- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
selam kızlarr,
dalincimmm neden canın sıkkın yahuuu, bak herşey yolunda gidiyor ıvır zıvıra takma kafanı lütfen..
ben bugüne pek iyi başlamadım kızlar, 5:30da tuvalete kalktım, birden kan geldi hem de kırmızı taze kan. ödüm koptu tabii kızımız da gidiyor buraya kadarmış diye. saati zor 9 ettim, kliniğe gittik bebiş iyiymiş ama kanama odakları vardı rahimde, devamı gelebilir yani, istirahat verdi doktor, 3 gün sonra tekrar bakalım dedi. umarım bir sıkıntı olmaz, bu duruma yeni yeni alışmaya çalışırken bir darbe daha almayız inşallah.
herkes son demlere geldi yahu, bir anda %80'i doğuruverecek sanırım topiğin, ağırlaşan arkadaşlara Allah kolaylıklar versin.
saolun kızlar,
evet dinlenicem, bi tek bol bol su içmem gerektiği için bol bol wcye gidicem muhtemelen.
inşallah atlatırız bu badireyi de. medine doğurmuştur evet yaa, keşke haber alabilseydik, Allah sağlık versin ona da bebişlerine de inşallah.
Dırımcım kolay gelsin sana,işler yığılmış yine,valla o kadar güzel anlatmışsınki yaşadım bende sanki,o koşuşturmayı.rabbim banada nasip etsin inşallah.
Yavrukirpi canım çok geçmiş olsun.Sakın canını sıkma kanama diğer bebekle alakalıdır,kızın çok iyi allahın izniyle sana sağlıkla gelecek.bol bol dinlen canım.
Birce eşine geçmiş olsun canım.Valla 1 ayda 2 kilo gayet iyi almışsın,bende dn tartıldım 78 olmuşum.Yani şimdiye kadar 12 kilo almışım
ben hiçkilo almamışım galiba bu ay 68 kiloyum hala ya....geçen hafta tartıldım gerçi...
Nasıl yani hiç kilo almamışım.kız nerde iki çocuğun kilosu suyu eşi vs.
Ben 64 le başladım 78 olmuşum:kedi:heralde zamanında doğurursam 100 derim bu gidişle.
benım bebekelrım cok hareketlılermıs dr amcası dedıkı hıc bukadar kıpırdak bebekelr gormedım daracık yerde nasılda harekt edıorlar dedı :))))