Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

artvinli cnm öle gerekkii keliemler yetmez anlatmaya cnm çok gidiyor büyüdükce çok çok çiş kaka oluyor günde en az 3kere kaka yapıyolar

Ne bileyim bence bebek bezi ve bebek arabasının önceden alınması pek mantıklı gelmiyor.Yaşayıp görcez artık.

Canan hoşgeldiiiiiiiiiin

kuzumm artvinli saçmalama bir paket bez 33 lira
bebek arabasııı daha başkaa

ben deldimmmm

kızımyine ağla krizlerinde iyi geceler çayı içirdiö süt sağma makinesinide açtım yarım saat anca uyudu
yemek yemiyor açlıktanda uyuyamıyor uyumadıkçada zır zır ağlıyor sinir ediyo beni sütü kaşıkla içirid durma geldim ama atıyo ağzından çok iştahsiz bir bebek ya açlıktan ağlıyo ama yemiyo öfff

oğlum maşallah çok canlı bi bebek herkeste oğlanı seviyo kızı ben ve babası dışında kimse pas vermiyo ağlıyo diye hissediyomu yoksa ya öfff

sizler nasılsınız bakalımm

artvinli canım dirim 2 numara sonrası için diyo sen bi kaç paket yeni doğan al 2 kilolar için felan çünkü 1 numara bile büyük gelio stok işine gelince ya tabi stoklamak laızm ama abartma sen yinede ucuz buldukça biraz al çünkü bi markayı beğenmezsin ama almış olurusn elinde kalır mesela ben huggıesin yeni doğanını almıştım beli lastikli çok güzel diye 4 paket 3 numarasını almıştım o arada prima uyu ve oyna kullandım o ince huggıes çok kalın mesela şimdi çok aldığıma pişmanım molfix 2 numarayıda çok almıştım molfixte sızdırma yapıyo ara ara onada pişman oldumbiran önce bitsin diye uğraştım bu tarz risklerde var

prima gerçekten güzel ama ucuz bulursan tereddütsüz al ince ama çok emici

ben deldimmmm

kızımyine ağla krizlerinde iyi geceler çayı içirdiö süt sağma makinesinide açtım yarım saat anca uyudu
yemek yemiyor açlıktanda uyuyamıyor uyumadıkçada zır zır ağlıyor sinir ediyo beni sütü kaşıkla içirid durma geldim ama atıyo ağzından çok iştahsiz bir bebek ya açlıktan ağlıyo ama yemiyo öfff

oğlum maşallah çok canlı bi bebek herkeste oğlanı seviyo kızı ben ve babası dışında kimse pas vermiyo ağlıyo diye hissediyomu yoksa ya öfff

sizler nasılsınız bakalımm

artvinli canım dirim 2 numara sonrası için diyo sen bi kaç paket yeni doğan al 2 kilolar için felan çünkü 1 numara bile büyük gelio stok işine gelince ya tabi stoklamak laızm ama abartma sen yinede ucuz buldukça biraz al çünkü bi markayı beğenmezsin ama almış olurusn elinde kalır mesela ben huggıesin yeni doğanını almıştım beli lastikli çok güzel diye 4 paket 3 numarasını almıştım o arada prima uyu ve oyna kullandım o ince huggıes çok kalın mesela şimdi çok aldığıma pişmanım molfix 2 numarayıda çok almıştım molfixte sızdırma yapıyo ara ara onada pişman oldumbiran önce bitsin diye uğraştım bu tarz risklerde var

prima gerçekten güzel ama ucuz bulursan tereddütsüz al ince ama çok emici

hıssetmıyodur annesı hıssetmek ıcınd aha kucuk degılmı
bı derdı bı agrısımı var acep o yuzdenmı aglıyorkı

Canan kıyamam kızına ya,niye yemiyorki sıkıntısımı var acaba,dr.sordunmu hiç belki yönlendirir seni.

Amaaaaaaaan ne diyonuz ya bez 33 tl.mi yuh ya benim hiç fiyatlardan haberim yok,eşim alıp geliyor işte.

hoş bulduk artvinlicimm nasıl gidiyo durumun nasıll sancı kasılma yok dimi bide bebek hareketleri nasıl bide kızı ve oğlanı hissediyomusun ayrı ayrıı

Canan kıyamam kızına ya,niye yemiyorki sıkıntısımı var acaba,dr.sordunmu hiç belki yönlendirir seni.

Amaaaaaaaan ne diyonuz ya bez 33 tl.mi yuh ya benim hiç fiyatlardan haberim yok,eşim alıp geliyor işte.

33 lırayada var 40 ada var 20 yede var cnm bızım aldıkalrımız 25 30 lıra arasıydı uygun dıe aldık bırazda cok masrafımız olucak heryerden kısıyoruzya ıns yetısebılırız hersyelrını eksıksız yapabılırız

artvinli cnm ben prima için diyorum prima bezler içinde en iyisi en kalitelisi
bak realde 4 numara 132 paketler indirime giriyo 33 tl den satılıyor
onları takip et yada ben sana haber veririm cnm bana mail geliyor...
diğer bezleri ben gündüz için kullanıyorum sadece ama huguuis 5 numara ince ve sızdırması yok
oda bimde indirimde oluyor 48 lisi 14,5 tl

kızlar şuan anlamsız geliyor belki ama inanın bezz çok gerekliiiiiiiiiiii stok olunca ilaç gibi geliyor
hasta oluyor çocuklar bi paralar oraya gidiyor ee temel ihtiçlarda şart
valla bize eşimin iş arkadaşları 12 paket 2 numara prima almışlar 94 lü 4 aya kadar yetti iki kere 3 numara aldım 4 numara bez geldi 8 paket ...şimdi keşke bende alsaymışım dioru

hoş bulduk artvinlicimm nasıl gidiyo durumun nasıll sancı kasılma yok dimi bide bebek hareketleri nasıl bide kızı ve oğlanı hissediyomusun ayrı ayrıı

Canım çok şükür sancı kasılma yok.oğlum çok hareketli maşallah..ama kızım onun kadar değil malesef ama dr.söyledi yeri çok daralmış kilodan dolayı hareketlerini çok hissetmemen normal dedi.
Birde şu an öyle mesela,oğlum top gibi oluyor karnımın şekli değişiyor.kızımda aynı şekilde top gibi olup şekil alıyor.niye böyle oluyor bazen korkuyorum karnımın şeklinden

cananın kızı bizde kuzu gibi bizde yaşayacak canan konuştuk hem masraflar azalacak böylelikle yeme içme bir olacak hahaha :)

Kızlar bende acayip hareret olmaya başladı.içtiğim su kesmiyor.canım kola istiyor.dün 1 bardak içtim kendimi tutamadım.acep ne keser benim hararetimi

kızlar hatırlıomusunuz geranımo dogumdan once cok kasınıorum falan demıstı 3 gundur bendede basladı acayıp kasınıor kollarım ve ellerım hatta bocek ısırmıs gıbı kabarsı ellerım şişti bole ellerım ayaklarım kollaırm ve ellerım kıpkırmızı oldular putur putur ldular

aksma oldu stres yaptım yarın dr a gıdıcem sabah erkenden ıns ıyı bırsyeler duyarım ALLAH ım yardım etsın kotu bı sey dıcek dıe stres yapıorum kendıme kızıorum hersey lacagına varır nıe bolesın dıorum ama laf anlatamıorum sanırım dırım haklı ben fırcayı hakedıorum tam sopalıgım

bende bır bardak gazoz kacamagı yapmıstım dayanamaıstım ole cnm cekmıstıkı ıcmesem aglardım heralde :))))

Kızlar şeymayla görüşmüştük msn de,gerçi oluyor biraz.Hamileyim diye sevindirmişti bizi,ama bebeğin gelişimi durmuş.iğne ile düşürmeye çalışıyorlar demişti.Rabbim sabrını versin.

X