dalinciğim yaşadıklarımı bir ben bilirim ama bir masal gibi herşey
iyikide yaşamışım zaten zor buldumkuzularımı yaşadıklarım dahada bir yoğunluk kattı sevgimize
hep normal doğum yapmalı insan hakkını vermeli bebeğin derdim....o anki acılar bizi kenetler derdim...
ama rabbim normal doğum nasip etmedi ama yaşadıklarım ve 5 hafta çektiğim sancı yediğim ilaçlar hepsine bedel oldu...
geçti gitti bak alişle ömer 1 yaşını bile doldurdu....
NERO KIZZ iyisin demek senin kızlar sevdi içeriii ondan böle heeee
medine doğurdu cnm şuan bebekleri küvezde solun problemi vamrış
geranoımoyu bılmıorum ama medıne dogurdu cnm bebekelr kuvezde
dalinciğim yaşadıklarımı bir ben bilirim ama bir masal gibi herşey
iyikide yaşamışım zaten zor buldumkuzularımı yaşadıklarım dahada bir yoğunluk kattı sevgimize
hep normal doğum yapmalı insan hakkını vermeli bebeğin derdim....o anki acılar bizi kenetler derdim...
ama rabbim normal doğum nasip etmedi ama yaşadıklarım ve 5 hafta çektiğim sancı yediğim ilaçlar hepsine bedel oldu...
geçti gitti bak alişle ömer 1 yaşını bile doldurdu....
NERO KIZZ iyisin demek senin kızlar sevdi içeriii ondan böle heeee
medine doğurdu cnm şuan bebekleri küvezde solun problemi vamrış
canım benim mümkün olduğuncayat ayakda kalma sakın aşağı baskı yapmasınlar daha fazla 28 den sonra allahın izni ile korkma emi.. dualarımız seninle...
bu arada ben nidilat felan kullanmıyorum ya 3 hafta oldu dr a gitmeyeli pazartesi kontrolüm var o zaman sorcam bakalım... siz ne zaman başladınız nidilata?
demekki bu haftalarda da solunum problemi oluyormuş yaninerocum solunum problemı varmıs ewet 38 haftanın ıcındeyken dogum yaptı
fatoşcuğum sağol cnm
nero cnm iyiiyiz evdeyiz bizde işte....aynı
tülin cnm ben sizi alırım aşağa inip annen ne zaman gelecek annenle gel
canan bana uyar dedi siz karar verin dedi. h.içi salı çarşamba perşembe hepsi uyar bana cnm
nidilat ne işe yarıyo ki ben de 32+4 teyim, rahim ağzı 25 mm altında dedi dr. bu haliyle 1-2 haf taşır dedi ama ne iğne verdi ne de bi ilaç, dinlen bol su iç dedi yalnızca, bi de suları az benim kuzularımın.
nerocum hem solunumda sorun var hemde oglumun midesine hortum var ordan besleniyo((( cok zor anlatamam allahim guc versin yemeye beslasin ins tarif edilmez bi duygu onlari orda birakip gelmek
ara ara burdaım ara ara yokum canım nabr nasılsınnnncano burdamısın kızzz
ara lannnncanoo lannn arayacam senii
nerocum hem solunumda sorun var hemde oglumun midesine hortum var ordan besleniyo((( cok zor anlatamam allahim guc versin yemeye beslasin ins tarif edilmez bi duygu onlari orda birakip gelmek
dalincimmm koydunus mu isimleriniiiii, ne güsel olmuşşş