

yok be canım hala hazırlayamadım... ufakdan başladım ama.koyacaklarım :
1 pijama takımı
1 gecelik
çorap
5 iç çamaşırı
kozmetik ürünler..
havlu
terlik
lohusa tacım:)
sabahlık
ped
foto mak
kamera
bebişler içinde:
2 şer hastane çıkışı
1 er tulum
yedek battaniye
bez ıslak mendil. emzik biberon

şimdilik aklıma gelen bunlar senin bunlr dışında aklına gelen bişi varmı?heee bide süt artırıcı çay alıcam...

pijama takımı 1-2 tane daha al bence.doğumdan sonra çok terliyormuşsun.
bebekler için mendil...gögüs pedi.....
hımmm süt artırıcı çayları iyi dedin bende koyim

günaydın arkadaşşlar
doğum yapan arkadaştan haber yok sanırım henüz.inşallah çok iyidirler
ben bişi sorcam benim 3 gündür ara ara böle sanki afedersiniz adet olacam gibi sancılarım oluyor sabahta sağlık ocaından ebe aradı böbreklerimde kanama varmış bu sancı ondan da olurmuş doğum sancısıda olabilirmiş beni bir korku aldı şimmdi saat 13 de dr ile görüşecem ay her gün yeni bir maceraya uyannır oldum şaşdım kaldım 32. haftaya daha bugün girdim halbuki bu sancılar sizdede oldumu arkadaşlar????????

ha birde bir arkadaşım benim mıncırıklar için bir kapı süsü şeker sepetti falan yaptı onları sizlerle paylaşmak istiyorum fikir olur ama nasıl ekliyecem bir bilen varsa anlatırmı???????

pijama takımı 1-2 tane daha al bence.doğumdan sonra çok terliyormuşsun.
bebekler için mendil...gögüs pedi.....
hımmm süt artırıcı çayları iyi dedin bende koyim

bilmem 2 takım yeterli dedi herkes ama olmadı koyarım bi iki takım daha... göğüs pedide aldım canım unutmuşum yazmayı onu. ama bebişlere mendil almadım onu unuttum ne yalan sölim:)

ha birde bir arkadaşım benim mıncırıklar için bir kapı süsü şeker sepetti falan yaptı onları sizlerle paylaşmak istiyorum fikir olur ama nasıl ekliyecem bir bilen varsa anlatırmı???????

Resim yüklemek için;

Resim Yükle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..

AYRICA YÜKLEDİĞİNİZ RESİMLERİN ARASINA BOŞLUK BIRAKARAK TEK MSJINIZDA BİRDEN FAZLA RESİM PAYLAŞIRSAK
DAHA AZ YER KAPLAMIŞ OLACAĞIZ..

oyyy yapammıyorum uyuz oldum
bu arada hastane çantası hazırlayan arkadaşlarım göğüs ucu için krem de alın yanınıza lansinoh'u çok önerdiler bana ben aldım attım çantaya bide kırmızı ve sarı eşarp tarzı bişeyler aldım bebişlerin yüzlerini örtmek için kırmızı albasmasın sarı da sarılık olmasın diyeymiş

oyyy yapammıyorum uyuz oldum
bu arada hastane çantası hazırlayan arkadaşlarım göğüs ucu için krem de alın yanınıza lansinoh'u çok önerdiler bana ben aldım attım çantaya bide kırmızı ve sarı eşarp tarzı bişeyler aldım bebişlerin yüzlerini örtmek için kırmızı albasmasın sarı da sarılık olmasın diyeymiş

kardeşim yurd dışından bi krem getirdi bana çok iymiş çok önermişler bhakalım faydası olucakmı olmazsa dediğin kremdende alırım...tülbent felan almadım ya alsakmıki?

günaydın arkadaşşlar
doğum yapan arkadaştan haber yok sanırım henüz.inşallah çok iyidirler
ben bişi sorcam benim 3 gündür ara ara böle sanki afedersiniz adet olacam gibi sancılarım oluyor sabahta sağlık ocaından ebe aradı böbreklerimde kanama varmış bu sancı ondan da olurmuş doğum sancısıda olabilirmiş beni bir korku aldı şimmdi saat 13 de dr ile görüşecem ay her gün yeni bir maceraya uyannır oldum şaşdım kaldım 32. haftaya daha bugün girdim halbuki bu sancılar sizdede oldumu arkadaşlar????????

bende de aynı şekilde ağrılar var. doktoruma söledim. ama normal olduğunu söyledi. inşallah hayırlısıyla bitiririz şu hamileliği.bilmiyorumkismile

kardeşim yurd dışından bi krem getirdi bana çok iymiş çok önermişler bhakalım faydası olucakmı olmazsa dediğin kremdende alırım...tülbent felan almadım ya alsakmıki?

umarım yara falan olmadan emzirebiliriz hiç gerek kalmaz ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerekir bu kremi dğumdan bir iki hafta önce sürmeye başladığında daha etkli oluyormuş yani tüm göğüs ucu kremleri için geçerliymiş bu.aklında olsun bende erken başlıyacam sürmeye. tülbent de dediğim gibi nedenlerden dolayı al dediler bende aldım iki kırmızı iki sarı batıl inanç belki biraz ama ne bilim havadan nem kapar oldum hayırlısıyla doğuraydım..

bende de aynı şekilde ağrılar var. doktoruma söledim. ama normal olduğunu söyledi. inşallah hayırlısıyla bitiririz şu hamileliği.bilmiyorumkismile

senin bitmiş bitecek zaten maşallah canım bizlerde olsak senin kadar inşallah....

merhaba kızlar
kayınvalidem geldi 1 valiz dolusu bebek eşyası hazırlamış battaniyeler tulumlar örgü giysiler
ne kadar hevesli gelin kıskançlığı değil ama sanki kendim doğuracakmışım gibi geliyor diyor
hevesi kırılmasın diye birşey demiyorum ama bebek bezi şampuan oyuncak bile almışlar
bana sen birşey alma karışma diyor doğru bananeyse doğurup vereyim eline tam olsun

Selam biz geldik oğlumla teyzeleri.

5 6 2010 cumartesi saat 6 10 da oğlum ben geldim anne dedi.

genel sezeryan oldum kızlar,spinali tercih ederdim.Ama dr.istemedi ikinci kez spinal olmamı.

Oğlumu gece 11 de getirdiler yanıma,çok küçük ama,2.80 gr.kafası portakal kadar,ayakları,kolları galeta kadar oğlumun.

Acil alındım doğuma,sancım sıklaştı,açılma olunca hast.yattığım gün doğuma alındım,aslında dr.niyeti 15 gün hast.yatırmaktı,ama oğlum tekmelriyle nst.de annesine haber veriyordu ben geliyorum,sen 15 gün burdayım de istediğin kadar diyordu annesine.

Beni arayan bana dua eden bütün arkadaşlarımı çok çok öpüyoruz oğlumla,hepinize sağlıklı hayırlı,kolay,sorunsuz doğumlar diliyorum.ınşallah kuzularınız hemencik gelirler yanınıza küvez gerekmeden.Hepinize ayrı ayrı dualar etti.Doğumana beklediğim 2 saat boyunca.

Çok öptüm.fırsat buldukça girmeye çalışıcam.

X