Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese günaydın.....
dırımcım ömerin tez zamanda toparlanır inşallah canımm ... senin gibi annesi var ne mutlu ona.....
windy-ayşecim sizler güçlü annelersiniz yapmayın böle allahım bizler için en hayırlısını bilir o bebişlerinde geleceği zaman zaten yazılmışdır allahım bebeklerlerimizi sağlıklı doğurabilmeyi büyütebilmeyi nasip etsin biz anneler her sıkıntıya rağzıyız eminimm.... hergüne hamdolsun rabbim die başlayın ne mutlu bizlere iki melek taşıyoruz.....

hayırlı günler herkese....
dirimcim inşaallah oğluşun en kısa zamanda sağlıkla toparlanır ve bidaha operasyona falan gerek kalmaz...
kayra merhaba...seni hatırlamaz olurmuyuz...göbüşler topiğine koyduğun o kocaman göbüşleri unutanıyom şahsen:)

kızlar bişey sorcam cevaplarsanız sevinirim...
28. haftamızı bitirdik Allahın izniyle...
son günlerde hafif hafif ama sık sık başdönmelerim oluyo...
sizde de varmı böyle bi durum...

senin riskin olduğunu sanmam canım.... benim kanamam vardı ve ikizdi... ikizle tek bir olurmu

hituci normal canım... ben 30 lu haftalarda ayakta duramıyordum.....

kızlar yaaa ben hareketleri yeni yeni hissediyorum ya, dün mesela çok youndu bugün pek hissedemiyorumm, başlarda olur mu böyle

Hayırlı günler diliyorum herkesea.s.

Yavrukirpi evet canım,dr.ikiside çok dikkatli davranıyorlar,ilgili olmasalar,her aradığımda ulaşamasam daha stresli olurdum heralde.Rabbim sıkıntısız,sorunsuz hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.
Canım sende ev taşıdığıunı yazmışsın.hayırdır bu halde neden taşınma gereği duydunuz.Doğumdan sonra daha rahat olmazmıydı.

HıTUCı nerelerdesin sen?hiç haberdar etmiyorsun kendinden.Bak geliyor klava:şimdi haaaaa

Kayram ben çok sıkıntılı hamilelikler geçirdim.çok şükür rabbim tekrarını yaşattı.Ama çok haklısınız.Hamilelik mükemmel bir duygu.sabahları oğlumun kıvrak hareketleriyle uyanmak,nasıl güzel tahmin ediyorsunuzdur.Eşimle her hareketini izliyoruz babamız bugün işe geç kaldı oğlunun hareketlerini izlemek için.Bende senin gibiyim gebeliği maddi manevi sıkıntılı yaşayabiliyorum.aama oğlumu kucağıma alayım,azcık büyüsün yine yazarım size ben hamileyim diye inşallah.ANNELıK MÜKEMMEL BıR DUYGU.

merhaba kızlar oğluşumla koyun koyuna uyuduk ten teması ile uyumak muhteşem kuzum hep göğüsümde kolumda yada göbeğimde uyuudu bende uyanmasın die dönmedim hiç....sabah 10 kaltık gece bebeğim birkere kalktı ağrısı vardı ve öksürüyordu hemen ağrı kesici verdim öksürükte narkozdan..
çok şükür çok iiyi yürüyor emekliyor...düşüyor kalkıyor...kolay atlattı..inanıyorum dualrın gücü ile
yoksa bizlerin ufacık sıyrığı olsa ağrıdan durmıyoruz kuzum 2,5 saat kaldı iki yeri kesik

inşallah gülüm benim...........

canım kendi evimize geçicez inşallaah, bebişin odasını fln orda haazırlamak istedik, bir de kiradan kurtulmak tabii.

HıTUCı bendede oluyor cnm.hatta ara ara mide bulantılarımda oluyor benim.Anneme sorduğumda normalmi diye hamile olabilirmisin acaba diyor bana.:kedi:

Yavrukirpi bu haftalarda normal canım.Benimde öyle oluyordu.bazen çok hareketli,bazen durgun oluyordu.25.Haft.sonra daha hareketli oluyorlar.

canım niye bana her seferinde bu merdaneyi gösteriyorsun....
korkumdan yazamicam yakında:)))
yazmasamda takibimdesiniz..hatta seni daha yakın takip ediyorum...doğuma göndercez seni burdan dovul zurnayla....gelişini, oğluşunun resimlerini beklicez sabursızlıkla...

hamilelik konusundaki fikirlere şiddetle katılıyorum, biz de şimdiden elimiz b-ktan çıkmadan bir de organik bebiş yapsak diyorus (doğal yolla yani :ecrin_bebek:)

Valla güldürdün beni canım.ciddimisin daha öncedemi oklavayı göstermişim sana.hiç farkında değilim.Ama tamamen iyi niyetimden tatlım.Merak ediyorum seni ne yapıyım,sende ben iyiyim kızlarımda iyi de,sonra çık.Bir haber alalım dimi ama.olumunekankayizsmile

Mesella kaç gündür dalin ve yavrukirpi yoktu.onlarada gelecek şimdi oklava.
yavrukirpi gelmiş bugün neyseki,hani dalin klava:

neyseki ipten dönmüşümmm, artvinlimmm işlerim yoğundu son günlerde ondan yazamadım, arada okusam da.

Kocamanoğluşuna canım.Ben dedim sana,onlar bizden daha güçlüler dayanıklılar.
Oğlun çok daha iyi olacak allahın izniyle sen hiç merak etme annesi.

neyseki ipten dönmüşümmm, artvinlimmm işlerim yoğundu son günlerde ondan yazamadım, arada okusam da.

Taşınma telaşı başlamıştır şimdi dimi.Bilirim taşınmak çok zordur.doğuda kaldık 2.5 yıl,görev için.1 kez orda ev değiştirdik ve sadece eşimle ben hallettik her işimizi.
Birde istanbula geldik onuda aynı şekilde eşimle hallettik.
Şimdi oturduğumuz evdende çıkmak istiyoruz,ama doğumdan sonra kısmetse.Seni çok iyi anlıyorum yani canım.

slm hamılar gecmıse sole bı goz attım herkes cok ıyı masallah
yawrukırpıcım eger dun cok yorulduysan hareketl ettıysen bebegın bugun hareketelrının az olması cok dogal cunku sen hareket ettıkce o ıcerde sallanıor besık gıbı ve yoruluor uykusu gelıor cnm bırde 20 ıncı haftanın ıcındesın bebegın hareketlı fakat epsını hıssedemezsın normal yanı durumun telas etme hıc.ben 26 dayım ve bebekelrım bır an durmuolar masallah :))
artvınlıcım yıcem sanırım oklovayı :))))) bır kaç gundur sancı ve kasılmalarım cogaldı kızlar o yuzden yoktum hele dun 11 de baslayan kasılmalarım sabaha dek surdu ve sabah saat da aglayarak ve bagıra agıra uyandık ole fena bır sancı gırdıkı yerımden kalkamadım acıle bıle gıdemedım cok korktum yaklasık yarım saate yakın o sancı surdu ama cok fecı bıseydı esım ve ben sanırım dogurdugumu doguma gıdıcemı zannederek cok uzulduk ama sonra gectı suan kasıkalrımda ara ara sancılar batmalar var hersey guzel gıdıor derken su 2 haftayı atlatamıcazmı ya cok cnm sıkkın 28 e kadar dayanamıcakmı kuzularım of offf cnm ole sıkkınkı eger o sancıdan bır kaç tane daha olursa bana amelıyathane kapısı gorunur ((((

Dalin bak gene geliyor sana klava:Canım moral bozmak yoooooook pozitif ol bakiyim.

Allahın izniyle 28,30,32,34,36 ondan sonrası çok gerekli değil zaten.Sonra doğum canım.

Dur bakalım yok hele hemen doğuruyorum moduna geçmek,senin daha sırana çok var,bak önce sırada ben varım.Ben doğurmadan sana doğurmak yasak.lmaz:

hep pozıtıf olmaya calısıorum ama bole olunca bıde dr umun dedıkelrı uste eklenınce denklem dogumu gosterıo o yuzden tırsıorum kısmetse dorukk dan sonra ben dogurucam onumde daha sıra var hayırlısını ıstıorum dualar edıorum halsızlıgım hat safada enerjım kalamdı

cuma gunu gıdıcem dra bakalım neler degısmıs neler solıcek bırde sunu farkettım kasılmalrım oldugunda bbekler bır sure hıc hareket etmıor kasılma gecınce baslıorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…