Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

huuu burda millet fazlaca merdane sallar oldu burda :eek:klava:
topik sahibi olarak herkesi gülen yüzler öpücükler dağıtmaya davet ediyorummŞeniz

ay aşkolsun marry ya ilk defa merdane salladım yedim fırçayı desene.... haklısın ama tatlım... a.s.

iyigeceler herkeze pek kimseler yok saat itibariyle .yok anam bu göz geçmiyecek valla oğluşlrımı göremeyecegim heralde net bir şekilde .biraz okumaya çalıştım geçmişi çok sagolun kızlar sizler böyle şeyler yazdıkça ben biraz daha rahatlıyorum .şükretmem gereken bir durum bu esasında bu güne kadarsorunsuz geldik allahım inşallah tamamınıda getirir böyle.
işin kötüsü ben mide fesatı geçirecegim bu gidişle öyle yiyiyorumki normalde yedigimin ikimisli belkide fazla inşallah yarar biraz kuzularıma .su yerine bide resmen süt içiyorum annemde yazık çatlıcan artık kızım aklını başına al mide şişliginden çocuklar yer bulamayıp dogacaklar diyor:))))
bide ben şu kıyafet işine takıldım şimdi benim aldıgım kıyafetlerde gelmez kuzularıma içinde kaybolurlar heralde kafam karıştı ben şimdi başka kıyafetmi alacagım yoksa idareedebilirmiyim bu aldıklarımla tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun ben ne yapayım .

cnm benim yaa bence yeni kıyafet almana gerek yok olanlara idare edersin önün yaz çıtçıtlı badi ve çorpla gezdireceksin cnm kuzuları

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah Ömerin iyileşir de yeni bir operasyona gerek kalmaz:Saruboceq:

sağol cnm

Kızlar ben de yarın sabah kontrole gidiyorum.Bakalım bebişlerimin cinsiyeti belli olacak mı,
çok merak ediyorum.
İnşallah iyi haberlerini de alırım.:Saruboceq:

ay aşkolsun marry ya ilk defa merdane salladım yedim fırçayı desene.... haklısın ama tatlım... a.s.
hayırlı güzel haberle gel

merhaba kızlar sabah hastaneye gittik..kuzumun pipişine baktılar.....doktor teyzemiz iyi dedi bandajı çıkardı ama çok ani hareketler atlamar yapmasın annesi ödem var çok yeni dedi...krem verdi pipişimiziçin ..dikiş yeri için batikonla temizle dedi...kuzumun 8 üst kasıkda dikişi var torba kısmında 4 dikişi....4-5 cm kadar kasığında kesik var yaww....kardeşi ile bir araya gelirse dikkat edin düşme darbe travması yaşamasın dedi...bende anneme gideceğim iki kuzumu annemde zabdederiz ayrı kalmak istemiyorum daha çok :)

selam kızlar nasılsınız.....geçmişi çok okuyamıyorum maalesef dolayısı ile doğrudüzgün kimseden haberim olmuyor:KK43:

herkez iyimi doğum yapan falan yok sanırım ??

ben yorgun ve uykusuzum kızımın biri maalesef anası gibi çok cadı bütün gün uyuyup bütün gece bağırıyor...altı temiz karnı tok gazı yok ama yaygaracı iştekafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

iyigeceler herkeze pek kimseler yok saat itibariyle .yok anam bu göz geçmiyecek valla oğluşlrımı göremeyecegim heralde net bir şekilde .biraz okumaya çalıştım geçmişi çok sagolun kızlar sizler böyle şeyler yazdıkça ben biraz daha rahatlıyorum .şükretmem gereken bir durum bu esasında bu güne kadarsorunsuz geldik allahım inşallah tamamınıda getirir böyle.
işin kötüsü ben mide fesatı geçirecegim bu gidişle öyle yiyiyorumki normalde yedigimin ikimisli belkide fazla inşallah yarar biraz kuzularıma .su yerine bide resmen süt içiyorum annemde yazık çatlıcan artık kızım aklını başına al mide şişliginden çocuklar yer bulamayıp dogacaklar diyor:))))
bide ben şu kıyafet işine takıldım şimdi benim aldıgım kıyafetlerde gelmez kuzularıma içinde kaybolurlar heralde kafam karıştı ben şimdi başka kıyafetmi alacagım yoksa idareedebilirmiyim bu aldıklarımla tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun ben ne yapayım .
nefes cnm nasılsın nasıl geçiyor....o kadar çabuk toparlıyorlarki kıyafetler 1 hafta büyük gelse 2 hafta oluyor...

kızlarr e bebekte aven süt pompası ve nıvea çantalı pakeinde indirim varrr bakmanızı tavsiyeederim bende maclaren tekli araba düşünüyomda 399 lira bide 230 lira hediye çeki veriyolarrr uyguna gelio
bende mama veriyom cano kızzz pazar günü gittim %25 indirim vardı hipp 1 mamada 13 tl civarıydı normalde 19 lira aldım hemen 5 kutu kaydirigubbakcemile3

selammm herkes iyi maşallahhhh

bizde iyiyiz ama yorgunuz her zamanki gibiii
dirimcimşükür kolayca atlattınız sırabana geldi bakalım ben nasıl yolllayacağım kızımı ameliyata off ya tarihte belli olmayınca daha bi sıkıcı oluyo sankiiii

cnm ya iyi olsunlarda sağlıkları için ne yapacaksın şükür ki çözümü var allah dermansız dert vermesin....

Kızlar nasılsınız doguran var mı?

Nero canım masaALLAH kuzularına cok şekerler bizimkilerde cok yaramaz kızım cok gazlı ama gece boyunca uyumadıgı bile oluyo zamandan haberim yok artık gecem gündüzüme karıstı

Canan bana demişti dogurunca dicen ki keske karnıumda olsaydı die dogruymus :)
Cok güzel ama zor günler ALLAH herkese yardım etsin dogurucak arkadaslarsüper güzel bir dduygu ama işte hep birine yetişemiyosunuz birini alsanızı biri kalıyo ikiz annelikde böyle bişi işte ikisini aynı anda bakmak zor

kızlar bebek yataklarıyla ilgili topik açtım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim park yatakmı?mobilya karyolamı?

canımmmmm:))

bilmiyorumkismilebakın burda bu kadar yazışıyoruz aynı dönem arkadaşların birbirlerinde telefonu olmalı bence..

Aradı,iyiyimiş şu an.1,5 saat kadar gözlem altında tutulmuş,serum vermişler..nst de sancı çıkmamış,rahim ağzında açılması da yokmuş..Yatak istirahati önermiş doktor..Çok şükür Allahım..:Saruboceq:

X