Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canancım,dırımcım ve diğer katılmak isteyen arkadaşlarrr,
bana ne zaman geliyonuz huuuuuuu,
artık sizi bekliyorummmm

hayatım bana p.tesiye kadar müsade et ben p.tesi aksam arar bildirim uygun olursa herkes ve sen h.içi bigün gelirim... ama p.tesi annemin anjiyosu var ,bizim kontrollerimiz var...
ne kadar bu baston fiyatlarıı dırımcım araştırdın mı?

cnm bu baston sana geldiğim şey ,onu ben 75 tl ye aldım cnm iki kademeli omuzdan takma kısmı var rahat bişi yani bide tek kademili var oda 60 tl ama onda kazık yutmuş gibi oturuyor çocuk en azından uyurken ikinci kademe rahat oluyor

teşekkür ederiz artvinli teyzesiiiii

artvinli kız sana gelmek istiyoruz cano ile doğum öncesimi doğum sonrasımı kabul edebilirsin bizi

canım çok geömiş olsun inşaallah en kısa zamanda atlatırsın bu sıkıntıları....
ishalinin sebebi ne acaba???ben de bugünlerde ishalim ama benimki kirazdan oluyo :)
başka bi sıkıntın olmasında bu yatış önlem içindir büyük ihtimal...
bu arada bebişlerin kilolarını öğrenebildinmi?

Bendede ishal var ama sadece sabahları :::asigim:

2 tane magnezyum içiyorum,süt içiyorum ben onlara bağlıyordum ishalimi.

Bende kiraz çok yiyorum benimdemi ondan acababilmiyorumkismile

Bendede ishal var ama sadece sabahları :::asigim:

2 tane magnezyum içiyorum,süt içiyorum ben onlara bağlıyordum ishalimi.

Bende kiraz çok yiyorum benimdemi ondan acababilmiyorumkismile

bence kirazda çok etkiliyo seni canım...
kirazın bi lafı var bilmem duydunmu hiç...
arkamdan dut yetişmese insanların boynunu kendi boynuma çeviririm dermiş kiraz:)))

kızlar bişe sorcam
28+5 oluyoruz bugünle birlikte Allaha şükür....
ağırlaşmaya başladım yavaş yavaş ve namaz kılmak zor oluyo....
ayaklarıma ulaşıp yıkayamıyorum zaten sadece su döküyorum...
secdeye kapanmak da zor oluyo artık....tahhiyatta otururken bacaklarımın şişliğinden patlayacak gibi hissediyorum kendimi...
oturarak kılıyorum şuan,son aylarda namaz kılmak için özel bir yöntem uygulayan varmı...

kızlar bişe sorcam
secdeye kapanmak da zor oluyo artık....tahhiyatta otururken bacaklarımın şişliğinden patlayacak gibi hissediyorum kendimi...
oturarak kılıyorum şuan,son aylarda namaz kılmak için özel bir yöntem uygulayan varmı...

canım oturarak namaz kılmak bu zamanlar için uygulanabilecek birşey,
bir sandalye kada çok yumuşak içine gömülmeyeceğin türde bir koltuk işini görür,
olmadı yatarak bile kılmaya müsade var biliyorsun,
herşey kolaylık dinimizde..

abdest ise ben duşun içinde yıkardım ayaklarımı..

senin için hangi durum uygun olur....

Canım benim için hiç fark etmez inan.Sizede uygun olduğu gün ve zaman beklerim.Şimdide olabilir,doğumdan sonrada gelirsiniz kız iki keremi gelmek istemiyosunuz yoksa bakiyim he :umursamaz:

kızlar bişe sorcam

Canım ben yerde ve senin dediğin şekilde asla kılamıyorum.
Ben koltuğa oturuyorum,oturduğum yerde kılıyorum.

Kızlar ben çıkıyorum kontrolüm var.
Buarada kandaki pıhtılaşma düşmüş ama çok değil,3.80 sınır benim 4.50 ye düşmüş.bakalım dr.ne diyecek.

hituc, namazını oturarak kılacaksın canım bundan sonra ağırlaşma konusuna gelince 32-33 den sonra pluyo gerçek ağırlaşma o yüzden buson rahat haftaların bilmiş ol öpüyorummm

kızlar benim kocabuluşmalarını okullar kapandıktan sonra yap dedi okuldan geliom bi acele seni götürüyorum dedi okul kapannınca seminer dönemi oluyo o zaman sabah götürür akşam alırım diyo zaten pek sık kavga ettiğimiz için bende pek sesimi çıkarmadım arada okulun olmadığı bi gün olursa o zaman getirir ama şimdilik durum böyle gözüküyoo yanii

dirim iyiyim bi tanem bebikleri kocişle kaynanaya bıraktımm kuaföre gttim kaş bıyık aldırdım saçımı kestirdimm ameliyat işinide halleettim bugün izin aldı okuldan teslim ettik tüm raporları iş sadece aramalarına kaldıı sabahta kendi tiroidim için gittim ksan verdim şimdide kk dayım amma iş yapmışım dimi bugünnn

artvinli kız doğumdan sonra gelek o zaman kuzunuda görürüz haha :) yakın olsan devamlı geliriz haha :)

hituc, namazını oturarak kılacaksın canım bundan sonra ağırlaşma konusuna gelince 32-33 den sonra pluyo gerçek ağırlaşma o yüzden buson rahat haftaların bilmiş ol öpüyorummm

kızlar benim kocabuluşmalarını okullar kapandıktan sonra yap dedi okuldan geliom bi acele seni götürüyorum dedi okul kapannınca seminer dönemi oluyo o zaman sabah götürür akşam alırım diyo zaten pek sık kavga ettiğimiz için bende pek sesimi çıkarmadım arada okulun olmadığı bi gün olursa o zaman getirir ama şimdilik durum böyle gözüküyoo yanii

dirim iyiyim bi tanem bebikleri kocişle kaynanaya bıraktımm kuaföre gttim kaş bıyık aldırdım saçımı kestirdimm ameliyat işinide halleettim bugün izin aldı okuldan teslim ettik tüm raporları iş sadece aramalarına kaldıı sabahta kendi tiroidim için gittim ksan verdim şimdide kk dayım amma iş yapmışım dimi bugünnn

oh maşallah cnm sana kaynanada bi madalya yaptır cnm hahaa

şincik okul ne vakit kapanacakkı ...hymaryyde gidek barim öle bekle
bikerem daha bıraksın yaww.........

Saolun haımalr hepınzıden allah razı olsun pazartsı yatıorum hastaneye ıns ıyı olup cıkrım preklems mıdır nedı rdılıdme donmuo ıns yoktur ıle bsıey
dırımcım oglusun ıyılesmıs gecmıs olsun dılekelrımııeltmıstım ama tekrar osleyım okumadın belkı cok gecmıs olsun rabbım yasatmasın tekarar
artvınlıcım sende durumalr naısl canım

saolun haımalr hepınzıden allah razı olsun pazartsı yatıorum hastaneye ıns ıyı olup cıkrım preklems mıdır nedı rdılıdme donmuo ıns yoktur ıle bsıey
dırımcım oglusun ıyılesmıs gecmıs olsun dılekelrımııeltmıstım ama tekrar osleyım okumadın belkı cok gecmıs olsun rabbım yasatmasın tekarar
artvınlıcım sende durumalr naısl canım

sağol cnm

Selam kızlar biz geldik kontrolümüzden.
Canan bu haberler senin için.güzel haberler istemişsin ya ondan.
Oğluşum 1800 gr.olmuş.kilosu gayet iyi dedi dr.teyzesi.:nazar:1 haft.200 gr.almış benim sıpam.
Kandaki pıhtılaşma normal değerlerdeymiş.yüksek diyince olması gereken değer bu normal,artmadığı sürece dedi.
2 hafta sonra(yani ben doğurmazsam)hastaneye yatıcakmışım son 2 haft.orada gözetim altında geçirecekmişim.gözümüzün önünmde ol dedi dr.
Birde buna daha çok sevindik eşimle,doğum planlı sezeryan olacağı için doğumuma hem dr.hemde perinatoloğım beraber gireceklermiş öyle söylediler.Bu bebek bizim için çok kıymetli dediler.
Çok şükür rabbime herşey yolundaymış.Nasıl moral oldu bize anlatamam kızlar.ınşallah herşey daha iyi olacak.:nazar:

X