- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
slm arkadaslar dalin26 olan nıkımı erenzeyno olan bebekelrımın ısmıyle degıstırdım
Hayırlı uğurlu olsun :asigim:
merhaba kızlar nasılsınız bugün doktora gittik 35 +1 iz doktor gün vermedi ama mayıs sonu gibi konuşuyor haziran da burdda olmıycakmış ama senin doğumun yetişir dedi yani anlattığına göre 37 buçuk da sezeryana alacağa benziyor benim daha hiç sancılarım başlamadı ağrım falan da yok sizce bu tarihte olması normal mi
Ner güzel,gözünaydınselam kızlar hastaneden geldimşimdi çokkkkşükür 100lük yüklemem normal çıktı...... şimdi dondurma ile kutluyorum:)))allahım hayatın tadı ya.....bebişlerimde çok şükür iyilermiş çok mutlu döndüm çok şükür... rabbim hepimize sorunsz hamilelik nasip etsin....
ben hiç duymadım böyle bişeyi:uhm:Senin çift yumurta mıyolladım cnm lınkı bak sene ne tatalıalr tek yumurta ama bı kız bı erkek :)
Çift yumurta ikizleri iki ayrı yumurtanın iki ayrı sperm ile döllenmesi neticesinde gelişirler. Bu nedenle anne rahmine bağımsız olarak yerleşirler. Böylece her birinin kendine ait amniyon, koryon ve yolk keseleri vardır. Bunlar dikoryonik diamniyotik ikiz olarak tanımlanırlar.
diyor..
Artvinli canım bugun doktor bugun vermeyelim aklımda kalmasın dedi yarın sabah 10 da alıcam ALLAH nasip ederse gittim hemşireler cok fena oglun var dedi cok aglıyomus karnı acıkınca yavrum ya ben bi aglasalar hemen yerimden fırlıyorum onlar ne kadar aglıyo dio Rabbim kimseyi düşürmesin oralara
benim sıpalar da hıçkırıyor galiba...kaydirigubbakcemile3
iyiler maşallah tatlım..sen nasılsın?çok az kalmış..sağlığım iyi mi kuzucum nasıl?kız burcin nasılsın akide sekerlerin nasıl canım
ahh miniğim benim yaa, hiç kıyamam ben onaaa...gelsin sabah uzun uzun emzir şekerpareyi..hem hasret giderirsiniz..inşallah çabucak sabah olur ve bebeğin sağlıkla gelir kollarına..Artvinli canım bugun doktor bugun vermeyelim aklımda kalmasın dedi yarın sabah 10 da alıcam ALLAH nasip ederse gittim hemşireler cok fena oglun var dedi cok aglıyomus karnı acıkınca yavrum ya ben bi aglasalar hemen yerimden fırlıyorum onlar ne kadar aglıyo dio Rabbim kimseyi düşürmesin oralara
ayyy çookkk özledim o duyguyuuuuu..tadını çıkar canım..benim sıpalar da hıçkırıyor galiba...kaydirigubbakcemile3