Kızlar sağ tarafıma yatmıştım,kalktığımda atletim ve pijamamın üstü ıslanmış.hemde epeyce ıslanmış.göğsmden st gelmiş.Ya bu normalmi açıkcası panikte oldum.ilk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşmamıştım.
Allah yardımcın olsun canım hiç kolay değil artık iyice ağırlaşacağın günlerdesin..Ben park yatak almadım canım.Odalarında karyolaları var ama ben odamda yatırıyorum hala..Otomatik sallanan beşikler var ya onlardan aldım odama..onlar yatakda oluyor hem de sallanıyorlar..Sepetten kastın hasır bebek sepetleri var, süsleniyor hani onlardan mı?Eğer onlarsa 2.sine hiç gerek yok bence..çünkü sepette kısa bir süre yatabilirler..boşuna yer işgali diye düşünüyorum.Park yatak kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar ama tek yatak yeterli mi kullanmadığım için bir fikrim yok tatlım..olmadı önce denersin 1 taneyle yetersizse 2.yi alırsın.Şimdi oda yapmıyorsan en mantıklısı park yatak bence canım..sagaol canım benim iyi olmaya çalışıyorum sağ taraftaki agrım olmasa daha iyi olacak ama sıpam bayagı sevdi heralde orayı inşallah pozisyon deyiştirirde rahatlarım.canım bide bişey soracagım sen park yatak aldınmı rahatmı benim berkten bir sepetim vardı bitane daha alacaktım 5 aydan sonrada odalarını yaparız dedik ama arkadaşlarım niye tek park yatak almıyorsun dedi bitane daha alırsın sonra iki üç yıl yatarlar sonra tam bir oda yaparsın dediler benimde kafam karıştı berkte herşeyi doğmadan yapınca bunlarda garibimede gidiyor sonradan yapmak eşimde yarın gidelim alalım park yatak diyor kafam bayagı karıştı.bide kullandıysan marka yazarsan sevinirim .
Kızlar sağ tarafıma yatmıştım,kalktığımda atletim ve pijamamın üstü ıslanmış.hemde epeyce ıslanmış.göğsmden st gelmiş.Ya bu normalmi açıkcası panikte oldum.ilk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşmamıştım.
nefes cnm ben önce oda takımı aldım büyüyen yataklardan ama ben hastanede yatınca adam en adi malını yollamış..şimdi çok pişmanın öle bişey yaptığımdan
ilk iş park yatak almak oldu...iki park yatağımız var süper kullanışlı keşke baştan alsaymışım
keşke özel bir gardolap yaptırıp park yatak ve şifonyerle bitirseymişim bu işi...az maliyetli olurdu
acemilik işte...canan 3 aylık oldu hala tek park yatakta yatıyolar...
ben baştan beri ayrı yatırdım o yüzden bence 2 aydan sonra ayrı yatmalılar birbirlerini uyandırabilirler yani
yavru kirpi canım banada serklaj yapıldı
13. haftada yapıldı yapıldığında 2,8 di
başkada ölçmedi dr
günaydın kızlarr,
nero nerelerde acaba o da mı doğurdu, ağrısı filan var da gelemiyor mu merak etttim.
ayşecimmm özellikle sana olmak üzere bu konuda deneyimi olanlara bir sorum var. ben daha önce rahimde septum (perde) varlığı sebebiyle ameliyat geçirmiştim o sebeple doktor gebe kaldığında serklaj gerekir büyük ihtimal demişti. geçen gittiğimde ölçtü rahim ağzımı 30-33 mm arası çıktı 15. haftada, şimdilik idare eder 25 mm altı riskli dedi, ama bende mantıken diorumki 15. hafta yolun çok başı son aylara kadar illaki 25 mm'nin altına düşer gibi geliyor. sizlere kaçıncı haftada ve rahim ağzı nekadarken dikiş atıldı arkadaşlar?
bu arada umarım sen de yatarak ve maksimum dikkat ile 5-6 hafta daha götürebilirsinn, bak örneğini kaswa da yaşamış demek olabiliyor, moralini yüksek tut
12+3 günlükken yapıldı serklaj...yaklaşık 4 cm di rahim ağzı boyu..günaydın kızlarr,
nero nerelerde acaba o da mı doğurdu, ağrısı filan var da gelemiyor mu merak etttim.
ayşecimmm özellikle sana olmak üzere bu konuda deneyimi olanlara bir sorum var. ben daha önce rahimde septum (perde) varlığı sebebiyle ameliyat geçirmiştim o sebeple doktor gebe kaldığında serklaj gerekir büyük ihtimal demişti. geçen gittiğimde ölçtü rahim ağzımı 30-33 mm arası çıktı 15. haftada, şimdilik idare eder 25 mm altı riskli dedi, ama bende mantıken diorumki 15. hafta yolun çok başı son aylara kadar illaki 25 mm'nin altına düşer gibi geliyor. sizlere kaçıncı haftada ve rahim ağzı nekadarken dikiş atıldı arkadaşlar?
bu arada umarım sen de yatarak ve maksimum dikkat ile 5-6 hafta daha götürebilirsinn, bak örneğini kaswa da yaşamış demek olabiliyor, moralini yüksek tut
9 mm nedir canım anlayamadım?Kaç doz vuruldun o iğneden,dr.un belirliyor değil mi dozlarını canım?Dediğimi sakın ihmal etme sakın..Hep yat wc hariç kalkma,yemeğini yatakta ye gerekirse yan yatarak ..banyonu iki dk.da ayakta durmadan oturarak yap..Ne kadar yatarsan o kadar geç doğurursun inan buna..
12+3 günlükken yapıldı serklaj...yaklaşık 4 cm di rahim ağzı boyu..
Canım eşim de doktor,eşim vurdu iğneyi..9 mm yani 0,9 cm yani 1 cm den 1 mm kısa...dr rahim ağzı uzunluğunu ölçtü böyle 9 mm çıktı demiştim..
ya kızlar o zaman bana neden serklaj atmıyorlar, benim şu an 30-33 mm civarı. kafam karıştı şimdi. acaba kanama filan olur diye mi ertelediler?
canım sen onu dr una danış bence mesela bana sadece önerdi. yani zorunluluk yok dedi ben kendim istedim.. şu an için normal seninde kalınlığın benim 16. haftalarda 3.7 filandı normal demişlerdi....
saol fatoşcuumm, sende ikiz diye mi yapıldı? yoksa bilinen bir rahim ağzı yetmezliği problemin varmıydı?