Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlarr,

dalincimmm neden canın sıkkın yahuuu, bak herşey yolunda gidiyor ıvır zıvıra takma kafanı lütfen..

ben bugüne pek iyi başlamadım kızlar, 5:30da tuvalete kalktım, birden kan geldi hem de kırmızı taze kan. ödüm koptu tabii kızımız da gidiyor buraya kadarmış diye. saati zor 9 ettim, kliniğe gittik bebiş iyiymiş ama kanama odakları vardı rahimde, devamı gelebilir yani, istirahat verdi doktor, 3 gün sonra tekrar bakalım dedi. umarım bir sıkıntı olmaz, bu duruma yeni yeni alışmaya çalışırken bir darbe daha almayız inşallah.

herkes son demlere geldi yahu, bir anda %80'i doğuruverecek sanırım topiğin, ağırlaşan arkadaşlara Allah kolaylıklar versin.

merhaba kızlar
bende hasta eşime bakıyorum rapor aldı evde yoruldum artık 4 gün oldu karnım ağrımaya başladı hiç dinlenemiyorum.Sağlık ocağına gittik tetenoz aşısı oldum bebeklerimin kalp atışlarını dinledim.bu ay 2 kg almışım sizlerde iyisiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım çok geçmiş olsun korkma kötü birşey olmayacak kendine iyi bak dinlen hiç kalkma

yavrukirpi cnm ....progestan kullanacaksın sanırım....
evde hep yatı cnm tuvalete bile gitme cnm .....çok geçmiş olsun kötü ve olumsuz düşünme cnm biliyorum zor...ama hep pozitif ol cnm

medine doğurdu sanırım kızlar tlf da yok kimsede tuhhh inş. iyilerdir..

günaydın kızlarr... bugün sabaha kadar bi uyu bi uyan garip bi geceydi sonunda sabah 6 da kalkdım kahvaltı ettim biraz tv sonra 9 civarı yine uyumuşum.. 12 di uyandım ama galiba uyk problemlerim başladı benim.bide bi kaç gündür bacaklarım böle çok yol yürüyüpde et kesiği oluruz ya öle ağrıyo ya....
dalincim hayırdır ne oldu ya nie canın sıkkın bakim?
ayyy artvinli sen devirdin 7 aı az kaldı yaa... bu arada cerrahpaşada yapıcam doğumu demişin oranın özel bölümü varmıki acaba offf be hala yoğun bakımı olan bi yer ayaralayamadım güzel hastanelerde uçmuş fiyatlarda bütçem elvermiyo.....hayırlısı artık...
dırımcım sanada çokkkk kolay gelsin canım... 2 çocukla iş bitmezzz....
nefescim güzel haberlerle gelesin inşallah canım.....
medineden ses çıkmadı hala dimi telini bilen kimse yokmu ya bi haber alsaydık... gitti doğuma ses çıkmadı hala....

Son düzenleme:
saolun kızlar,

evet dinlenicem, bi tek bol bol su içmem gerektiği için bol bol wcye gidicem muhtemelen.

inşallah atlatırız bu badireyi de. medine doğurmuştur evet yaa, keşke haber alabilseydik, Allah sağlık versin ona da bebişlerine de inşallah.

Dırımcım kolay gelsin sana,işler yığılmış yine,valla o kadar güzel anlatmışsınki yaşadım bende sanki,o koşuşturmayı.rabbim banada nasip etsin inşallah.

Yavrukirpi canım çok geçmiş olsun.Sakın canını sıkma kanama diğer bebekle alakalıdır,kızın çok iyi allahın izniyle sana sağlıkla gelecek.bol bol dinlen canım.

Birce eşine geçmiş olsun canım.Valla 1 ayda 2 kilo gayet iyi almışsın,bende dn tartıldım 78 olmuşum.Yani şimdiye kadar 12 kilo almışım

canım sen moralini yüksek tut.. ben nasıl bi kanama yaşadım görsen bu kız gitti derdin yani... tam senin haftalarındaydım işte ortalama.. 20 ahftayı devir allahın ziniyle toparlanıyorsun sonra.. bide bebeğinin plesentasına bi bakdır emi.benim uzun süre bulamadılar kanama nedenimi. sonra anladıkki plesenta ayrışmış yani tabiri caizse gezen plesenta. benimki hala gezio. dr 27 den sonra yukarı çıkar dedi .. bakalım 12. haftamdan 21. haftaya kadar kanamalı idim bende.helaya bile kalkmadım ben. mümkün olduğunca sırt üstü yat emi....

ben hiçkilo almamışım galiba bu ay 68 kiloyum hala ya....geçen hafta tartıldım gerçi...

Dorukcum özeli varmı derken neyi kasdettin canım.
Ben cerrahpaşanın dr.özeline gidiyorum.Cerrahpaşanın hocası profesör dr.var bayan,hemde benim doğumuma girecek olan doçent dr.var i,kisi beraber muayene ediyor.ben çok memnun kaldım.inşallah herşey böyle yolunda devam eder.

ben hiçkilo almamışım galiba bu ay 68 kiloyum hala ya....geçen hafta tartıldım gerçi...

Nasıl yani hiç kilo almamışım.kız nerde iki çocuğun kilosu suyu eşi vs.
Ben 64 le başladım 78 olmuşum:kedi:heralde zamanında doğurursam 100 derim bu gidişle.

Nasıl yani hiç kilo almamışım.kız nerde iki çocuğun kilosu suyu eşi vs.
Ben 64 le başladım 78 olmuşum:kedi:heralde zamanında doğurursam 100 derim bu gidişle.

ay bende bilmiyorum nerde????ben 67 ile hamile kaldım. 60 a düştüm şimdi 68 im oysa dana gibi yiyorum sölemesi ayıp...kaydirigubbakcemile3 son gittiğimde bebişler 550 gr dı ortalama bakalım haftaya kontrolümüz var ne kadar olmuşlar. 3 haftada kaç gr almışlar...?yada almışlarmı almışlardır dimi?

Resim yüklemek için;

http://www.ressim.net/
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın altı kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
640x480 yada 320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..

AYRICA YÜKLEDıĞıNıZ RESıMLERıN ARASINA BOŞLUK BIRAKARAK TEK MSJINIZDA BıRDEN FAZLA RESıM PAYLAŞIRSAK
DAHA AZ YER KAPLAMIŞ OLACAĞIZ..

ayyyy birinci afacan uyudu iikincisi ayağımda sızdı ..ama tamdalsın diye bekliyorum.....yemeği ocağa attımkımam sanuk diye en küçük göz en kısık ayarda ...alişde dalsın hemen mutfağı toplayaacğım....uyurken daha rahat iiş yaparım dilerim hemen kalkmazlar...

doruk maşallah beeeeeeeeeeeee

off tatlı sıkıntılar kızlar ama benı bunaltmaya yetıor cok efamlıyım dırımcımd edıgın gıbı panıkım heran :))

benım bebekelrım cok hareketlılermıs dr amcası dedıkı hıc bukadar kıpırdak bebekelr gormedım daracık yerde nasılda harekt edıorlar dedı :))))

benım bebekelrım cok hareketlılermıs dr amcası dedıkı hıc bukadar kıpırdak bebekelr gormedım daracık yerde nasılda harekt edıorlar dedı :))))

pşştttt naberr dalincimmm,

ooo yaramaz olur onlar o zamannn, içerde hareketli ise dışarda da ööle derler ya.

sıkma canını kızıcam ama artık, sen evhamlanırsan ben öliim o zaman artık.

artvinlim, dorukcumm çok teşekkürler kızlarr.

ben geldim kızlar

cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…