Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çok şükür bak herşey yoluna girdi Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

ohhhhh be sonunda ağzından güzel bişiler duydukkk Şeniz vallaha bu oğlan bizim içinde kıymetlioldu artık dirimde sorunlu geçirdi hamileliğini ama o bünyesinde dolayı geçirdi seninki de epey zorlşu geçti bebeklerinden dolayı o yüzden snein oğluşun bizim içinde kıymetliii
ayrıca hastanede yatacak olmanada sevindim vallaha gözetim altında olacaksınn anında müdahale yani ay bi doğursaydınnn vlallaha yaaa:dilcikar::dilcikar:

merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık ikizlerime hamileyim.ayrıca hiper troid hastasıyım gunde bırtane ilaç içiyorum.ama tedırgınım bı sorun olurmu dıye cunku bıde ikiz.benımde bı sorunum yok şuan sabahları hafif mide bulantılarım oluyo..bu kan pıhtılaşması sorunu nasıl anlaşıyo arkadaşlar hamileliği etkilediğine gore bunun tahlilini yapmaları gerekmezmi.bana yapılmadı bu tahlil.bu konuda benı aydınlatırsanız sevınırım.çünkü bundan 4 yıl once benımde pt ve ınr tahlıllerımde bı bozukluk çıkmıştı ama ustune dusmedım buda pıhtılaşma zamanını gosteren testler galıba.şimdi tedırgın oldum bak.artvinli arkadaş bu konuda bılgı verırmısın bana.hangi testleri yaptırıyosun..

canım benim maşallah... allah nazarlardan saklasın sizi.

maşallah artvinli,hayırla ilerleyin inşallahh..

Çok şükür arkadaşlar herşeyin yolunda gitmesi çok moral oldu bize.Her kontrole gergin gidiyoruz sorun olmasın diye.Destekleriniz için opuyorumnanaktan

Ah canım ya,sende benimle birlikte her kontrol öncesi geriliyorsun.Bugünkü konuşmamızda senide üzdüm dimiopuyorumnanaktan,çok gergindim ama kontrol öncesi çok gergin oluyorumeyvahedigeldismile
Çok şükür buraya kadar geldik,ama ne sıkıntılarla sorunlarla geldik.Benim içinde son haft.hastanede olmak daha iyi olacak kendimi rahat hissederim hiç değilse.
cok sevındım artvınlıcım allah hep bole guldurusn yuzunu ıns

Selsel ikizlerini sağlıkla kucağına al inşallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Benim durumum çok farklı canım.Sen benim durumumla sakın tedirgin olma olurmu.
Anlatmıyorum uzun uzun etkilenme diye durumumdan.
FİBRİNOJEN DI_DIMER bu iki testi yaptırıyorum.Testlerin isimlerini sormuşsun.

bebekleirn hayırlı olsun canım bende hipo tiroidi hastasıyım senin gibi hiper tiroid hastası olan bi arkadaş daha vardı burda ikimizinde bebekleri sağlıklı bizde hergün düzenli ilaç kullandık kokrmana gerek yok zaten bu durum dr bilgisi dahilindedir kan pıhtılaşması işine gelince dr danış herkese yapılan test değil bu şüphen varsa yaptırırsıj zaten kan sayımında bişeydenb şüphelenirse yaptırır sana panik yapma güzel hamilelikler

ben de hipotiroidi hastasıyım.sürekkli tahlille düzenledik ilaçları..TSH nın 1,5 altında olması %10 arttırıyormuş kuzuların zekasını...

Son düzenleme:
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler..artvinli sagol rahatladım canım.amin cümlemizin inş saglıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi..

artvinli kuzum gözün aydın cnm ne zaman yatacaksın kuzum belkim ansızın yanına gelebilrim :))

artvinli kuzum gözün aydın cnm ne zaman yatacaksın kuzum belkim ansızın yanına gelebilrim :))

Saolasın canım benim opuyorumnanaktan

Dr.2 hafta daha haft.kontrollerine gel dedi.Son 2 haft.hastanede yatıralım günlük nst ve muayene olursun.Gözümüzün önünde olursun dedi.
Ah canım ya,nasıl sana gel derim.Senin iki kuzun var,zaten çok yoğunsun.Ama o tarafa yolun düşerse beklerim canım.opuyorumnanaktan

hımm cnm yolum düşecek sne şimdi iki hafta daha evdesin sonra hastanede allah izin verirse bende p.tesi kontrele gideceğim ömer için..
sonra 3 hafta sonra yani senin ilk yattığın hafta sanırım ben orada olacağım :))

heee artvinli kuzuu yolum düşmesede ben gelirim yeterki gönüller bir olsun
heleki hastanede yatan birini ziyeret etmek için tüm imkanlarımı zorlarım....

insanın gözü hep kapıda oluyor ben 5 hafta tanıdık tanımadık bakardım herkese

ya arkadaşlar bende yurt dışında dubaide yaşıyorum 8 ay önce geldik buraya doğumu burda mı türkiyedemi yapsam dıye düşünüyorum..yurt dışında olupta doğumu türkiyede yapan arkadaşlar var mı.kaçıncı ayda gelmek gerekıyo acaba..cunku son ayda ucaga almıyolar..

ARTVİNLİMMM canım çok şükür haberlerin güzel..Hayırlısıyla yavrunu kucağına almana az kaldı canım..çok sevindim inan iyi olmanıza...özel duamdasın..Allah'a emanet olun..

Allah yardım etsin çok sıcak bir ülke..neredesin Dubai'de?Ailende buradaysa gel burada yap derim,insanın memleketi gibisi yok ve hele ki lohusalığında yanında sevdikleri olmalı annenin..sağlık dilerim canım..

ARTVİNLİMMM canım çok şükür haberlerin güzel..Hayırlısıyla yavrunu kucağına almana az kaldı canım..çok sevindim inan iyi olmanıza...özel duamdasın..Allah'a emanet olun..

benim içinde özel dua edermisin cnm :)) istediğim bişey var hayırlı ise hemen olsun yatıorum kalkıyorum dua ediyorum.....ama kimin kapısı açık belli olmaz banada dua et cnm .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…