Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hımm cnm yolum düşecek sne şimdi iki hafta daha evdesin sonra hastanede allah izin verirse bende p.tesi kontrele gideceğim ömer için..
sonra 3 hafta sonra yani senin ilk yattığın hafta sanırım ben orada olacağım :))

heee artvinli kuzuu yolum düşmesede ben gelirim yeterki gönüller bir olsun
heleki hastanede yatan birini ziyeret etmek için tüm imkanlarımı zorlarım....

insanın gözü hep kapıda oluyor ben 5 hafta tanıdık tanımadık bakardım herkese

Canım ömerin kontrolünde herşey çok güzel olsun,huzurla gelin evinize inşallah.:Saruboceq:

Ah canım ya,derdi çeken bilir değilmi ama,sen gelemesen bile,kalbinin ve duanın benimle olduğunu biliyorum ben.Rabbim gönlündeki her duanı kabul etsin inşallah.:Saruboceq:

ARTVİNLİMMM canım çok şükür haberlerin güzel..:nazar:Hayırlısıyla yavrunu kucağına almana az kaldı canım..çok sevindim inan iyi olmanıza...özel duamdasın..Allah'a emanet olun..

Çok şükür canım,evet rabbimin izniyle azkaldı oğlumla kavuşma zamanımıza.
Canım benim sende benim duamdasın her zaman.Aframı safamı çok öperim.opuyorumnanaktan

evet suan cok sıcak burası ama eylul ekım gıbı havalar normale dönüyor Allah tan son aylarım burda guzel gecıcek bahar havası gıbı gecıyor burda bi kış..bende onu dusunuyorum bu mutluluğu insanın sevdıklerıyle yasayamaması üzücü..bakalım nıyetım turkıye ama zaman ne gosterır bakıcaz..

benim içinde özel dua edermisin cnm :)) istediğim bişey var hayırlı ise hemen olsun yatıorum kalkıyorum dua ediyorum.....ama kimin kapısı açık belli olmaz banada dua et cnm .....
Etmem mi...Kimin duası kabul olunur bilinmez belki saatine denk gelir inş... Gönlündekini hayırla versin Rabbim...şimdi Kur'an-ı Kerim okuyacağım edeceğim..Sende bana et olur mu?
Çok şükür canım,evet rabbimin izniyle azkaldı oğlumla kavuşma zamanımıza.
Canım benim sende benim duamdasın her zaman.Aframı safamı çok öperim.opuyorumnanaktan
İnş.canım inş..sen doğuracaksın, bizde 9 doğurduk inan..Hayırla gülsün yüzün inş..Oyşşş cennet kokusu konacak kucağına mis gibi inş..Bizde seni öpüyoruz teyzesi,çok seviyoruz seni...opuyorumnanaktan bende yatayım çok oturduk,iyi geceler herkese..

evet suan cok sıcak burası ama eylul ekım gıbı havalar normale dönüyor Allah tan son aylarım burda guzel gecıcek bahar havası gıbı gecıyor burda bi kış..bende onu dusunuyorum bu mutluluğu insanın sevdıklerıyle yasayamaması üzücü..bakalım nıyetım turkıye ama zaman ne gosterır bakıcaz..

Mart ayında gitmiştik biz rahatlıkla girmiştik denize o zaman bile sıcaktı...Zaten lohusalık depresyonu tavan yapıyor,sevdiklerimle olmayı isterim..ama hangi şartlar senin ve yavruların için uygundur sen bilirsin canım..İyi geceler..

günaydın kızlarrr,

dün kızımıza ilk hediyesi geldi arkadaşlardan, kırmızılı beyazlı spor bir takım nassı güzel anlatamam, yine dizdim karşımdaki koltuğa tüm ganimetlerini (toplam 5 parça :)) seyrediyorum. heyecanla daha büyük alışverişler yapacağım günleri bekliyorum, bu bebek kıyafetleri nekadar güzel oluyor böyle yahuu.

biz de bugün 15 gün sonraki taşınma için son hazırlıkları yapıcaz bakalım diğer evde, burada hiçbirşeye yardımcı yardımcı olamıyorum şöyle bir ışınlanıversek herşeyimizle diğer tarafa....

artık bebişin taklalarını daha net hissediyorum yok böyle bir keyif yaaa, güne Elif'le uyanmak ne kadar güzell, şükürler olsunn.

oooo seni burda bu saatte görürmüydük biz canım ya.alkisalkisalkis

Sana merdane iyi geldi galiba.a.sSeninde ismini görelim şöyle be

herkese günaydın.....hayırlı sabahlar.....
artvinli canım sen doğumdan sonra gelmede buralara göstercem sana merdaneyi de oklavayıda:)
bu arada benim ayrıntılı kontrolüm var bugün.....
dua edin nolur....bebeklerm bence iyi ama yinede dr kötü bişey söyleyecek diye çok korkuyorum....allahım evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaallah(amin)
kirpicim kıyafetinizde hayırlı olsun..bende çok seviyorum elbiselerini..arada çıkarıp seviyorummm:)çok keyifli bişey...

artvinli canım sen doğumdan sonra gelmede buralara göstercem sana merdaneyi de oklavayıda:)
dua edin nolur....bebeklerm bence iyi ama yinede dr kötü bişey söyleyecek diye çok korkuyorum....allahım evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaallah(amin)
kirpicim kıyafetinizde hayırlı olsun..bende çok seviyorum elbiselerini..arada çıkarıp seviyorummm:)çok keyifli bişey...

Allah yardımcın olsun canım, sapasağlim çıkacak inşallah kuzuların. bu arada bu ayrıntılıya kaç kere giriliyor?

günaydın kızlarrr,

dün kızımıza ilk hediyesi geldi arkadaşlardan, kırmızılı beyazlı spor bir takım nassı güzel anlatamam, yine dizdim karşımdaki koltuğa tüm ganimetlerini (toplam 5 parça :)) seyrediyorum. heyecanla daha büyük alışverişler yapacağım günleri bekliyorum, bu bebek kıyafetleri nekadar güzel oluyor böyle yahuu.

biz de bugün 15 gün sonraki taşınma için son hazırlıkları yapıcaz bakalım diğer evde, burada hiçbirşeye yardımcı yardımcı olamıyorum şöyle bir ışınlanıversek herşeyimizle diğer tarafa....

artık bebişin taklalarını daha net hissediyorum yok böyle bir keyif yaaa, güne Elif'le uyanmak ne kadar güzell, şükürler olsunn.

Canım ya,dün yatmadan senin msj.cevap yazdım uyumuşum.Bütün gece uyudum uyandım hep rüyamda seninle mesajlaştım.:roflol:
Taşınmak çok zordur bilirim allah kolaylık versin.Bizde taşınmak istiyoruz ama bu halde hiç aklımız kesmiyor.Annemde çok yakın eee birde onun rahatlıhını bozmak istemiyoruz.Hayırlısı artık.
Nasıl güzel oluyor o minicik kıyafetler nasılda güzel oluyor.zemuszemus
Sana katılıyorum.sabahları oğluşumun tekmeleri taklaları kıvraklığı nasıl huzur veriyor değilmi canım.

Olurmu canım hiç,buradaki görüştüğüm takip ettiğim arkadaşlarımın doğumunu görmeden gidermiyim hiç :eek:lmaz:
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

yavrukirpi canım kıyafet alırken iuanki dönem gözünü boyamasın,
önemli olan bebek doğduğunda hangi mevsimde hangi kıyafetleri giyabileceği,
unutmayın kızlarr..

kirpicim ve artvinli canım iyi dilerkleriniz için teşekür ederim....
kontrolümüz iyi geçti....ayrıntılı ultrasonu yapan kendi drum değildi o yüzden şikayetlerimi söyleyemedim...
sizlere sorayım....başdönmesine ve ayak şişmelerine normal demiştiniz...peki elleriniz ve parmaklarınız da şişiyormuydu...sabahları ellerimi yumruk yapamıyorum..iancak ilerleyen saatlerde gevşiyo...ama 3-4 gündür her sabah ellerim şiş ve ağrılı uyanıyorum...bu arada kızlarımın yüzlerini gördüm çok duygulandım çok güzellerdiboshayallersmile

merhaba kızlar
inşallah herkesler iyidir benim vücutum şişti helede ayaklarım 2 numara büyüdü şaşırdım kaldım ne yapsam olmuyor ödemden patlayacak gibiyim

iyi haftasonu kızlar ......aman ne sıcak yahu böyle allah yardımcınız olsun hamile olanlar valla zor olsa gerek bu havalarda hamilelik.....

Kızlar nasılsınız doguran var mı?

Nero canım masaALLAH kuzularına cok şekerler bizimkilerde cok yaramaz kızım cok gazlı ama gece boyunca uyumadıgı bile oluyo zamandan haberim yok artık gecem gündüzüme karıstı

Canan bana demişti dogurunca dicen ki keske karnıumda olsaydı die dogruymus :)
Cok güzel ama zor günler ALLAH herkese yardım etsin dogurucak arkadaslarsüper güzel bir dduygu ama işte hep birine yetişemiyosunuz birini alsanızı biri kalıyo ikiz annelikde böyle bişi işte ikisini aynı anda bakmak zor

aynen medineciğm gece ayakta gündüz zaten uyunmuyor sadece gündüz var benm içn bir dönem :))

yaşasıınnn 20lere geçtimmm, 30larıda görsemmm :1shok:
inşallah cnm allahın izni ile göreceksin....

erenzeyno acile gitti..inşallah herşey yolundadır...:Saruboceq:
cnm çok korktm ama ileriki sayfalarda daha iyi olduğunu okuyunca rahatladım şimdi nasılsın ???

Rıza madazlıyı bende araştırdım.Aradım randevu için hatta 400 nakit istedi.Çok geldi bana gitmedim.

İlk 11.haftada 280 verdim ama hiç memnun kalmadım.

21.Haftada fehmi beye gittim 300 verdim.Ama çok memnun kaldım.

artvinli kuzum bende rıza beye yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım çok şeker matrak bir adam..

Onuda aradım cnm.Muayenehanesi yanlış hatırlamıyorsam nişantaşındaydı orasıda 450 istemişti ama ayrıntılı için değil,aylık rutin kontroller için,birde herhangi bir hastaneye bağlı değilmiş,ve genelde özellerle çalışıyormuş gitmektan vazgeçmiştim.

cnm cerrahpaşada oluyormuş ama ben yeşilköyde int hospital hast yaptırdm ama özel sağlık sigortam vardı zaten ikiz olunca fiyatıda katlanıyor...hatta 2. kontrol için de çağırdı beni 1 ay içinde ücretsizdi nişantaşına gittm muayenehanesine...

artvinli sen biliyorsun sanırım, ben doğurdum 19 mayısta.
kızlarım 1500gr ve 1440 gr doğdu, şimdi küvezdeler.
daha ne kadar süre kalacaklar belli değil ama durumları iyi.
oksijen desteği var, solunuma hiç bağlanmadılar.
ama henüz emme güdüleri yok, sonda ile besleniyorlar.
halimize çok şükür diyorum valla, arkadaşlar sizden dua bekliyorum.
Umarım sizinkiler benimkiler kadar acele etmezler.
tam suyumun geldiği gece isimlere karar vermiştik, Bilge ve Feride.
şimdi tüm gün süt peşindeyim haliyle.
günlük 200cc ancak geliyor şu aralar umarım artar:KK43:((

sizler nasılsınız, artvnli nedir canım durumun?
ayşe sen nasılsın

cnm tebrikler evlatların hayırlı olsun allah en kısa sürede kucağında evine gitmeyi nasip etsin inşallah...
merhaba arkadaşlar..

bende ikizlerime hamileyim.tüp bebek tek embriyo transferi tek yumurta ikizlerim oldu:))şuanda 7+4 günlükler.... açıkcası korkularım çok fazla kaybetmek isteöiyorum bebişlerimi...herkese bol şanss
bebeklerin hayırlı olsun...allah tamamına erdirsin..

bu arada kızlar ALİM veÖMERİM buluştular o sahneyi ölümsüzleştiremedim o anda
ama harikaydı 1 yaşında iki kardeşin birbirne sarılışlarını görmeliydiniz ömerin alişin beline sarılıyor
alişde o koca ellerini açmış ömerin kafasına sarılıyor......muhteşem bişeydi....

not.evdekilerde ağlıyordu :)
yerim onları kurban olsunlar onları veren allaha....allah hiç ayırmasın....

kızlar bişe sorcam
28+5 oluyoruz bugünle birlikte Allaha şükür....
ağırlaşmaya başladım yavaş yavaş ve namaz kılmak zor oluyo....
ayaklarıma ulaşıp yıkayamıyorum zaten sadece su döküyorum...
secdeye kapanmak da zor oluyo artık....tahhiyatta otururken bacaklarımın şişliğinden patlayacak gibi hissediyorum kendimi...
oturarak kılıyorum şuan,son aylarda namaz kılmak için özel bir yöntem uygulayan varmı...

cnm oturarak kılsana koltukta oturup kafanı eğerek secdeye gidebilirsin ben 9 ay boyunca öyle kıldımmm allah kabul etsinnn hepimizin namazlarını...

Kızlar ben çıkıyorum kontrolüm var.
Buarada kandaki pıhtılaşma düşmüş ama çok değil,3.80 sınır benim 4.50 ye düşmüş.bakalım dr.ne diyecek.

cnm iyi haberler ile gelmişsin çok sevindim....

kirpicim ve artvinli canım iyi dilerkleriniz için teşekür ederim....
kontrolümüz iyi geçti....ayrıntılı ultrasonu yapan kendi drum değildi o yüzden şikayetlerimi söyleyemedim...
sizlere sorayım....başdönmesine ve ayak şişmelerine normal demiştiniz...peki elleriniz ve parmaklarınız da şişiyormuydu...sabahları ellerimi yumruk yapamıyorum..iancak ilerleyen saatlerde gevşiyo...ama 3-4 gündür her sabah ellerim şiş ve ağrılı uyanıyorum...bu arada kızlarımın yüzlerini gördüm çok duygulandım çok güzellerdiboshayallersmile

hituci cnm benimde doğuma 1 ay kala falan inanılmaz parmak eklemlerimde ağrı vardı sabah uyandığımda ellerimi kapatamıyordum...doğumdan sonra allahtan düzeldii...

merhaba kızlar
inşallah herkesler iyidir benim vücutum şişti helede ayaklarım 2 numara büyüdü şaşırdım kaldım ne yapsam olmuyor ödemden patlayacak gibiyim

aman cnm ya benimde doğumdan sonra şişti sanki başka 2 ayak koymuşlar terlikler olmadı ayağıma ama seninde daha 22 haftada çok sıcaklarda bayağı zor olacak allah yardımcın olsun

kızlaar yardım ıkı gundur el ve ozrllıkle ayaklarımdakı sısmeler arttı ole3 kotu oldularkı parmkalarım aakalırmda kaybolucak duumlar vahım ne yapabılırım

sımdı ıyıyım nerocum yada ıyı olmak ıcın ehrseyı yapıorum hastaneye yatıcam onumuzdekı hafta sen ve kızlar nasılsınız

bu havalarla şişmeler normal,
sadece göz kapaklarındaki şişlikler ve tansiyonla beraber olmasın,dikkat..

ben 37 giyiyordum doğum öncesi 40 numaradan taşıyordu ayaklarım..
şimdi de 38 kaldı malesef..

X