- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
canım allah analı babalı büyütsün.... hayırlı evlat olsunlar inşallah.. darısı bizlere inşallah.....
doudouuu tebrikler canım, Allah bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallahh. daha ayrıntılı haberlerini de bekliyoruzz :)
hayırlı olsun doudoucum...
Bende az önce konuştum burayı açmadan önce doudoucumla..haberi ben vereyim die açtım ama olmadı ..Neyse Allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin.Uzun sağlıklı ömürler diliyorum minişlere...İlk fırsatta görmeye gelicemm...a.s.
Kızlar bizimde kırkımız çıktı bugün.Banyomuzu yaptık şimdi uyuyolar biraz sonra gezmeye gidicez kırk uçurmaya...hihoyyyt
anaaaaaaa dodou doğurmuş allah analı babalı büyütsün canım
cnm hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim hayırlı evlatlar olsun ,,,,opuyorumnanaktan
ee sırada benmi varım yoksa benden önce olan varmıydıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
doudou hayırlı olsun canım..Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
artvinli aman dikkat et canım yaa.gerekirse kıpırdamadan yat..birazcık daha sık dişini..Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak..dualarımız seninle..
Hayırlı sabahlar herkese.
Doduo canım rabbim sağlıkla ve uzun ömürle büyütmek nasip etsin yavrularına.
Ne olur kusuruma bakmayın,dün girdim merak etmişsiniz rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Dün çok gerildim moralim bozuktu yazmak istemedim.DR.heran doğum olabilir dikkatli ol dedi.ciğer geliştiricilerimizi verdi.daha arıyoruz bulamadık iğneleri.onları yaptırıcaz.
Kızımın ciddi sıkıntıları var kilosu 2811 gr.olmuş.eee oğlumda 1444 dr.olmuş.böyle olunca rahim taşımakta zorlanıyor erken doğum tehtidi oluyormuş.31.haftaya kadar bekliyelim evde dedi durum aynı devam ederse hastaneye yatıracaklarmış orada gözetim altında olacakmışım.
Kızlar duanıza çok muhtacım rabbim hiç değilse rabbim oğlumu sağlıkla bana kavuştursa şimdi tek duam bu.:Saruboceq::Saruboceq:
Artvinli formunuza arada bakiyordum son yazilarini okudum, bebeklerin icin duaci oldugumu yazak istedim, Allah'in izniyle saglikla alicaksin kucagina iki yavrunu da, sabirla dinlen, bak bu haftalara geldiniz bundan sonrasi da gelicek Insallah. Allah saglikcakla kavusturacak ucunuzu Insallah
Artvinli iyi dileklerin için saol canım.
Allah yardımcın olsun evlatlarını sağlıkla kucağına al İnşallah. Bebişlerin arasındaki kilo farkının çok önemli olmadığını söylüyor doktorlar. Rabbim iki evladınıda sana bağışlasın
Sancı ve kasılmanın olmaması harika bir şey ....Hep onu diyorum,sana da diyeceğim wc hariç sakın kalkma hep yat hep..Kaç saat arayla olacaksın o iğneyi..Bana öyle bir şey demediler tuzu kesmedim bir şeyde olmadı ama sana dr un ne dediyse onu yap..ınşallah arkadaşlar herşey çok güzel olur.Rabbim herşeyin iyisini bilir,alnımıza ne yazıldıysa onu çekicez ben bunu çok iyi biliyorum.Rabbime vekil ettim ona sığındım bekliyorum.Bende sizin gibiyim gidişat nasıl olur ne olur bilmiyorum.
Hastaneye şimdi yatırmıyacaklar,2 dr.gerek görmedi ama 31.haftaya ulaşabilirsek o haftadan itibaren yatış yapılacak.Şimdilik sancı ve kasılmamız yok çok şükür,
Ciğer geliştirici iğnemin ilk 4 dozunu karıştırıp oldum,gece 1 de kalan 4 dozuda olucam.Birde dr.tuzu kestirdi 0 tuz dedi.bu iğne kortizon içerdiği için ödem yaparmış sizede söylenmişmiydi.Birde iğnenin etkisi 1 haftaymış sonra eğer doğum olmazsa tekrar edilecekmiş iğne.
Hayırlı sabahlar herkese.
Doduo canım rabbim sağlıkla ve uzun ömürle büyütmek nasip etsin yavrularına.
Ne olur kusuruma bakmayın,dün girdim merak etmişsiniz rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Dün çok gerildim moralim bozuktu yazmak istemedim.DR.heran doğum olabilir dikkatli ol dedi.ciğer geliştiricilerimizi verdi.daha arıyoruz bulamadık iğneleri.onları yaptırıcaz.
Kızımın ciddi sıkıntıları var kilosu 2811 gr.olmuş.eee oğlumda 1444 dr.olmuş.böyle olunca rahim taşımakta zorlanıyor erken doğum tehtidi oluyormuş.31.haftaya kadar bekliyelim evde dedi durum aynı devam ederse hastaneye yatıracaklarmış orada gözetim altında olacakmışım.
Kızlar duanıza çok muhtacım rabbim hiç değilse rabbim oğlumu sağlıkla bana kavuştursa şimdi tek duam bu.:Saruboceq::Saruboceq:
Sterilizasyon aletiyle yapmayacaksan olur.QUOTE=ARTVINLI9876;12989749]Çok saolun arkadaşlar,rabbim hakkım ızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Süt sağma makinası kullanan arkadaşlar,size sorum olacak,süt sağma makinasının aparatlarını sıcak suda biberonlarla dezenfekte etsem sıcak suda bozulurmu acaba.Dezenfekte edip çantaya koyayım diyorum.
kızlar nefesi göremedim yaa nerelerde bu hatunn gece gece aklıma düştü bak
Doudou tebrik ederim canım,yavrularınla hiç ayrılmayın,hep mutlu olun inş..
doudou cnm hayırlı olsun ...ben kaçırdımmı atladımm bilemiyorum ama doğum yapmışsın
güle güle büyüt evlatlarını
iyi pazarlar amanın imse yok herkess gezmelerde hehehhe bende yeni geldim valla sadece haftada 1 dr çıkıyordum evden ama bugn havayı güzel gördük ve attık kendimizi dışarııı,,,
kimse yok mu serklaj yaptıran bilmiyorumkismile