Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar ben yine nete giremiyorum gözümün biri pert oldu yine koca bir arpacık şişirdi gözümü kapandı resmen geçene kadarda girmemem lazım zaten görmüyorum dogru düzgün.geçmişe bakamadım yine umarım herkez iyidir .allah nasipederse yarın kontrolümüz var inşalah oğluşlarım kilo almıştır bu yakınlarda dogurcak gibi bir his var içimde bide bugün adet sancısı gibi sancılar girmeye başladı allahtan hayırlısı diyorum kısmen tehlikeyi atlattık artık oda biraz rahatlatıyor beni.eylülllllll naptın kuzummm dogum yaptınmı geçmişe bakamadıgımdan bilmiyorum .allaha emanet olun canımmmm
dırımcım kuzucuk amiliyat olacaktı naptınız hayatım inşallah herşey yolundadır.
hepinizi kocaman öpüyorum kendinizede bebişlerede iyi bakın .

:)..teşekkür ederim..
aslında ben de tam nasıl bir çift rahim olayım olduğunu bilmiyorum...çift rahim olduğumu bile evet hamileyim diyip doktora kontrole gittiğimde öğrendim..o yüzden doktora da fazla bişi soramadım..haftaya sorucam artık aklıma takılanları...ne hamile kalma konusunda ne de kaldıktan sonra şimdilik hiç bir sıkıntım olmadı...inşallah ikizlerimi düşürmem..çok istiyorum ikisini de...

çok teşekkür ederim...inşallah sağlıklı geçer herkes için..
ikiz beklemiyordum bende de eşimin ailesinde de yok...belki de benim bu rahim bozukluğundandır...umarım bu bozukluk iyi bişilere sebep olur..:)..saol canım...

kızlar sabahtan hastanedeyiz ameliyata gireceği öptümm

Canım dualarım oğluşunla,rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.Sanada hayırlı sabırlar ve güç versinki,oğluşuna çok daha iyi bakabilesin.

günaydın uykucu koca göbüşlüler... bakın bu haftayı ben açıyorum.......iyi bir hafta olsun.. hayırlı haberler alalım inşalllah

nefes geçmiş olsun kuzum....
dırımcım sizede geçmiş olsun... sağlıkla gelin inşallah...............

günaydın kızlar.çoktandır gelemiyordum buralara.ben doğum yaptım,bebeklerim 3 hafta erken geldiler.tam 33.haftada doğum yaptım.aslında herşey yolundaydı ama 19 mayıs gecesi birden burnum kanamaya başladı,kanı durduramadık.hemen acile gittik,doktorumuda çağırdık.tansiyonum aniden fırlamış.kendi yaşadığım yerde o kadar erken doğum için olanak yok,doktorum araştırıyor çevre illeri yoğun bakım üniteleri hep dolu.en son ankarada özel bir hastanede iki tane yer bulduk.ambulansla apar-topar ankaraya geldim.hemen sezeryana alındım.ben ve bebeklerim son anda kurtulmuşuz.Allah korumuş.ben ancak dün çıkabildim hastaneden.bebeklerim iyi çok Şükür,bir hafta kadar biri küvezde kalacak diğerinin ihtiyacı yokmuş ama onada daha iyi bakabilmek için orda tutacaklar.sütüm gelmeye başladı yavaş yavaş.ınşallah bundan sonra herşey iyi olur.bizler için dua etmeyi unutmayın.

fırdos.................tebrıkler canuım...........hayırlı ols ınşşşşşşşşşşşşşşşşş
dırım canım cokkkkkkkkkkkkk gecmış ols.............acıl şıfaaaaaaa ınşşşşşşşşşşş
kızlar hepınızeeeeeeee bol selam hayırlı doğumlar ınşşşşşşşşşşşş

Canan çocuklarının isimleri ne güzel:lepi:
teşekkür ederimcanımmmm

bekliyorum işte yaaa artık o gün ne zaman gelecekse psikolojim öyle bozukki bu inişli çıkışlı zamanımda yanlış karralar vermekten korkuyorumm
anammm o kalabalıkta kendine mukayet ol canım korkutmak istemem ama zor günler bekliyo gibi senii
unutulmuyo işte canım sürekli olunca kavgalar hep öncekilerde hatırlanıyo şu dönemi sağlam atlatabilseydik hayırlısı ile

çok gergin sinir bozucu birgün geçiriyordum...şimdi koşu bandından indim 1 saattir kulağımda müzik yürüdüm rahatladım yaaaaaaaaaaa

hımmm şu patronu dövecemm kk karıları birleşip basalım adamı en iyisi sıkma diycem ama o sana destek olacaktı yanında olmakla böyle önemli zamanlarda eşlerin yanında olmaması acayip sinir bozucu pis patronnn

hayırlı uğurlu olsun canım bebişleirn allah analı babalı büyütsünnn

selam ben yoktum bi kaç gündür kaynanam boya badana yapıyo eşimde ona yardım ediyo bende evde yalnız kalmamak için cumartesi kahvaltıdan sonra anneme gittim dün gece geldik şimdide aylık kontrolümüz için hastaneye gidecem hazırlanmaya başlamadan canım arkadaşlarıma bi bakayım dedim şükür herkes iyi yeni hamişlerde gelmiş hayırlı olsun bebişlerinizzzz

kızzz maryyy tatil yapsana bacımmm ne işin var burdaaaab hehe biz nasıl alışkanlık yapıoz bak adam tatilde bile bakmadan durmaıyoooo

öpüldünüz kcoa göbüşlerrrr

dırımcım çokkkk geçmiş olsun canım tez vakitte şifalar inşallah....
firdos gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün..... hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.....
bizde drdan geldikşimdi. çok şükür iyilermiş bebişlerim pozisyon değiştiyorlar dedi drumuz.. en çokda eşi yukarı çıkmaya başlamış ona sevindim... allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah.....

Allah sağlıkla kucaklayıp eve götürmek nasib etsin firdosçum

Selam arkadaşlar.Nasılsınız bugün bakalım.
Bende bugün kan verdim.Sonuç öğleden sonra çıkacakmış,eşim alacak.Malum durumumdan dolayı kanda bir sıkıntı zehirleme varmı diye testler yapılacak 2 haftada bir artık,herşey yolundadır inşallah.

FRıDOS gözün aydın canım.Rabbim tez zamanda yavrularını kucağınada almak nasip etsin.

CANAN yakalayamamışım seni,çıkmışsın hemen.ıyimişsiniz çok şükür,gezmelerede gidilmiş,iyi gelmiştir rahatlamışsındır.

DORUKCUM maşallah yavrularına herşeyyy yolundaymış çok şükür.Sağlıklı doğumlar diliyorum canım.

Artvinli canım inşallah herşey yolundadır..ama ayrı yumurta ikizleri oldukları için etkilendiklerini sanmam bir birlerinden..eşleri de ayrıydı ne de olsa dğeil mi ?

dırımcım iyi haberlerle gelin inşallah
artvinli birşeycik olmaz artık dualarım oğlunla olsun
firdoscum Allah hayırlısıyla kurtarmış gözün aydın
kızlar herşeyin yolunda olmasına sevindim kendinize ve minişlerinize iyi bakın

yaaa hüngür hüngür ağlayasım var..sorunsuz geçsin şu 1 ay...çok yorulduğumu hissediyorum manen

Artvinli canım inşallah herşey yolundadır..ama ayrı yumurta ikizleri oldukları için etkilendiklerini sanmam bir birlerinden..eşleri de ayrıydı ne de olsa dğeil mi ?

Ayşecim evet keseleri eşleri ayrı.Ama dr bazı kan testleri istiyor işte doğuma kadar tekrarlanacak.Oğluma ve özellikle bana zararı olabilirmiş,o yüzden tedbirmiş bu testler.

Amin bircecim inşallah sağlıkla alırım oğlumu kucağıma.

yaaa hüngür hüngür ağlayasım var..sorunsuz geçsin şu 1 ay...çok yorulduğumu hissediyorum manen

Bende senin gibiyim inan canım.Kendini o kadar yorgun ve çökük hissediyorumki.Bazen bütün enerjim çekiliyor.Ama çok şükür diyerek,oğluma bağlanarak moral buluyorum.
Rabbim hepimize sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…