Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Çok saolun arkadaşlar,rabbim hakkım ızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Süt sağma makinası kullanan arkadaşlar,size sorum olacak,süt sağma makinasının aparatlarını sıcak suda biberonlarla dezenfekte etsem sıcak suda bozulurmu acaba.Dezenfekte edip çantaya koyayım diyorum.

Artvinli formunuza arada bakiyordum son yazilarini okudum, bebeklerin icin duaci oldugumu yazak istedim, Allah'in izniyle saglikla alicaksin kucagina iki yavrunu da, sabirla dinlen, bak bu haftalara geldiniz bundan sonrasi da gelicek Insallah. Allah saglikcakla kavusturacak ucunuzu Insallah

canım allah analı babalı büyütsün.... hayırlı evlat olsunlar inşallah.. darısı bizlere inşallah.....

doudouuu tebrikler canım, Allah bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh. daha ayrıntılı haberlerini de bekliyoruzz :)

anaaaaaaa dodou doğurmuş allah analı babalı büyütsün canım

cnm hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim hayırlı evlatlar olsun ,,,,opuyorumnanaktan

ee sırada benmi varım yoksa benden önce olan varmıydıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Kızlar çok teşekkürler herkese. :lepi: Rabbim hepimizin evlatlarını korusun, hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah

Artvinli iyi dileklerin için saol canım.
Allah yardımcın olsun evlatlarını sağlıkla kucağına al İnşallah. Bebişlerin arasındaki kilo farkının çok önemli olmadığını söylüyor doktorlar. Rabbim iki evladınıda sana bağışlasın

doudou cnm hayırlı olsun ...ben kaçırdımmı atladımm bilemiyorum ama doğum yapmışsın
güle güle büyüt evlatlarını

Hepiniz saolun arkadaşlar,rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah.
Bende burdan hayırlı haberler veririm sizlere inşallah.Dualarınız için rabbim sizden razı olsun.Dualarınızla rabbimin izniyle yüzümüz ak ve haayırlı haberler vericem sizlere inşallah.

QUOTE=ARTVINLI9876;12989749]Çok saolun arkadaşlar,rabbim hakkım ızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Süt sağma makinası kullanan arkadaşlar,size sorum olacak,süt sağma makinasının aparatlarını sıcak suda biberonlarla dezenfekte etsem sıcak suda bozulurmu acaba.Dezenfekte edip çantaya koyayım diyorum.[/QUOTE]
Sterilizasyon aletiyle yapmayacaksan olur.
Sancı ve kasılmanın olmaması harika bir şey ....Hep onu diyorum,sana da diyeceğim wc hariç sakın kalkma hep yat hep..Kaç saat arayla olacaksın o iğneyi..Bana öyle bir şey demediler tuzu kesmedim bir şeyde olmadı ama sana dr un ne dediyse onu yap..

Canım benim ferah tut yüreğini kimler geçti bu sayfalardan erken doğum tehdidiyle 31 i de geçersin sonrasını da inş..Hastaneye yatmanda faydalı olur canım gerekirse..canım ben bilmiyorum pek takip edemediğim için kızının sorunu neydi ki?ınş. ikiside sana sağlıkla gelecekler canım,gerçekten her zaman özel duamdasın bu topiğe ilk katıldığından beri...herşey güzel olacak canım inan buna..olumunekankayizsmile

Doudou tebrik ederim canım,yavrularınla hiç ayrılmayın,hep mutlu olun inş..

kızlar nefesi göremedim yaa nerelerde bu hatunn gece gece aklıma düştü bak

Sterilizasyon aletiyle yapmayacaksan olur.

Sancı ve kasılmanın olmaması harika bir şey ....Hep onu diyorum,sana da diyeceğim wc hariç sakın kalkma hep yat hep..Kaç saat arayla olacaksın o iğneyi..Bana öyle bir şey demediler tuzu kesmedim bir şeyde olmadı ama sana dr un ne dediyse onu yap..

Canım benim ferah tut yüreğini kimler geçti bu sayfalardan erken doğum tehdidiyle 31 i de geçersin sonrasını da inş..Hastaneye yatmanda faydalı olur canım gerekirse..canım ben bilmiyorum pek takip edemediğim için kızının sorunu neydi ki?İnş. ikiside sana sağlıkla gelecekler canım,gerçekten her zaman özel duamdasın bu topiğe ilk katıldığından beri...herşey güzel olacak canım inan buna..olumunekankayizsmile[/QUOTE]

Canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama dr.canımı sıktı epeyce moralim çok bozuldu,gerçi şimdi daha iyiyim.Rabbime sığındım bedkliyorum.
Kızımdaki sıkıntı benim asıl canımı sıkan,erken doğuma o kadar takılmıyorum o kadar aslını sorarsan.
Ciğer geliştirici iğneyi 12 saat arayla 4 doz karıştırarak oldum.günde 2 kez sadece,ama 1 hafta süre geçerliliği varmış tekrarlana bilir yani.iğne kortizon olduğundan vucutta şişlik yapabiliyormuş o yüzden 1 hafta tuzu tamnamen kestik canım.
Duandan eksik etmediğini biliyorum canım,ama şimdi daha çok duaya ihtiyacınmız var teyzesiopuyorumnanaktan.

kızlar nefesi göremedim yaa nerelerde bu hatunn gece gece aklıma düştü bak

Dırımcım senin oğluşların maşallah ne tatlı çıkmışlar
Nefesi bende çok merak ettim.Tel.olan yokmu arasak bir ya,iyidir inşallah.:Saruboceq:

kızlar merhaba.. doğum yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. Allah analı baablı büyütsün ve bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah...

artvinli, utkum ve başka sorun yaşayan arkadaş varsa onlara da bir an önce sıkıntırlarınını geçmesini ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum Alalhtan....

benim serklaj yaptırmış arkadaşlara (sanırım fatoş hanım herhangi bir sorun olmadan yaptırmıştı) bir sorum olacak...

ben şuan 12+3 günlük ikiz gebesiyim Allaha şükürler olsun, salı günü kontrolüm var... daha önce hiç bu haftaları görmek nasip olmadı doğal yoldan kaldığım gebeliklerde... o yüzden bende rahim ağzı yetmezliği var mı yok mu bilemiyoruz... kafamı bu soru çok kurcalıyor, salı günü doktora da sormayı düşünüyorum... sizce yaptırmalı mıyım? çok acı veren bir şey mi (açıkçası dikiş yapacakları fikri biraz ürkütücü)... bir de en önemlisi ne kadar faydalı?

hepinize sevgiler

artvinli cnm bu resim sutüdyoda çekildi doğumgünlerinde sağol cnm

iyi pazarlar amanın imse yok herkess gezmelerde hehehhe bende yeni geldim valla sadece haftada 1 dr çıkıyordum evden ama bugn havayı güzel gördük ve attık kendimizi dışarııı,,,

iyi pazarlar amanın imse yok herkess gezmelerde hehehhe bende yeni geldim valla sadece haftada 1 dr çıkıyordum evden ama bugn havayı güzel gördük ve attık kendimizi dışarııı,,,

herkesin nerde olduğu anlaşıldı :))))))
bende sabah çıktım, yarım saat oturdum geldim parktan... ev işi yemek vs bugüzel havadan mahrum etti
yine stresli bir hafta başlıyor... çalışmak zorunda olmak ne kötü ((

merhaba kızlar biz bi süre ananemizde kaldık
şimdi evimize geld,k
doğum yapan arkadaslar tebrkler

kızlaaaaaaaaaaaaaar selam valla inanın pc başına oturma yatmıyorum bile devamlı hareket haber veremedim bende oğullarımda çok şükür sağlıkla kurtulduk küveze girmediler biri 2,285 diğeri 2.495 gr doğdular herşey yolunda evimizdeyiz Allahımıza şükür ama bi pc başına oturamadım inanın en uzun uykum şimdiye kadar 2 saat oldu ama o çok fazla geldi 2 saatte özlemişim kuzularımı öptüm hepinizi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…