kızlar merhaba
ben bugün doktora gittim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..:)
ayrıca 2 kese görünüyor. İnanılmaz şaşkın ve mutluyum..
Sadece uterusum 2 parçadan oluşuyormuş yani rahim iki parçaymış..doktor sıkıntı yapmamamı sadece dikkatli olmamı söyledi..düşük riski ya da erken doğum olabilir dedi..
böyle bir durum yaşayanınız var mı?İnanılmaz stres oldum..
çok gergin sinir bozucu birgün geçiriyordum...şimdi koşu bandından indim 1 saattir kulağımda müzik yürüdüm rahatladım yaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar herkes uyuyor tabi biz çoktan kalktık kuzuların altlarını üstlerini değiştirdik
kahvaltı verdik şimdi kahvaltıya gidiyoruz
günaydın ikiz annesi olmak çok güzel bir duygudur heralde benim de 1kızım vardı sonra düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim ve nasip olursa ocak ayında ikizlerim olcak.normal doğum mu yaptınız.ikiz olup da normal doğum yapan var mı acaba normal doğum ihtimali çok mu düşük?
merhabacnm hayırlı olsun bebeklerin......sağlıcakla taşı ve doğur
iki bebek çok güzel ama bi o kadarda zor sonuçta iki tane ...yakınında akraban annen varsa problem olmuyor çok.....
benim ikizlerim tüp bebek o yüzden tek de olsaydı sezeryan olacaktım...
tüp bebekleri riske atmıyorlar cnm
normal doğuran bu sitede ve yakın zamada duymadım burada doğal ikizde var
sezeryan doğurdular ...cnnm...normal doğum tamamen bebeklere bağlı ikiside baş aşağa ise....ter bi durum yoksa ve o anda olacaksa yapılır ama çok riskli işte
herkese günaydın hayırlı pazarlar diliyorum hepinize.... bizede kardeşim geldi hep beraber kahvaltımızı yaptık... ilerleyen saatlerde hava bozmazsa sahile inicez ohhh ne güzel olur ya mis gibi....
teşekkür ederim neyse nasip artık ne diyelim .sağlıkla sıhhatle o günleri görürüz de inşallah normal olmazsa da sezeryan da olsa ne gelir elden.
napıcaksın canım yaaa,kızlar öle belirgin bişey yok ama eşim ömerin ameliyatında olamayacak ona çok sıkıldım........
hoşgeldin zuzum,kızlar merhaba
drımcım ömer neden ameliyat olucak okuyamadım ama gergin olma sen cok güclü birisin anladığım kadarıyla eşin ollsa cok daha kolay olurdu ama sen yaparsın bence böyle de ..allah yardımcın olsun arkadasım...gecip gidecek insallah
ben de çatır çatır doğururum diyordum,günaydın ikiz annesi olmak çok güzel bir duygudur heralde benim de 1kızım vardı sonra düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim ve nasip olursa ocak ayında ikizlerim olcak.normal doğum mu yaptınız.ikiz olup da normal doğum yapan var mı acaba normal doğum ihtimali çok mu düşük?
napıcaksın canım yaaa,
olmuyorsa sıkma canını,sağlık olsun,kalan zamanlsarda sizinle olsun varsın..
hoşgeldin zuzum,
bebişler nasıllopuyorumnanaktan
ben de çatır çatır doğururum diyordum,
o sancı olayını yaşadım,boşversene dedim,
kraliçeler gibi de sezeryanla doğurdum kızlarımı,
ikiz annesi olmak bir ayrıcalık bence,
hamdolsun bugünümüze..