Herkese günaydııııııın.
Biraz önce haber aldım JUSTREADER arkadaşımız vardı,temmuz annelerinden,ama arada burayada takılırdı ikiz gebelikti,dün iki kızımız olmuş.33 haftalıkken.Daha ayrıntıları bilmiyorum ama sağlıkları iyimiş dedi arkadaş.
Kızlar bana fikir verirmisiniz.Bizim bebek odamız lila krem renkte.Kapı süsü ve sepet almak istiyorum.Ben lila olsun diyorum,eşim mavi istiyor ısrarla.Ne yapsam bilemedim şimdi.
yok ya lila olmasın mavi beyaz karışık yap çok şirin durur
birsenciğim ve canancığım sizi çok iyi anlıyorum..inşallah benim izin dönemime gelirde bende sizin yanınızda olurum.. o koridorlarda beklemek çok zor. ben 2.5 saat bekledim.. sergenimi... gözümde yaş kalmadı.. tunam evde ağlıyor ben hastanede...hastanede yan tarafta bir kadın bana çay getirdi. benim sergenim gece 2 den beri açtı ben nasıl içerdim o çayı ....çok üzülüyor insan ben sanki o çıkana kadar yaşlanmıştım.yanımda babm ona yaslamıştım kendimi...sergenim 2.5 saat sonra geldi yanıma uyuyordu açlıktan ağlıyordu ama 3 saat daha verilmeyecekti o ağladı bende ağladım..yalancı memeyi almayan oğlum nasılda emiyordu boş boş...ama çok mutluydum çünkü o küçücük beden başarmıştı.. ayrıca benim oğlum ERKEK DE OLMUŞTU...aynı gün eve çıktık.. tunam sanki kardeşine birşey olduğunu anlamış gibi ağlıyordu.. aldım onu kollarıma sardım yavru sana birşey olmasın diye.. sonra annem altını değiştirirken tunadada fıtık olduğunu farketti ve ertesi gün apartopar hastaneye...ve tunamda fıtık olmuştu... 10 güğn sonra onuda yatıracaklardı o masaya..artık tecrübeliydim..ve mutluydum.çünkü zaten tuna fıtık olmasada 2 ay sonra sünnet olacaktı narkozlu..ne kadarda yakışmıştı o yeşil örtüler..tunamda hiç ağlamadım. hatta babmla dışarıda dolaştıkl ama kalbim hep oaradaydı.. şuan gözümden o anlar geçti...inanın gözlerim doldu... müşteriler bana bakıyor...
şuanda ikiside çok sağlıklı...herkese tavsiyem sünnetlerini küçükken yaptırın..
canlarım üzülmeyin diyemem size...
canım ya zor dimi tecrübeli olunca anlatmak kolay oluyo başımıza gelmeden anlamayacağız bu durumu üzülüyorum ama ne çare allah büyük dert vermesin gülüm benimmm
ay canım konuşamdık noldu kızınaaaaaaakannehir
ayrıca tüm söyledikleriner yürekten katılıyorum ben de,hislerime tercümansınnnolumunekankayizsmile
canım kızdada oğlandada fıtık çıkmıştı1.5 aylıkken ameliyat için 3 ayları dolsun diye bekledik 3 ayı dolunca dr görevlendirmeye gitmişti bizde bu ay gittik kesin ameliyat dedi kıza oğlan için 1 ay daha bekleyeceğiz onun kş farklı bi fıtıkmış ama kızım haziran ayı içinde ameliyat olacak canımm sen tatilin keyfine bak dönünce konuşuruz uzun uzun kafana bişi takma tamammen deşarj ol gel kuzum
kızlarrrrr merhaba herkese...
merhabaaaabayanssulusmile
Merhabalar kızlar nasılsınız ben eskilerdenim ama tanıyanım vardır burada.
Canancım ne oldu yavruya çok geçmiş olsun ayrıca da sana a dan z ye katılıyorum hamilelik günleri çok çok güzel bir daha yaşayamayacağım için üzülüyorum.
Arkadaşlar ne olursa olsun bugünlerin kıymtini bilin ve tadını çıkarın çünkü geri gelmeyecek.
merhaba clairecim nasılsın dimi ya hamilelik çok güzellll
bi çok arkadaşım görüşlerime katılmış çk mutlu oldum vallaha inannınki hamişlik çok güzel arkadaşlar düşünsenize bedeninize sığınmış 2 küçük kalp bedenllerinizde misafir ne büyük mucize ne müthiş bir duygu doğmuş olmaları tabiki çok güzel ama özellikle hamilelik sayılı gün olduğu için şiddetle tadını çıkarın hamilelik çok güzel vallaha sırf hamile olmak için bi tane daha düşünmüyor değilimm haaa
bugünde oğlumla gittik doktora onun fıtığı kızımınkinden farklı imiş onun ameliyatını biraz erteleyeceğiz yani biraz kontrol altında tutacak doktor kendineden geçebilen bi fıtıkmış bu umarım geçerde bıçak altına yatmaz miniğimm
hastaneden koştur koştur geldim gene misafir günümdü hemen bi kek attım fırına evi süpürüdm bi patates salatası yaptım buzlukta sigara böreği sarmıştım onu kızarttım birazda ıvır zıvır işte ağırladım gittiler kızlar yemekler özel bişi olmadığı için yazdım yani özellikle can çekecek bişeyler değil ama canımız çekti derseniz yapar gönderirim hihihi :))
ayyy hymarrcim tatilde ne güzel yawww biz önümüzdeki bi kaç yıl tatile çıkamayız sanırım herhalde ben çalışana kadarrrr pöffff
dirimm kocişle gene takıştık yavrummm biraz hergün takışır hale geldik sabah 6 da kalktık uyandı bizim veletler bende uykusuzluk had safhada biliyon yüksek sesle oğlanı seviyo ama oğlan hoşlanmadı ağlıyo yani ağlama modunda mızırdanıyo bende biraz sessiz sev ddeim zaten uykusuzluktan benimde başım ağrıyo onun seside iyice beynimi tırmalıyo e oğlanda hoşlanmıyo ben uyandıkları zaman daha sakin bi sesle seviyom onları bugün okullar tatil ya benimki evdeydi sonra başladık kapışmaya nasıl seveceğimi sanamı sorcam dedi sevmemedemi karışacaksın dedi ne yani ben snein herşeyine karışıyomuyum dedim ki ben eşimin hiç bişeyine karışmam koca adam ne yapacağını bilmiyomuki ben karışayım neyse öyle kapıştık işte ne olacak biizm halimiz merak ediyom günden güne geriliyoruzzz
kızlar doğumdan sonra eşlerlede çatışma çok oluyo haberiniz olsunnn
öpüldünüzzzz