Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bebekelrıne cok gecmıs dırımkızı
ALLAH ummadık yerden acsın kapını 3 uncu bebegı koysun karnına onun mucızelerıne ınanmayan tas kesılır..
belkı son deıldır kotu dusunme

beni hatırlamışsındır.sempatiksalakcinni ikizlerinin isimleri çok güzel maşallah ben yine bekliyorum bu ayda bakalım fosmu dolumu:roflol:

beni hatırlamışsındır.sempatiksalakcinni ikizlerinin isimleri çok güzel maşallah ben yine bekliyorum bu ayda bakalım fosmu dolumu:roflol:

ha ewet hatırladım cnm senı ıns bu ay olacak tum dılekelrıncnm dualarımsneınle en ksıa zamanda dussun bebıs annesının rahmınee hihoyyyt
tsk ederım cnm ama kızımınısmı hala belırsız zeynep sımdılık ama degsıedebılır :)

ewet kırpıcım erkencıyım bu hafta 5te kalkıoruz esım ıse gıdıor bıdahada uyku tutmuor zaten gıtmesede uyuyamıorumkı sabahı sabah edıorum

ha ewet hatırladım cnm senı ıns bu ay olacak tum dılekelrıncnm dualarımsneınle en ksıa zamanda dussun bebıs annesının rahmınee hihoyyyt
tsk ederım cnm ama kızımınısmı hala belırsız zeynep sımdılık ama degsıedebılır :)

ben kızım ollursa kimya koymayı düşünüyorum hz. mevlananın ahlaklı manevi kızı kimya hatun aşk romanında okumuştum çok beğendim yapısını oğlum olursa yusuf koyacağım hz. yusuf gibi ahlaklı ve yakışıklı olsun diye

kızlar bizde dün kızımla hastanelerdeydikk yarında oğluşumla gideceğim kan tahlilleri elg akciğer röntgeni ameliyata hazırlık anlayacağınız haziran içinde arayıp çağıracaklar dün düşünürken bile ağladım küçücük bedebleirni soyacaklar o ameliyat kıyafetlerini giydirecekler anestezi verecekler keseceklerrr dirayetli duruyorum ama içim acıyo sanırım ben anneyimm
birsencimm allah ikimizinde yardımcısı olsunn

hamiş arkadaşlar sizlere nacizhane bi tavsiyem olacak dikkat ettiğim kadarı ile hep sorunlarınızdan bahsediyosunuz hiç nasıl mutlu olduğunuzu yazmıyosursunuz biz eskiden burda alışverişten tutunda kaynana görümce dedikodusuna kadar herşeyi konuşurduk ağda yaptığımız günü kaş aldırmaları felan ama sizler hep ben de şu avr benim de bu var diye dert yanıupsunuz bu keyifli dönemler hızla geçiyo l
ütfen arkadaşlar mutlu olun siz hamilesiniz hemde ikiz hamilesiniz bu o kadar güzel bi dönemki o kadar güzel belkibi çoğunuz bi daha hamile bile kalmayacaksınız düşünmeyeceksiniz 2 çocuktan sonra tabi düşünenlerde olabilir ama düşünmeyenler ilk ve son hamileliğiiz olacak lütfen herşeyibi kenara bırakın sadece içinizde taşıdığınız çocuklara adapte olun ve mutlu olun
siz mutlu olunki doğacak bebeklerinde mutlu olsunn kocaman öpüyorummm
kaydirigubbakcemile5

ay canım konuşamdık noldu kızınaaaaaaakannehir

ayrıca tüm söyledikleriner yürekten katılıyorum ben de,hislerime tercümansınnnolumunekankayizsmile

Merhabalar kızlar nasılsınız ben eskilerdenim ama tanıyanım vardır burada.
Canancım ne oldu yavruya çok geçmiş olsun ayrıca da sana a dan z ye katılıyorum hamilelik günleri çok çok güzel bir daha yaşayamayacağım için üzülüyorum.
Arkadaşlar ne olursa olsun bugünlerin kıymtini bilin ve tadını çıkarın çünkü geri gelmeyecek.

claire nasılsın...yavrular nasıl..evet eskilerden kimse kalmadı..vübende takılamıyorum fazla..ben nick değişti bebeişistiyoruz eskisi...yeni arkadaşlarda ben girdiğimde fazla cevap ayazan yok...

Herkese günaydııııııın.

Biraz önce haber aldım JUSTREADER arkadaşımız vardı,temmuz annelerinden,ama arada burayada takılırdı ikiz gebelikti,dün iki kızımız olmuş.33 haftalıkken.Daha ayrıntıları bilmiyorum ama sağlıkları iyimiş dedi arkadaş.

Kızlar bana fikir verirmisiniz.Bizim bebek odamız lila krem renkte.Kapı süsü ve sepet almak istiyorum.Ben lila olsun diyorum,eşim mavi istiyor ısrarla.Ne yapsam bilemedim şimdi.
yok ya lila olmasın mavi beyaz karışık yap çok şirin durur

birsenciğim ve canancığım sizi çok iyi anlıyorum..inşallah benim izin dönemime gelirde bende sizin yanınızda olurum.. o koridorlarda beklemek çok zor. ben 2.5 saat bekledim.. sergenimi... gözümde yaş kalmadı.. tunam evde ağlıyor ben hastanede...hastanede yan tarafta bir kadın bana çay getirdi. benim sergenim gece 2 den beri açtı ben nasıl içerdim o çayı ....çok üzülüyor insan ben sanki o çıkana kadar yaşlanmıştım.yanımda babm ona yaslamıştım kendimi...sergenim 2.5 saat sonra geldi yanıma uyuyordu açlıktan ağlıyordu ama 3 saat daha verilmeyecekti o ağladı bende ağladım..yalancı memeyi almayan oğlum nasılda emiyordu boş boş...ama çok mutluydum çünkü o küçücük beden başarmıştı.. ayrıca benim oğlum ERKEK DE OLMUŞTU...aynı gün eve çıktık.. tunam sanki kardeşine birşey olduğunu anlamış gibi ağlıyordu.. aldım onu kollarıma sardım yavru sana birşey olmasın diye.. sonra annem altını değiştirirken tunadada fıtık olduğunu farketti ve ertesi gün apartopar hastaneye...ve tunamda fıtık olmuştu... 10 güğn sonra onuda yatıracaklardı o masaya..artık tecrübeliydim..ve mutluydum.çünkü zaten tuna fıtık olmasada 2 ay sonra sünnet olacaktı narkozlu..ne kadarda yakışmıştı o yeşil örtüler..tunamda hiç ağlamadım. hatta babmla dışarıda dolaştıkl ama kalbim hep oaradaydı.. şuan gözümden o anlar geçti...inanın gözlerim doldu... müşteriler bana bakıyor...

şuanda ikiside çok sağlıklı...herkese tavsiyem sünnetlerini küçükken yaptırın..
canlarım üzülmeyin diyemem size...

canım ya zor dimi tecrübeli olunca anlatmak kolay oluyo başımıza gelmeden anlamayacağız bu durumu üzülüyorum ama ne çare allah büyük dert vermesin gülüm benimmm

ay canım konuşamdık noldu kızınaaaaaaakannehir

ayrıca tüm söyledikleriner yürekten katılıyorum ben de,hislerime tercümansınnnolumunekankayizsmile
canım kızdada oğlandada fıtık çıkmıştı1.5 aylıkken ameliyat için 3 ayları dolsun diye bekledik 3 ayı dolunca dr görevlendirmeye gitmişti bizde bu ay gittik kesin ameliyat dedi kıza oğlan için 1 ay daha bekleyeceğiz onun kş farklı bi fıtıkmış ama kızım haziran ayı içinde ameliyat olacak canımm sen tatilin keyfine bak dönünce konuşuruz uzun uzun kafana bişi takma tamammen deşarj ol gel kuzum

kızlarrrrr merhaba herkese...

merhabaaaabayanssulusmile

Merhabalar kızlar nasılsınız ben eskilerdenim ama tanıyanım vardır burada.
Canancım ne oldu yavruya çok geçmiş olsun ayrıca da sana a dan z ye katılıyorum hamilelik günleri çok çok güzel bir daha yaşayamayacağım için üzülüyorum.
Arkadaşlar ne olursa olsun bugünlerin kıymtini bilin ve tadını çıkarın çünkü geri gelmeyecek.
merhaba clairecim nasılsın dimi ya hamilelik çok güzellll

bi çok arkadaşım görüşlerime katılmış çk mutlu oldum vallaha inannınki hamişlik çok güzel arkadaşlar düşünsenize bedeninize sığınmış 2 küçük kalp bedenllerinizde misafir ne büyük mucize ne müthiş bir duygu doğmuş olmaları tabiki çok güzel ama özellikle hamilelik sayılı gün olduğu için şiddetle tadını çıkarın hamilelik çok güzel vallaha sırf hamile olmak için bi tane daha düşünmüyor değilimm haaa

bugünde oğlumla gittik doktora onun fıtığı kızımınkinden farklı imiş onun ameliyatını biraz erteleyeceğiz yani biraz kontrol altında tutacak doktor kendineden geçebilen bi fıtıkmış bu umarım geçerde bıçak altına yatmaz miniğimm

hastaneden koştur koştur geldim gene misafir günümdü hemen bi kek attım fırına evi süpürüdm bi patates salatası yaptım buzlukta sigara böreği sarmıştım onu kızarttım birazda ıvır zıvır işte ağırladım gittiler kızlar yemekler özel bişi olmadığı için yazdım yani özellikle can çekecek bişeyler değil ama canımız çekti derseniz yapar gönderirim hihihi :))

ayyy hymarrcim tatilde ne güzel yawww biz önümüzdeki bi kaç yıl tatile çıkamayız sanırım herhalde ben çalışana kadarrrr pöffff

dirimm kocişle gene takıştık yavrummm biraz hergün takışır hale geldik sabah 6 da kalktık uyandı bizim veletler bende uykusuzluk had safhada biliyon yüksek sesle oğlanı seviyo ama oğlan hoşlanmadı ağlıyo yani ağlama modunda mızırdanıyo bende biraz sessiz sev ddeim zaten uykusuzluktan benimde başım ağrıyo onun seside iyice beynimi tırmalıyo e oğlanda hoşlanmıyo ben uyandıkları zaman daha sakin bi sesle seviyom onları bugün okullar tatil ya benimki evdeydi sonra başladık kapışmaya nasıl seveceğimi sanamı sorcam dedi sevmemedemi karışacaksın dedi ne yani ben snein herşeyine karışıyomuyum dedim ki ben eşimin hiç bişeyine karışmam koca adam ne yapacağını bilmiyomuki ben karışayım neyse öyle kapıştık işte ne olacak biizm halimiz merak ediyom günden güne geriliyoruzzz

kızlar doğumdan sonra eşlerlede çatışma çok oluyo haberiniz olsunnn

öpüldünüzzzz

ahhh canım cananım doğum sonrası erkeklerin bence korkuları artıyor .....gergin olunuyor
ee bizlerde tek olduğumuzdan bir yay gibiyizz en ufak şeyde oklar çıkıyor...

gececek bu zamanlaer kuzuların düzene girsin herşey normal olacak

kızlar merhaba nasılsınız dırımcım geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
bugün moralim çok bozuldu doktora gittik gün vermedi halen bi de ona rağmen perşembeye kalmazsın bugün yarın gelirsin diyor. anlamadım bu ne iş gün vermesi gerekmezi mi sizce . ayrıca nst ye girdim 40 dakikada iki kere sancı gelmiş normal dedi ama ben bu sancıları anlamadım karnımda sürekli kramp var karnım uyuşuk durumda acaba sancı bu mu oluyor doktor konusunda tedirgin olmaya başladım yarın değil ondan sonraki cuma doktor başka hastaneye gidecekmiş bütün aksilikler beni buldu yoksa o yüzden mi gün vermiyo anlamadım. ne yapacağıma da karar veremiyorum gün vermemesi konusunda fikrinizi söyler misiniz

dirimm kocişle gene takıştık yavrummm biraz hergün takışır hale geldik sabah 6 da kalktık uyandı bizim veletler bende uykusuzluk had safhada biliyon yüksek sesle oğlanı seviyo ama oğlan hoşlanmadı ağlıyo yani ağlama modunda mızırdanıyo bende biraz sessiz sev ddeim zaten uykusuzluktan benimde başım ağrıyo onun seside iyice beynimi tırmalıyo e oğlanda hoşlanmıyo ben uyandıkları zaman daha sakin bi sesle seviyom onları bugün okullar tatil ya benimki evdeydi sonra başladık kapışmaya nasıl seveceğimi sanamı sorcam dedi sevmemedemi karışacaksın dedi ne yani ben snein herşeyine karışıyomuyum dedim ki ben eşimin hiç bişeyine karışmam koca adam ne yapacağını bilmiyomuki ben karışayım neyse öyle kapıştık işte ne olacak biizm halimiz merak ediyom günden güne geriliyoruzzz

kızlar doğumdan sonra eşlerlede çatışma çok oluyo haberiniz olsunnn

öpüldünüzzzz

Valla canan bizde ilk gülerde öyleydik yani şu bir ay falan oldu çok fazla kavga etmez olduk. Eee kolay değil tüm ilgi birden bebeklere dönüyor kocalarda ne olduğunu anlamıyor biz desen patlayacak yer arıyoruz uykusuzluk en büyük neden sanırım. Kızların uyku düzenini oturttuktan sonra herşey daha kolay olmaya başladı.
Yani kısacası sabır sabır su yolunu buluyor.

merhaba kızlar nasılsınız
eylülcüğüm saçmalamış doktorun yaa artık alabilir kuzularını neden böyle manasız bekliyor yada neden tarih beklemiyor...ne istiyor bi gece rahim açılsın suyun boşalsınmı???
kasılmam var diyorsun
yaa herkes bi manyak yaaaaa....çok şükür doktorumadan allah razı olsun...5 hafta tuttu kuzularımı riskleri önledi..zamanı geldiğindede aldı ....

Hayırlı cumalar arkadaşlar.

Canan sen keyfine bak tatlım,eşinin vee diğer erkeklerin doğumdan sonraki bu terelelli halleri ne bence biliyormusun.Bizler lohusalık depresyonu yaşıyoruz ya,onlarda bu durumdan sıyrılmak için onlar bizden önce giriyorlar lohusalık deprosyonuna.ılk doğumumda eşim çok idare etmişti beni saolsun,ama bu sefer nasıl olur bilemicem.

Eylül canım sen hangi hast.gidiyorsun?Bence dr.başka hast.gidecekse sana o yüzden gün vermiyor.doğum başlasın kendi gelsin diye düşünüyor.Bence dr.ara yada yanına git konuş canım.başka hast.gidecekmişsiniz ben ne olucam,şimdiye kadar siz yaptınız de takibatı.Seni korkutmak için demiyorum ama tatlım dr.bazen çok bencil oluyorlar.36.haftanda bitmiş,kontrole haft.gidiyorsundur.Dr.peşini bırakma derim ben,doğumun olana kadar.

Selam dırımcım.sen nasılsın.Sana kesinlikle katılıyorum.Manyaaaaaaaak bunlar ya.Bak ben hem perinatolog hemde doç.dr.kontrolümü sürdürüyorum.
Perinatolog kadın dr.sen 34.35.lerde doğum yaparsın,bu kız bebek erken doğumu tetikler diyor illa 2 kez daha ciğer geliştirici yap diyor.12 doz oldum iğne buarada.
Erkek olan dr.ciğerler matüre olmuş,iğneye gerek yok,oğlan miyadına gider,38 de planlı sezeryana alırız diyor.Anlıyacağın eşimle ben arada manyak olduk.Hangisine inanıyım ben şimdi?

Son düzenleme:
Slm Eylül, biz de 36. haftamızı bitirdik, benim dr. da gün vermedi hala daha her hafta kontrole gidiyorum 2 saatlik mesafeyi, bi daha ki kontrolüm salı günü o gün karar veriris dedi, eğer iyi giderse her şey biraz daha bekletebilirim dedi, ben de stres oluyorum gün venmiyor die ama bebeklerin anne karnında durduğu her gün gelişimleri daha iyi olduğu için beklettiğine inanıyorum, ama 36 ikizler için miyad çarşamba alabiliriz de dedi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Epidural mı genel aneztezi mi kararını nasıl verdiniz, doğum olucak ben hala bilmiyorum.

merhaba kızlar sizleri okudukça kendimi daha iyi hissediyorum maşallah hepimiz iyiyiz çok şükür
doğumdan sonra eşlerin değişme olayından bende çok endişe ediyorum bizim ilk bebek deneyimimiz şimdilik çok iyiyiz ben bebek gibi ilgileniyorum kocamla doğumdan sonra inşallah kavga gürültü yaşamayız ilgi bölünecek umarım Allah ağız tadımızı bozmaz zaten kayınvalidem kayınpederim kaynım gelecekler lohusayken sinir olacağım birde huzursuzluk çekersem bilmiyorum neler olur

merhaba kızlar nasılsınız
eylülcüğüm saçmalamış doktorun yaa artık alabilir kuzularını neden böyle manasız bekliyor yada neden tarih beklemiyor...ne istiyor bi gece rahim açılsın suyun boşalsınmı???
kasılmam var diyorsun
yaa herkes bi manyak yaaaaa....çok şükür doktorumadan allah razı olsun...5 hafta tuttu kuzularımı riskleri önledi..zamanı geldiğindede aldı ....

ben de anlamadım canım iyice sinirlerim bozuldu

Hayırlı cumalar arkadaşlar.
Eylül canım sen hangi hast.gidiyorsun?Bence dr.başka hast.gidecekse sana o yüzden gün vermiyor.doğum başlasın kendi gelsin diye düşünüyor.Bence dr.ara yada yanına git konuş canım.başka hast.gidecekmişsiniz ben ne olucam,şimdiye kadar siz yaptınız de takibatı.Seni korkutmak için demiyorum ama tatlım dr.bazen çok bencil oluyorlar.36.haftanda bitmiş,kontrole haft.gidiyorsundur.Dr.peşini bırakma derim ben,doğumun olana kadar.
Selam dırımcım.sen nasılsın.Sana kesinlikle katılıyorum.Manyaaaaaaaak bunlar ya.Bak ben hem perinatolog hemde doç.dr.kontrolümü sürdürüyorum.
Perinatolog kadın dr.sen 34.35.lerde doğum yaparsın,bu kız bebek erken doğumu tetikler diyor illa 2 kez daha ciğer geliştirici yap diyor.12 doz oldum iğne buarada.
Erkek olan dr.ciğerler matüre olmuş,iğneye gerek yok,oğlan miyadına gider,38 de planlı sezeryana alırız diyor.Anlıyacağın eşimle ben arada manyak olduk.Hangisine inanıyım ben şimdi?
sana da hayırlı cumalar canım ben yıldız tabya bilgeye gidiyorum son günde nasıl bi şansızlık bu bilmiyorum nşallah Allahım bebeklerimin sağlıklı doğmasını nasip etsin
Slm Eylül, biz de 36. haftamızı bitirdik, benim dr. da grün vermedi hala daha her hafta kontrole gidiyoruam 2 saatlik mesafeyi, bi daha ki kontrolüm salı günü o gün karar veriris dedi, eğer iyi giderse her şey biraz daha bekletebilirim dedi, ben de stres oluyorum gün venmiyor die ama bebeklerin anne karnında durduğu her gün gelişimleri daha iyi olduğu için beklettiğine inanıyorum, ama 36 ikizler için miyad çarşamba alabiliriz de dedi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Epidural mı genel aneztezi mi kararını nasıl verdiniz, doğum olucak ben hala bilmık diyorum.
canım ben de durabildiği kadar dursun derim ama seninki çarşamba alabiliriz demiş benimki onu da demedi beni perşembeye çağırdı cuma da kendisi artık gidiyo zaten en azından beni başka birine yönlendirseydi bu kadar sitres olmazdım bizim doktor epidurali öneriyoruz dedi geneli pek önermiyoruz dedi

bu kadar derdin arasında bi de beni sitrese sokuyolar artık sinirlerim gerçekten bozuldu annem bende şu an eşimle araları soğuk sitres olan benim onlara bişey olmuyo ben arada kalıyorum beni hiç düşünmüyolar mı anlamıyorum aslında eşimle aramız normalde çok iyidir ama annem burda olduğundan beri tartışmaya başladık ikisi de birbirinden inat demiyolar ki bu kız son ayına girdi bişey olcak diye düşünmüyolar artık insanların çok gaddar olduğunu düşünmeye başladım annem yardıma geldi ama ikisi de ben yanaşıyım demiyo. eşimin babasıyla babanesiyle zaten konuşmuyo annesi de doğru düzgün gelmez bebeklere hiç bişey yapmaz bebeklerin odası var zaten bi de bizim odamızda bambu beşikleri var o beşiklerden sadece birine tül diktircek onu bile burnumuzdan getirdi 5 aylıktan beri hergün yarın dedi 9 ay olduk zaten onun bişeyini istemiyorum ama eşimle kavga etmemek için ses etmedim ama artık sabriım kalmadı dün kendim iş bilmediğim halde yaptım onların hıncını alıyo şimdiye kadar herşeyi benim ailem yaptı daha bi tane çorap dahi almadık bu kadar iyiliğe karşılık biraz da alttan alsa olmaz mı sanki kızlar biliyorum çok konuştum ve boş konuştm artık çıldırmak üzereyim lütfen bana dua edin

Son düzenleme:
X