- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
tüp bebeği yapan dr ikiz tutarsa mutlaka 3. ayda serklaj yaptır unutma diye tembih etmişti. bende takibimi yapan dr söyledim evet yapılması gerekiyor dedi..
önlem amaçlı serklajdı ama birazda rahim ağzı yetmezliği var galiba 2,8 pek iyi değil...
canım ben berkte çok rahatettim büyüyende geceleri sepetinde gündüzleri odasında yatırdım 5. aydan sonrada sürekli odasında yatı .ama malesef bu kuzuların öyle bir lüksü olamayacak malesef .ama iyi fikir bir tane şimdi park yatak sonra ikinciyi alırım bir şifonyer bile yeter bide berkin odasının parçaları çok orayıda kullanırım kıyafetler
i için en doğrusu bu heralde .bişey daha soracagım ikisini aynı yataga yatıranlar içinin örtülerini nasıl yapıyorlar yada alıyorlar büyük bir ihtimalle mayıs bebekleri olacak benimkiler bide ben ortadan ikiye böleyim diyorum süngerin üstüne kumaş geçirip baglayayım iki yandan dedim ne dersin.
topik başlığına cevaben, o kadar stresli geçiyor ki anlatamam...
ense kalınlığı normal çıkacak mı merağı ve korkusu...
tek yumurta ikizlerimde ikizden ikize tranfüzyon sendromu görülecek mi korkusu...
onları sağlıkla kucağıma alabilecek miyim korkusu...
her kontrole korkarak gitmek...
işte böyle geçiyor...(
Rabbim korusun bebeklerimizi ama çok zormuş kızlar yaa... aklımıza bir zarar gelmeden hayırlısıyla şu gebelik dönemini geçirip bebeklerimizi kucağımıza alabilecek miyiz acep(
ben geldim kızlar
cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım
Evet fatoscumm sanırım 4 ve üzeri olduğunda sonuna kadar götürüyor. benim artık teke düştü ya belki yatarak falan götürür mü sonuna kadar bilemiyorum. tedirginliklerim arttı tabii yaşananlardan sonra, inşallah kızımı sağlıkla kucağıma alabilirim.
dorukcum senin 12. haftada dikiş atıldıysa 16. haftada niye tekrar ölçtüler?
günaydın hanımlar bizde kalktık kahvaltımızı ettik çocuklarım güne başladı çok şükür gece güzel uyuduk sabahda ....kahvaltılarını ettiler ama aliş iki kasık yedi zorlamadım 1 saat sonra tekrar vereceğim.
şuan iki böceğimi görmeniizi isterdim biri sepetin içine girmiş ve diğer kardeşi ile gülüşüyolar
muteşem bir manzara gebeliğinizin sıkıntılı dönemlerini değil gelecek güzellikleri düşünün inanın bana gebelikte gelebilecek her riskli durumu yaşadım ......ama şuan gördükce onları herşeye değer diyorummm
dırımcım maşallah kuzularına.. böyle okudukça imreniyorum zaman çabuk geçsin istiyorum :)
dırımcım maşallah size....
ya sana ne diycem geçen dikkatimi çekti senin aliş vaya aynı murat dalkılıça benzio he...kaydirigubbakcemile3 gülmekden öldüm ya.... bu kadar benzer...yakışıklı olcak kerata.....
doruk kızzz şuanki resimdeli alişşş bende o adam ömere benziooo hahaha
doruk kızzz şuanki resimdeli alişşş bende o adam ömere benziooo hahaha
dırımcımm ali babasına accaip benziyo, ömer de sana benziyo sanki, adil davranmış çocuklarr
alişi bilmeyen ölsünnnnkaydirigubbakcemile3 aşığım kız ben bu velede valla kızlarımdan birini vereyimkaydirigubbakcemile3 aynııııııı murat dalkılıç hatta geçen eşime gösterdimküçüklük resmimi dedikaydirigubbakcemile3
sanırım hastanede yatıcam..kendinize iyi .bakın .hoşçakalın..
sanırım hastanede yatıcam..kendinize iyi .bakın .hoşçakalın..