Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Öyle güzel sıcacık bir rüzgar ve sıcacık bir yağmur var ki şu an..mis gibi toprak ve yeşillik kokuyor..balkonda oturdum bi kahve içtim çok mutlu oldum bu işten...Sizlerde ne var ne yok hatunlar?

Afiyet olsun canım.:içelim:
Bende şimdi şöyle serin havadar biryerde olmak isterdim.Ateş basması susuzluk oof çok zormuş.

Ne bilimsel açıklamalarda bulunulmuş bugün tek ve çift yumurta üzerine..Tek yumurta ikizleri aynı cinsiyette olur ve çok benzerler birbirlerine.. uzlaşılmış zaten değil mi?

Afiyet olsun canım.:içelim:
Bende şimdi şöyle serin havadar biryerde olmak isterdim.Ateş basması susuzluk oof çok zormuş.
Keşke yakın olsaydında gelseydin beraber otursaydık..Canım Yaz gebeliği kolay olmuyor seninde en ağırlaşacağın zamanlar sıcakta olacak Allah yardımcın olsun..Ne kaldı ki şurada dimi balım 37+1 e inşşşş...:Saruboceq:
Ayyyy canım benim ne kadar samimi ve tatlı sormuşsun,birden içim kıpır kıpır oldu.opuyorumnanaktan

Öpüyorlar seni teyzesi.
Canımmmm kıyamam sana bennnn..ben seni ziyarete gelmeyi çok isterim biliyormusun Artvinlim İnş..Afra'mın adaşı Afra'yı koklarız inş..Hep duamdasın hep...

Keşke yakın olsaydında gelseydin beraber otursaydık..Canım Yaz gebeliği kolay olmuyor seninde en ağırlaşacağın zamanlar sıcakta olacak Allah yardımcın olsun..Ne kaldı ki şurada dimi balım 37+1 e inşşşş...:Saruboceq:

Ah tatlım ağzından bal damlıyor bal 37+1 hayırlısı inşallah.

Canımmmm kıyamam sana bennnn..ben seni ziyarete gelmeyi çok isterim biliyormusun Artvinlim İnş..Afra'mın adaşı Afra'yı koklarız inş..Hep duamdasın hep...

Canım herzaman beklerim,kapım size kocamaaaaaaan açık.Çok duygulandım çooooook.

Kızımın ismini senin tatlı kızın afradan özenerek karar verdik eşimle.Sen vesile oldun canım.rabbim inşallah kısmet edecek.

Pamukummmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz

ay bende tam küsüyodum dudağımı büzdüydüm kaswaaam opuyorumnanaktan geçmişi okudum o var bu var şuıda olsa demişsiniz ama pamuk yok hııh işte dediydim gönlüme küsüp gidiyoduum sen seslendin şimdi ay çok saol gülbeşekeriiim hihoyyyt

Canım herzaman beklerim,kapım size kocamaaaaaaan açık.Çok duygulandım çooooook.

Kızımın ismini senin tatlı kızın afradan özenerek karar verdik eşimle.Sen vesile oldun canım.rabbim inşallah kısmet edecek.

İnş. benim kızımdan güzel bir kuzun olacak..Ne güzel bir şeye vesile olmuşuz..Bu haftalar için bile seni üzmüşlerdi değil mi,şükür geldin..dahası da gelecek canım hemde sağlıkla gelecek her şey .....Her şeyin özü dua....sana burada dua eden çok kişi var canım benim..Sen şimdi çokda duygusalsındır koca göbekli hamile seniiiii...gülüver kızzz....sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

ınş. benim kızımdan güzel bir kuzun olacak..Ne güzel bir şeye vesile olmuşuz..Bu haftalar için bile seni üzmüşlerdi değil mi,şükür geldin..dahası da gelecek canım hemde sağlıkla gelecek her şey .....Her şeyin özü dua....sana burada dua eden çok kişi var canım benim..Sen şimdi çokda duygusalsındır koca göbekli hamile seniiiii...gülüver kızzz....sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

Sen dersinde ben seni dinlemez olurmuyum canım benim.gülmek ne kelime kahkahalarla katılırım beee.Ahanda eşim geldiler yine bizim hatuna dedi bile :roflol::roflol:

ay bende tam küsüyodum dudağımı büzdüydüm kaswaaam opuyorumnanaktan geçmişi okudum o var bu var şuıda olsa demişsiniz ama pamuk yok hııh işte dediydim gönlüme küsüp gidiyoduum sen seslendin şimdi ay çok saol gülbeşekeriiim hihoyyyt

Pamuğum benim güzel kalplim,tatlı dillimmmmm yerim ben seni..senin yerin bambaşka..özlüyorum çok sizi,ne sohbetlerdi pamuğum ya...Sen nasılsın?Dünya güzellerim nasıl?

Hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan.
Ben yatıyım artık yarın dr.amcamıza gidicez,uyuyalımda enerji toplayalımboshayallersmile

Aynayı tuttum göbeğime,bebişlerin hareketlerine bakıyorum..Kimbilir hangi minik organları..Hareketlerini izlemek çok zevkli oluyor...:asigim: :asigim:

X