canancım,dırımcım ve diğer katılmak isteyen arkadaşlarrr,
bana ne zaman geliyonuz huuuuuuu,
artık sizi bekliyorummmm
ne kadar bu baston fiyatlarıı dırımcım araştırdın mı?
canım çok geömiş olsun inşaallah en kısa zamanda atlatırsın bu sıkıntıları....
ishalinin sebebi ne acaba???ben de bugünlerde ishalim ama benimki kirazdan oluyo :)
başka bi sıkıntın olmasında bu yatış önlem içindir büyük ihtimal...
bu arada bebişlerin kilolarını öğrenebildinmi?
teşekkür ederiz artvinli teyzesiiiii
artvinli kız sana gelmek istiyoruz cano ile doğum öncesimi doğum sonrasımı kabul edebilirsin bizi
Ay kıyamam ben size,ne zaman isterseniz gelin canım.Doğum önceside olur,doğumdan sonrada olur.
Bendede ishal var ama sadece sabahları :::asigim:
2 tane magnezyum içiyorum,süt içiyorum ben onlara bağlıyordum ishalimi.
Bende kiraz çok yiyorum benimdemi ondan acababilmiyorumkismile
kızlar bişe sorcam
28+5 oluyoruz bugünle birlikte Allaha şükür....
ağırlaşmaya başladım yavaş yavaş ve namaz kılmak zor oluyo....
ayaklarıma ulaşıp yıkayamıyorum zaten sadece su döküyorum...
secdeye kapanmak da zor oluyo artık....tahhiyatta otururken bacaklarımın şişliğinden patlayacak gibi hissediyorum kendimi...
oturarak kılıyorum şuan,son aylarda namaz kılmak için özel bir yöntem uygulayan varmı...
senin için hangi durum uygun olur....
kızlar bişe sorcam
28+5 oluyoruz bugünle birlikte Allaha şükür....
ağırlaşmaya başladım yavaş yavaş ve namaz kılmak zor oluyo....
ayaklarıma ulaşıp yıkayamıyorum zaten sadece su döküyorum...
secdeye kapanmak da zor oluyo artık....tahhiyatta otururken bacaklarımın şişliğinden patlayacak gibi hissediyorum kendimi...
oturarak kılıyorum şuan,son aylarda namaz kılmak için özel bir yöntem uygulayan varmı...
hituc, namazını oturarak kılacaksın canım bundan sonra ağırlaşma konusuna gelince 32-33 den sonra pluyo gerçek ağırlaşma o yüzden buson rahat haftaların bilmiş ol öpüyorummm
kızlar benim kocabuluşmalarını okullar kapandıktan sonra yap dedi okuldan geliom bi acele seni götürüyorum dedi okul kapannınca seminer dönemi oluyo o zaman sabah götürür akşam alırım diyo zaten pek sık kavga ettiğimiz için bende pek sesimi çıkarmadım arada okulun olmadığı bi gün olursa o zaman getirir ama şimdilik durum böyle gözüküyoo yanii
dirim iyiyim bi tanem bebikleri kocişle kaynanaya bıraktımm kuaföre gttim kaş bıyık aldırdım saçımı kestirdimm ameliyat işinide halleettim bugün izin aldı okuldan teslim ettik tüm raporları iş sadece aramalarına kaldıı sabahta kendi tiroidim için gittim ksan verdim şimdide kk dayım amma iş yapmışım dimi bugünnn
saolun haımalr hepınzıden allah razı olsun pazartsı yatıorum hastaneye ıns ıyı olup cıkrım preklems mıdır nedı rdılıdme donmuo ıns yoktur ıle bsıey
dırımcım oglusun ıyılesmıs gecmıs olsun dılekelrımııeltmıstım ama tekrar osleyım okumadın belkı cok gecmıs olsun rabbım yasatmasın tekarar
artvınlıcım sende durumalr naısl canım
31 + 6 günlüğüz..Sıpalarım 1.600 civari çıktılar..Hiç mi yemiyorlar yaaa CADIARZU