Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugun cok sacmaladım neden bole oldu anlamadım bırden antıpatı kazandım gıbıme gelıyor konustukca sacmalıyorum
artvinli cnm sev sevv ama çok zor oluyolar bazı zamanlarda
ben bugun cok sacmaladım neden bole oldu anlamadım bırden antıpatı kazandım gıbıme gelıyor konustukca sacmalıyorum
dalin seni çok dövesin geldi cnmmm
bez hakkında konuştum cnm yenidoğan bebek bezi alıp stok yapmak 2-3 hafta lazım olacak sana
sen 3-6 kilo 2 numara bez al 8 paket kadar
bide şimdi çok uzak olsada 9-20 kilo arası 4 numara bez al cnm...baya hemde 20 paket alsan bile yetemezzzzzzzzzzz hahah :) bana kimse dememiştiiişimdiki aklım olsa çok alırdımm
bide direk primadan başlamayın yoksa diğer bezlerde pişik yapıyor her marka kullanın ama en iyisi prima ben gündüzleri huguuis ve molfix kullanıyorum gece prima
ama alişimin teni çok hasasas pişik oılunca direk primaya geçiyorum
hıı ewet cnm bunu hatırlaıdm okumustum
prıma pısık yapmıorsun dıosun yanı 3 5 paket aldık dıger bezlerden sonrasını prıma yapalımozaman dedıgın gıbı 9 20 kılo arası sımdılık uzak o gunelr gelınce yapsakta olur sanırım bend eyenı dogan 20 paket alırız dıodum 8 paket yeterlı oluormu
dalin kıızım sen beni anlamıyormusun
yenidoğan değilll normall bez 2 numara 3-6 kilo olandan al diyorum
yeni doğan daha düşük kilolu bebekler içinnnn.......
ve 9-20 kiloyu çok yabana atma derimmm zaman çok çabuk geçiyorrrr
varsa imkanın al derimmmm
Dırım bezi o kadar çok istiflemek gerekmiki ya.ben sadece 1 paket yeni doğan aldım.Başkada almıyım diyorum bez bu ya gerektikçe alsın babası sonra.