Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

tüp bebeği yapan dr ikiz tutarsa mutlaka 3. ayda serklaj yaptır unutma diye tembih etmişti. bende takibimi yapan dr söyledim evet yapılması gerekiyor dedi..

önlem amaçlı serklajdı ama birazda rahim ağzı yetmezliği var galiba 2,8 pek iyi değil...

Evet fatoscumm sanırım 4 ve üzeri olduğunda sonuna kadar götürüyor. benim artık teke düştü ya belki yatarak falan götürür mü sonuna kadar bilemiyorum. tedirginliklerim arttı tabii yaşananlardan sonra, inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alabilirim.

canım ben berkte çok rahatettim büyüyende geceleri sepetinde gündüzleri odasında yatırdım 5. aydan sonrada sürekli odasında yatı .ama malesef bu kuzuların öyle bir lüksü olamayacak malesef .ama iyi fikir bir tane şimdi park yatak sonra ikinciyi alırım bir şifonyer bile yeter bide berkin odasının parçaları çok orayıda kullanırım kıyafetler
i için en doğrusu bu heralde .bişey daha soracagım ikisini aynı yataga yatıranlar içinin örtülerini nasıl yapıyorlar yada alıyorlar büyük bir ihtimalle mayıs bebekleri olacak benimkiler bide ben ortadan ikiye böleyim diyorum süngerin üstüne kumaş geçirip baglayayım iki yandan dedim ne dersin.

nefes cnm ne demek istediğini anladım ...aynı yatakta yatıp ayrı örtü derken ?

topik başlığına cevaben, o kadar stresli geçiyor ki anlatamam...

ense kalınlığı normal çıkacak mı merağı ve korkusu...

tek yumurta ikizlerimde ikizden ikize tranfüzyon sendromu görülecek mi korkusu...

onları sağlıkla kucağıma alabilecek miyim korkusu...

her kontrole korkarak gitmek...

işte böyle geçiyor... :KK43:(

Rabbim korusun bebeklerimizi ama çok zormuş kızlar yaa... aklımıza bir zarar gelmeden hayırlısıyla şu gebelik dönemini geçirip bebeklerimizi kucağımıza alabilecek miyiz acep :KK43:(

NEDEN hep olumsuzluk düşünüyorsun cnm ?bebeklerinin hafta hafta gelişimini oku vücudundaki değişikliklere bak.......bence olumlu şeyleri düşün derim...

ben geldim kızlar

cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım

canım gözün aydın..

inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişlerine..

Evet fatoscumm sanırım 4 ve üzeri olduğunda sonuna kadar götürüyor. benim artık teke düştü ya belki yatarak falan götürür mü sonuna kadar bilemiyorum. tedirginliklerim arttı tabii yaşananlardan sonra, inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alabilirim.

inşallah canım.. haklısın tabi tedirgin olmakta.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. boshayallersmile

günaydın hanımlar bizde kalktık kahvaltımızı ettik çocuklarım güne başladı çok şükür gece güzel uyuduk sabahda ....kahvaltılarını ettiler ama aliş iki kasık yedi zorlamadım 1 saat sonra tekrar vereceğim.

şuan iki böceğimi görmeniizi isterdim biri sepetin içine girmiş ve diğer kardeşi ile gülüşüyolar:nazar:
muteşem bir manzara gebeliğinizin sıkıntılı dönemlerini değil gelecek güzellikleri düşünün inanın bana gebelikte gelebilecek her riskli durumu yaşadım ......ama şuan gördükce onları herşeye değer diyorummm

dırımcım maşallah kuzularına.. böyle okudukça imreniyorum zaman çabuk geçsin istiyorum :)

günaydın hanımlar bizde kalktık kahvaltımızı ettik çocuklarım güne başladı çok şükür gece güzel uyuduk sabahda ....kahvaltılarını ettiler ama aliş iki kasık yedi zorlamadım 1 saat sonra tekrar vereceğim.

şuan iki böceğimi görmeniizi isterdim biri sepetin içine girmiş ve diğer kardeşi ile gülüşüyolar:nazar:
muteşem bir manzara gebeliğinizin sıkıntılı dönemlerini değil gelecek güzellikleri düşünün inanın bana gebelikte gelebilecek her riskli durumu yaşadım ......ama şuan gördükce onları herşeye değer diyorummm

dırımcım maşallah size....:nazar:
ya sana ne diycem geçen dikkatimi çekti senin aliş vaya aynı murat dalkılıça benzio he...kaydirigubbakcemile3 gülmekden öldüm ya.... bu kadar benzer...yakışıklı olcak kerata.....

dırımcım maşallah kuzularına.. böyle okudukça imreniyorum zaman çabuk geçsin istiyorum :)

zaman zaten çok çabul geçiyorrr inan bana şimdi geçmez doğuncada ay şu kadar oldu ayy bu kadar oldu derken bi bakmışsın yaş gelmişşş

dırımcım maşallah size....:nazar:
ya sana ne diycem geçen dikkatimi çekti senin aliş vaya aynı murat dalkılıça benzio he...kaydirigubbakcemile3 gülmekden öldüm ya.... bu kadar benzer...yakışıklı olcak kerata.....

o kim kızzz du bakimm nettennn

doruk kızzz şuanki resimdeli alişşş bende o adam ömere benziooo hahaha

doruk kızzz şuanki resimdeli alişşş bende o adam ömere benziooo hahaha

alişi bilmeyen ölsünnnnkaydirigubbakcemile3 aşığım kız ben bu velede valla kızlarımdan birini vereyimkaydirigubbakcemile3 aynııııııı murat dalkılıç hatta geçen eşime gösterdimküçüklük resmimi dedikaydirigubbakcemile3

dırımcımm ali babasına accaip benziyo, ömer de sana benziyo sanki, adil davranmış çocuklarr :KK66:

aynen cnm yaaa aynen rabbime inanmayan ne olsun diyorum bir çocuk babasına bu kadarmı benze yaa huyuda benziyor hatta tikleri bile

babamız hep güler alişte aynı hep gülüyor ...bacaklarından huylanıyor ....tatlı şeyleri daha çok sevip ekşiden kaçıyor....

ömerde aynı benimkii her huyuu suyuuu

ama bizim bir arkadaşımız var yavrukartallar...onuna aynı biliyormusun iki erkek ama biri aynı baba biri aynı annesi.....

alişi bilmeyen ölsünnnnkaydirigubbakcemile3 aşığım kız ben bu velede valla kızlarımdan birini vereyimkaydirigubbakcemile3 aynııııııı murat dalkılıç hatta geçen eşime gösterdimküçüklük resmimi dedikaydirigubbakcemile3

hahahhaaa alemsin kızz verr kızınııı sölemesii ayıpp çok talibimizzzzzzzz varr :roflol::roflol:vereliniortak

kızlar merhaba

günaydın birsen..yerim ben onları...
uzun zamandır yazamıyordum iş güç çocuklar. yani arasıra takip ediyordum.
yeni doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. allah kucağınızda koysun..
bazen okuyorum olumsuz düşünenler var.benim tavsiyem ilk sayfadan okumaya başlasınlar.herkes bilir benim neler yaşadığımı.hergün hastane. sanırım en sorunlu hamileleik benimdi..tabii birsen dışında.
allahıma bin şükür çocuklarım 34 haftalık dünyay geldi. ne küvez ne sorun.şimdi tam 7 aylıklar dişimizde çıktı sürünüyoruzda seslerde çıkarıyoruz.en büyük mutluluk onların yanımızda olması..Şimdiden bu kadar olumsuz düşünüp bebişleri strese sokmaya hiç gerek yok. hep onların yaşayacağına inanın. onlar size bağlı yaşıyorlar

arkadaşlar sanırım insan içinde yaşadığı sürece soğukkanlı bakamıyor. ben 1.5 yıllık çocuk isteyip de elde edememe sürecimde inanılmaz umutsuzluğa kapılmış, yaşama sevincimi yitirmiştim, hiç ağlıklı bakamıyordum önüme, gittiğim tatillerden bile yeterli tadı alamıyordum, sonra ilk denemede tüp bebek tutunca dahi dedimki boşa üzmüşüm kendimi bak ben de hamile olabiliyormuşum, üzüldüğüm zamanlara, es geçtiğim dönemlere acıdım. şimdi aynı şekilde gebeliği yaşarken sağlıklı düşünemiyoruz, hep endişesini sıkıntısını düşünüyoruz, ne zamanki kısmet olurda elimize alabilirsek yavrularımızı eminim o zaman da bu süreci niye bukkadar endişeli, üzüntülü geçirdik diye yanarız. ama içindeyken anlayamıyor insan yaaa....

evet haklısın arkadaşım.. bende tedavi başlayana kadar böyle umutsuzdum. takii tedaviye başlayana kadar. tedavi başladı benim ikizim olacvak ve oğullarım olacak dedim. ve inandığım gibide oldu..inan ben hastaneden çıkıyordum akşam yine kaldırıyorlardı.. am ben pes etmedim. amamn birşey olacvak ölecekler falan diye.. tabi böyle olmamdaki tek sebep doktorumdu...inşallah sağlıkla hepiniz kavuşursunuz

X