Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle güzel sıcacık bir rüzgar ve sıcacık bir yağmur var ki şu an..mis gibi toprak ve yeşillik kokuyor..balkonda oturdum bi kahve içtim çok mutlu oldum bu işten...Sizlerde ne var ne yok hatunlar?
Artvinli tatlım sen nasılsın?Afracık nasıl,Ali Yağız nasıl bugün?
Keşke yakın olsaydında gelseydin beraber otursaydık..Canım Yaz gebeliği kolay olmuyor seninde en ağırlaşacağın zamanlar sıcakta olacak Allah yardımcın olsun..Ne kaldı ki şurada dimi balım 37+1 e inşşşş...:Saruboceq:Afiyet olsun canım.:içelim:
Bende şimdi şöyle serin havadar biryerde olmak isterdim.Ateş basması susuzluk oof çok zormuş.
Canımmmm kıyamam sana bennnn..ben seni ziyarete gelmeyi çok isterim biliyormusun Artvinlim İnş..Afra'mın adaşı Afra'yı koklarız inş..Hep duamdasın hep...Ayyyy canım benim ne kadar samimi ve tatlı sormuşsun,birden içim kıpır kıpır oldu.opuyorumnanaktan
Öpüyorlar seni teyzesi.
Keşke yakın olsaydında gelseydin beraber otursaydık..Canım Yaz gebeliği kolay olmuyor seninde en ağırlaşacağın zamanlar sıcakta olacak Allah yardımcın olsun..Ne kaldı ki şurada dimi balım 37+1 e inşşşş...:Saruboceq:
Ah tatlım ağzından bal damlıyor bal 37+1 hayırlısı inşallah.
Canımmmm kıyamam sana bennnn..ben seni ziyarete gelmeyi çok isterim biliyormusun Artvinlim İnş..Afra'mın adaşı Afra'yı koklarız inş..Hep duamdasın hep...
Pamukummmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz
Canım herzaman beklerim,kapım size kocamaaaaaaan açık.Çok duygulandım çooooook.
Kızımın ismini senin tatlı kızın afradan özenerek karar verdik eşimle.Sen vesile oldun canım.rabbim inşallah kısmet edecek.
ınş. benim kızımdan güzel bir kuzun olacak..Ne güzel bir şeye vesile olmuşuz..Bu haftalar için bile seni üzmüşlerdi değil mi,şükür geldin..dahası da gelecek canım hemde sağlıkla gelecek her şey .....Her şeyin özü dua....sana burada dua eden çok kişi var canım benim..Sen şimdi çokda duygusalsındır koca göbekli hamile seniiiii...gülüver kızzz....sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan
ay bende tam küsüyodum dudağımı büzdüydüm kaswaaam opuyorumnanaktan geçmişi okudum o var bu var şuıda olsa demişsiniz ama pamuk yok hııh işte dediydim gönlüme küsüp gidiyoduum sen seslendin şimdi ay çok saol gülbeşekeriiim hihoyyyt
Hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan.
Ben yatıyım artık yarın dr.amcamıza gidicez,uyuyalımda enerji toplayalımboshayallersmile
Canım sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrularını..:Saruboceq: :Saruboceq:
inşaALLAH canım ALLAHım sizede nasip etsin yavrulanızı kucagınıza almayı
kızlar ben dırım hymarydeyim bi slm çakayım dedim...