Kayracımm günaydın,
senin onlara yazdığın keyfini çıkar maili benim keyfimi kaçırdı şimdi. ya bu redüksiyon yaptırmış olmamız sonuna kadar risk mi yaratıyor bizde. 24. haftada birşey mi oldu, yoksa her koşulda bizim için riskli mi sonrası aceba? benim teke düştü hala risk sürüyormuki? bana biraz bu süreci açıklayabilirsen sevinirim.
hayırlı günler herkese....
dirimcim inşaallah oğluşun en kısa zamanda sağlıkla toparlanır ve bidaha operasyona falan gerek kalmaz...
kayra merhaba...seni hatırlamaz olurmuyuz...göbüşler topiğine koyduğun o kocaman göbüşleri unutanıyom şahsen:)
kızlar bişey sorcam cevaplarsanız sevinirim...
28. haftamızı bitirdik Allahın izniyle...
son günlerde hafif hafif ama sık sık başdönmelerim oluyo...
sizde de varmı böyle bi durum...
Hayırlı günler diliyorum herkesea.s.
Yavrukirpi evet canım,dr.ikiside çok dikkatli davranıyorlar,ilgili olmasalar,her aradığımda ulaşamasam daha stresli olurdum heralde.Rabbim sıkıntısız,sorunsuz hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.
Canım sende ev taşıdığıunı yazmışsın.hayırdır bu halde neden taşınma gereği duydunuz.Doğumdan sonra daha rahat olmazmıydı.
HİTUCİ nerelerdesin sen?hiç haberdar etmiyorsun kendinden.Bak geliyorklava:şimdi haaaaa
Kayram ben çok sıkıntılı hamilelikler geçirdim.çok şükür rabbim tekrarını yaşattı.Ama çok haklısınız.Hamilelik mükemmel bir duygu.sabahları oğlumun kıvrak hareketleriyle uyanmak,nasıl güzel tahmin ediyorsunuzdur.Eşimle her hareketini izliyoruz babamız bugün işe geç kaldı oğlunun hareketlerini izlemek için.Bende senin gibiyim gebeliği maddi manevi sıkıntılı yaşayabiliyorum.aama oğlumu kucağıma alayım,azcık büyüsün yine yazarım size ben hamileyim diye inşallah.ANNELİK MÜKEMMEL BİR DUYGU.
Yavrukirpi evet canım,dr.ikiside çok dikkatli davranıyorlar,ilgili olmasalar,her aradığımda ulaşamasam daha stresli olurdum heralde.Rabbim sıkıntısız,sorunsuz hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.
Canım sende ev taşıdığıunı yazmışsın.hayırdır bu halde neden taşınma gereği duydunuz.Doğumdan sonra daha rahat olmazmıydı.
HİTUCİ nerelerdesin sen?hiç haberdar etmiyorsun kendinden.Bak geliyorklava:şimdi haaaaa
Kayram ben çok sıkıntılı hamilelikler geçirdim.çok şükür rabbim tekrarını yaşattı.Ama çok haklısınız.Hamilelik mükemmel bir duygu.sabahları oğlumun kıvrak hareketleriyle uyanmak,nasıl güzel tahmin ediyorsunuzdur.Eşimle her hareketini izliyoruz babamız bugün işe geç kaldı oğlunun hareketlerini izlemek için.Bende senin gibiyim gebeliği maddi manevi sıkıntılı yaşayabiliyorum.aama oğlumu kucağıma alayım,azcık büyüsün yine yazarım size ben hamileyim diye inşallah.ANNELİK MÜKEMMEL BİR DUYGU.
canım niye bana her seferinde bu merdaneyi gösteriyorsun....
korkumdan yazamicam yakında:)))
yazmasamda takibimdesiniz..hatta seni daha yakın takip ediyorum...doğuma göndercez seni burdan dovul zurnayla....gelişini, oğluşunun resimlerini beklicez sabursızlıkla...
Valla güldürdün beni canım.ciddimisin daha öncedemi oklavayı göstermişim sana.hiç farkında değilim.Ama tamamen iyi niyetimden tatlım.Merak ediyorum seni ne yapıyım,sende ben iyiyim kızlarımda iyi de,sonra çık.Bir haber alalım dimi ama.olumunekankayizsmile
Mesella kaç gündür dalin ve yavrukirpi yoktu.onlarada gelecek şimdi oklava.
yavrukirpi gelmiş bugün neyseki,hani dalinklava:
merhaba kızlar oğluşumla koyun koyuna uyuduk ten teması ile uyumak muhteşem kuzum hep göğüsümde kolumda yada göbeğimde uyuudu bende uyanmasın die dönmedim hiç....sabah 10 kaltık gece bebeğim birkere kalktı ağrısı vardı ve öksürüyordu hemen ağrı kesici verdim öksürükte narkozdan..
çok şükür çok iiyi yürüyor emekliyor...düşüyor kalkıyor...kolay atlattı..inanıyorum dualrın gücü ile
yoksa bizlerin ufacık sıyrığı olsa ağrıdan durmıyoruz kuzum 2,5 saat kaldı iki yeri kesik
neyseki ipten dönmüşümmm, artvinlimmm işlerim yoğundu son günlerde ondan yazamadım, arada okusam da.
Dalin bak gene geliyor sanaklava:Canım moral bozmak yoooooook pozitif ol bakiyim.
Allahın izniyle 28,30,32,34,36 ondan sonrası çok gerekli değil zaten.Sonra doğum canım.
Dur bakalım yok hele hemen doğuruyorum moduna geçmek,senin daha sırana çok var,bak önce sırada ben varım.Ben doğurmadan sana doğurmak yasak.lmaz: