kızlar kasıklarımdkı sancı baskı hıssı benı bıtırdıyaaa((((((((
evet artvinli sende hamileydinn..çok sevinmiştik...seninkilerede az kaldı. bak herkes büyüyor.doğan büyüyor...allah hayırlı doğumlar versin..
artvinli sakın sıkma göğsünü
ewet cnm oglumun adı fatih kızımın adı rüya olucak ıns:)olumunekankayizsmileŞeniz
kızlar 12 haftalık ikizlerime hamileyim bulantılar öldürdü beni. hamileliğime bile sevinemedim bulantılar ne zaman geçer kızlar?hiç birşey yiyemiyorum çok kötüyüm
ben geldim kızlar
cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım
kızlar iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah daha geçmişe bakamadım .yorgunluktan öldüm bugün en son alışverişimizide yaptık yatagımızı uykusetimizi bir kaç ıvır zıvırımızı aldık ama saat 12den akşam 9.30 kadar sürdü bayıldım resmen bide park yatak diye çıktık sonra vaz geçtik normal büyümeyen mobilyalardan aldık tabi fikir deyişince iş uzadı ama hallettik .bu yorgunluga dogurmassam dogurmam heralde yarın inşallah dinlenecegim kuzularımda yoruldu onları dinlendirmek lazım .birazdanda bir geçmişe bakayım .
güle güle sağlıklı kullanın cnm aldıklarınızı ama çok dolaşmışsın yorulmuşsundur dinlen sen hemen :1hug:
evet canım benim ya geçmişe bile bakamıyacagım bayıldım birduş ve yatış pozisyonu alıyorum hemen .kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug:
kızlar bunları muhtemelen sabah okuyucaksınız ama bizden haberler var karaciğerimde ciddi sorunlar çıktığı için Allahımın izniyle yarın saatt 14,00 15.00 gibi beni doğuma alıyolar bebeklerimle kavuşucam inşallah nolur bol bol dua edin sağlıklı sıhhatli alim yavrularımı kucağıma elimden geldiğince çabuk haberdar etmeye çalışırım sizi hepinizi çokçok öptüm yarın giremem normal olarak dualarınız bizimle olsun:Saruboceq:
kızlar bunları muhtemelen sabah okuyucaksınız ama bizden haberler var karaciğerimde ciddi sorunlar çıktığı için Allahımın izniyle yarın saatt 14,00 15.00 gibi beni doğuma alıyolar bebeklerimle kavuşucam inşallah nolur bol bol dua edin sağlıklı sıhhatli alim yavrularımı kucağıma elimden geldiğince çabuk haberdar etmeye çalışırım sizi hepinizi çokçok öptüm yarın giremem normal olarak dualarınız bizimle olsun:Saruboceq:
Kızlar ya evde yanlız olmak cok zor, ben arada giriyordum ama hemen hemen her gün burdayım artık, beni de alın aranızaaaaaaaa
ben geldim kızlar
cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım