Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ahanda bir ikiz anne adayı daha :lepi:
canım hayırlı uğurlu sağlıklı bir hamilelik diliyorum,
beklemiyordun sanırım,hakkında hayırlısı olsun,Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez biliyorsun,
sen de bizim gibi şanslılardansın,
iyi düşün iyi olsun,
burda senin durumunda olan kimse var mı bilmiyorum fakat sonuçta hepimiz gibi ikiz bekliyorsun işte,gerisi çok da önemli değil benceopuyorumnanaktan

çok gergin sinir bozucu birgün geçiriyordum...şimdi koşu bandından indim 1 saattir kulağımda müzik yürüdüm rahatladım yaaaaaaaaaaa

kızlar öle belirgin bişey yok ama eşim ömerin ameliyatında olamayacak ona çok sıkıldım........

kızlar merhaba
drımcım ömer neden ameliyat olucak okuyamadım ama gergin olma sen cok güclü birisin anladığım kadarıyla eşin ollsa cok daha kolay olurdu ama sen yaparsın bence böyle de ..allah yardımcın olsun arkadasım...gecip gidecek insallah

bu arada ben uzun zamandan beri gelemiyorum tam bebekler biraz büyüdü derken bizim apartmanın kedileri apartmanı pire bastırdı..bizim daireyde gir..kızımın üstünde tulumunda görünce toz piresiymis...cıldırdım tabiii doğru anneme cocukları orda banyo üstüne banyo..evi ilaclattık ayrıca tüm apartman ilaclandı....gelince dip bucak evi şartladık temizledik...evde yıkanmamayan silinmeyen yer eşya kalmadı..ama enerjim bitti tükendi bu sırada cocukların bakımı..annem sağolsun dinlendirdi biraz bigün artık deliksiz uyuttular benide kendime geldim sayılır...kedilerden nefret ediyorum artık yahuuuuu.......coooooook yoruldum coookkkkk

günaydın kızlar herkes uyuyor tabi biz çoktan kalktık kuzuların altlarını üstlerini değiştirdik
kahvaltı verdik şimdi kahvaltıya gidiyoruz

günaydın kızlar herkes uyuyor tabi biz çoktan kalktık kuzuların altlarını üstlerini değiştirdik
kahvaltı verdik şimdi kahvaltıya gidiyoruz

günaydın ikiz annesi olmak çok güzel bir duygudur heralde benim de 1kızım vardı sonra düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim ve nasip olursa ocak ayında ikizlerim olcak.normal doğum mu yaptınız.ikiz olup da normal doğum yapan var mı acaba normal doğum ihtimali çok mu düşük?

merhabacnm hayırlı olsun bebeklerin......sağlıcakla taşı ve doğur
iki bebek çok güzel ama bi o kadarda zor sonuçta iki tane ...yakınında akraban annen varsa problem olmuyor çok.....

benim ikizlerim tüp bebek o yüzden tek de olsaydı sezeryan olacaktım...
tüp bebekleri riske atmıyorlar cnm
normal doğuran bu sitede ve yakın zamada duymadım burada doğal ikizde var
sezeryan doğurdular ...cnnm...normal doğum tamamen bebeklere bağlı ikiside baş aşağa ise....ter bi durum yoksa ve o anda olacaksa yapılır ama çok riskli işte

herkese günaydın hayırlı pazarlar diliyorum hepinize.... bizede kardeşim geldi hep beraber kahvaltımızı yaptık... ilerleyen saatlerde hava bozmazsa sahile inicez ohhh ne güzel olur ya mis gibi....

teşekkür ederim neyse nasip artık ne diyelim .sağlıkla sıhhatle o günleri görürüz de inşallah normal olmazsa da sezeryan da olsa ne gelir elden.

herkese günaydın hayırlı pazarlar diliyorum hepinize.... bizede kardeşim geldi hep beraber kahvaltımızı yaptık... ilerleyen saatlerde hava bozmazsa sahile inicez ohhh ne güzel olur ya mis gibi....

ohhh gez ne güsel havalar güzelleşşin bende atıcan bebeleri aabalarınaa hoooop parka

gerci bugü saki bebeklerim elimde kahvem internetteyim ..bu bile bulunmaz nimet su an bana ....

kızlar öle belirgin bişey yok ama eşim ömerin ameliyatında olamayacak ona çok sıkıldım........
napıcaksın canım yaaa,
olmuyorsa sıkma canını,sağlık olsun,kalan zamanlsarda sizinle olsun varsın..
hoşgeldin zuzum,
bebişler nasıllopuyorumnanaktan
ben de çatır çatır doğururum diyordum,
o sancı olayını yaşadım,boşversene dedim,
kraliçeler gibi de sezeryanla doğurdum kızlarımı,
ikiz annesi olmak bir ayrıcalık bence,
hamdolsun bugünümüze..

Herkese hayırlı pazarlar.a.s.

Bugün yine hava bozuk,ya artık yaz gelsin istiyorum .şöyle haziran sonu oh ne güzel olurdu.oğlumun yanımızda olmasına çok azkalmış olurdu o zaman.

Dırımcım afiyet olsun kahvaltıya gidiyoruz demişsin.Eşin konusundada sıkma canını tatlım ya,sağlık olsun oda sonra eşlik eder size.Sen çok güçlü bir annesin

Dorukcum benim yerimede o mis gibi deniz havasını solu olurmu.Gerçi yağmur yağacak gibi,dikkat et ıslanma.a.s

utku canım Allah sabır versin inşallah hayırlı zamanda tekrar yüzün güler ve Allahım kucağına almayı nasip eder canım

iyi pazarlar kızlar nasılsınız bakalım herkez iyimi,,,,,ben valla nasıl gün bitiyor anlamıyorum o kadar yoğunki birini doyuruyoruz diğeri başlıyo o bitene kadar diğeri acıkıyor kaydirigubbakcemile3
bu arada annemde sürekli yanımda yani annem olmazsa ne yapıcaktım bilmem ben sadece çocuklar ile uğraşabiliyorum :))

hosbulduk canm bebisler iyi düzene girmeye caısıyolr iste ...en azından artık az bucuk gece uyuyolarda bende uzanıp uyuyorum bi iki saat filannnbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…