Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlarrr ben evime geldim hymarry ve kuzularını ziyaret ettik ben tek kuzumla gittim
alişimle ben....çok güzeldi herzamanki gibi misafirperverdi....beraber diyet yedik....kızseçelerimi beslemedim...sarem nasıl yiyor nasıllll maşallahhh kızımaaaaaaa

opuyorumnanaktan yine gellll canımm kaydirigubbakcemile5Şeniz

oyyyyyyyyy kalabalığız valla bende eve geldim hemen tiremusu yaptım
kaynanam istemişti sonra ben yedim yemek şimdi eşimle annesi yiyor

Ne güzel görüşüyorsunuz,fotoğraflarınızı görmüştüm burada.

Kızlar ben de bugün ikili testimin sonucunu doktoruma gösterdim.Çok iyi,risk çok düşük dedi,rahatladım.2 hafta sonra falan kontrole gideceğim.Çok meraktayım bu arada cinsiyetlerini söyler mi acaba doktorboshayallersmile

1 ay sonra 4 lü tas ta yapılacakmış bana.Sizden yaptıran oldu mu

ikiz hamileliklerde ikili üçlü testler yapılmıyor diye yapmadı dr..ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yapıldı.amniyosentez de yapılmadı..zaten ne zaman ultrasona girsem ayrıntılı olarak dopler ile bakılıyor..Gerçi ultrason da yanıltıcı olabilir ama şu an herşey normal seyrinde..ınşallah sürpriz çıkmaz.Allaha emanetiz...:Saruboceq:

ikiz hamilelik olmasına rağmen doktorunun bu testleri istemesi çok saçma geldi bana...Çünkü bu testler tek gebelik değerlerine göre anlamlandırılıyormuş..

ikiz hamilelik olmasına rağmen doktorunun bu testleri istemesi çok saçma geldi bana...Çünkü bu testler tek gebelik değerlerine göre anlamlandırılıyormuş..

Hastane politikası da olabilir,bilemiyorum.Ama doktorum çok iyidir,ona çok güveniyorum.
Aslında doktoruna göre değişiyor sanırım bu durum.oyüzden sordum

Hastane politikası da olabilir,bilemiyorum.Ama doktorum çok iyidir,ona çok güveniyorum.
Aslında doktoruna göre değişiyor sanırım bu durum.oyüzden sordum

Eğer özel hastane ise hastane politikasıdır,çünkü para alıcaklar..Devlet hastanesi doktoru ise döner sermayeden yararlanıcaktır..Sebep budur..
benim eşim de doktor canım,biliyoruz,duyuyoruz bazı dönen dolapları malesef...
Yani bazan sırf para almak uğruna gerekli gereksiz her testi yaptıran doktorlar var..bazı özel labratuvarlarla anlaşmalı olan doktorlar da var...

sen doktoruna güveniyorsan sorun yok elbette.sağlıkla kavuşmak nasib etsin Allah..:Saruboceq:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…