- 5 Ocak 2010
- 1.311
- 12
- 45
doğum yapan annelerin gözü aydın , yeni hamile arkadaşları tebrik ederim , hastalara da bol bol şifa diliyorum doğum akadar herşey yolunda gider inşallah
bende de olmuştu canım doğum kaşıntısı demişti doktorum vücut artık iyice kasılıyor damarlar falan ona göre kan akışlarını hızlandırıyor geçirecek bi ilaçda yok anca doğum yaptığında geçer tırnaklama herheyindede iz kalır demişti . merak etme bi hastalık falan değildir inşallah seninde benim gibi doğurunca geçer )))
Ya kızlar ben bu gece kasinmaktan sabaha kadar uyuyamadim yine. Başka dertlerden onu sormaya sıra gelmemişti. Son iki aydır hep böyle. Özellikle geceleri avuç iclerim ve ayak tabanlarimla başlıyor, vücuduma yayılıyor. Her yerim yara bere icinde..
Dr um karacigerle ilgisi olabilir mı diye beni dermatologa göndermişti, o da kan testi falan yaptı ve yediğim bişeyin dokunduğuna hükmetti. Fakat bu bisey veya bişeyler her neyse beni perişan ediyor. Baskalarından da duyuyorum kaşıntıyı.. Var mı aranızda bundan muzdarip olan?
bende de olmuştu canım doğum kaşıntısı demişti doktorum vücut artık iyice kasılıyor damarlar falan ona göre kan akışlarını hızlandırıyor geçirecek bi ilaçda yok anca doğum yaptığında geçer tırnaklama herheyindede iz kalır demişti . merak etme bi hastalık falan değildir inşallah seninde benim gibi doğurunca geçer )))