Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

zuhal cnm bence hemen tutmaya başla illa hergün yazmasanda duyguların yoğun olduğu dönemleri yaz...ben bebek albümü ve günlüğü olan bir defter aldım oraya aktardım....
onlara ulşma hikayemi ...hamileliğimin anlarını ...ve ben rüyamda onları görmüüşüm ve şöyle yazmısım rüyamda iki erkektiniz acaba gerçekten öylemisiniz ???? demişim...ve ben bu yazımı okuyunca şaşırdım
evet rüyamda görmüşüm...an an her önemli şeyleri yazmısım hatta ben defterim yanımda yok diye pc ile çok uğraştığımdan kk daki blog ma yazdım....okuyabilirsin bile...

sen, daha bu denli tanımazken blogunu okumuş ve çok ta duygulanmıştım. evet evet geç bile kaldım, hangimiizn 5 dakika sonra için garantisi var ki, yanlış düşünüyorum bu konuda sanırım.

sen, daha bu denli tanımazken blogunu okumuş ve çok ta duygulanmıştım. evet evet geç bile kaldım, hangimiizn 5 dakika sonra için garantisi var ki, yanlış düşünüyorum bu konuda sanırım.

aynen cnmmm başla derim...benim ikisi erkek olduğundan aslında ne kadar değer verirler düşünüorum bazen...ben tek albüm ve tek günlük hazılardım...herkes ama neden yaptın böyle dedi...çünkii benden onlara kalan bişey en dugusal olana vereceğim ve onları biraraya getirmesini dileyeceğim ...çünki yaşamda hayatlarımıza başka insanlar aileler girince ...iki kardeş düşman oluyor hiçbirşeyi paylaşamıyor..oysa ne gariptirki annesinin o daracık karnında rabbim onlara nefes verdi...oraya sığdırdı...

hz.ömerin hikayesini bilirsin belki....adelet timsalidir kednsi...ismi yeryüzünde var olduğu sürece adelet hep olacak diye okumuştum...ömerimin adını ondan koydum....
alimde hz.ali gibi yiğit olsun iki kardeş omuz omuza değil hep sırt sırta olsunki kimse onları arkadan vurmasın:Saruboceq:

bu arada kızlar ALıM veÖMERıM buluştular o sahneyi ölümsüzleştiremedim o anda
ama harikaydı 1 yaşında iki kardeşin birbirne sarılışlarını görmeliydiniz ömerin alişin beline sarılıyor
alişde o koca ellerini açmış ömerin kafasına sarılıyor......muhteşem bişeydi....

not.evdekilerde ağlıyordu :)

benimde gözlerim doldu kıyamam Allah hiç ayırmasın inşallah

yavrum herkese diyorum ama kimsenin bana pek kulak astığı yok çok öperim oğluşunla kızışını anlatsana biraz nasıllar

yaşasıınnn 20lere geçtimmm, 30larıda görsemmm :1shok:
heyo jeyooo bende sen gibi 30 ları gördüğümde mutluluk nidaları atmıştımmmm günler kısalıyo artık doğum yaklaşıyooooobayanssulusmilebayanssulusmile
kızlar bebek yataklarıyla ilgili topik açtım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim park yatakmı?mobilya karyolamı?
park yatak tavsiye ederim mobilya alanlar en az 2-3 ay kullanmıyo dirim bile aldığı mobilyalı yatağı kaldırmış park yatak kullanıyo ayrıca mobilyalalı yataklarda ayaklanınca aşağı sarkma durumu felan oluyo park yataklar daha yüksekk

hayırlı uğuırlu olsun hiç korkma kendinide bebiklerinide allaha emanat et gerisini düşünme güzel hamilelikler diliyorummopuyorumnanaktan

ayyy bak bende duygulandımmm yavrularımm ya ne müthiş bi duyguuuu hep sırtsırta 2 kardeş olsunblarrrr

hymaryy yeni topikmi açtınn nerdeeee arıyayımmm

Allah hiç ayırmasın onları bir daha inşallah, ne kadar duygulandım anlatamam. gözümde canlandı o sahne birden. senin gibi bir anneleri olduğu için çok şanslılar

dırımcıım hemen bu gazla oturdum 8 sayfa yazmışımm :)

eylemlerim devam edecekk, bence de bir çocuğa ya da belki bir gence verilebilecek ennn güzel hediye bu. an be am hissettiklerimizi iletmek. ben çok duygusal olmama rağmen maalesef bunu yansıtmakta, karşımdakiyle paylaşmakta biraz eksiğim. hayatta ilk eşime bu konuda daha rahat oldum, sevgimi her an rahatça paylaştım, kızım da bu duvarlarımı iyice kıracak inşallah, yufka yüreğimi biraz daha ortaya çıkaracak.

offf yaaa aliyle ömerin buluşmasına resmen hüngür hüngür ağladımm, walla bu annelik tohumun rahmine düştüğü an başlıyor demek, nasıl da duygusallaşmışızz iicene.

hayırlı cumalar hepınıze.cook fazla gıremesemde hepınızı takıp edıyorum.neyse kı bundan sonra daha sık yazarım cunku ısyerıme daha az gıdıcem bundan sonra.malum 30.haftama gırmek uzereyım bıkac gun sanra.cokk sukurkı bu gune kadar yavrularım bana hıc ezıyet etmedıler ne yuzumu nede karnımı hıc bozmadılar.dukanımda benı goren masamın arkasında durunca hamıle oldugumu anlamıyodu.ınsallah doguman sonrada benı uzmezler.tek korkum 36.haftadan once dogum yapmak.ınsallah zamanlarında gelırler.hepınızı coook opuyorum sımdı ders calısmam gerekıyo.bu halımle bıde sınavlara gırıcem haftasonu.:kedi:

hayırlı cumalar kızlar rabbim bu mubarek gunun hurmetine yavrularımızı bize bagışlasın
nasılsınız a ben nezle oldum gorsenin bogazlarım burnum cok kotu yanıyo bide şu hapsuruk olmasa habşurmaktan içimdeki yavrularım telaf oldu yarın detaylı taramam var mevlam inş saglıklı haberlerini almayı nasip edr dua ein bize teyzeleri

slm hnaımalr hepınıze dr dangeldık dınelndık haberler pek ıyı sayılmaz tansıyonum cok yuksek cıktı bırde ıshalım var onun sancısı brıyandan normal sancım bır yandan delı edıolar benı
ıshal ve yuksek tansıyonumu dr um normal bulmadı ve 1 hafta ıcınde hastaeye yatıcam nezaman cıkarım allah bılır dualaırnı eksık etmeyın rabbım hepımızle bır olsun ıns

canım çok geömiş olsun inşaallah en kısa zamanda atlatırsın bu sıkıntıları....
ishalinin sebebi ne acaba???ben de bugünlerde ishalim ama benimki kirazdan oluyo :)
başka bi sıkıntın olmasında bu yatış önlem içindir büyük ihtimal...
bu arada bebişlerin kilolarını öğrenebildinmi?

erenzeyno sende preklemsi olmasın???? tansiyonun çok yükselirse doğum gerçekleşir bence sen daha uzun kal tansiyonun için karanlık bir odada yatman gerek....ben hastanede yatarken preklemsi hastası vardı 27 haftalık yattı 31 haftalık doğurdu...

geçmiş olsun

canom naber kuzu

ben birtane daha baston alacağım çocuklara yaa çok rahat oluyor eşimle dışarı çıkarken
elimize alırız.....minübüsle gideriz heryere

canancım,dırımcım ve diğer katılmak isteyen arkadaşlarrr,
bana ne zaman geliyonuz huuuuuuu,
artık sizi bekliyorummmm

ne kadar bu baston fiyatlarıı dırımcım araştırdın mı?

erenzeyno canım hakkında hayırlısı olsun,
gerçekten iyi bulgular değil bunlar,
preeklampsi açısından değerlendirilmiştir sanırım,
onda bir günlük idrar toplamak istiyorlar,falan..
hayırlısı olsun..

bana özelden telefonunu yazarmısın lütfen canım,haber almak isterim senden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…