Selam kızlar biz geldik kontrolümüzden.
Canan bu haberler senin için.güzel haberler istemişsin ya ondan.
Oğluşum 1800 gr.olmuş.kilosu gayet iyi dedi dr.teyzesi.1 haft.200 gr.almış benim sıpam.
Kandaki pıhtılaşma normal değerlerdeymiş.yüksek diyince olması gereken değer bu normal,artmadığı sürece dedi.
2 hafta sonra(yani ben doğurmazsam)hastaneye yatıcakmışım son 2 haft.orada gözetim altında geçirecekmişim.gözümüzün önünmde ol dedi dr.
Birde buna daha çok sevindik eşimle,doğum planlı sezeryan olacağı için doğumuma hem dr.hemde perinatoloğım beraber gireceklermiş öyle söylediler.Bu bebek bizim için çok kıymetli dediler.
Çok şükür rabbime herşey yolundaymış.Nasıl moral oldu bize anlatamam kızlar.İnşallah herşey daha iyi olacak.
ohhhhh be sonunda ağzından güzel bişiler duydukkk Şeniz vallaha bu oğlan bizim içinde kıymetlioldu artık dirimde sorunlu geçirdi hamileliğini ama o bünyesinde dolayı geçirdi seninki de epey zorlşu geçti bebeklerinden dolayı o yüzden snein oğluşun bizim içinde kıymetliiiSelam kızlar biz geldik kontrolümüzden.
Oğluşum 1800 gr.olmuş.kilosu gayet iyi dedi dr.teyzesi.1 haft.200 gr.almış benim sıpam.
Kandaki pıhtılaşma normal değerlerdeymiş.yüksek diyince olması gereken değer bu normal,artmadığı sürece dedi.
2 hafta sonra(yani ben doğurmazsam)hastaneye yatıcakmışım son 2 haft.orada gözetim altında geçirecekmişim.gözümüzün önünmde ol dedi dr.
Birde buna daha çok sevindik eşimle,doğum planlı sezeryan olacağı için doğumuma hem dr.hemde perinatoloğım beraber gireceklermiş öyle söylediler.Bu bebek bizim için çok kıymetli dediler.
Çok şükür rabbime herşey yolundaymış.Nasıl moral oldu bize anlatamam kızlar.İnşallah herşey daha iyi olacak.
çok şükür bak herşey yoluna girdi Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
Selam kızlar biz geldik kontrolümüzden.
maşallah artvinli,hayırla ilerleyin inşallahh..
çok şükür bak herşey yoluna girdi Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
ohhhhh be sonunda ağzından güzel bişiler duydukkk Şeniz vallaha bu oğlan bizim içinde kıymetlioldu artık dirimde sorunlu geçirdi hamileliğini ama o bünyesinde dolayı geçirdi seninki de epey zorlşu geçti bebeklerinden dolayı o yüzden snein oğluşun bizim içinde kıymetliii
ayrıca hastanede yatacak olmanada sevindim vallaha gözetim altında olacaksınn anında müdahale yani ay bi doğursaydınnn vlallaha yaaa:dilcikar::dilcikar:
cok sevındım artvınlıcım allah hep bole guldurusn yuzunu ıns
merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık ikizlerime hamileyim.ayrıca hiper troid hastasıyım gunde bırtane ilaç içiyorum.ama tedırgınım bı sorun olurmu dıye cunku bıde ikiz.benımde bı sorunum yok şuan sabahları hafif mide bulantılarım oluyo..bu kan pıhtılaşması sorunu nasıl anlaşıyo arkadaşlar hamileliği etkilediğine gore bunun tahlilini yapmaları gerekmezmi.bana yapılmadı bu tahlil.bu konuda benı aydınlatırsanız sevınırım.çünkü bundan 4 yıl once benımde pt ve ınr tahlıllerımde bı bozukluk çıkmıştı ama ustune dusmedım buda pıhtılaşma zamanını gosteren testler galıba.şimdi tedırgın oldum bak.artvinli arkadaş bu konuda bılgı verırmısın bana.hangi testleri yaptırıyosun..
merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık ikizlerime hamileyim.ayrıca hiper troid hastasıyım gunde bırtane ilaç içiyorum.ama tedırgınım bı sorun olurmu dıye cunku bıde ikiz.benımde bı sorunum yok şuan sabahları hafif mide bulantılarım oluyo..bu kan pıhtılaşması sorunu nasıl anlaşıyo arkadaşlar hamileliği etkilediğine gore bunun tahlilini yapmaları gerekmezmi.bana yapılmadı bu tahlil.bu konuda benı aydınlatırsanız sevınırım.çünkü bundan 4 yıl once benımde pt ve ınr tahlıllerımde bı bozukluk çıkmıştı ama ustune dusmedım buda pıhtılaşma zamanını gosteren testler galıba.şimdi tedırgın oldum bak.artvinli arkadaş bu konuda bılgı verırmısın bana.hangi testleri yaptırıyosun..
cok sevındım artvınlıcım allah hep bole guldurusn yuzunu ıns
canım benim maşallah...allah nazarlardan saklasın sizi.
bebekleirn hayırlı olsun canım bende hipo tiroidi hastasıyım senin gibi hiper tiroid hastası olan bi arkadaş daha vardı burda ikimizinde bebekleri sağlıklı bizde hergün düzenli ilaç kullandık kokrmana gerek yok zaten bu durum dr bilgisi dahilindedir kan pıhtılaşması işine gelince dr danış herkese yapılan test değil bu şüphen varsa yaptırırsıj zaten kan sayımında bişeydenb şüphelenirse yaptırır sana panik yapma güzel hamilelikler
artvinli kuzum gözün aydın cnm ne zaman yatacaksın kuzum belkim ansızın yanına gelebilrim :))
Saolasın canım benim opuyorumnanaktan
Dr.2 hafta daha haft.kontrollerine gel dedi.Son 2 haft.hastanede yatıralım günlük nst ve muayene olursun.Gözümüzün önünde olursun dedi.
Ah canım ya,nasıl sana gel derim.Senin iki kuzun var,zaten çok yoğunsun.Ama o tarafa yolun düşerse beklerim canım.opuyorumnanaktan
ya arkadaşlar bende yurt dışında dubaide yaşıyorum 8 ay önce geldik buraya doğumu burda mı türkiyedemi yapsam dıye düşünüyorum..yurt dışında olupta doğumu türkiyede yapan arkadaşlar var mı.kaçıncı ayda gelmek gerekıyo acaba..cunku son ayda ucaga almıyolar..
ARTVİNLİMMM canım çok şükür haberlerin güzel..Hayırlısıyla yavrunu kucağına almana az kaldı canım..çok sevindim inan iyi olmanıza...özel duamdasın..Allah'a emanet olun..