Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

gecmısı cok fazla okuyamıorum belkı cok gecmıste yazmıs olabılır ben kacırmısımdır kusura bakma cnm
yok gormedım dırımcım ne yazmıstın ?

ben bugun cok sacmaladım neden bole oldu anlamadım bırden antıpatı kazandım gıbıme gelıyor konustukca sacmalıyorum

dırımcım ne yazmıssan cvplamısım neyı kastettını anlamadım alısverısle ılgılı olanmı yoksa kız eger oysa cıkamıorum kı dr yataktankalkmıcan dıor ıste elımdeleptop yatagın ıcınde zaman olduruorum sadece

ya hakkaten ya bugun ne olduysa bana sacmalamanın dıbıne dıbıne vurmusum uykususluk ılaclar bu hale getırdı benı opuyorumnanaktan ustumden su aptallıgımı atamam lazım :)
antıpatı kazanıorum

artvinli cnm sev sevv ama çok zor oluyolar bazı zamanlarda

Valla öyle dırımcım başa gelen çekiliyor.ister sev ister sevme,kimse sana severmisin diye sormuyor malesef.

ben bugun cok sacmaladım neden bole oldu anlamadım bırden antıpatı kazandım gıbıme gelıyor konustukca sacmalıyorum

Kız nerden buldun tel.şakacı senizemuszemus
Aman dalincim ne antipati toplaması,şurda birbirimizle konuşup kafa dağıtıyoruz ne güzel.hepimiz anlıyoruz birbirimizin halinden.Düşünme öyle şeyler olurmu.

Bu arada benim şeker iyide,tuzla sıkıntım var,çiğer geliştirici iğnelerden dolayı tuzu kestik.

buldummu bulmadımmı gorursun sne bıradan :) telın basında bekle benı sekerım
dırımcım ya hala bulamadım dedıgını cok merak etttım bıdaha yazarmısın

ısmınıde o yuzden sormustum aradıgımda ne dıcem artvınlı dıyemı hıtap edeyım ısmınle hıtap ederım dıye :)

dalin seni çok dövesin geldi cnmmm

bez hakkında konuştum cnm yenidoğan bebek bezi alıp stok yapmak 2-3 hafta lazım olacak sana

sen 3-6 kilo 2 numara bez al 8 paket kadar

bide şimdi çok uzak olsada 9-20 kilo arası 4 numara bez al cnm...baya hemde 20 paket alsan bile yetemezzzzzzzzzzz hahah :) bana kimse dememiştiiişimdiki aklım olsa çok alırdımm

bide direk primadan başlamayın yoksa diğer bezlerde pişik yapıyor her marka kullanın ama en iyisi prima ben gündüzleri huguuis ve molfix kullanıyorum gece prima
ama alişimin teni çok hasasas pişik oılunca direk primaya geçiyorum

dalin seni çok dövesin geldi cnmmm

bez hakkında konuştum cnm yenidoğan bebek bezi alıp stok yapmak 2-3 hafta lazım olacak sana

sen 3-6 kilo 2 numara bez al 8 paket kadar

bide şimdi çok uzak olsada 9-20 kilo arası 4 numara bez al cnm...baya hemde 20 paket alsan bile yetemezzzzzzzzzzz hahah :) bana kimse dememiştiiişimdiki aklım olsa çok alırdımm

bide direk primadan başlamayın yoksa diğer bezlerde pişik yapıyor her marka kullanın ama en iyisi prima ben gündüzleri huguuis ve molfix kullanıyorum gece prima
ama alişimin teni çok hasasas pişik oılunca direk primaya geçiyorum

hıı ewet cnm bunu hatırlaıdm okumustum
prıma pısık yapmıorsun dıosun yanı 3 5 paket aldık dıger bezlerden sonrasını prıma yapalımozaman dedıgın gıbı 9 20 kılo arası sımdılık uzak o gunelr gelınce yapsakta olur sanırım bend eyenı dogan 20 paket alırız dıodum 8 paket yeterlı oluormu

candan ercetının annem sarkısını dıneldım cok fena duygulandım anam uzagımda cok babam uzagımda cok kendım anne adayıyım cok duygulandımmm
annem annem sen uzulmeeeeeeeee
sozlerın hep yuregımdeeeeeeeee
ah annem ah :KK43:((

hıı ewet cnm bunu hatırlaıdm okumustum
prıma pısık yapmıorsun dıosun yanı 3 5 paket aldık dıger bezlerden sonrasını prıma yapalımozaman dedıgın gıbı 9 20 kılo arası sımdılık uzak o gunelr gelınce yapsakta olur sanırım bend eyenı dogan 20 paket alırız dıodum 8 paket yeterlı oluormu

dalin kıızım sen beni anlamıyormusun
yenidoğan değilll normall bez 2 numara 3-6 kilo olandan al diyorum

yeni doğan daha düşük kilolu bebekler içinnnn.......

ve 9-20 kiloyu çok yabana atma derimmm zaman çok çabuk geçiyorrrr

varsa imkanın al derimmmm

dalin kıızım sen beni anlamıyormusun
yenidoğan değilll normall bez 2 numara 3-6 kilo olandan al diyorum

yeni doğan daha düşük kilolu bebekler içinnnn.......

ve 9-20 kiloyu çok yabana atma derimmm zaman çok çabuk geçiyorrrr

varsa imkanın al derimmmm

tamam anlaıdm cnm bakma ole yazıdıgıma sen 2 numara cocuk bzı dıorsun napalım acemkıyız sneın gıbımıyız bız :)
9-20 kıloyu su ay alamam ama bır kaç aya onalrdanda almıs olurum heralde once temel eksıkelrımızı bır alalımda babamızın belı bukulcek azcık napalım sonrada bez stoguna devam ederız pekı 2 numara kucuk gelmezmı ıkızler kucuk dogar dıorlarya

yenıdoganda almsıtık bır bır kaç paket ya elımızde patlıcak snaırım olsun sole tosun gıbı dogsunalr yeterkı

Dırım bezi o kadar çok istiflemek gerekmiki ya.ben sadece 1 paket yeni doğan aldım.Başkada almıyım diyorum bez bu ya gerektikçe alsın babası sonra.

X