zuhal cnm bence hemen tutmaya başla illa hergün yazmasanda duyguların yoğun olduğu dönemleri yaz...ben bebek albümü ve günlüğü olan bir defter aldım oraya aktardım....
onlara ulşma hikayemi ...hamileliğimin anlarını ...ve ben rüyamda onları görmüüşüm ve şöyle yazmısım rüyamda iki erkektiniz acaba gerçekten öylemisiniz ???? demişim...ve ben bu yazımı okuyunca şaşırdım
evet rüyamda görmüşüm...an an her önemli şeyleri yazmısım hatta ben defterim yanımda yok diye pc ile çok uğraştığımdan kk daki blog ma yazdım....okuyabilirsin bile...
sen, daha bu denli tanımazken blogunu okumuş ve çok ta duygulanmıştım. evet evet geç bile kaldım, hangimiizn 5 dakika sonra için garantisi var ki, yanlış düşünüyorum bu konuda sanırım.
bu arada kızlar ALİM veÖMERİM buluştular o sahneyi ölümsüzleştiremedim o anda
ama harikaydı 1 yaşında iki kardeşin birbirne sarılışlarını görmeliydiniz ömerin alişin beline sarılıyor
alişde o koca ellerini açmış ömerin kafasına sarılıyor......muhteşem bişeydi....
not.evdekilerde ağlıyordu :)
yavrum herkese diyorum ama kimsenin bana pek kulak astığı yok çok öperim oğluşunla kızışını anlatsana biraz nasıllarKızlar nasılsınız doguran var mı?
Nero canım masaALLAH kuzularına cok şekerler bizimkilerde cok yaramaz kızım cok gazlı ama gece boyunca uyumadıgı bile oluyo zamandan haberim yok artık gecem gündüzüme karıstı
Canan bana demişti dogurunca dicen ki keske karnıumda olsaydı die dogruymus :)
Cok güzel ama zor günler ALLAH herkese yardım etsin dogurucak arkadaslarsüper güzel bir dduygu ama işte hep birine yetişemiyosunuz birini alsanızı biri kalıyo ikiz annelikde böyle bişi işte ikisini aynı anda bakmak zor
heyo jeyooo bende sen gibi 30 ları gördüğümde mutluluk nidaları atmıştımmmm günler kısalıyo artık doğum yaklaşıyooooobayanssulusmilebayanssulusmileyaşasıınnn 20lere geçtimmm, 30larıda görsemmm :1shok:
park yatak tavsiye ederim mobilya alanlar en az 2-3 ay kullanmıyo dirim bile aldığı mobilyalı yatağı kaldırmış park yatak kullanıyo ayrıca mobilyalalı yataklarda ayaklanınca aşağı sarkma durumu felan oluyo park yataklar daha yüksekkkızlar bebek yataklarıyla ilgili topik açtım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim park yatakmı?mobilya karyolamı?
merhaba arkadaşlar..
bende ikizlerime hamileyim.tüp bebek tek embriyo transferi tek yumurta ikizlerim oldu:))şuanda 7+4 günlükler.... açıkcası korkularım çok fazla kaybetmek isteöiyorum bebişlerimi...herkese bol şanss
ama harikaydı 1 yaşında iki kardeşin birbirne sarılışlarını görmeliydiniz ömerin alişin beline sarılıyor
alişde o koca ellerini açmış ömerin kafasına sarılıyor......muhteşem bişeydi....
hayırlı uğuırlu olsun hiç korkma kendinide bebiklerinide allaha emanat et gerisini düşünme güzel hamilelikler diliyorummopuyorumnanaktan
TEŞEKKÜRLER İYİ DİLEKLERİN İÇİN UMARIM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ATLATIRIZ:) ONLARI ÇOK BEKLEDİM ÇÜNKÜ... SABIRSIZLANIRYORUM HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA :)
BİR SORUM OLUCAK 7+4 GÜNLÜK BENİM BEBEKLERİM SİZDEDE BU ZAMANLARDA AĞRILAR OLUYOMUYDU BENMİ KURUNTU YAPIYORUM YOKSA?
hayırlı uğuırlu olsun hiç korkma kendinide bebiklerinide allaha emanat et gerisini düşünme güzel hamilelikler diliyorummopuyorumnanaktan
TEŞEKKÜRLER İYİ DİLEKLERİN İÇİN UMARIM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ATLATIRIZ:) ONLARI ÇOK BEKLEDİM ÇÜNKÜ... SABIRSIZLANIRYORUM HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA :)
BİR SORUM OLUCAK 7+4 GÜNLÜK BENİM BEBEKLERİM SİZDEDE BU ZAMANLARDA AĞRILAR OLUYOMUYDU BENMİ KURUNTU YAPIYORUM YOKSA?
ne dmek canımmm ilk zamanlarda ağrılar oluyo halsizlik oluyo adet sancılaarı gibi sancılar oluyo bebek rahme yerleşmesinden dolayı oluyo normal yanş bunlar halsizliğinde vitamin ilacına başladıktan sonra geçecek hiç canını sıkma opuyorumnanaktan
slm hnaımalr hepınıze dr dangeldık dınelndık haberler pek ıyı sayılmaz tansıyonum cok yuksek cıktı bırde ıshalım var onun sancısı brıyandan normal sancım bır yandan delı edıolar benı
ıshal ve yuksek tansıyonumu dr um normal bulmadı ve 1 hafta ıcınde hastaeye yatıcam nezaman cıkarım allah bılır dualaırnı eksık etmeyın rabbım hepımızle bır olsun ıns
Rabbim sağlıkla iki yavrunuda kucağına almayı nasip etsin canım.İlk zamanlar ağrılar bencede çok normal,canan çok güzel özetlemiş sana,bendede oluyordu.Bana herkes kafana takma rahat ol diyorlardı senin haft.ve ilerki haft.hala diyorlar gerçi.Benim gibi takıntılı olma sakın,ne kadar rahat olursan o kadar iyi,kendini üzdüğünle kalıyorsun sonra:sinifsinif:
slm hnaımalr hepınıze dr dangeldık dınelndık haberler pek ıyı sayılmaz tansıyonum cok yuksek cıktı bırde ıshalım var onun sancısı brıyandan normal sancım bır yandan delı edıolar benı
ıshal ve yuksek tansıyonumu dr um normal bulmadı ve 1 hafta ıcınde hastaeye yatıcam nezaman cıkarım allah bılır dualaırnı eksık etmeyın rabbım hepımızle bır olsun ıns
Canım ya senin bu ishalin niye geçmiyorki,öncedende ishalim diyordun sen.Tansiyon yüksekliğine çok dikkat etmek lazım.İnşallah hast.yattığında herşey yoluna girer,sağlıkla alırsın kucağına kuzularını.
DIRIM yerim ben senin küçük adamlarını ya.Bunlar resmen büyümüşte küçülmüş derler ya tam öyleler .Rabbim onları birbirinden hiç ayırmasın,ağız tadınızı huzurunuzu hiiiiiiiiç bozmasın:Saruboceq::Saruboceq: