Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ah canım benim.İnanırmısın benim ilk doğumumda yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın,neredeyse birebir aynı.Seni çok iyi anlıyorum.
Ama böyle dr.görevden almak lazım dr.işleri olmaması lazım bence.

kızlarımı sağlıkla kucağıma alayım, gerisi hiç önemli değil canım benim için.
Allah hepimize şifalar ve hayırlı doğumlar versin arkadaşlar

ben çıkıyorum şimdi, yoruldum hemde süt sağıcam birazdan.
buraya yazdığım mesajı temmuz annlerine de kopyalayım, ordada merak etmişler bayağı.
görüşürüz sonra tekrar canım.

O da olur canım,nasıl biri,randevu için erken davranmak mı gerekiyor

Çoook çok tatlıı,dünya iyisi biri,
ben bir ara doğum zamanı kendi doktoruma gidememe durumum vardı,
onunla girmeyi çok istemiştim o zaman doğuma,
normal doğumda çok aranan bir doktormuş,öyle sabırlı,tatlı dilli yani..

bir hafta önceden bir ara derim canım,
konuşun karar verirseniz veriyim adını,burda bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim,o da çok memnun kalmıştı..

Çoook çok tatlıı,dünya iyisi biri,
ben bir ara doğum zamanı kendi doktoruma gidememe durumum vardı,
onunla girmeyi çok istemiştim o zaman doğuma,
normal doğumda çok aranan bir doktormuş,öyle sabırlı,tatlı dilli yani..

bir hafta önceden bir ara derim canım,
konuşun karar verirseniz veriyim adını,burda bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim,o da çok memnun kalmıştı..

Aklımda canım sağol,olmazsa sana bu konuda dönerim tekrara.s.

yok canım normal olmadı ama ben gerizekalı dr umun azizliğine uğradım.
hep gittiğim hastanede o gece 2 tane solunum cihaz olmadığından hiç bilmediğim bir hast.hiç tannımadığım bir dr tarafından doğurtuldum.
ama adam o kadar panik olduki beni görünce, rahim 5cm açılmış bilge yola girmişti ama tabi normal doğum söz konusu olmadığından, doğum sancısı çekerek sezeryana girdim:KK43:
dr seni bu haldde nasıl göndermişler buraya diye sordu.
inanamadı halime.
benim gerizekallı dr da başka doğum için hastaneye geldi ama ben yan odada yatıyordum ve gelip bir ne haldesin sen demedi.
çapaklarını temizleyen nöbetçi dr parçası ile hiçbir muayene etmedi beni,sadece beni gönderecekleri hastaneyi bulmaya çalıştı ki oda 40 dk sürdü.
o geceyi düşündükçe, eşimle küfrediyoruz yani...

Canım o doktor ihtimalleri çoğumuzu mahfetti zaten..senağlama senağlama
Akciğer geliştirici iğne yapmamışlarmıydı ?

yok canım normal olmadı ama ben gerizekalı dr umun azizliğine uğradım.
hep gittiğim hastanede o gece 2 tane solunum cihaz olmadığından hiç bilmediğim bir hast.hiç tannımadığım bir dr tarafından doğurtuldum.
ama adam o kadar panik olduki beni görünce, rahim 5cm açılmış bilge yola girmişti ama tabi normal doğum söz konusu olmadığından, doğum sancısı çekerek sezeryana girdim:KK43:
dr seni bu haldde nasıl göndermişler buraya diye sordu.
inanamadı halime.
benim gerizekallı dr da başka doğum için hastaneye geldi ama ben yan odada yatıyordum ve gelip bir ne haldesin sen demedi.
çapaklarını temizleyen nöbetçi dr parçası ile hiçbir muayene etmedi beni,sadece beni gönderecekleri hastaneyi bulmaya çalıştı ki oda 40 dk sürdü.
o geceyi düşündükçe, eşimle küfrediyoruz yani...

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...herkesin işini rast getirsin inşallah....
böyle şeyleri duydukça insan hem korkuyo hem sinirleniyo.....
insan sağlığının hatta canının hiç kıymeti kalmadı artık drların gözünde.....
dr olmak herkesin yapabileği bi iş değil tıpkı öğretmenlik gibi ama gel görki para için millet herşeyi yapıyo
sinirlendim şimdi yaaa....offff
canım şimdi bebeklerin iyidir inşaallah....

günaydın kızlar... dün halamdaydım. akşam sağ kasığımda sancı başladı belime vurdu. çok şiddetli değildi ama beni telaş bastı. dr umu aradım önce bi minoset al dedi magnezyunu al dedi. bekle eğerki geçmezse ntsye gir dedi. öle yaptım çok şükürki geçmiş daha doğrusu uyumuşum ölece.... kasık ağrıları sizdede oluyormu arkadaşlar.??????. bu sancımı yoksa ölesine bi ağrımı bilmiyorum.....acayip stres oluyorum....

günaydın kızlaaarr,

yazılanları okuyunca ben de sinir oldum, doktorumuza da güvenemezsek kime güvenip giricez bu yola, iyi bir doktorda bilginin yanısıra insan sevgisi ve Allah korkusu da had safhada olmalı. herkesin harcı değil doktorluk.

yeni topikler açılmışşş ama sakın bizi de bırakmayın burda bir başımıza tecrübeli anneler, size ihtiyacımız var. benimde ikiz bir tarafım kalmadı ama hala buralardayım işte napalım.

herkese hayırlı cumalarr

dorukk canım bu ağrı ve ağırlık hali gittikçe artıyor zamanla,
neyin ne olduğunu,hangi ağrının ne olduğunu yani zamanla anlayacksın..
magnezyum çook önemli,düzenli alınmasını şiddetle tavsiye ederim..

yavrukirpi canım biz anneler şahsi telefon görüşmelerimiz dışında buralarda dağılmıştık,
bizim hamilelik dönemimiz burda harika geçti,şimdi anneyiz,
benzer bir topikte buluşalım diye düşündüm,
tabi yine buralardayızz..

ya kızlar ben gebeliğimin başından beri bir günlük tutmak istiyorum, ileride bebeğim büyüdüğünde ona güzel bir hediye olsun diye. başta 3 ay bitsin başlayayım dedim, sonra üçüzdü ikizdi derken bir türlü stabilize edemedim durumu başlayamadım, şimdi de çok istiyorum, ama öyle tuhaf bir psikolojiye giriyorum ki bazen, ya ona birşey olursa, bu günlük benim canımı daha çok acıtırsa diye, sizlerden hiç yapan var mı bu günlük olayını, bebişine hatıra.

günaydın....hayırlı sabahlar...hayırlı cumalar herkese.....
umarım herkes iyidir.....

Hayırlı cumalar ayrıca..opuyorumnanaktan

Herkese hayırlı cumalar kızlar.Sorunsuz,sıkıntısız günler olsun hepimiz için inşallah.:Saruboceq:

günaydın kızlaaarr,

yazılanları okuyunca ben de sinir oldum, doktorumuza da güvenemezsek kime güvenip giricez bu yola, iyi bir doktorda bilginin yanısıra insan sevgisi ve Allah korkusu da had safhada olmalı. herkesin harcı değil doktorluk.

yeni topikler açılmışşş ama sakın bizi de bırakmayın burda bir başımıza tecrübeli anneler, size ihtiyacımız var. benimde ikiz bir tarafım kalmadı ama hala buralardayım işte napalım.

herkese hayırlı cumalarr

Canım benimde ne yazıkki ikiz değil artık,ama benim burada çok farklı arkadaşlıklarım var.
Kimsede tel.yoktur ama buradaki çoğu arkadaşımla tlf.görüşüyorum.Saolsun hepiniz çok iyi insanlarsınızopuyorumnanaktan.o yüzden bu topikten vazgeçmem zemuszemus

Doktorlar hakkında söylediklerinize şiddetle katılçıyorum.Ne yazıkki bende bir dr.mağduruyum.inşallah bu seferki dr.hayırlıdırlar.:Saruboceq:

Bende şimdi kan verdim geldim,artık doğuma kadar her haft.kan vericekmişim,kanı alan hemşireninde eli bir ağır aman allahım.Şu süreci bir atlatsak oğlumu sağlıklkucağıma a alsam,artık maddi manevi çok yorulduk.

Herkese hayırlı cumalar kızlar.Sorunsuz,sıkıntısız günler olsun hepimiz için inşallah.:Saruboceq:

Canım benimde ne yazıkki ikiz değil artık,ama benim burada çok farklı arkadaşlıklarım var.
Kimsede tel.yoktur ama buradaki çoğu arkadaşımla tlf.görüşüyorum.Saolsun hepiniz çok iyi insanlarsınızopuyorumnanaktan.o yüzden bu topikten vazgeçmem zemuszemus

Doktorlar hakkında söylediklerinize şiddetle katılçıyorum.Ne yazıkki bende bir dr.mağduruyum.inşallah bu seferki dr.hayırlıdırlar.:Saruboceq:

Bende şimdi kan verdim geldim,artık doğuma kadar her haft.kan vericekmişim,kanı alan hemşireninde eli bir ağır aman allahım.Şu süreci bir atlatsak oğlumu sağlıklkucağıma a alsam,artık maddi manevi çok yorulduk.

canıımmmm çok az kaldı hayırlısıyla inşallah, bak 33'te bitiyorr. 4-5 hafta bişey kalmış enn fazla, sonra gelsin vuslatt hep beraber sevinelim burdaaa delikafadulden

merhaba arkadaşlar..

bende ikizlerime hamileyim.tüp bebek tek embriyo transferi tek yumurta ikizlerim oldu:))şuanda 7+4 günlükler.... açıkcası korkularım çok fazla kaybetmek isteöiyorum bebişlerimi...herkese bol şanss

ya kızlar ben gebeliğimin başından beri bir günlük tutmak istiyorum, ileride bebeğim büyüdüğünde ona güzel bir hediye olsun diye. başta 3 ay bitsin başlayayım dedim, sonra üçüzdü ikizdi derken bir türlü stabilize edemedim durumu başlayamadım, şimdi de çok istiyorum, ama öyle tuhaf bir psikolojiye giriyorum ki bazen, ya ona birşey olursa, bu günlük benim canımı daha çok acıtırsa diye, sizlerden hiç yapan var mı bu günlük olayını, bebişine hatıra.

ben günlük olarak değilde kontrol sonralarında ikisinede ayrı ayrı yazmaya başladım.Düğünümüzdeki anı defterim çok kıymetli ve boş sayfası çok orayayazıyorum onları ultrasonda gördüğüm günler kendilerine anlatıyorum b iliyorsun bende üçüz başladım riskler kanamalar derken böyle bir yol buldum

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar mutlu hafta sonları
eşim sonunda annemi kaçırmayı başardı annem yarın gidiyor rahat eder artık

X