ROSE gözün aydın canım.rabbim iki yavrunada sağık sıhat uzun ömür versin inşallah.
.
n
ROSE cnm hayırlı olsun anneliğin o muhteşem büyülü yolundasın rabbim huzur sağlık mutluluk içinde büyütmek nasip etsin güzel
Normal canım merak etme..
canım bir çok hamilede 21. haftadan sonra süt gelmeye başlar .bendede öyle ilk hamileligimdede öyleydi .
kızlar merhaba
günaydın birsen..yerim ben onları...
uzun zamandır yazamıyordum iş güç çocuklar. yani arasıra takip ediyordum.
yeni doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. allah kucağınızda koysun..
bazen okuyorum olumsuz düşünenler var.benim tavsiyem ilk sayfadan okumaya başlasınlar.herkes bilir benim neler yaşadığımı.hergün hastane. sanırım en sorunlu hamileleik benimdi..tabii birsen dışında.
allahıma bin şükür çocuklarım 34 haftalık dünyay geldi. ne küvez ne sorun.şimdi tam 7 aylıklar dişimizde çıktı sürünüyoruzda seslerde çıkarıyoruz.en büyük mutluluk onların yanımızda olması..Şimdiden bu kadar olumsuz düşünüp bebişleri strese sokmaya hiç gerek yok. hep onların yaşayacağına inanın. onlar size bağlı yaşıyorlar
sanırım hastanede yatıcam..kendinize iyi .bakın .hoşçakalın..
dırımcıım boğazımda düğümlerle okudum (aslında gözyaşları içinde okurdum da, annem gelmek üzere beni o halde görmesin, üzülmesin dedim) zorlu mücadeleni ne kadar güzel ifade etmişsin, ne büyük zorluklar çekmişsin, ama şükürler olsun ki bu güzel günlere eriştin. Allah senden razı olsun, desteğini hiç esirgemiyorsun benden de buradaki herkesten de. inşallah ben de mutlu sonla biten bir hikayeye imza atabilirim.
Allah alişle ömerle mutlu mesut bir hayat nasip etsin size..
senağlamane mutlu sana bizde hayırlısı ile alabilelim inşallah kuzularımızı kucağımıza....
birsennnnn ne haber cicim. haftaya izinliyim.sendeyiz....ben çarşamba günü annemdeyim. sen ayarla...dün cananla görüştüm...
dırımcım pıskopata baglattın benı ya ühhüüühü
noliii lennnnnnnnbayanssulusmile
selam kızlar geçmişi okuyamadım çok sırtım falan ağrıyor,,,,,çok duramıyorm bilg başında herkez iyidir inşallah ben dün dr gittim nst ye bağlandım hiç sancım çıkmadı çok şükür ama çok sıkıldım artık sanki kaburgalarım birbirine geçiyor 10 mayısa kadar dayanabilirim inşallah allahın izniyle,,,,
doğuran varmı bu 3 günde ??? geranimo..medine falan
sanırım hastanede yatıcam..kendinize iyi .bakın .hoşçakalın..