Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

doğum yapan annelerin gözü aydın , yeni hamile arkadaşları tebrik ederim , hastalara da bol bol şifa diliyorum doğum akadar herşey yolunda gider inşallah
Ya kızlar ben bu gece kasinmaktan sabaha kadar uyuyamadim yine. Başka dertlerden onu sormaya sıra gelmemişti. Son iki aydır hep böyle. Özellikle geceleri avuç iclerim ve ayak tabanlarimla başlıyor, vücuduma yayılıyor. Her yerim yara bere icinde..

Dr um karacigerle ilgisi olabilir mı diye beni dermatologa göndermişti, o da kan testi falan yaptı ve yediğim bişeyin dokunduğuna hükmetti. Fakat bu bisey veya bişeyler her neyse beni perişan ediyor. Baskalarından da duyuyorum kaşıntıyı.. Var mı aranızda bundan muzdarip olan?

bende de olmuştu canım doğum kaşıntısı demişti doktorum vücut artık iyice kasılıyor damarlar falan ona göre kan akışlarını hızlandırıyor geçirecek bi ilaçda yok anca doğum yaptığında geçer tırnaklama herheyindede iz kalır demişti . merak etme bi hastalık falan değildir inşallah seninde benim gibi doğurunca geçer )))

Ya kızlar ben bu gece kasinmaktan sabaha kadar uyuyamadim yine. Başka dertlerden onu sormaya sıra gelmemişti. Son iki aydır hep böyle. Özellikle geceleri avuç iclerim ve ayak tabanlarimla başlıyor, vücuduma yayılıyor. Her yerim yara bere icinde..

Dr um karacigerle ilgisi olabilir mı diye beni dermatologa göndermişti, o da kan testi falan yaptı ve yediğim bişeyin dokunduğuna hükmetti. Fakat bu bisey veya bişeyler her neyse beni perişan ediyor. Baskalarından da duyuyorum kaşıntıyı.. Var mı aranızda bundan muzdarip olan?

cnm benim gebelik alerjisi olmuşsun gebelerde oluyor tek çözüm doğum ben doğuma kadar çektim .....

merhaba cnm öncelikle hoşgeldin :icecream:

serklaj ipi şu cnm bazı gebeler rahim azğı problemi yaşıyor rahim ağzı önceden açılıyor ve bebeklerini kayıp ediyolar....o yüzden rahim ağzına serklaj yapılıyor dikiş atılıyor yani cnm..o işlemin adı serklaj olunca ipi olarak geçiyor

bu arada pıhtılaşma ile ilgili problemin varmış geçmiş olsun ama iğneni oluyorsan bi problem olmaz artık...benim arakdaşımda gebeliği boyunca oldu çok şükür güzel doğum yaptı

anladım canımcım zor iş allah yardım etsin teşekür ederim bilgilendirdiin için...bende hergün birer iğne vuruluyorum pıhtılaşmamak için sonra benim mıncırıklar iki kuvvetli tekmeyle teşekür ediyolar sanırım ama geçecek biliyorum ve onları kucağıma alabilceğim çk inanıyorum buna..

şu KAŞINTI sorunu brnde de var ılık duş ve kolonyanın faydası oluyor biraz tavsiye ederim.
ama malesef nefes darlığının çaresini bulamadım dün gecce tak etti artık dedim yarın dr gidelim alsın bebekleri ben dayanamıyorum nefesim yetmiyor tabii sabah vazgeçtim dr fikrimdeen ama nolcak bilmiyorum var mı çözüm yolu bu işin...

selam kızlar arkadaşımız erenzeyno 3gündür hastanede yatıyodu sanırsam arkadaşa mesaj atmış suyu bitmiş doguma alıyolarmış bugün dua edermisiniz bebekleri ve onun için 28haftalık sanırsam doguma giriyo allah 3ünüde sevdiklkerine bagışlasınnn

selam kızlar arkadaşımız erenzeyno 3gündür hastanede yatıyodu sanırsam arkadaşa mesaj atmış suyu bitmiş doguma alıyolarmış bugün dua edermisiniz bebekleri ve onun için 28haftalık sanırsam doguma giriyo allah 3ünüde sevdiklkerine bagışlasınnn

rabbim yardımcısı olsun inş. bebeklerine ve kendine sağlık sıhhat versin çok üzüldüm zaten onun durumunu merak ettiğim için gelip baktım topiğe. ya hiç bir sıkıntısı yoktu bildiğim nerden çıktı birden suyunun bitmesi falan anlamadımki. hangi hastanedeymiş biliyormusunuz arkadaşlar haber alırsanız buraya yazarmısınız aklım onda kaldı şimdisenağlama

bende artvinli ve erenzeyno icin surekli gelip bakiyorum bu topige, hepinize dua ediyorum sadece ikisinin durumu kritikti diye boyle yaziyorum.
artvinli cok sukur ogluna kavusmus Insallah saglikla evlerine yakinda gecerler.
erenzeynonun uc dort hafta daha dayanacagina cok umutluydum, hayirlisi buymus Insallah saglikla gelicek yavrulari biraz kuvezde kalirlar sanirim yeterki sonunda saglikla evlerine gitsinler, kizlar haber alan buraya da yazsin hemen lutfen, Allah yardimcisi olsun.
hepiniz yavrulariniza saglikla kavusacaksiniz Insallah, zor gunlerin ardindan cok guzel gunleriniz olucak :nazar:

kızlar nosu bende yok bende arkadaştan ögrendim isterim nosunu atarım sizlere oda msj atmış cvp gelmemiş hala dua ediyoruz 3ünede diger arkadaşında hayırlı ugurlu olsun bebegi darısı sizlere inşallah saglıkla

merhaba arkadaşlar
daline çok üzüldüm inşallah herşey yolunda gider bebekleri yaşar eren ve zeyno sağlıkla doğarlar
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hiçbirimize çekemeyeceğimiz dert vermesin
eli ayağı düzgün bebeklerimize kavuşmak nasip olsun

bende sabah dr a gittim bebeklerime bakmadık kan tahlili yaptırdım şeker yükleme testi ve tam kan sayımı yarın akşam öğreneceğim sonuçları bebeklerimi de göreceğim inşallah

ben aradım cebini ama meşgule atılıyor kızlar sanırım müsait değil haber alınca mutlaka yazarım sizede....

bende sabah dr a gittim bebeklerime bakmadık kan tahlili yaptırdım şeker yükleme testi ve tam kan sayımı yarın akşam öğreneceğim sonuçları bebeklerimi de göreceğim inşallah

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım....

bircecim iyi sonuçlar alırsın inşallah. ben de çarşamba gidicem kontrole, umarım rahim ağzım hala yeterince kapalıdırr. bir anda herkes doğurdu, beklenmedik gelişmeler oldu, Allah herkesin yardımcısı olsunn.

daline çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alır inş. inş. büyük bir hastanedir..cerrahpaşada 30 haftalık olup ama gelişimi 3 hafta geriden olan bir bebeği yaşattılar 2 hafta sonra kıyafet bile istediler...30 haftalık olmasına rağmen doktor 27 haftalık bebek diyolardı....

artvinli taburcu oldu kızlar şuan daha yeni evine girmiştir belki
bende cerrahpaşadan geliyorum...alişim ateşlendi o arada görüştük...

daline çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağına alır inş. inş. büyük bir hastanedir..cerrahpaşada 30 haftalık olup ama gelişimi 3 hafta geriden olan bir bebeği yaşattılar 2 hafta sonra kıyafet bile istediler...30 haftalık olmasına rağmen doktor 27 haftalık bebek diyolardı....

artvinli taburcu oldu kızlar şuan daha yeni evine girmiştir belki
bende cerrahpaşadan geliyorum...alişim ateşlendi o arada görüştük...

dırımcımm geçmiş olsunn, şimdi nasıl aliş? Artvinli oğluşuyla mı döndü eve, maşallaaahhh çok sevindimmm.
ayşenur inşallah bu badireyi kolaylıkla atlatır, bebişleri çok güçlü çıkar inşallah. hiç aklımdan çıkmıyor.

off biz de taşınıcaz bu haftasonu, herşey toplandı, heryer heryerde, hiçbirşey yapamıyorum :KK43: yapamadıkça iice gözümde büyüyor, inşallah kolay olur taşınma.

dırımcımm geçmiş olsunn, şimdi nasıl aliş? Artvinli oğluşuyla mı döndü eve, maşallaaahhh çok sevindimmm.
ayşenur inşallah bu badireyi kolaylıkla atlatır, bebişleri çok güçlü çıkar inşallah. hiç aklımdan çıkmıyor.

off biz de taşınıcaz bu haftasonu, herşey toplandı, heryer heryerde, hiçbirşey yapamıyorum :KK43: yapamadıkça iice gözümde büyüyor, inşallah kolay olur taşınma.

cnm alişim maşallah haylazlık hadsafhada ama ateşi 39 idi 39.3 olunca hastaneye götürdüm...antibiyotik ve ateş düşürücü verdi....kardeşinede geçer dedi
şimdi iyi oynuyolar

artv,nli kuzusu ile evine döndü cnm çok güzeldi maşşallahh yağız bir delikanlı olur inş.

zuhalciğim allah kolaylık versin rabbim banada nasip etsin taşınma telaşı

X