Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Hayırlı haftalar herkese.
Beni merak eden,benden duasını esirgemeyen bütün herkesden allaah razı olsun arkadaşlar.

Beni sorarsanız daha iyi olucam inşallah.Güçlü olmam lazım biliyorum,oğlum için o zaten beni hayata bağlayan,inanırmısınız durumdan haberdar sanki.Hareketleri çok arttı sanki sımarıklık yapıyor annem ben varım bir geliyim sana unuttururum herşeye der gibi.

Bana çok dua edin rabbim sabrın en büyüğünü versin bana.Kızımın sertleşmiş halini hissettiğimemi yanayım,oğlumun şimdiye kadar herşeyi paylaştığı kardeşinin yanında haraketsiz olduğunamı;nasıl etkileniyor acaba diyorum hep.Çok karışık duygular içindeyim yani.

canım Allahım yardımcın olsun rabbim bol sabır versin inşallah Allahım ogluşunu sana ve eşine bagışlasın inşallah Allahım ogluna uzun ömürler versin canım inşallah

slm canım
evet seninki erken başlamış,
benim evim 5.katta, o merdivenleri çıkana kadar canım çıkıyo heee
Allah yardımcın olsun inşallah rahat bir gebelik geçirirsin

buralarda pek kimse gözükmüyo buaralar
aslında daha kalabalık oluyodu
herkes nerdeeee???

Ben de hergün merdiven çıkıyorum. Gittikçe zorlanacağım sanırım.Ne yapalım yavaş yavaş dinlenerek çıkarım artık basamakları

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben artık iyice fena olmaya başladım bebekler iyice karnımı itikliyo sanki karnım yanık gibi acıyor size de oluyo mu çok ağırlaştılar artık kiloları çok değil ama bana öyle gibi geliyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşlllah

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben artık iyice fena olmaya başladım bebekler iyice karnımı itikliyo sanki karnım yanık gibi acıyor size de oluyo mu çok ağırlaştılar artık kiloları çok değil ama bana öyle gibi geliyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşlllah

herkese günaydın hayırlı sabahlar.....

canım sonuna gelmişsin ne güzel.Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.doğum zamanı bellimi?sabret azıcık kalmış bebeklerine kavuşmana....

bende 28 haftama yeni girdim...kaburgalarıma dayandılar herhalde,kaburgalarım çok acıyo...35-36 haftaları düşünemiyorum bile...Allahım yar ve yardımcımız olsun...
bu arada bebeklerin kaç kilo?

günaydın kızlar... vallla kaç günüdr bakıyorum kimsecikler gelmiyo ya...noldu bize böle.... dağıldık hepden...
fatoşhanımdan haberiolan varmı kızlar onu uzun zmandır göredim umarım iyidir....
hadi bakalım silkeleninnnnn nerdesiniz... çıkın ortaya......

ayy canım ne güzel ya geçdi bitti valla. darısı bize. az kaldı şunun şurasında ne var sık dişini be canım... valla zman geçmek bilmio bana... senin kadar olabilsek ne mutlu.....

6 hafta 3 günlük gibi hamileyim, içimden ikiz diyorum teyzem falan rüya görmüş ikizin olcak diyolar ki bende öyle hissediyorum. sol tarafım ağrıyo ama sağ tarafımda hafif hareket var eğer aranızda ikiz gebelik yaşayan varsa belirtilerini söyleyebilir mi ?.

Selam arkadaşlar.Nasılsınız?

Benimde bugün kontrolüm var,geçen gün yarım kalmıştı kontrol,Bugün aklımdakileri daha sakin kafayla sorarım dr.NST bağlanıcakmışım öyle söylemişti dr.Artık kontrollerimiz haftaya düştü.

Merhaba arkadaşlar, haftalar geçtikçe zorlanmadada dahada artıyor.. Gecem gündüzüm karıştı valla benim :KK43: Bide midemi ve bağırsaklarımı üşütmüşüm evin içinde ne yapacagımı şaşırdım valla.. Nane içiyorum bol bol terleyip üstümü değiştiriyorum.. Allahım yardımcımız olsun.. 30larda olmak hayal gibiydi şükür adım attık, darısı 36.haftaya diyorumdahada bişey istemiyorum.. Daha ne istiyim bide demi :) Bizimde kontrol vardı geçen cuma 1600 lere yaklaşmış ikiside ama aralarındaki farkda açılıyormuş vakit geçtikçe.. Doktorumuz net kilo söylemiyo kafaya takmayalım diye galiba.. İkiside 2 kg yu bi geçse.. Gülben ergen 7ay 1 haftalıkken dogurmuş ikizlerini, suyu gelmiş.. İkiside yaşıyor maşallahh.. Allahım hayırlısını versin sabır versin arkadaşlar..

Kızlar acıl cevap verın lÜtfen
karnımın saĞ Üst boŞluĞunda dıŞarıdan hıssedılebılen bır ŞıŞlık var Çok kaygılanıyorum baskı ve hafıf aĞrı yapıyor tecrÜbelı arkadaŞlardan ne olabıleceĞıne daır bılgı beklıyorum sol tarafım normal saĞ sert ve ŞıŞ gÖbek delıĞımden 4 parmak yukarıda

slm kızlar umarım hepiniz iyiisinizdir . benim pek keyfim yoktu iki gündür kasılmalarım çok arttı nidilat bile işe yaramıyor arada artık biz gelecegiz diyorlar heralde .ama şükür bugün iyiyim haftalardan sonra güzel bir uyku çekmişim o rahatlattı heralde beni.
bircecim bebek haraketleri diyecefim dayamıştır bir yerini ama bu haftada okadar hissedebilirmisinki bence dr. bir sorsana hayatım o sana daha iyi bir bilgi verir bence rahatlarsın biraz .
artvinlim hayırlı haberlerle gel canım benim iyi oldugunada çok sevindim oğluşumuzun annenin moreline ihtiyacı var .sen çok güçlü bir insansın bunu hepimiz biliyoruz seni kocaman öpüyorum allaha emanet ol hayatım.

nefesciğim iyi olmana sevindim
dr umu aradım organlarından biridir baskı olmuştur korkma dedi ama simetrisi bozuldu göbeğimin merak ettim ağrısıda var neyse cumartesi muayenem var orada anlaşılır ne olduğu

nefesciğim iyi olmana sevindim
dr umu aradım organlarından biridir baskı olmuştur korkma dedi ama simetrisi bozuldu göbeğimin merak ettim ağrısıda var neyse cumartesi muayenem var orada anlaşılır ne olduğu

ağrı,sivrilme ve sertleşme varsa kasılma olabilir..

ağrı,sivrilme ve sertleşme varsa kasılma olabilir..

bendede oluyor bu durum ama benim dr um kasılmadır dedi. ilaç felan dedim gerek yok dedi.umarım gerk yokdur. ben sanki bi yerlerini dikmişler gibi hissediyorum böle top gibi sertleşiyo geçio sonra...ama ağrı olmuyo...kasılmamı şimdi bu....?

Selam arkadaşlar.Nasılsınız?

Benimde bugün kontrolüm var,geçen gün yarım kalmıştı kontrol,Bugün aklımdakileri daha sakin kafayla sorarım dr.NST bağlanıcakmışım öyle söylemişti dr.Artık kontrollerimiz haftaya düştü.

canım hayırlı haberlerle gel inşallah bizleri habersiz bırakma emi.. beklioz....

Dorukcumm aynı skeıdle bendedeoluo karnımın ıcınde sankı bıryerlerını dıkmısler dayamıslar gıbı bı basıc hıssedıorum ve sertlesıo ama agrı sızı olmuo
kasılmamı bu gercekten

kızlar acil cevap verin lütfen
karnımın sağ üst boşluğunda dışarıdan hissedilebilen bir şişlik var çok kaygılanıyorum baskı ve hafif ağrı yapıyor tecrübeli arkadaşlardan ne olabileceğine dair bilgi bekliyorum sol tarafım normal sağ sert ve şiş göbek deliğimden 4 parmak yukarıda

20 ıncı haftadan22 ye kadar bee yasadım aynı durumu dr umbebekelr buyuyor ve cıgerlerıne baskı yapıor pozısyonalrından dolayı bazı haftalarda hıssedebılıcen normal seyer demıstı bnmkı agrıdan cok yanma seklındeydı ne oksuruk ne hapsırık kabus gıbıydıkarnımın sag ustunde cıgerlerıme yakındı bnmkı kızımorda gıgerlerımı sıkıstırıormus ayakalrıda yuakrda olunca ıttırıormusondnamıs

Hıtucı cım sımdılık eren ve zeynep olacaklar ama snaırım kızın ısmı gene degısecekbasım dondu valla kısme zeynep ısmını ıstemıo kafamı karıstırdılar valla delırcem yanı

X