Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlar, biz de 33 haftamıza girdik Allah'ın izniyle, Dr alttan muayene yaptı rahim ağzı 2-3 hafta daha taşır dedi, evde yatıyorum artık hiç kalkmamaya çalışıyorum. Bizim için dua edin 37 haftayı görebilelim Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar.

ben geldim kızlar

cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım

Canım Allah analı babalı büyütsün, inşallah tez vakitte sağlıkla alırsın kucağına bebişlerini. Allah yardımcın olsun, meleklerini korusun Rabbim

Medineciim çok sevindim,

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, kiloları iyi gibi gözüküyor çok kalmazlar küvözde tahminimce. enn kısa zamanda kavuşursun inşallah bebişlerine.

Medine hoşgeldin canım
aklımız hep sendeydi ve tabiki dualarımızda.Nasılsın,doğumun nasıl oldu bahsetsene biraz.
MAŞALLAH kuzularına,hiç sıkma canını en kısa srede alıcan koynuna kuzularını.

medinecim allah analı babalı büyütsün... inşallah tez zamanda gelirler evlerine..

ben geldim kızlar

cumartesi günü dogum yaptım geçmişe hiç bakamadım
bebeklerimi kucagıma alamadım kuvezdeler
oglum 1900 kızım 2300 iyiler ama solunumda sorun var dediler off cok zor inanın onları orda bırakmak
dua edinde kısa zamanda kavuşım

Canım Allah analı babalı büyütsün :nazar: :nazar:

akciğer geliştirici iğne yaptırmışmıydın ??

Dorukcum çok saol canım benim.çok ayrıntılı açıklama olmuş.bakalım inşallah becerebilirim.

cok tsk ederim kızlar

iğne vurulmadım doktor söylemedi bile belki olsaydım sorun olmıcaktı hayırlısı artık

ayrıntılı yazamasamda agrı sancı olmadan doguma girdim gülerek oynayarak hatta ama gercekten zor ilk uyanış şimdi hamd olun iyiyim sadece kalkmak oturmak yatmak cok zor bebeklerim kucagıma alım yeter inş...

Medinecim ayılmak zor demişsin.narkoz aldın demekki genel anestezi ile oldu doğum.
Hayırlısı böyleymiş cnm.dr.isteseymiş keşke iğne yaptırmanı

kızlar bu ciğer geliştirici iğnenin çok faydası oluyo heralde benim kuzen 36 bitiminde doğum yaptı 2 şer kilo doğdu bebişleri küveze girmediler 2 defa felan oldu galiab o iğneden ama erken dönemde olmadı yani 32 33 haftada felandı galiba....

Dorukcum dr.göre değişiyor galiba.Benim ilk gebeliğimde dr.32.haftada yaptırmıştı.4 doz 4 gün tek tek olmuştum.bu sefer dr.sormadım daha,cuma gidince sorucam dr.bakalım ne diyecek.

medineciğim çok sevindim Allah tez vakitte kucağına almayı nasip etsin anlı babalı büyütsün
darısı başımıza kızlar

selam kızlarrrrr biz dr. gittik geldik .şükür ikiside iyiler sagdaki agrılarımın sebebini anladık benim iki kuzu otarafa dogru yıgılmış bide bir tanesi kendini acayip dar alanda germiş oda çok baskı yapar dedi dr. şükür o olsunda .ciger geliştirici igneyide vurulduk iki doz yarında vurulacagız iki doz dr. önlemimizi alalım dedi nidilatıda günde 4 çıkardı .aman sık dişini dedi küvez problemi çk fazla izmirde malesef bulunmuyor kiralamak zorunda kalırmışım birle birbuçuk arası deyişiyormuş günlük gözlerim açıldı resmen .başa geldimi fiyatmı görür insanın gözü ama çok para allahım mecbur bırakmadan zamanında gelmelerini nasipetsin .dört hafta daha sıkarsan dişini sorunsuz atlatırız dedi hayırlısı .kuzularımın biri 1500 biride 1700 olmuşlar bana biraz az gibi geldi ama dr gayet iyi kiloları deyince bişey diyemedim .bizden bu kadar kızlar .geçmişede bakamadım yemek yapmam lazım oğluşum uyuduktan sonra bakacagım hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmmmm opuyorumnanaktan

selam kızlarrrrr biz dr. gittik geldik .şükür ikiside iyiler sagdaki agrılarımın sebebini anladık benim iki kuzu otarafa dogru yıgılmış bide bir tanesi kendini acayip dar alanda germiş oda çok baskı yapar dedi dr. şükür o olsunda .ciger geliştirici igneyide vurulduk iki doz yarında vurulacagız iki doz dr. önlemimizi alalım dedi nidilatıda günde 4 çıkardı .aman sık dişini dedi küvez problemi çk fazla izmirde malesef bulunmuyor kiralamak zorunda kalırmışım birle birbuçuk arası deyişiyormuş günlük gözlerim açıldı resmen .başa geldimi fiyatmı görür insanın gözü ama çok para allahım mecbur bırakmadan zamanında gelmelerini nasipetsin .dört hafta daha sıkarsan dişini sorunsuz atlatırız dedi hayırlısı .kuzularımın biri 1500 biride 1700 olmuşlar bana biraz az gibi geldi ama dr gayet iyi kiloları deyince bişey diyemedim .bizden bu kadar kızlar .geçmişede bakamadım yemek yapmam lazım oğluşum uyuduktan sonra bakacagım hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmmmm opuyorumnanaktan

Nefescim maşallah kuzularına.Rabbim inşallah vakitlice almayı nasip etsin kucağına yavrylarını.İnşallah dayanıcak kuzularımız vakitlerini bekleyecekler.

Kızlar siz hastane çantanızı hazırlamaya başlamadınızmı?

vallla ben doğru dürüst alışveriş bile yapmadım bırakçantayı..ne bilim kimisi erken dio kimisi başla kafam çok karıştıkafamçokkarıştı
haftaya ufakdan alışverişe başlıycam 28 den sonra hazırlarım heralde bende.

canım benim inşallah bekleycekler kuzucuklar hayırlı zmanda doğsunlar inşallah.....kilolarıda güzel maşallah.... :nazar:

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

medine cnm hayırlı uğurlu olsun cnm sağlıcakla büyüt ailesine vatanına hayırlı evlat olsunlar....
üzülme cnm kilosu az bebeklerinin bundan dolayıda olabilir ama çok tutmazlar emin ol cnm

nefes maşallah cnm 31 haftalıksın 34 oldunmu korkma derim ..allahın izni ile cnm

bana gelince çocukları uyuttum, yemeğimi pişirdim yatak odasını oturma odasını topladım...çamaşır attımmakinaya ....bulaıklarıda teptim tam yemek yiyeceğim...çocuklar kalktı onları pış pışladım....yemek yedim...

bayadır çocukların gardolabı talandı ...kışlıklar...gelen hediye kıyafetler geçen seneden bu seneye giyebilecekleri..kıyafetler...bide günlük giydiğimiz kıyafetler çocukların ulaşabileceği yerdeydi alıp alıp yere atıyolardı...onları ayarladım....ama çocukları park yatağa attım....kaç saat delirdiler ama kah şarkı söyeledim...kah top attım..kah yemek yedirdim...onları oyaladım orada ...odalarınıda yataklarını çekerek sildim süpürdüm örtüleri değiştirdim.....şimdi size bakem dedim....kalakcağım mutfak süpürülüp silinecek yatak odasıda tabi..sonraçamaşır asacağımm..yemeğin yanına ilave yapacağım...
sizleri öptümmmm.....yaa yeni arakdaşlar diyebilir biz hamişlikten bahsediyoruz sen ne anlatıyorsun
ama ne yapem bende sizlerle bunları paylaşıyorumm...geleceğinizi görün tek bebek bakan ikiz annesiii
sizi çok öptümm

X