Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dalinciğim yaşadıklarımı bir ben bilirim ama bir masal gibi herşey
iyikide yaşamışım zaten zor buldumkuzularımı yaşadıklarım dahada bir yoğunluk kattı sevgimize
hep normal doğum yapmalı insan hakkını vermeli bebeğin derdim....o anki acılar bizi kenetler derdim...
ama rabbim normal doğum nasip etmedi ama yaşadıklarım ve 5 hafta çektiğim sancı yediğim ilaçlar hepsine bedel oldu...
geçti gitti bak alişle ömer 1 yaşını bile doldurdu....

NERO KIZZ iyisin demek senin kızlar sevdi içeriii ondan böle heeee

medine doğurdu cnm şuan bebekleri küvezde solun problemi vamrış

haklısın bır normal dogum yapan kadının 5 mıslı agrı sancı cektın sende ne farkın kaldı onalr kutsalsa sen daha kutsalını yasadın ozaman annelık nasıl dogum olursa olsun kutsaldır guzeldır herseye ragmen ıyıkıde yapmısız bu kuzuları :1hug:

geranoımoyu bılmıorum ama medıne dogurdu cnm bebekelr kuvezde

aa niye küvesde yahu onun haftası 38 ler falan değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum yoksa??

dalinciğim yaşadıklarımı bir ben bilirim ama bir masal gibi herşey
iyikide yaşamışım zaten zor buldumkuzularımı yaşadıklarım dahada bir yoğunluk kattı sevgimize
hep normal doğum yapmalı insan hakkını vermeli bebeğin derdim....o anki acılar bizi kenetler derdim...
ama rabbim normal doğum nasip etmedi ama yaşadıklarım ve 5 hafta çektiğim sancı yediğim ilaçlar hepsine bedel oldu...
geçti gitti bak alişle ömer 1 yaşını bile doldurdu....

NERO KIZZ iyisin demek senin kızlar sevdi içeriii ondan böle heeee

medine doğurdu cnm şuan bebekleri küvezde solun problemi vamrış

iyim cnm pazar anneme geçiyorm p.tesi dr gideceğm diye kayınpederim götürüyo dr beni annemde de internet yok ondan uğrayamıyorm buralara,,,,he valla sevdiler ayın 10 kadar sevsinlerde sağlıkla sonra gelsinler sağlıkla bakalım p.tesi yine kontrol var ne çıkacak,,,sende iyimisin ???

medineciğimede hayırlı olsun tebrikler.....hayırlısı ile kuzucuklarını alıp evine gidecek opuyorumnanaktan

birsen cananı arayalım ben herşeye uyarım atarım sergenle tunayı arkaya gelirim.. tabi senin eve naısl çıkarırım allah kerimmm

fatoşcuğum sağol cnm

nero cnm iyiiyiz evdeyiz bizde işte....aynı

tülin cnm ben sizi alırım aşağa inip annen ne zaman gelecek annenle gel
canan bana uyar dedi siz karar verin dedi. h.içi salı çarşamba perşembe hepsi uyar bana cnm

canım benim mümkün olduğuncayat ayakda kalma sakın aşağı baskı yapmasınlar daha fazla 28 den sonra allahın izni ile korkma emi.. dualarımız seninle...
bu arada ben nidilat felan kullanmıyorum ya 3 hafta oldu dr a gitmeyeli pazartesi kontrolüm var o zaman sorcam bakalım... siz ne zaman başladınız nidilata?

nidilat ne işe yarıyo ki ben de 32+4 teyim, rahim ağzı 25 mm altında dedi dr. bu haliyle 1-2 haf taşır dedi ama ne iğne verdi ne de bi ilaç, dinlen bol su iç dedi yalnızca, bi de suları az benim kuzularımın.

nerocum solunum problemı varmıs ewet 38 haftanın ıcındeyken dogum yaptı
demekki bu haftalarda da solunum problemi oluyormuş yani

fatoşcuğum sağol cnm

nero cnm iyiiyiz evdeyiz bizde işte....aynı

tülin cnm ben sizi alırım aşağa inip annen ne zaman gelecek annenle gel
canan bana uyar dedi siz karar verin dedi. h.içi salı çarşamba perşembe hepsi uyar bana cnm

aman iyi olun cnm bak havalar çok serin he 1-2 gündür dikkat çocuklara

nidilat ne işe yarıyo ki ben de 32+4 teyim, rahim ağzı 25 mm altında dedi dr. bu haliyle 1-2 haf taşır dedi ama ne iğne verdi ne de bi ilaç, dinlen bol su iç dedi yalnızca, bi de suları az benim kuzularımın.

canım kasılmalar için veriliomuş galiba bazen benimde böle kasıklarımda veaşağı kısmımda sızılar oluyo kasılma o ise benimde ihtiyacım var....sana ciğer geliştirici iğne yaptılarmı canım?onuda bi sor dr una istersen....

nerocum hem solunumda sorun var hemde oglumun midesine hortum var ordan besleniyo :KK43:((( cok zor anlatamam allahim guc versin yemeye beslasin ins tarif edilmez bi duygu onlari orda birakip gelmek

nerocum hem solunumda sorun var hemde oglumun midesine hortum var ordan besleniyo :KK43:((( cok zor anlatamam allahim guc versin yemeye beslasin ins tarif edilmez bi duygu onlari orda birakip gelmek

cnm benim allah daha kötülerinden saklasın zor günler ama geçicek allahın izniyle sen iyi ol cnm ki sütn olsun bol bol inşallah kuzularına en azından süt olsunopuyorumnanaktan:teselli:

medineciğim canım öncelikle hayırlı olsun...yavrucuklara sen destek olacaksın....onlar büyüyecek yürüyecek.. kendini bırakma ne olur

cano burdamısın kızzz
ara ara burdaım ara ara yokum canım nabr nasılsınnnn

canoo lannn arayacam senii
ara lannnn

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sende kavuştun kuzucuklarına sonunda maşallah canım bu küvöz olaylarını bi çok arkadaşımız yaşadı biliyosun hepimiz buna hazırlıklı gittik doğuma sakın canını sıkma dualarım seninle en yakın zamanda kavuşursun umarım kızna ve oğlunaaa

hamiş kızlar sizler nasılsınız bu ara kızımla epey sorunlarımız var takip edemez oldum buraları pc yi unuttum kızımda reflü çıktı çok iştahsız yemek yemiyo bu ay tam sınırda kilo almışız sürekli ağlama krizleri çok üzülüyorum ona sizlerede bakamaz oldum

artvinli kuşum hazırla artık o çantayı senn az kaldı kuşların gelmesineee

kızlar yazamasamda hepinizi takip etmeye çalışıyorummm

kocaman öpüldünüzzz:enbuyukkk:-tatlicadiarzu-

X