- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
adalat kasılmalar için çok işe yarıyor benden söylemesi :)
iyi geceler komşucuğum nasıl oldun?bebişler nasıl?
İyiler şimdiler canım.Çok hareketliler..1 kilo olmalarına rağmen sanki 10 kiloluk enerjileri var gii :)) sen nasılsın ?
aman iyi olsunlar Allah nazardan korusun
ben iyiyim sağol eşim hasta 2 gündür yatıyor ona bakarken kendimi unuttum,toparlıyacak oda inşallah cuma kontrolde öğreneceğim minişlerimin nasıl olduğunu sevindim iyi olmanıza a.s.
İyiler şimdiler canım.Çok hareketliler..1 kilo olmalarına rağmen sanki 10 kiloluk enerjileri var gii :)) sen nasılsın ?
aman iyi olsunlar Allah nazardan korusun
ben iyiyim sağol eşim hasta 2 gündür yatıyor ona bakarken kendimi unuttum,toparlıyacak oda inşallah cuma kontrolde öğreneceğim minişlerimin nasıl olduğunu sevindim iyi olmanıza a.s.
Çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
Dırımcım biz cerrahpaşada düşünüyoruz doğumu kısmetse.Bana yardımcı olurmusun tatlım..mesela hasta bezi ve şu alta serilen muşambalar varya onları bizmi götürüyoruz.Birde pike takımı alsam yanıma özel odada kullanmama müsade ederlermi.İşte alklına gelenleri söylersen sevinirim canım.
Dırımcım biz cerrahpaşada düşünüyoruz doğumu kısmetse.Bana yardımcı olurmusun tatlım..mesela hasta bezi ve şu alta serilen muşambalar varya onları bizmi götürüyoruz.Birde pike takımı alsam yanıma özel odada kullanmama müsade ederlermi.İşte alklına gelenleri söylersen sevinirim canım.
Artvinli merhaba, nasıll gidiyor?
cnm cerrahpaşaya en az 4 hastane çıkışı götür ....fazlası olsun eksiği olmasın
senin doğum yaza geliyorsa 2 tane fazladan battaniye koy
biberonlarını hazırla....4 biberon koy....strelize makinan varsa oraya götür...sağma makinanı götür....molfixsin pramatüre bebek bezinden al 2 paket ...eğer bebeklerden biri özelbakım yoğunbakım gibi bi yerde kalırsa.....iki paket gitti bizde 7 gün kaldık...özel bakımda.....sen oradan alırsın...
devlet hastanesi olduğundan kendi pike takımını götür...çatalını bardağını yanındaki refaktcınında ....havlu peçeteni....gecelik takımını terliğini...tarağından tokana kadar cnm sonra hasta bezi doğum öncesi doğumhaneye de istiyolar doğum sonrasıda lazım ama sen ilk etap için 2 paket al...bu konuda çok kızıyolar getirmeyenler oluryor...
özel odanı süsleyebilirsin.....herşey yapabilirsin...
kısaca liste yapem karıştıı
bebekler için
4 tane hastane çıkışı
2 tane (yazlık battaniye)
4 biberon
1 paket bez pramatüre..
yelek koy
külotlu çorap koy
bebekler üşüyebiliyor...
bebek odasına hastane çıkışının hepsini verme
mesela atletini şapkasını gibi...
kendine
gecelik takımı 2 tane(BEN UZUN KALDIM 3 GECELİK 2 PİJAMA KULLANDIM)
ÇORAP
TERLİK
TARAK
TACIN
BARDAK
ÇATAL
KETIL
PED GÖTÜRME ONLAR VERİYO
HASTA BEZİ...
PİKE TAKIMI
GEREKLİ DETYALARI TLF KONUŞURUZ..
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebişler 8-10 hafta daha sabrederler hayırlısıyla.
Benim bu haftalarda bir sıkıntım yok evt, yaşadığımız tatsız durumu saymazsak gebelik açısından rahat bir evre. Hatta bazen gebe olduğumu bile unutuyorum, ilk aylarda tansiyon düşüklüğü, uyku, bulantı filan bayağı hatırlatıyordu ama şimdi pek bişey yok. İnşallah bundan sonrasını da sağlıkla gideriz bakalım.
Artık ikiz anne adayı olmasam da özlüyorum sizi, bu konudan uzak duramıyorum. bizi de tek bebişimizle kabul edin ne yapalım. ohaoldumsmile
günaydın herkeze ..... ama kimseler yok hamişler uykuda aman uyuyun vallabende uyku bitti sabaha kadar uyku yok bir iki saat uyuyup 8 de kalkmaya başladım artık. bir iki gündür agrılarm fazlalaştı geceden beri özellikle sag tarafım çok agrıyor garip bir agrı hem makatıma hem aşagıya vuruyor bu agrılar beni bayagı korkutmaya başladı .bugün 11,30 kontrolümüz var dr. ne diyecek inşallah herşey yolunda gider insanın her agrıda dogum aklına geliyor ama daha çokkkkk erken allahım korusun hepimizi ve bebeklerimizi vakitlice gelsin kuzular . hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm opuyorumnanaktan
slm kızlar gecmısı okuyamadım canım sıkkın bı kaç gundur bır bakayım dedım