Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

açelya cım nefes cım windy cım cok cok tskr ederm ıyı dıleklerınız ıcın
ben 21 haftamı doldurmak uzereyım kızımın boyu 28 bucuk cm oglumun boyuda 27 haftalarına gore uzun deılmı ?bas topuk uzunlukları bunlar kılolarını solemedı dr

kızlar bebişlerin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz?nasıl anladınız onların hareketi olduğunu?

selam kızlar ben geldim bende aniden tansiyon yükselmesi vede albüm çıktı apar topr ameliyata aldılar birgün boyunca hastane hastane dolandık kaç hastane gezdik bebekler küveze gire bilir ve anne içinde riskli bir ameliyat onada yogun bakım gerkli dediler bazılarında ban bulundu yogun bakım bebeklere bulunmadı bazıyerde bebeklere bulundu bana bulunmadı ama Allahıma şükr bebeklerimde bende girmedik yogun bakıma pazartesi saat 18:10 da senam 18:11 de tuanam dünyaya geldiler Allahıma şükürler olsun kızlarım Allaha şükürler olsunlar gayet iyiler kızlar anne olmak çok güzel bir duyguymuş insan bunu anne olunca daha iyi anlıyor inanki eve geldigimiz gün akşama kadar rabbime şükür için agladım Allahım herkese tatdırsın bu güzel duyguyu inşallah

hayırlısı olsun canım zamanı var demekki onlar geleceği zamanı biliolar ....dinlen bol bol 1 hafta daha dursalar bile sana çok faydası olacak benim dr um 1 gün bile çok önemli anne karnı dio hep....

ayyyy ben çok duygulanıyorum yaaa..... allah analı babalı büyütsün canım..... hayırlı evlat olsunlar.... darısı bizlere inşallah......

kızlar bebişlerin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz?nasıl anladınız onların hareketi olduğunu?
Net olarak hareketlerini ve tepiklerini 20. haftaların başlarında hissetmeye başladım..

Allah analı babalı büyütsün canım..
Zaten çok erken doğum yapmamışsın,bebeklerine prematüre denmez artık..37. haftadan önce doğan bebekler prematüre oluyor ve soluk alabiliyorlarsa,kiloları da iyiyse küvez ihtiyaçları olmuyor..
Hatta ikiz doğum olarak haftalarına göre gayet iyi doğmuşlar bile..olumunekankayizsmile
Kaç arkadaşımın 33-35 haftalık ikizleri doğdu da küveze gerek kalmadı..Senin bebeklerin hayliyle ihtiyaçları olmaz...Tebrikler tekrar...

ayyyy ben çok duygulanıyorum yaaa..... allah analı babalı büyütsün canım..... hayırlı evlat olsunlar.... darısı bizlere inşallah......

amin canım inşallah darısı başına

amin canım inşallah darısı başına

ayyy rosa cım gozun ayfdın sende kurtuldun analı babalı buyt ıns saglıkla darısıda bzıım basımıza

analı babalı büyüsünler inşallah Allah o günleri görmeyi bizlerede nasip etsin
uzun ömürlü güzel bahtlı olsunlar Allah bağışlasın

tebrikler rose cnm allah analı babalı sağlıklı büyüsünler ............inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tebrikler Rose şükürler olsun sende almışsın bebişlerini kucağına

Kızlar bizde az önce doktor amcamızdan geldik son bir haftamız var eğer kendiliğinden gelmeye karar vermezlerse 1 Mayısta alacaklar bebişlerimi hayırlısıyla ınşallah tarih alınca heyecanlandım birden :dance:

Son düzenleme:

Biraz daha kalmaları iyi tabi ki hayırlısı nasılsa öyle olsun. 2 cm'e kadar olan açıklığı geri döndürebiliyorlar

canım senin için nete baktım fetus kilo boy cetveline 22. haftada tahmini 27.8cm boy, 430 gram ağırlık.
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp

cnm seninde geri sayımlar başladı desene darısı başıma inşallah vaktinde

ayyy rosa cım gozun ayfdın sende kurtuldun analı babalı buyt ıns saglıkla darısıda bzıım basımıza

analı babalı büyüsünler inşallah Allah o günleri görmeyi bizlerede nasip etsin
uzun ömürlü güzel bahtlı olsunlar Allah bağışlasın

tebrikler rose cnm allah analı babalı sağlıklı büyüsünler ............inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tebrikler Rose şükürler olsun sende almışsın bebişlerini kucağına

amin inşallah kızlar teşekkürler güzel dilekleriniz için darısı başınıza inşallah

Hayırlı akşamlar herkese.Nasılsınız.
Bende bugün dişçiye gittim,3 dişimede geçici dolgu konuldu,ağrısından kurtuldum hiç değilse,ordanda halama gittik.Ama artık hiç biryerde rahat değilim uzandım olmadı,oturdum olmadı hiç rahat değilim anlıyacağınız kızlar.
Hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar,bebeklerinizin biberon ve emziklerini çantaya koymadan önce nasıl dezenfekte ettiniz.Bende çantamı hazırlamaya başlıycamda artık. Bugün birkaç birşey aldım yavaştan yerleştirmek lazım.

ROSE gözün aydın canım.rabbim iki yavrunada sağık sıhat uzun ömür versin inşallah.
MEDİNE doğuma gidiyormuşsun.canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.yavrularına uzun sağlıklı ömürler diliyorum.
GERANİMO kız biz seni doğuma yolculadık.sen doğurmadan geri gelmişsin.Canım ya bana hiç mantıklı gelmedi.Açılma var sancıda var ve seni eve yollamışlar.keşke ısrar edip yatsaydın hastanede.Doğumu dr.konrolünde geçiktirselerdi.

iyigeceler kızlarr sabahtan beridir evde yoktuk geldik bi bakim kk ma didimmm
sabah erkenden kaynanama gittik..oradan ben diyetisyene gittim...
geçen hafta çocukların peşinde koşarken diyet yapamamış kilo almıştım
bu haftada çok iyi gitmedi hasata olunca ...neyseki 4,5 kilo ile ilk bir ayı kapattık yağ oranım düşmüş bu hafta 700 gr gitmiş 600 gr yağ dedi...3500 gr yağ gitti sende 1 ayda dedi..
morel verdi doktorum yani...çünki ona gittiğimde ben sanırım yapamayacağım didim olurmu öle şey dedi..neyse sonra kaynanama döndüm....sabah erken kalktığımdan birgüzel uyudum
sonra çocuklarla balkon sefası yoktuk kayınvalidemin balkonu parka yeşilliğe bakıyor...5.kat bide...
sonra babamız geldi....bide onla yattık uyuduk babannenin evi bize iyi geldi 2 saat uyumuşuz dinendik..
sonra gezmeye gittik eve geldik kuzularım uyudu bizde kocişle filim izleyeceğiz...

geranimo cnm hayırlısı olsun ama sen çok durmazsın o ilaçları yap hep verecekler sancın kesilsin yada bir ikigüne doğuracaksın.....zamanında kötü değil doğur gitsinnn

ROSE cnm hayırlı olsun anneliğin o muhteşem büyülü yolundasın rabbim huzur sağlık mutluluk içinde büyütmek nasip etsin güzel kızlarını....

Medine cnm demek doğuma gidiyorsun ...allahım zaman ne çabuk geçti yaa daha dün gibi kusuşların
şimdi haftan geldii....hayırlı olsun cnm rabbim sizi korusun melekelerinle sağlıcakla çıkın doğumdan

ARTVİNLİ CNM doğum yapacağın hastaneye göre çantan değişir cnm sen nerede doğuracaksın onu söle söyleyim sana ne koyacaksın....

anlatığım yoktur umarumm öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…