günaydın kızlarr,
dırımcımm canım geçmiş olsun, yazdıklarını okurken kendimi tutamadım, hem bir anne adayı olarak hem de kendim de çoook küçük aylarda yaşlarda ameliyatlar geçirdiğim için anacığımın o anki hislerini düşünerek çook duygulandım. benim babamın da bir testisi inmemiş, müdahale de edilmemiş 5 kardeşiz biz, bir sorun yaşamamış, şu an 75 yaşında. yani umarım çıkmaz tekrar yukarı, ama çıksa da sorunsuz devam edebiliyor demek istedim.
artvinlimm, ben bir hafta clexane kullandım öğrendikten sonra, biz doktora gitmeden 1 hafta 10 gün önce kalbi durmuştu, kanama başlayınca hemen kestiler ilacı, bir daha da kullanmadım. kan testi de yapılmıyor bana, sanırım hafta farkındandır. ama yakınen takip edilmen çok iyi bence de, önemli bir durum çünkü. asıl doktorun gevşek davransa ben bile endişelenirdim.
biz de bugün kontrole gidicez inşallah, heyecanlıyım birass. dünden beri bebişin hareketlerini seyirmeden daha kapsamlı şekilde hissetmeye başladım, yani hafif hafif dönmesini filan hissediyorum sanki, ya sanırım gebeliğin ennn güzel yanı bu.
ayşecimm, windyciimm gebeliğin nesini özleriz demişsiniz, ben şu an aynı kategoride olmadığım ve sizler kadar ileri haftada olup ağırlaşmadığım için belki tam olarak anlayamam sizi, ama benim için aynanın karşısında büyüyen karnımı izlemek bile o kadar keyif verici ki. bebiş isterken rüyamda görürdüm karnımı büyüdüğünü, ama o kadar uzak gelirdiki, o kadar umutsuzlua düşmüştüm ki, sanki bunları hiç yaşayamam gibi geliyordu. o yüzden aynaya bakmak, kıpırtılarını hissetmek, sabahları güne onunla uyanmak bile inanılmaz keyif veriyor bana. ama dediğim gibi endişelerinizi şu an tam olarak değerlendirebilmem mümkün değil.
neyse çok uzattım.